19°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

ZALIO SAM I MILFARU MAJU I MOJU DUŠICU Doveo sam očivanu matorku pa smo je razbijali!

Moja devojka i ja smo se vratili iz Praga sa novim seksualnim iskustvima i želeli smo još toga da iskusimo. Počeli smo da tražimo načine da nađemo ljude sa kojima bismo se jebali a da to ne iscuri u javnost. Privatnost i tajnost nam je mnogo bitna zato što moja devojka i ja planiramo da imamo ozbiljne poslove a za balkanske pojmove naše seksualno ponašanje bi se moglo smatrati razvratinim. Pošto nam je bilo bitno da nađemo nešto kvalitetno odlučili smo da ne žurimo u potrazi, nego da sačekamo da nešto naiđe.

Kao što sam rekao, moja devojka studira stomatologiju a ja sam diplomirani inženjer. Faks sam završio u roku sa lepim prosekom i preporukama profesora, što mi je omogućilo da lako nađem posao u struci. Radio sam u jednoj stranoj firmi koja se pretežno bavila izvozom stvari koje proizvede u Srbiji, tako da sam ja za srpske prilike imao jako lepu platu. Sam posao je bio jako zahtevan, i tražio je često ostajanje prekovremeno na poslu, što je umelo da dovede do toga da mi telo "propadne".

KORONA U SRBIJI

KON NAJAVIO: Ako bude neophodno MOGUĆ POLICIJSKI ČAS!

Od danas NOVE MERE zaštite od KORONAVIRUSA!

PORAST OBOLELIH: U Šumadijskom okrugu novih 160 slučajeva obolelih od KORONE

KORONA UZIMA MAHA: Vanredno u Rumi, u "Dragiši Mišoviću" na lečenju 18 dece i ČETIRI BEBE STARE DO 28 DANA

BRISEL USVOJIO REVIDIRANU LISTU Državljanima Srbije zabranjen put u EU

DRAMA U KBC ZEMUN Dnevno otpustimo 50 pacijenata, a primimo 60 (VIDEO)

Kao mlad sam se aktivno bavio sportom do devetnaeste godine života, ali je to kod mene više problem neko vrlina. Kada god se ne bavim sportom duži vremenski period ja se ugojim, tako da sam zadnjih godinu dana išao na bazen. Uplatim onu varijantu da mogu da idem koliko hoću, plata mi je to dozvoljavala. Na bazenu se nikad mnogo nisam zadržavao.

Dođem, otplivam svojih 20-25 duzina (1.000-1.250 metara), osušim se i idem kući devojci. Pošto će ovo biti duga priča, smatrao sam da bi bilo dobro da dam lažna imena meni i devojci. Ona ce se zvati Dušica, a ja Miloš. Tokom zadnjih nekoliko poseta bazenu primetio sam jednu ženu. Bila je jako zgodna i činilo mi se kao da me gleda, ali da kad nam se susretnu pogledi ona bi skrenula svoj. Učinilo mi se da bi tu možda moglo biti nečega za mene i Dušicu, pa sam odlučio da porazgovaram sa njom o tome. Opisao sam je Dušici i činilo nam se kao dobra prilika, pa mi je rekla da probam da je smuvam ili bar izvedem na kafu.

Sledećeg dana sam ceo dan na poslu razmišljao da li ću zateći tu jebozovnu ženu na bazenu. Čim sam stigao na bazen video sam je. Tog dana je nosila crveni bikini, kao da je htela da je lakše uočim. Video sam da je suva i da će tek ući u vodu, tako da sam odlučio da otplivam i ja malo, čisto da je ne spopadnem od starta.

Naravno, krajičkom oka sam posmatrao šta ona radi. Kad je posle nekog vremena izašla iz vode da se odmori ili da se osuši pa da ode, odlučio sam da je pratim. Pored bazena se nalaze visoke tribine, a pošto sam video da je sela na dosta visoko mesto nisam se bojao da bi neko mogao da nam smeta. Izašao sam iz bazena i počeo da se penjem stepenicama gore ka njoj. Na pola puta sam podigao pogled i video sam da me fiksira pogledom. Odgovorio sam joj osmehom na šta se i ona osmehnula. Mojoj sreći nije bilo kraja! Seo sam pored nje i predstavio se.

Njeno ime je bilo Maja. Tek onda kad sam seo pored nje video sam kakav sam zalogaj zagrizao. Maja je imala oko 40 godina, ali se po njenom izgledu to ni izbliza nije moglo reći! Imala je prelepo lice, dugu lelujavu braon kosu, velike sise (mozda petice) koje su dolazile do izražaja u crvenom bikiniju. Imala je mali izbačeni stomak, veliko okruglo dupe i bila je oko 170 santimetra visoka. Sve u svemu seks bomba. Ono što bi danas mi klinci rekli, MILF. Malo sam je propitao čime se bavi i kako postiže takvu figuru, odgovorila je da ne radi, da joj je muž uspešan i da ona može da se posveti održavanju tela. Tu sam se malo presekao što je udata, ali me je ona svojim osmehom, sisama i govorom tela uverila da imam prolaz kod nje.

Pitala me je za mene, šta radim i da li imam devojku. Odlučio sam da kažem kako jeste, pa gde puklo. Nešto me je teralo da to očekujem, ali uopšte joj se nije promenilo raspoloženje kad sam joj rekao da imam devojku. Shvatila je da je želim čim sam joj prišao. Pitala me je da li hoću da malo plivamo zajedno, što sam ja i prihvatio.

Plivali smo jedno do drugog, često su nam se tela dodirivala pod vodom a ja nisam skidao pogled sa nje planirajući šta dalje da radim. Malo kasnije se okrenula ka meni i počela da pliva unazad dozivajući me pogledom. Stigao sam je na sredini bazena, mada je i ona usporila. Kako sam joj se približio u vodi, njena noga me se obmotala oko moje noge i Maja se pribila koliko je mogla uz moje telo a da se i dalje održava na vodi. Jednom rukom me je pomazila po sisi, osmehnula mi se i otplivala dalje. Stala je u ivici bazena, gde sam je i sustigao.

PROČITAJTE JOŠ...

NOVI DETALJI NESREĆE KOD PRIJEPOLJA: Potraga za devojčicom, ronioci izvlače vozilo iz Lima!

OBESHRABRUJUĆE SAZNANJE! Od 2064. slika sveta će se promeniti!

RUSIJA: Testirana vakcina protiv COVID-19

VUČIĆ:Neki nisu razumeli šta su teme sastanka!

SVE SLUTI NA NOVI RAT! Erdogan ima grandiozne PLANOVE neostvarive bez MNOGO KRVI!

ĐORĐEVIĆ: Povratak 166. strane Miroslavljevog jevanđelja dokaz bratskih odnosa

Prišao sam joj, maksimalno diskretno (ne mora baš svako na bazenu da vidi šta radimo), i rukama joj onemogućio da pobegne. Ispod vode sam joj se približio i prislonio moje telo na njeno tako da mi je kita ležala na njenom stomaku. To je mozda trajalo minut kad mi je rekla da hoće da izađe da se osuši. Ponovo smo otišli do tribina gde se obrisala. Pitao sam je da li bi htela da svrati kod mene i devojke u stan na piće, što je ona prihvatila. Nisam mogao da verujem! Nije ovo moralo ništa da znači, moglo je da ostane na piću, ali sa svakim sledećim korakom Maja mi je davala više povoda da se nadam. Posle deset minuta smo krenuli autom ka mom stanu gde je Dušica čekala ne nadajući se da dovodim ovakvo parče.

Otključao sam vrata stana i doviknuo Dušici da sam stigao i da sam doveo jednu prijateljicu na kafu. Dušici nije ništa bilo jasno, ali kad sam rekao da sam Maju upoznao na bazenu, a i kad ju je ona malo bolje pogledala, shvatila je ko je Maja i šta bi trebalo da se desi. Ispočetka je sve išlo nevinim tokom. Pitanja su samo ređala: ko se čime bavi, ko je odakle i slično.

Sve vreme smo se Dušica i ja pogledima pitali kako da započnemo seks pred Majom a da ga ona prihvati. Ipak je potpuno nepoznata osoba, možda se plaši da se pročuje kao što se i mi plašimo, možda je očekivala samo mene a ne i Dušicu. Minuti su prolazili u ćaskanju i teme su polako nestajale. Tada je Dušica kao iz topa pitala Maju da li i ona ima ovakvih muškarca kraj sebe u krevetu i prebacila jednu ruku preko mog ramena. To je to, pomislio sam! Ili će se poplašiti i otići, ili će zaigrati igru.

Ona je rekla da je njen Darko sasvim dobar za njene potrebe, ali da veruje da sam i ja sasvim dobar u krevetu. Dušica je dodala da postoji samo jedan način da to saznamo. Dok sam shvatio šta se dešava Dušica mi je već zavalila svoj jezik u usta i stavila mi ruke oko ramena. Uzvratio sam joj poljubac i taman sam krenuo da tonem u njega kad je Maja dobacila:

- Hoćete samo da se ljubite ili ću videti još nešto danas?

- I gledaćeš, a i učestvovaćeš - odgovori joj Dušica.

OVO MORATE ZNATI

DRŽAVA SPREMA NOVI SET MERA! Pored 100 evra i tri minimalca DAĆE I OVO!

SRPSKI AS I DELIJE MILE NA KOSOVO: Stigli respiratori u KBC Kosovska Mitrovica

Mali poručuje: VAKCINA je JEDINO REŠENJE ZA NAŠU PRIVREDU!

Doktori UPOZORAVAJU! Pojavili se ZARAŽENI KOMARCI u Srbiji!

Banke imaju LEPE VESTI: Od PONEDELJKA MANJE RATE KREDITA!

Ja sam ostao da sedim, spustio pantalone na pod i izbacio kurac iz gaća. Dušica koja je sedela pored mene samo se nagla i uzela ga usta.

- E to je već nešto - reče Maja.

Jednom rukom Dušica mi je držala kurac dok je drugom mazila moja jaja. Ja sam joj pritiskao rukom glavu na dole, a Dušica i nije pružala neki otpor već je samo pustila da kurčina dublje uđe u usta. Tad je Maja skinula stvari sa sebe i sela ponovo na fotelju na kojoj je i bila. Gledala je kako Dušica guta moj kurac i sve vreme mesila rukama svoje ogromne sise.

- Hoćeš mi da ti pomognemo sa tim sisama? - upitao sam je.

- Može, ali morate oboje zajedno da mi pomognete - odgovorila je Maja.

Došao sam Maji sa leve strane a Dušica sa desne. Uzeo sam joj levu sisu u usta i snažno je počeo sisati, na šta je Maja odgovorila zadovoljnim stenjanjem. Desnom rukom sam joj držao sisu, a levom sam joj dirao pičku. Dušica joj je sisala desnu sisu i grickala joj bradavicu a Maja je jednom rukom drkala moj kurac a drugom Dušicinu pičku. Spuštam se na pod, i kleknem između Majinih nogu.

Razdvojio sam joj noge i poljubio joj pičku prvo jednom brzo, pa onda drugi put dugo i željno. Nisam usne odvojio od njene pičke možda čitav minut

Nisam čuo nikakvo stenjanje, tako da sam pogledao nagore i video da Maja i ne može da stenje jer se ljubila sa Dušicom. Kita mi je bila tvrda kao kamen od tog prizora. Dusica mi je uhvatila pogled, osmehnula se i pitala:

- Hoćeš i ti malo, a?

- Možeš, samo ako te Dušica zameni dole - ubaci se Maja.

- Naravno da hoću - odgovori sa najpreverznijim osmehom moja devojka.

Zamenili smo mesta, Dušica je sad lizala Majinu pičku a ja sam se ljubio sa njom. Kurac mi je bio kao stena od silnog naboja kojem sam bio izložen. Uhvatio sam Maju za ruku i poveo je ka dvosedu na kom mi je pušila Dušica. Maja je legla na leđa i raširila noge čekajući moj ulazak.

Pička joj je bila vrhunska za ženu od 40 godina i dobro vlažna od silnog lizanja. Stavio sam jednu njenu nogu na moje rame i gurnuo joj kurac do pola u pičku. Uzdahnula je i izdigla kukove da bi se još više mogla nabiti na moj kurac. Ubo sam je par puta sa pola kurca da bih onda odjednom uterao celu kurčinu u njen željnu pičku. Maja je grebala dvosed i sopstvene sise od zadovoljstva koje sam joj priredio. Dušica se nagla iznad Majine glave i uterala joj jezika do kraja u usta. Malo samo usporio da bih pustio njih dve da se ljube. Nakon nekog vremena sam nastavio da jebem kao lud.

Majina noga na mom ramenu se tresla i grčila kao nenormalna i njih dve nisu usne odvajale jedna od druge. Posle nekog vremena sam osetio da nadolazim, pa sam ga izvukao i nastavio da ga drkam

- Je l' mogu po sisama? - nisam stigao ni da izgovorim a Maja je se uspravila na dvosedu, te je rukama skupila i podigla sise koje su joj sad bukvalno izgledale kao dve lopte.

Primakao sam joj se drkajući rukom kurac. Nakon par sekundi beli gusti mlazevi sperme počeli su da izleću iz mog kurca, slećući na Majine sise. Sigurno je trajalo pola minuta to moje prskanje, sise su joj bile prekrivene mojom spermom koja se sad cedila na njen stomak i butine. Dušica joj je ljubila sise, primajući što više moje sperme u usta zadovoljno kurvinjski se smeškajući.

Seo sam u fotelju da odmorim i dođem sebi. Kadar pred mojim ocima je bio neverovatan. Sisata dobro izjebana brineta sa poprskanim sisama i moja devojka koja joj ljubi sise. Dušica je ponudila Maju da se malo sredi u kupatilu sa njom dok sam ja ostao sam. Posle par minuta su se vratile njih dve i sele na dvosed:

- Dobar ti je dečko, Dušice.

- Aha, dobro sam ga istrenirala - zajebavala me je.

- Da mi je neko danas rekao da ću imatu trojku sa nekim klincima, ne bih mu verovala - reče Maja.

- Taj klinac ti je zalio sise spermom kako dugo niko nije - odmah sam joj malo uvređeno odgovorio.

- E to jeste, moj muž manje svršava. Ipak je on čovek u godinama - reče Maja gledajući me željno.

- Lepo je tebi Majo, imaš muža da te jebe plus te ovaj moj jebao. A ja ništa - reče kao sažaljivo Dušica, praveći se da ne zna da će biti i druga runda.

- Dobićeš i ti mala, pa vidiš kakav je manijak. Samo što me tamo u bazenu nije jebao - smejala se Maja.

- Sama si tražila, a i nisi se mnogo bunila.

- I to što kažeš.

Odjednom je nastala tišina i samo smo se gledali. Tada je Maja ustala i dosla do fotelje. Klekla je ispred mene i rekla:

- Imamo ovde samo jedan kurac, i treba ga osposobiti pre akcije - reče i uze mi poludignuti kurac u usta. 

Uzimala ga je duboko u usta sa svakim zalogajem, dok mi je ruke stavila na butine. Malo sam skupio noge i stegao njene sise koje su slobodno visile tu. Onda sam ustao i krenuo ka Dušici koja je sedela na dvosedu. Kleknuo sam ispred nje i zavukao joj glavu među noge. Lizao sam joj picku dok mi je ona držala glavu rukama. Stenjala je i uživala u svakom trenutku. U tom mi je Maja dosla od pozadi, zavukla se ispod mene i nastavila da mi puši dok je ležala na podu na leđima.

Majina usta su pohotno gutala moju kurčinu terajući me da jače i bolje ližem Dušicu koja je sve glasnije stenjala. Izvadio sam kurac iz Majinih usta i malo je lupio po licu, onda sam ustao i primakao kurac Dušici. Prvo sam ulazio lagano, a posle sve brže i brže. Dušica je obmotala noge oko mog struka i nije mi davala da se odmaknem od nje ni milimetar.

- Dušice, ajde mi liži picku. Svidelo mi se malo pre kako to radiš - zatražila je Maja kad više nije mogla da izdrži da samo gleda.

- Može, ali da ovaj nastavi da me jebe - odgovori joj Dušica.

Nas dvoje smo zastali sa jebanjem i ustali sa dvoseda. Kurčina mi je pulsirala i bila je ljigava od silnih sokova. Maja je sela na dvosed i raširila noge, Dušica je klekla ispred nje i izbacila je dupe. Ja sam joj prišao od pozadi i zabio joj kurčinu u pičku do kraja. Dušica je tako jako prodrla jezikom u Majinu pičku da je ova možda i svršila. Držao sam Dušicu za kukove i zabadao se u nju iz sve snage i sve brže i brže. Maja je jednom rukom držala Dušicinu glavu a drugom je stiskala jednu sisu.

Tako smo se tucali dosta dugo, ne znam ni sam koliko je vremena prošlo, kad sam počeo da osećam da nadolazi. Rekao sam Dušici da svršavam i da hoću po faci da joj svršim. Čim sam ga izvadio iz nje i ustao, ona je ostavila Majinu pičku i okrenula se ka meni da primi spermu. Drkao sam kurac odmah ispred njenog nosa, povremeno ga dodirujući. A onda je krenula fontana. Sperma joj je bila po nosu, po obrvama i po celu. Dušica je obozavala da joj svršim po faci, tako da je i ovaj put sve ispratila sa osmehom.

Nakon svega toga Maja je ostala na kafi. Pričala nam je kako joj muž često priredi trojku sa njegovim jednim prijateljem i da bi volela da i mi uđemo u tu priču. Mi smo bili oduševljeni prilikom da i dalje budemo sa Majom tako da smo prihvatili da odemo kod njih za par dana da probamo nešto.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti