32°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

KONAČNO ZADOVOLJENA! Muž me je izbegavao, pa sam zajahala obdarenog druga

U četvrtom sam mesecu trudnoće i sve do sada izleda dobro, tako kaže moj ginekolog. Trudnoću neću više dugo moći da skrivam i držim u tajnosti, na kraju to sam želela ja, a želeo je i moj muž. Ja imam 28 a njemu su 32. Sve je kod nas u zelenom, ide na dobro i dobićemo dete koje želimo. Sve u zelenom? Pa ne baš, suprug se malo povukao, drži se suzdržano prema meni, ne razumem zašto. 

- Moraš da se čuvaš - čujem stalno od njega. 

Šta mu je, ako sam trudna nisam bolesna? Trudnoća je uredna, imam želju, žena sam, jebe mi se. On je nežan i pažljiv prema meni, svugde, ali u krevetu "beži" od mene. Nakon četiri nedelje apstinencije pozvala sam ga.

PROČITAJTE I OVO

NEZAPAMĆENJA TRAGEDIJA: Ovo je porodica čiji su ćerkica (1) i sinčić (8) nastradali (FOTO)

Vučić danas obilazi radove na izgradnji Instituta Dedinje

VELIKI GUBITAK: Preminula Darinka Matić Marović!

NOVI TEŽAK GUBITAK ZA SRPSKI FUDBAL: Preminuo Vladimir Bulatović!

- Imaš li ti ljubavnicu? Zašto me izbegavaš? Ne ponašaš se kao muž, šta se to događa s tobom? 

Gledao je u prazno.

- Bojim se da ti ne nanesem bol, da te ne povredim, neću da rizikujem - objašnjavao mi je. 

- Divno, da li to znači da ću sledećih meseci živeti kao monahinja?

Njegova briga za mene veselila me je, ali jedna buduća majka je još uvek žena sa svim željama i strastima. Pokušavala sam da ga zavedem, uvek sam nakon tuširanja dolazila gola u sobu, puštala sam svoje sve veće cice da vire iz dekoltea, oblačila kratke, uske suknje, vruće pantalonice, dok god sam ulazila u njih. Osim laganih, nežnih dodira ništa se ječe nije dogodilo. Ne možeš da veruješ, upravo sada imam najlepše cice na svetu, a on ni ne pokušava čvrsto da ih stisne, onako kako bih ja to želela.

Imali smo godišnjicu mature, desetu i kao što je običaj okupili smo se u jednom restoranu. Bilo je zabavno i veselo. I moja simpatija iz tih dana je došla. Srdačno smo se pozdravili. Dugo se nismo videli, a i naš rastanak nije bio u svađi, nego prijateljski, jednostavno smo se upisali na različite fakultete, daleko jedan od drugog, drugo društvo, druge okupacije i jednostavno je tako ispalo. Nije izgubio ništa na svom šarmu i odmah mi se počeo nabacivati. 

Dopalo mi se to, kojoj ženi se ne bi svidelo da i nakon deset godina još deluje uzbuđujuće na suprotni pol? Ukratko smo se ispričalitko je šta, kako i kada uradio u tih deset godina, on je saznao da sam udata i da sam trudna, a ja sam saznala da je on trenutno solo.

Nije štedeo komplimente na moj račun, a nije ispuštao iz vida ni moje narasle grudi i bradavice koje su se nazirale ispod tkanine letne haljine koju sam imala na sebi, a od ranije je znao kako izgledaju

Bila sam dobro raspoložena i iskreno rečeno uzbuđena. On je prepoznao to, dobro me je poznavo, nanjušio je "situaciju" i nastavio još jače da se nabacuje, postao je pomalo i agresivan. Stavio je svoju ruku na moju i poljubio me u obraz, a kod drugog poljupca u obraz naglo sam okrenula glavu i brzinom munje ponudila mu svoje usnice, nije se ni snašao, a već smo se ljubili. Neki od naših kolega su to primetili i smejali su se.

- Da li ti smeta što sam trudna? - pitala sam ga. 

- Zašto bi me to smetalo, pa ništa više ne može da se dogodi - odgovorio je sa smeškom. 

On je bio takav, uvek pozitivan, uvek veseo i spreman da uživa u životu. Nastavili smo s flertanjem i on je postajao sve intimniji. Nisam htela da mu se opirem. Pitala sam se da li sam sada to ona prava ja, ona koja voli seks, a koji joj je nedeljama uskraćena. Želim konačno da doživim da se prema meni muškarac odnosi kao prema ženi, a ne kao prema budućoj majci. Napalila sam ga, a on se nije branio, on se zapalio.

Sledećeg dana morao je da se vrati kući i odlučio je da prenoći u hotelu. Nazvala sam muža i rekla da fešta još traje, da nam je lepo i da ću prenoćiti kod jedne školske prijateljice, koja ne živi daleko od hotela, a bile smo jako dobre i htele smo malo vremena samo za sebe. Izgovor i ostanak u hotelu sa davnom ljubavi bio je moja odluka. Posle jebanja nema kajanja, napalila sam se i morala sam da se pojebem s njim.

SAZNAJTE I OVO

Trik da vas obična maska štiti kao N95 (VIDEO)

FIJATOV RADNIK OTKRIO KORONA-ELIMINATOR!

Putin POTPISAO ZAKON kojim se stranica Miroslavljevog jevanđelja VRAĆA SRBIJI!

Komšije se na DIRLJIV način OPROSTILE od braće iz Čačka koji su UMRLI od KORONA virusa!

Već u liftu počeli smo da se vaćarimo. Navukao me na sebe, a rukama me je čvrsto uhvatio za guzove. Uh koliko mi je tako nešto nedostajalo! Odnosio se prema meni na čvrsti muški način, a ne kao lutku od porcelana. Dao mi je u liftu da osetim koliko me želi i odlučila sam da mu se u potpunosti prepustim "na milost i nemilost".

Jedva smo ušli u sobu, počelo je "leteti perje" i u tren oka smo oboje stajali potpuno goli jedan prema drugome. Dodirivao me je gde god je stigao, kao da je pokušavao istovremeno što više mog tela da dohvati svojim rukama, a kako je koji deo dodirivao ježila sam se od užitka. Ponovo me je zagrlio, praktično se zakačio za mene, a njegov čvrsti ud sam osetila na području ispod donjeg dela moga stomačića , a praktično na mestu gde je moja "stidna zona", osećala sam se kao da me struja trese. Jedan muškarac i njegov kurac žele me, mene ženu, koja stoji pred njima gola i bez stida.

Gurnula sam ga na krevet i seo je na njegovu ivicu. Kleknula sam ispred njega i uzela njegovu "lizaljku" u usta, gladeći istovremeno unutrašnju stranu njegovih butina, osetila sam kako se trese i drhti. Igrala sam se s jezikom po njegovom glaviću, drhtanje se pojačavalo. I on je bio aktivan, uhvatio se mojih budućih "mlekara" i nije ih gledao kao cice buduće majke, već seksi dude koje traže čvrstu mušku ruku da ih mesi, drpa, usta da sisaju bradavice i sve mi je to radio, na svoje i moje zadovoljstvo. Uspravila sam se i ponovno smo se strastveno ljubili, njegove ruke su i dalje letele po mom telu i dalje su htele da dodirnu i osete svaki deo mene, ni ja nisam htela da to prestane i iznova mi je bilo jasno što mi je bilo uskraćeno prethodnih nedelja.

Iz sedećeg položaja se prebacio u ležeći i povukao me sa sobom, ležali smo tako stisnuti zajedno, ljubili se i milovali, ali nije ostalo na tome. Njegova ruka je došla tamo gde je u proteklim godinama samo moj muž imao pristup, na moju mačkicu, na ulaz mog vlažnog, toplog, uskog cilindra koji je žudeo za čvrstim klipom da uđe u njega i da rovari po njemu, razbucava ga. Ja sam imala cilindar, on je imao klip. Bilo mi je već dosta moje ruke kojom sam se nadrkavala, htela sam konačno tvrdo meso u sebi i dobiću ga ubrzo. Legao je na leđa, njegova batina je stajala uspravno, tvrda i ponosna, žila punih krvi. 

- Hajde Amazonko, pokaži da nisi ništa zaboravila - rekao je. 

Zajahala sam svog pastuva, lagano se nagnula prema napred, a moje velike cice klatile su se ispred njegovog nosa, dohvatila njegovu batinu rukom i lagano ga uvela u sebe. Počeo je da uzdiše dok sam ga primala sve dublje u sebe. Počela sam da ga jašem, kao u laganom kasu, osetila sam njegovu uzbuđenost, samo nisam htela da brzo svrši, htela sam dugo da uživam u tome, neću mu, sad kad imam nakon dugog vremena tvrdi kurac u sebi, dopustiti da brzo svrši i da mi klisne, neće moći ove noći.

Spustila sam se s njega na stranu i okrenula mu guzu, odmah je znao što želim, uhvatio me je rukom za pičku, osetila sam snagu njegovih ruku, kako je to bilo lepo

Postavila sam se u doggy položaj, postavio se između mojih nogu rukom razmakao moje guzove i gurnuo mi ga nimalo nežno i suzdržano u mene, osetila sam i svu snagu njegove batine jer je nastavio da me nabija, nije kod njega više bilo nikakve zadrške ni obzira, jebao me divljački, a to sam i htela, da mi pička bridi i greje me nakon što sve završi, da budem pravo izjebana.

Vodio nas je zajedno do bajkovitog orgazma, on me razbijao, ja sam se dodatno masirala rukom po klitiću, ja sam vriskala, on je vriskao, grčila sam se, drhtala sva, tresla, napunio me je, osetila sam kako se mlazovi sperme razlivaju po meni i cure uz njegov kurac napolje pa niz moje butine. Nije izlazio iz mene dok i zadnju kap nije ostavio u meni. Srušio se do mene i ležali smo tako hvatajući vazduh i trudeći se da se smirimo.

Ujutro smo se pozdravili, izljubili, kao u stara vremena. Nadam se da me dežurni čuvari neće kamenovati, pa ne želim da živim kao monahinja. Druga više nisam srela, jer ne živi u gradu gde sam ja, ali možda dođe na sledeću okruglu proslavu mature, ali otom-potom. Razmišljala sam da li ću mužu priznati što se dogodilo, možda ga to učini ljubomornim pa konačno počne da funkcioniša normalno, ali ću još malo da razmisliti… Ne žuri mi se.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti