19°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

KEVA JE REDALJKOM PLATILA MOJ DUG Satima su je cepali, punili, a ona je samo uklikala...

Ispričaću vam kako je moje glupranje me došlo glave. Sve je počelo na jednom rođendanu mog prijatelja. Bila je ekstra žurka, alkohola i devojaka kao u priči. Popili smo malo više. Izlazim iz toaleta i vidim neki tip muva moju devojku. Pošto sam bio pripit prilazim mu i počinjem da se kurčim bukvalno tu pred svojom devojkom. Svašta sam mu rekao, na šta mi on odgovara:

- U redu momak, oladi.

Pošto sam bio dobro pijan upalio sam se. Ali me moja devojka smirila. Veče je odmicalo a ja nisam mogao da se smirim, stalno sam mislio na njega. U jednom trenutku ga vidim kako izlazi iz kluba. Idem za njim, a za mnom moja četiri prijatelja. Čim sam izašao, hvatam ga sa leđa i udaram šakom u nos. Momak je pao na zemlju. Pošto je to bio ćošak iza kluba, shvatam da niko nije ništa mogao da vidi. Tu nastavljam da ga šutiram. U tom trenutku mi se pridružuju i ostala 4 moja prijatelja (ne bi o imenima). Šutirali smo ga bez milosti. Neko je naišao i mi smo pobegli unutra.

Sledeće čega se sećam je da se budim kod kuće, sav nikakav. Mamuran sam, boli me glava. Ustajem, doručkujem i idem na faks. Idući prema faksu iznenada mi se tražilo da idem na toalet. Zamako sam za neki ćošak, i spremao se da izvršim nuždu. Tada osećam jak udarac u glavi i automatski padam u nesvest. Polako dolazim sebi ali shvatam da sam svezan za stolicu u nekoj prostoriji. Ispred mene čovek, mišićav, nabijen. Fino me pozdravi:

- Pozdrav Dušane.

Mislim se - kako mi zna ime. I zašto sam ovde. Nastavio je.

- Sigurno znaš šta si sinoć uradio.

Kroz glavu mi prolaze slike kako gazim onog momka od sinoć, shvatam da je neki prijatelj od toga momka, ali bilo je gore.

- Momak kog si pregazio sinoć je sin moga šefa, a ja radim za pare - nastavio je.

Pričom sam sve shvatio. Taj mali je bio sin nekog mafijaša naravno. A ja sam ga prebio na mrtvo ime. Mislio sam sad će da me ubije, ali ponudio mi je kompromis.

- Slušaj momak, znamo sve o tebi i tvojoj familiji.

- Bićemo dobri prema tebi pa ti ponuditi rešenje - začuo se drugi glas iz mraka.

- Znači li to što ti nudimo, ili zatvor - reče ovaj prvi.

- Šta mi ostaje? - sav prestrašen sam nekako rekao.

- Pa vidiš mali, kao što znamo sve o tebi i tvojima, znamo i da ti je keva veoma privlačna žena, pa ćeš morati da je dovedeš, da bude naša kurva za jedno veče.

Bio sam zaprepašćen, ali kad sam se setio da sam prebio tatinog sina, kazna za zatvor bi bila veća nego inače. Morao sam da pristanem. Čim sam pristao odvezali su me i pustili, ali su mi dali prvo cedulju jednu.

- Ovde piše gde treba da dođe, sada idi.

Otišao sam pravo kući i čekao kevu da dođe sa posla. A šta reći o njoj. Moja keva se zvala Žana i bila je stvarno eksta riba. Ima 43 godine, ali baš super izgleda. Plavuša, zelenih očiju, velikih sisa, duge noge, vrckast guza i punačke usne. Uvek je volela da se doteruje što moj otac nije voleo jer je bio ljubomoran.

Došla je sa posla raspoložena ali kad me videla onako žalosnog znala je da nešto ne valja. Odmah mi je prišla, znala je da nešto nije uredu. Dao sam joj onu cedulju i na kojoj je bio broj telefona. Odmah je nazvala. Razgovor je bio dug. Čim je završila razgovor prišla mi je ozbiljnog izgleda lica i oplaila mi takvu šamarčinu da mi se glava okrenula.

- Majmune napaljeni, da li si normalan, znaš li šta si uradio, i znaš li šta ja moram da uradim da te spasim zatvora - bila je besna.

Ja sam samo mahao glavom, bio sam svesan. Bukvalno je plakala i kad se smirila prišao sam joj a ona mi je rekla:

- Moraću da se doteram što bolje, tako su mi naredili. I još nešto - nastavila je.

- Šta mama? - pitao sam.

Po njenom izrazu nije ličilo na dobro.

- Rekli su da ćeš i ti doći sa mnom, da ćeš da gledaš sve šta mi budu radili.

To mi se nikako nije svidelo. I ja i ona smo znali da ovo neće izaći na dobro, ali da drugog izlaza nema. Taj dan je bila kod frizera i nabacila neki jebozovan minival. Tuširala se, sveže obrijala noge. I sišla iz svoje sobe. Nisam mogao da verujem kakva je pička bila. Nosila je neku crvenu haljinicu. Dekolte joj je bio ogroman tako da su joj se sise prelivale iz haljine.

Hladno se video njen crni čipkasti grudnjak, a sise su joj se videle toliko da su joj malo više nego bradavice bile pokrivene. Haljina išla malo do niže ispod guze

Na nogama crne štiklice sa baš povelikom štiklicom. Kosa onako minival, talasasta plava, a na njenim usnama seksi crveni karmin. Za potpuni seksipil imala je onako lančić oko struka i jedan manji oko zgloba jedne noge, kao porno zvezda (podsećala me tako na Shylu Stylez, ako znate ko je). Tako obučena je mrtvom čoveku mogla da digne kurac.

- Eto moj majmune, mama će ti večeras biti jeftina kurva, a ti ćeš sve gledati zbog tvoje gluposti - rekla mi je besno i sela u fotelju da čeka poziv.

Morao sam da je gledam tamo na kauču. Noge prekrštene, prelepe, sise izbačene, a haljinica joj se digla do pola guze. A onda je ustala jer je neko svirao ispred kuće. U tom trenutku sam video i šta ima ispod haljine. I imam šta videti. Nosila je crne tange, koje u stvari bile samo jedna obična špaga, koja je prelazila preko njene pičke i bukvalno upadala u nju. I izašli smo. Ispred kapije nas je čekao crni blindirani mercedes. Iz njega izađoše ljudi, momci i otvoriše vrata. Ušli smo a oni za nama. Krenuli smo. Dugo smo se vozili, dok nismo stali. Izašli smo i videli lepo dvorište, veliku kuću. 

Bili smo fino primljeni, ušli smo tamo. Jedan momak nam je pokazao prostoriju gde smo ušli. Bio je to jedan velik salon. U njemu par fotelja, veliki šank, stolivi, stolice i jedan bilijarski sto. Tu su takođe bili četiri nabildovana momka, mlađa i jedan stariji ne puno. Nije imao više od 40 godina. Predstavio se:

- Ja sam Robert - gazda ove vile.

Shvatio sam da je to taj glavni, čijeg sam sinčića prebio ono veče.

- Da li moj sin mora da gleda sve ovo? - pitala je moja keva Žana.

- Draga gospođo Žana, mislim da niste u situaciji da postavljate pitanja - odgovorio je.

Nastavio je da govori kružeći oko nje i mereći je od glave do pete. U to vreme onaj što je bio sa mnom u onoj prostoriji dok sam bio vezan za stolicu me odvede do šanka.

- Posluži se čim hoćeš, pij šta hoćeš, i uživaj - smejao se onako podmuklo.

Robert je nastavljao:

- Vi znate šta je Vaš sin napravio mom?

- Znam - kratko je odgovorila keva.

- E to isto ćemo mi večeras da napravimo tebi, samo u drugom smislu. Razvalićemo te od kurca matora. Lepo si nas poslušala, lepo si se picnula matora - nastavljao je dok je i dalje kružio oko nje.

- Nećemo te zvati "Stara" nego "Matora" da se osećaš kao kod kuće - dobacio je jedan od onih gorila.

- Tako fino obučena baš mi ličiš na onu pravu kurvetinu, a to ćeš biti nama - nastavljao je Robert.

Ja sam do tada morao da eksiram dva viskija.

- Ali molim Vas gospodine, uradiću sve što tražite, samo mi odstranite sina iz ove sobe. Molim Vas - preklinjala je ona.

- Ha, ha, ha - bezobrezno se smejao i nastavljao:

- Slušaj, mnogo si bezobrazna i imaš sreće što za taj tvoj bezobrazluk nećeš platiti ti nego tvoja ribica.

Oni ostali su se smejali glasno.

- Hajde sada počni, otkopčaj mi pantalone i počni da ga ližeš.

Videvši da nema druge, otkopčala je Robertu pantalone i počela da mu drka kurac.

- Pazi dobro, nemoj slučajno da me zakačiš sa tim tvojim silnim prstenjem na rukama, zgaziću te nogama, jesi razumela - naređivao je.

Keva mi je samo klimala glavom, i bila stvarno pažljiva. Pušila mu je kurac, glatko i polako. Nakon nekoliko trenutaka on je odgurnu i reče da pređe na momka koji je sedeo na fotelji, već spreman. Otišla je do njega. Momak je možda bio mojih godina. Kad je skinuo pantalone, njeno zaprepaštenje. Imao je komad od nekih 26 santimetara obrasao žilama, debeo. Rekao je: 

- Hajde kurvo, šta gledaš, počni.

Jedva je uvukla taj komad u usta i počela da dudla. Onda se začuo Robert iza nje:

- Dobro odradi ovo, ne smeje da bude greške, ako ne budu zadovoljni najebala si.

Pušila je žestoko. Tad sam vidio kako mu šakom, obuhvata jaja i masira, mislim valjda je htela da što pre svrši pa da završi. Ali ovaj nije dao. U jednom trenutku on je uhvati rukama za glavu i poče da joj navlači glavu što više na sebe.

A onda poče da pomera svoje prepone napred-nazad i bukvalno je jebo moju kevu u usta. Ona je malo već počela da grca

U napadu tog ludačkog zadovoljstva dok joj je bukvalno razvaljivao vilicu reče: 

- Joj matora kako ga pušiš, imaš usta za pušenjeeeeee.

Kako je razvukao zadnju reč bilo je evidentno da joj se istresa u usta. Klimnuo je još par puta preponama napred-nazad u Žaninim ustima a ona se tada zakašlja, zagrcnu se ostajući bez daha i izvadi njegov komad iz usta. Onda priđe treći i reče:

- Odstupite dok joj ne razvalim pičkicu - smejao se.

I taj je imao poveći alat, malo manji od ovoga pre, ali ipak velik i debeo. Legao je na onaj kauč i naredio joj: 

- Dođi i zajaši me, da vidimo kakva si u tome.

- Nemoj, molim te, nikad nisam primala tako velik - skoro je plakala keva.

- Začepi kučko i radi šta ti se kaže - naređivali su svi ostali.

Zajahala ga je i počela polaka da se njiše nad njim. Moram priznati da ga je profesionalno jahala. Svih onih 24 santimetra koliko je ovaj mogao imati je progutala njena pica. Skakutala je na njemu i jahala ga dok joj je ovaj mesio sise. Posle dužeg vremena počeo je da je puni. Ona je glasno uzdisala i ustala sa njegovog kurca. Sperma joj se slivala niz butine.

Onda joj priđe onaj sa velikim i naredi da klekne. Kad mu je ugledala kurac počela je da cvili, ali to njega nije pogađalo ni malo. On je hladno uhvati za kosu nabi joj usta na kurac, na silu. Dok ga je pušila, on ga malo po malo nabije celog u usta. Ona se trzne, grca, davi se i kašlje te moli skoro kroz plač:

- Nemojte molim vas više to raditi.

Ali on nije ni najmanje mario za to. Da bude gore čim bi malo smakla usta sa kurca on joj udari lakši šamar. Mislim da je njeno svako nećkanje njega više palilo i svaki put bi je još jače nabijao. Videvši da nema druge ona počinje da ga oblizuje. Počinje da palaca jezikom po njemu. A ovaj na to joj ga ponovo nabije do jaja. Ona opet se zakašlja i sada se otrgnu okrenu i povrati mlaz, nije više mogla izdržati ovo bukvalno silovanje. Valjda mu dosadi, te se sagnuo, uhvati za bradavice i povuče gore.

- Okreni se kujo, sad ću te tucati u dupe, kao da si prava kuja - rekao joj je.

- Nemoj u guzu, molim te, razvali mi picu, samo nemoj u guzu, boleće me - molila je.

Onda se javi Robert.

- Pa šta si mislila, da ti guza ostane ne napunjena, ha. Mnogo zanovetaš i zato ćeš platiti kaznu i jebaće te nasuvo - naredio je glavni, koji je samo sedeo i posmatrao kako mi kevu rasturaju gorile.

- Naguzi se preko ovog bilijara - naredio joj je onaj, dok mu je onaj njegov balvan strčio.

Ona se naguzi preko bilijarskog stola dok se rukama držala za kraj stola. Ovaj iza nje zavuče ruke ispod suknjice i pocepa one tangice sa nje i reče:

- Sad ćeš kučko da vidiš kako veliki kurac jebe.

- Nemoooooj, boleće me, mnogo je velik za to… Nemoj… Ne… Aaaaahhhhhhhh…

Nije ni stigla da završi, a ovaj joj se zabi jakim trzajem do jaja.

- Aaaaaaaaaa… Nemoj da me guziš… Bollliiiiiiii… Jooooooojjjjjj!!!

Priključila su se ona dvojica i ređali se na njoj tako. Onda ovaj jedan, ali ne onaj sa velikim, priđe joj i istrese gomilu sperme po njenim očima i kosi. Dalje je nastavio onaj veliki da je tuca, dok je ona dalje molila da stane

- Šta je kurvice, jel lepo kad te neko maltretira i gazi, kad nije po tvome, a - govorio je i nastavljao:

- Kakav je kurac, jel ti se sviđa, a kurvo.

Moram da priznam da sam se gadno napalio od ovih reči.

- Molim te, stani, puca mi guza, aaaaaaaaa…

On još ubrza tempo do usijanja. Ja vidim njoj počinju da klecaju noge, one njene sisetine se tresu, a ona pokušava da ih zadrži rukom.

- Sad se okreni, sad ću da ti pocepam pizdu - naređivao je.

Ona je bila sva mokra od znoja, raščupane kose. Ona se okreće. On centrira glavić i zabi joj ga prvi put onako svom silinom. Ona opet počinje da vrišti.

- Ohhh, aaaaaaaaaa, joooooooj, aaaaaaaaa… Peče meeeee!!! Sporije moooooliiiim teeeeee… - jaukala je iz sveg glasa.

Ovi drugi su drkali i galamili:

- Jebi je, jebi kurvetinu, neka jauče, neka vrišti - i smejali se.

Punio ju je talasima i istovremeno je držao za sise i stiskao ih svom žestinom. Gledo je u facu i rekao:

- Kako imaš kurvanjsku facu matora.

I nastavljao je, a ona je i dalje ispuštala one uzdahe, a još kad je video da one planine od sisa, kako se njišu tamo-ovamo pri svakom nabijanju kurčine, postajao je sve napaljeniji i tako nastavlja sa velikom brzinom da je tuca. Jebo je tako sve dok nije primetio da polako prestaje sa vrištanjem i da potpuno počinje da gubi snagu. Onda je opet okrenu i zabi se u njen šupak. Tad poče da trza što mi je bio znak da joj svršava u dupe. Dugo se tresao i napokon je sišao sa nje. Iz njenog šupka se cedilla sperma, bila je nafilovana do vrha.

Kad sam pogledao na sat jebali su je tako ukupno 2 sata. Nisam mogao da verujem, ali moram da priznam da sam i bio napaljen na to

Žana je ležala onako bespomično, raščupane kose i razmazane šminke, a Robert naredi da je odvedu pod leden tuš da dođe sebi. Odveli su je. Nakon nekoliko sati moja keva Žana je ponovo bila obučena u svoju sada prljavu I umazanu suknjicu, sedeli smo u toj istoj sobi.

- Jel možemo mi sada da idemo? - pitala je.

- Još ne - rekao je Robert.

- A zašto? - dalje je pitala keva.

- Sad će da dođu moji partneri i njih kada zadovoljiš, slobodna si - rekao je.

Bili smo zaprepašćeni, a još više kada smo videli ko su to bili. Nisu to bili nikakvi kulturni, lepo obučeni ljudi kao Robert. Bili su neki kamiondžije koji prevoze neku robu za Roberta. Odmah su je ugurali u WC sa njima i ostavili otvorena vrata da svi gledaju pa i ja naravno. Počeli su da je vataju, gnjave i da je skidaju. Njih dvojica su smrdili na alkohol i duvan i mogao sam da mislim kako je bilo njoj. Skinuli su je celu i ostala je samo u štiklicama. Onda se malo odmaknuše obojica i počeše da se dive njenom telu.

- Jebote pa ovakvu pičku nikad nisam karao u životu - reče onaj jedan.

- Prava je seks bomba - reče onaj drugi.

- Pa hajde da vidimo šta zna - nastavio je onaj prvi.

Izvadio je kurac iz prljavih farmerki i naterao je da mu sisa. Ništa joj drugo nije ostalo nego da zine i prljava kurčina joj uleti u usta. Povratila je ponovo, sigurno od smrada, ali i nastavila jel je morala da radi sve što joj se naredi. Kad se ovome digao okrenuo je kevu prema WC šolji i natrćio joj dupe.

Raširio joj ga je i zabio svoj jezik pravo u picu, a potom i u guzu. Ona je počela da stenje. On je jezikom šarao od kulturno uređeno obrijane pice pa sve do šupka

Tako sve dok se ona nije počela da uvija kao zmija. Onda joj ga je surio u mokru pičku do kraja, naglo, na što je ona propratila jaukom:

- Aaaaaaaaaaa.

Onda je okrenuo ka sebi i nabio joj jezik u usta. Ona se otimala, jel je verovatno smrdio na alkohol i cigare, ali morala je da se žvalavi sa njim. U istom trenutku dok je balavio, nabijao joj je prste u picu i stezao sise. Onda ju je uhvatio za glavu i gurno prema dole, naterao je da klekne ponovo. Nabio joj ga je u usta. Posle dva-tri trzaja njegova sperma joj je napunila usta te zalila usne oči i obraze. Najzad je svršio pomislio sam u sebi. Ali ostao je još ovaj drugi koji je celo vreme drkao ko lud. Brisala se peškirom od sperme i izlazila iz WC-a, misleći da je gotovo. A ovaj drugi je gledao nekim ludačkim pogledom.

- Slušaj matora - reče Robert i nastavlja:

- Ovaj moj prijatelj voli malo grublje, ali ne boj se neće te povrediti - pokazivao je na onog drugog koji je bio spreman.

- Idi se malo sredi, hoće da te jebe na kuhinjskom stolu - rekao je.

Na brzinu se sredila, umila i navukla svoju sad već smrdljivu suknjicu i došla u sobu u kojoj je bio veliki kuhinjski sto. I imala je šta da vidi. Tip je sedio na stolu nabrekle kurčine. Rekao je:

- Dođi kučko i sagni se, poliži mi jaja.

One Robertove gorile su se smejali grohotno. I krenula je da mu liže njegova velika dlakava jaja. Sigurno joj je smrdeo kad je prestala i okrenula glavu te vadila prstima dlake sa jezika. Onda joj ovaj manijak razvali takvu šamarčinu da je pala na pod, mislim da je prebrojala zvezde.

- Liži kurvo ili ćeš videti svoga boga - rekao je, drao se na nju.

Nabio joj je glavu na kurac do kraja, i dobre se zakašljala i povratila opet onako. I dalje je kašljala, nije mogla da dođe sebi i do daha. Ali nije bilo odmora za njega. Uhvatio je i nabio je preko stola i nabio se svom silinom u njenu pičkicu. Nabijao ju je jako i brzo, usput ju je šamaro po guzovima i urlikao:

- Mešaj kurvo, ima da te razvalim od kurca, pocepaću ti tu tvoju pičkicu!!!

Noge su počele da joj se tresu, ali nije bio kraj kao ko kod onog gorile prvi put. Izvadio je svoju smrdljivu kurčinu iz nje

- Sedi na sto i raširi noge što više - naredio joj je.

Kad je zauzela položaj počeo je da je nabija u dupe. Pošto je bio sav mokar od njenih sokova brzo je ušao. Jebao ju je kao konj ne mareći za njene urlike:

- Aaaaaaaaaa! Joooojjjjjjj! Nemojjjj više mooooliiiim teeeeee.

Nabijao ga je sve jače, više na njeno moljekanje i zapomaganje, govoreći:

- Jel uživaš kučko, jel te dobro jebem, aaa!

Uskoro je počeo da puni njeno dupe spermom. Kad joj je napunio dupe do kraja izvukao ga je.

- A sada kurvice da mi lepo obližeš kurac i okupaš, pa da se razilazimo - naredio je ponovo.

Spustio ju je dole. Morala je da mu ga obliže detaljno. Robert i ostali su uživali u predstavi i pili viski. Konačno i ovaj drugi ode. Žana se sva umorna i razvaljena na sve strane šljokala na fotelju. Sperma joj se cedila iz dupeta.

- Slušaj, pravac na tuširanje, nemoj da mi tu prljaš fotelju - rekao joj je Robert.

Otišla je da se tušira. Sad je kraj napokon pomislio sam, ali sam se prevario. Kad se keva vratila sa tuširanja i malo došla sebi, Robert je sada bio go sa pulsirajućim kurcem.

- Dođi sada i zajaši sada mene malo - rekao je Robert.

Onako sva smorena i izjebana, snuždene face je morala da posluša. Uzahala ga je i nabijala se na njega. Onaj gorila opet joj priđe s leđa i prisloni svoj debeli, žilavi buzdovan na šupak. Poče da joj ulazi i ona opet poče da stenje. Ulazili su skroz obojica odjednom. Bušili su je bukvalno. Robert je bio skroz napaljen i drao se:

- Šta je kučko, voliš li kurac?

- Voliš li govori.

- Volim, vooliiiimmm - bila je prisiljena da govori.

- Govori kakva si kurva - nastavljao je.

- Ja sam kurva - morala je da i to govori.

Ja sam bio zgrožen, nisam mogao da verujem. Šta sam napravio, što sam morao da prebijem onog njegovog malog smrada, proklinjao sam ih u sebi. Nedugo za tim obojica su je napunili, skoro u isto vreme. Kad su izvadili kurčeve sperma joj se cedila iz obe rupe. Onda Robert uze 100 evra i baci na nju onako svu umazanu.

- Evo kurvo, zaslužila si za trud - smejao se glasno, i nastavljao.

- Idi se još jednom istuširaj, sad smo gotovi.

Otišla je na tuširanje. Kad se vratila pitala je jedva stojeći na nogama:

- Možemo li sada da idemo?

Robert reče:

- Možeš, ali za sada.

- Kako to misliš? - upitala je keva zabrinuto.

- Moj sin ima tvoj broj, nazvaće te kad te bude trebao, kad bude napaljen, moraš i njemu da nešto pokažeš - odgovarao je Robert ozbiljno.

- Gade bogati! - smogla je snage keva da se prodere.

- Nemoj da te sada vratim nazad gospođo Žana - pretio je Robert.

I otišli smo. Iza nas u toj prokletoj sobi su ostali užasni mirisi sperme znoja i pocepane tangice moje keve Žane.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti