28°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

ISPUNILA MI SE ŽELJA SA DVOJICOM Šta ste mi uradili, ne mogu da hodam!

Pozdrav, želim da podelim još jednu priču za koju smatram da je posebna zato što je bilo zaista posebno sa ženom koja je tako volela i želela neobrezani kurac. Nakon prvog susreta i nezaboravnog seksa koji smo imali, nastavili smo da se čujemo, pričamo, razmenjujemo iskustva, misli i želje… Videli smo se još 4 puta i svaki put vodili žestok seks!

Jednom prilikom, dok smo pisali poruke uglavnom o seksu, pitanja su išla šta ko voli i slično, upitao sam je da li bi možda želela da ima seks sa dvojicom muškarca? Odgovor je bio da ona o tome već neko vreme mašta, te da je strašno pali pomisao da može da oseti dva kurca. Nisam joj ništa rekao dalje na tu temu, ali sam odmah imao ideju. Moj drug Dejan, kome sam jedino pričao o njoj, uvek mi je govorio da ga upoznam sa njom, uvek bi se napalio kada bih mu ispričao da sam je karao i šta smo sve radili. Pitao sam ga da li bi pristao da je izjebemo zajedno, pošto je njega posebno palilo to što je ona bila muslimanka. Pitao sam ga:

– Da li želiš da izjebemo onu moju nezasitu muslimanku što mnogo žudi za neobrezanim kurcem?

SAZNAJTE I OVO

Đorđević poručuje: KORONA NIJE SRAMOTA, prijavite ako ste BOLESNI!

Analitičar Dušan Janjić: Okolnosti za DIJALOG Beograda i Prištine NEPOVOLJNE

Nastavak PROTESTA u Bugarskoj! TRAŽI SE OSTAVKA CELE VLADE!

Kako se PRAVILNO KORISTI maska! Evo šta NIKAKO NE SMETE da radite! (VIDEO)

Šališ se?

– Ne, ozbiljan sam.

– I te kako želim – odgovorio je.

Odmah smo se dogovorili da ovog puta bude u njegovoj kući jer su mu roditelji bili odsutni u to vreme. Dogovor je bio da joj ništa ne govorim, već da je iznenadimo. Ja bih uzeo ključ od kuće, a on da se sakrije u drugoj sobi, gde bi mogao da posmatra kako se odvija stanje. I u momentu kada je ja na sebi napadnem, da on priđe odpozadi. Sve se i odvijalo kako je dogovoreno: ja sam sa njom dogovorio, došli smo do kuće, ja sam drugu za svaki slučaj pustio poruku, ušli smo, odmah smo sa vrata počeli da se ljubimo i skidamo.

– Jesi li poželela moj neobrezani kurac kurvice, želiš li ga? – pitao sam je namerno glasnije da Dejan može da čuje.

– Daaaa želim tvoj prelepi kurac, volim kada me jebeš sa tvojim predivnim neobrezanim kurcem!

– Hoćeš li da mi ga pušiš kurvice?

– Hoćuuuuu, hoćuuu i da ga pušim i ljubim i ližem i sveee… – već je stenjala.

Seo sam na krevet, bio sam go, naravno, kao i ona. Klekla je na kolena i počela da se igra njime, strašno je uživala i strašno je palilo da pomera kožicu na glaviću, pomerala je do pola glavića a onda sa užitkom lizala moj nabrekli glavić. Nisam je pustio dugo da uživa, već sam je povukao na sebe, zbog Dejana, jer znam da ne može da čeka:

– Hajde kurvice, nabij se na ovu debelu kurčinu, nabij se i uživaj, tako ćeš danas biti izjebana, da nećeš nikada moći da zaboraviš.

Počela je lagano da se nabija, osećala ga u sebi sve više i više. Otvorenih usta je samo uzdisala i stenjala i glasno ispuštali krikove.

– Aaaaaaajjjjjj jebi me, jebiii tvoju nezasitu muslimanku, hoću da me jebeš sa tvojim neobrezanim kurcem – uhvatio sam je za vrat i ubrzao nabijanjem i prodiranjem u nju.

Iz sveg glasa je vrištala:

– Aaaaaaaaaajjjjjjj! Aaaaaahhhhhhhh!

A za to vreme je Dejan već prišao odpozadi. Bio je potpuno go, sa spremnim kurcem, koji je bio veoma debeo, deblji od mojeg, a nekih 19-ak santimetara. Primakao joj ga je i stavio na guzu, ona je zastala, trgla se, osetila je još jedan kurac i Dejanovo prisustvo. Naravno, ja sam brzo reagovao, držao sam je i dalje u tom položaju. Rekao sam joj:

– Kurvice moja nezasita, sada ćemo da te jebemo dvojica, znaš li da si mi rekla da maštas da te jebu dva neobrezana kurca, i evo, ja sam ti priredio to. Bićeš izjebana nezaboravno!

Ispravila je glavu i gledala u Dejana i njegov debeli kurac…

– Želiš li da ti ga Dejan stavi u guzu dok ti ja jebem pičkicu?

– Neeee, razvalićete me – povukla ga je za ruku da priđe napred, nastavila je da se nabija na moj kurac, a Dejanov je počela da puši.

Dugo mu je lizala i ljubila glavić. Kada ga je stavila u usta, jedva joj je stao, tako mu je bio debeo. Stenjala je i balavila dok sam je ja brzo i žestoko jebao

Izvadila je Dejanov kurac iz usta, pogledala me, i rekla da želi da je Dejan malo jebe. Dejan je već legao na leđa, gde ga je ona zajahala i počela da mu se nabija lagano. Zaista joj je tako zategao pičku da se ona sva tresla i glasno vrištala:

– Aaaaaaaajjjjjjjj kako ti je debeooo, jebiii meee! – a ja sam joj prišao ispred i pitao je:

– Je li, kako se osećaš sa dva neobrezana kurca? Kakav je Dejanov kurac, sviđa li ti se?

– Mmmmmm sviđa mi seeee…

Za to vreme je Dejan naveliko razvaljivao, tako žestoko… Prišao sam i stavio joj ga u usta. Dok joj je Dejan punio i razvaljivao joj pičku, ja sam je jebao u usta:

– Oliži ga kurvo, dobro ga navlaži da ti lakše uđe u guzuuu…

– Mmmmm – samo je mumlala i jecala.

– Sad ću da te jebem u guzu, sada ćeš da osetiš u sebi dva neobrezana kurca koja tako želiš… – Primakao sam joj ga i lagano počeo da joj ga uvlačim i nabijam u guzu, milimetar po milimetar, a Dejan je usporio da bih ja mogao da joj ga lakše uteram u guzu… Ona je iz glasa vrištala:

– Aaaaajjjjjj kako me jebete, aaaaaaaaajjjjjj kako me razvaljujeteeeeee!

– Kurvo, uživaš li?

– Daaaaaaa!

Počeli smo da ubrzavamo tempo, Dejan je jebao sve brže, i ja takođe. Bili smo sve brži i brži, a ona sva u nesvesti od sreće, ubrzo je svršila. Sva u vrisku se srušila na Dejana, a mi nismo vadili naše kurčeve, samo smo malo zastali dokle se ona malo oporavi. Ubrzo smo počeli lagano da je mazimo i da je lagano ponovo punimo i jebemo je, počeli smo da ubrzavamo ritam. Brzo se ponovo napalila, kako je više vrištala mi smo je sve brže punili i nabijali u nju naše prepune kurčeve.

– Jebite meeeeeee, aaaaajjjjjjj kako me razvaljujete…

– Je li hoćeš ponovo da svršiš kurvo?

– Hoću, hoćuuuuu, jebi me razvali meeee… Aaaaaajjjjjjj, aaaajjjjjjjjjjj svršavaaaam – stenjala je i ponovo svršila…

Izvadio sam ga iz njene guze, podigao je da sedne na krevet i primakli smo joj obojica kurčeve pred lice:

– Puši kurviceeeee, puši neobrezane kurčeve – a pušila ih je naizmenično, tako da sam ja počeo da joj svršavam po licu, i ustima, a sperma joj je curila niz bradu i kapala po sisama.

Dejan joj ga je stavio u usta i nabijajao joj ga:

PROČITAJTE JOŠ...

Posle tvrdnje Dr Ristića da korona UNIŠTAVA ORGANE DO NEPREPOZNATLJIVIOSTI, OGLASIO se Institut za PATOLOGIJU! pre 1 sat

Doktori UPOZORAVAJU! Pojavili se ZARAŽENI KOMARCI u Srbiji!

Banke imaju LEPE VESTI: Od PONEDELJKA MANJE RATE KREDITA!

Mali poručuje: VAKCINA je JEDINO REŠENJE ZA NAŠU PRIVREDU!

– Hajde muslimanko ispuši sada moj neobrezani kurac da svršim. Voliš li ga muslimanko?

– Mmmmmmm – samo je mumlala jer su joj usta bila prepuna debelog kurca.

– Hoćeš li u usta da ti svršim kurvo? – pitao je Dejan, a ona ga izvadila iz usta i rekla:

– Neee, hoću po sisama da mi svršiš.

Dejan je počeo da drka ubrzano i počeo da je žestoko prska po sisama. Imao je toliku količinu sperme da ju je celu zalio. Sva je bila umazana spermom. Kada sam je vozio kući pričali smo, pitao sam je:

– Kakvo ti je bilo iznenađenje?

– Mmmmm nezaboravnooo – rekla je.– Samo se plašim da me ne prepoznaju moji jer ne mogu normalno da hodam.

Naravno, već smo počeli dogovor za sledeći put…

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti