4°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

GROZNIČAVO GA JE PRIMALA Ugurao sam ga naglo, vrisnula je, a potom se čulo samo pljeskanje

Sandra je radila kao služavka u restoranu gde sam u stvari svakodnevo išao na ručak i večeru i njene crne kovrdžice i užurbano trčkaranje između stolova su jednostavno kao magnet privlačili muške poglede, tako da sam ih i ja odmah zapazio. Imala je dugačku kovrdžavu kosu koju je jednostavno vezala u rep i vragolaste crne oči koje kao da su svakom muškarcu obećavale nešto više od porcije špageta i pice koju bi i mrtva usta jela, samo kada bi je donela Sandra.

Njihanje njenih kukova je jednostavno mutilo pamet jače od dobre čašice domaćeg vina po kome je ovaj restoran bio poznat u celom kraju, a kada bi se nagnula da pokupi prazne tanjire sa stola oči i najstidnijeg i najstrože vaspitanog dečaka bi jednostavno morale da zalutaju u dubinama dekoltea njene bluze koja je sprečavala njene čvrste i savršeno oblikovane grudi da iskoče napolje i tako ispune želju svim pohlepnim i bezobraznim pogledima muškog dela gostiju.

KORONA U SRBIJI

KORONA OSTAVLJA POSLEDICE I NAKON IZLEČENJA: "TEŠKO DIŠU, SPAVAJU PO CEO DAN"

U NOVOM PAZARU DAN ŽALOSTI

POTRESNA PORUKA SESTRE SA BANJICE: DOK VI PRAVITE HAOS NA IZMAKU SMO SNAGE

GRAĐANI U PANICI OPSEDAJU DOMOVE ZDRAVLJA: Lekari objašnjavaju razlike u SIMPTOMIMA

Svakoga dana se ponavljalo moje uživanje u pretraživanju njenih oblina i puštao sam mašti na volju da ide sve dublje ispod njene odeće tako da me to naprosto izluđivalo i razmišljao sam sve više o tome kako da privučem njenu pažnju. U stvari, mi smo se na neki način već dovoljno poznavali jer sam već skoro mesec dana bio stalni gost i samo je trebalo da ublažim onaj obavezno poslovni ton naših razgovora, kad na moje iznenađenje u petak uveče, prilikom večere kada je bilo izuzetno malo gostiju, dok mi je sipala čašu omiljenog vina ona poče da me zapitkuje odakle sam u stvari, kako mi se sviđa Italija... Nisam smeo da ispustim tu priliku.

Kada sam joj rekao da moja firma radi golf terene ona mi je priznala da je oduvek imala želju da odigra partiju golfa, samo što za to još nije imala priliku, jer su to sebi na žalost mogli priuštiti samo oni sa debljim džepovima. I tu mi se ukazala šansa! Oprezno sam ponudio da joj pokažem veći deo terena koji je već bio završen što je ona oduševljeno prihvatila!

Dogovorili smo se već za sutra pre ručka, jer su svi ostali radnici preko vikenda odlazili kući, tako da sam ja bio zadužen da povremeno obilazim teren na koji je već par puta grupica nekih tinejdžera bila upadala sa kros motorima i stvarala štetu. Dogovorili smo se da se nađemo pored restorana i da idemo sa mojim autom. Te noći nisam mogao dugo da zaspim i lutao sam po svojoj mašti kao neki školarac pre svoga prvog randesa sa glavnom trebom u školi koju je on imao sreće da pokupi. Mislim da sam celu noć spavao sa krutim penisom poput štapa za golf!

PROČITAJTE I OVO

TAČI ZA PAD OPTUŽNICE ISKEŠIRAO MILIONE DOLARA

RADOVI NA PUTEVIMA U SRBIJI: Pogledajte gde je izmenjen režim saobraćaja

NOVI DETALJI PRAVILNIKA O RADU: Pogledajte zašto je 10. avgust ključan

NOVI OPERATIVNI CENTAR ZA MUP SRBIJE: Moderna zgrada sa BUNKEROM I HELIDROMOM u Bloku 39

JEZIVO U ŠAPCU: Muškarac nožem izboden u vrat

Jutro je bilo predivno i već sam iz daljine primetio Sandru koja je već čekala na dogovorenom mestu. Svirnuo sam joj i ona je dotrčala do moga auta i veselo uskočila unutra. To jutro je izgledala posebno seksi jer je na sebi imala usku majicu koja se tesno pripijala uz njeno vitko telo tako da su joj se bradavice ocrtavale i kao da su prizivale da ih gricneš, a ispod podrezanih farmerki koje su joj se bile malo dublje zavukle između nogu zategnuta guza kao da je naprosto molila da je neko miluje satima. U autu je neprestano čavrljala kao da se poznajemo već celu večnost i to mi je davalo potrebnu sigurnost za moje namere.

Posle dok smo šetali zelenim brežuljcima poput nekog pogužvanog ogromnog travnatog tepiha na kom je bilo uredno posađeno drveće i između čijih brežuljaka su se nalazila mala jezerca koja su ujedno i ukrašavala teren i služila za njegovo potrebno navodnjavanje, postajao sam sve nervozniji od želje da joj pokažem svoj nabreknuti štap za golf i pojasnim pravila igre i ubacim direktom neku lopticu u rupicu na njenom terenu koga bih rado obrađivao i navodnjavao danima.

Kao da je znala šta se dešava u mojoj već uzavreloj glavi predložila je da sednemo i malo predahnemo ispod jednog drveta koje se nalazilo u podnožju brežuljka pored jednog od jezerca. Seli smo na travu i moja bezobrazna ruka više nije mogla da izdrži i naprosto sama po svojoj komandi obuhvatila ju je oko struka, pa šta bude da bude. Ona kao da to uopšte nije ni primetila i radosno sam u sebi počeo da vrištim i polako sam počeo da joj obrađujem stomak i deo ispod grudi, našta je već i ona prestala da priča i počela po malo da podrhtava.

Već sam joj odvažno zavukao ruke ispod majice i polako pritiskao zlatne i čvrste grudi i grickao bradavice koje su zaokruživali veliki tamni krugovi, što me posebno uzbuđivalo. Ni ona više nije mirovala, legla je na travu i i počela da me steže i rukom mi je milovala penis koji je hteo da iskoči iz pantalona. Miris njene kože me uzbuđivao i više nisam čuo cvrkut ptičica sa okolnog drveća čiju su jutarnju pesmu zamenili naši drhtavi uzdasi.

Polako sam joj zavlačio ruku ispod farmerki i malo me iznenadilo da nije imala gaćice! To je značilo da je i ona već bila pripremljena!

Malo je raširila noge i zavukao sam joj prst u već malo vlažnu i toplu ribicu koja kao da je jedva čekala da zagrize moj mamac. Ona se već bila sasvim opustila i sklopljenih očiju počela da uzdiše i mrmlja

- Ooh, deo...

Njen glas me još više elektrisao i svukao sam joj farmerke i zagnjurio glavu među njene raširene noge. Njena mačkica je bila uredno podšišana i ljupko mi se smeškala svojim vlažnim usnicama između kojih sam zavukao svoj jezik i polako je lizao. Ona je tiho zajecala a ja sam je počeo sve brže da ližem, raširivši joj je prstima tako da sam joj mogao duboko zaviriti u njeno toplo, ružičasto grlo, koje je podrhtavalo ispod moga jezika. Osećao sam onaj kiselkasti i fini ukus tople i sveže ribice, koju sam strašno voleo.

Pritiskala mi je glavu kao da je htela da je gurne celu unutra a onda je grozničavim pokretima svukla moje pantalone i naglim pokretom stavila moj nabreknuti penis duboko u usta. Usta su joj bila vlažna i tako topla da sam osetio onu slatku nemoć. Pokušavao sam pri tom da joj dohvatim vlažnu mačkicu i zavučem prste u nju na šta je ona zadovoljno uzvratila sve jačim sisanjem moga već uzdrhtalog penisa, pa sam pokušavao da je usporim i tako produžim te divne trenutke uživanja.

Radila je to sve tako savršeno da sam počeo da stenjem a onda je nervozno izvadila kondom iz džepa njenih odbačenih farmerki i brzo ga otpakovala zubima i spretnim potezom navukla na penis. Posle ga je još neko vreme sisala a onda sam joj ga izvadio iz usta iz kojih joj je curela pljuvačka i stavio sam joj vrh svoga štapa u unutrašnjost njene ribice.

Zastao sam i ona je podrhtavala i tiho jecala a onda sam pustio penis da joj sasvim lagano klizi po njenim vrelim dubinama

Povremeno bih joj ga naglo izvukao a onda ponovo naglo gurnuo sve do samoga kraja a kada bih to radio ubrzano čuli su se oni pljeskavi zvuci udaranja lepljivih jaja u njene butine kao neki prigušeni aplauz našoj dobroj partiji golfa. Njena vrela unutrašnjost me bila nosila poput nadošle reke i moj penis kao da je izdisao u njenoj utrobi dok su me njeni uzdasi bili opijali poput najlepših čarobnih pesama morskih sirena.

Osećao sam da sam skoro na samome kraju i onda sam joj ga izvukao iz njene ribice koja je za njim zinula poput neke gladne ptičice i pokušao sam da joj priđem sa leđa na šta je ona zadovoljno pristala i odupirući se kolenima i rukama od travu nervozno čekala da joj ga ponovo stavim unutra.

SVE O SPORTU

SRPSKI AS NE ODUSTAJE OD BORBE ZA KOLEGE: Novak traži novac od AMERIKANACA

DANAS JE 90 GODINA OD VELIKE POBEDE NAD BRAZILOM: Za jubilej otkrivamo Vam nove detalje sa legendarnog meča

BRAZILAC UDARIO NA ZVEZDU: Trudnoj supruzi nisu želeli da nađu doktora

Pokušao sam da joj ga zabijem polako ali ona se naglim pokretom izvila unazad i nabila do samih jaja. Moj penis je klizio po njenim uzavrelim virovima još neko vreme. Mislim da sam bio otvorio vrata samoga raja i osetio njegove lepote. Odupirao sam se da ne svršim i da taj prelepi osećaj produžim do same večnosti, ali su topli sokovi sa samoga dna mojih izvora kao vodoskok potekli kroz kanale moga zapenjenog penisa koji je poskakivao u njenoj vrućoj mačkici koja se skupljala i širila oko njega poput neke vrele meduze.

Stezao sam joj kukove i gledao u prelepu guzu dok je ona bila zagnjurila lice u travu i izvukao sam joj ga iz njene mačkice koja je uzdahnula za njim kao za svojim mišićem koga je dugo čekala da ulovi. A onda sam iscrpljeno legao pored nje na travu i grickao joj uvo. Ona mi je svukla kondom i pri tome se smeškala i zagrabila je dlanovima malo vode iz jezera i brižno ga okupala poput novorođene bebe a zatim poljubila.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad