22°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

MALA IVANICA, VELIKA DROBILICA Sela je na ivicu kade, otvorila rozikasti prorez i pozvala me

Vratio sam se kući sa posla, velika vrućina i gužva u autobusu su učinili svoje, znoj mi je natopio košulju. Jedva sam čekao da stanem pod tuš. Mica, komšika iz ulice, sedela je sa mojom ženom, ispijale su kafu i veselo čavrljale. Domaćice, šta bi drugo. Javio sam im se i morao sam da ošacujem Micine velike sise koje su napinjale usku majicu. Sve je pucalo na njoj od moćnih oblina.

- Mico, Mico… - zaklatio sam glavom, obe su se nasmejale skoro grahotom.

Uvek sam se zajebavao sa njom kako me sve žulja kad uzješem moju suvopičastu Olgu, i kako bi slatko utonuo u njeno mesište. Ni ona mi nije ostajala dužna govoreći da ne pretim već dođem, ako mi ne smeta što joj se na onoj stvari uhvatila paučina, razvela se pre tri godine i valjda nije bila sa nikim od tada.

Ušao sam u kupatilo i onda prc, nema vode. Popizdeo sam istog momenta. Olga je dotrčala i rekla mi da su neki radovi u podrumu zgrade i da su isključili vodu. Krenuo sam nervozno ka sobi zalupljujući vrata od kupatila, kada je Mica predložila da odem do nje i istuširam se, u stanu nema nikoga, Ivana je danas ceo da na fakultetu. Stvarno mi je tebalo tuširanje i nevoljno sam prihvatio.

PROČITAJTE I...

DRAMA NE PRESTAJE, NOVI OBRT: Čeda Jovanović imao SUDAR ispred klinike, u sve se umešala i njegova žena!

UŽIVO IZ PREDSEDNIŠTVA! Vučić i Dačić o novoj vladi! (GALERIJA, VIDEO)

NIKO NIJE POŠTEĐEN: Najmlađi pacijent na respiratoru u kovid bolnici KCS ima samo 19 godina!

Voda mi je neverovatno prijala, tuširao sam se bar pola sata. Uzeo sam peškir i lagano obrisao moju dobro proređenu kosu. Skoro sam se onesvestio kad sam ga spustio. Na vratima je stajala Micina ćerka Ivana, gola kao od majke rođena.

- Izvini… ja sam došao… nemamo vode, a Mica… - zbunjeno sam mucao.

Ne znam šta si očekivao, možda da drkne, okrene se i izađe iz kupatila. Ništa se od toga nije desilo, gledala me je pravo u oči i prišla kadi, moje oči su letele po njenoj golotinji tamo-amo, od nasmešenog lica do sisa i njene obrijane pičkice. Lepo je izgledala, a kako i može mladica za mene strakelju. Buljio sam u male okrugle sise i rozikasti razrez pičkice koja se blago otvorila dok je podigla nogu da uđe u kadu. Instiktivno sam spustio peškir preko prepona.

- Valjala se ne stidiš gole devojke, čika Peter? - rekla je ona kikoćući se.- Baš si me napalio… mogla bih da vam svršim! Hoćeš li da mi pomogneš…

Sela je na ivicu kade, ali tako da se leđima oslonila na zid. Noge je podigla a zatim ih raširila. Ugledao sam njenu crvenkastu brazdu sa malo tamnijim usnicama. Nisam mogao da verujem šta se dešava. Bio sam tako zatečen, nisam mogao da sklonim pogled sa crvene rupe. Ivana je svojim prstima raširila usmine, najpre malo a onda jako, i ja ugledah njenu nutrinu.

- Hoćeš da probaš moju ribicu? - rekla je stiskajući i šireći svoje butine.

SAZNAJTE JOŠ

LEGENDARNU SPIKERKU NAPAO STAFORD, DOK JE VLASNIK PSA SAMO GLEDAO: Sva u MODRICAMA, PODLIVIMA, šok PRIZOR!

KRVAVA IZAŠLA NA TERASU NA SLAVIJI ODMAH NAKON ZLOČINA: Osumnjičena TVRDI da se BRANILA!

DONALD TRAMP O PANDEMIJI: "Korona virus će nestati, na kraju krajeva ću ja biti u pravu...!"

U meni je sve provrilo, krv mi je kokala venama nikad brže, mislio sam da će mi glava eksplodirati. Poželeo sam da svoju glavu zabijem u tu rupu predamnom, ma da uđem ceo. Spustio sam se ka njoj, dok je ona širila noge smeškajući se. Klekao sam uzbuđen, što zbog predivnog mirisa mlade pičke, što zbog pogleda na nju.

Doj je Ivana i dalje širila usmine na svojoj ribici, ja sam počao da joj ližem klitoris, da guram jezik u rupu, da svojomm bradom pritiskam nje Venerin breg. Ubrzo je zadrhtala, počela da stenje i da meša guzovima, da mi pritiska glavu na dole. Podvukao sam svoje velike šake pod njene guzove, kako bih mogao da je podižem i spuštam, da ulazim što dublje jezikom u pičku.

Vrisnula je, svoje lepe noge spustila mi je ramena i obavila ih oko moje glave stiskajući ih. Tresla se u grču čupajući mi ono malo kose. Podigao sam ruke i stavio šake na njene sisiće, koje su se naoumopale i povećale. Uhvatio sam bradavice među prste i stiskao ih. Drhtala je izbezumljeno, dahtala je i nepovezano prišala.

- Bržeee… bržeee ližiii… joššš… ćuuuu… - stenjala je isprekidano.- Ne stajjj… sad ćuuu…

Nisam ni planirao da stanem, jezik mi je svrdlao u pički, lizao je sve živo, a šake letelo čas njenim oblim guzovima, čas tvrdim sisicama. Klitoris joj se pretvorio u mali kuščić, ima žena čija je klića poveća, a to me je baš palilo. Kada sam hteo da joj gurnem srednjak u mindžu, Ivana me je uhvatila za šaku i moj prst usmerila u čmar. Onda sam palac gurnuo u pičku, a srednjak u čmar. Tek sada je glasno zastenjala, sva crvena kao bulka, zavrištala je.

Nastavio sam i da ližem, i da je jebem prstima u obe rupe. Sva se otvorila, bila je mokra, sluzna, lepljiva, mirisala je na seks, na žensko

I ja sam se uzbudio, jako, kurac je hteo da mi eksplodira koliko se digao. Krešendo, Ivana je opet vrištala, nisam prestajao da je ližem ni kada sam osetio da je svršila jednom, pa i drugi put, kada sam u njen čmar gurnuo još jedan prst. Bila je sva u grču, samo se tresla, bacakajući svoje telo ka meni. Butine su joj se tresle u ritmu disanja, dahtala je, a dojke su joj se nadimale…

- Bilo je divno… divnoooo… Kako sam svršila… i to dva puta! Čika Petre to mi se nikad nije dogodilo! - rekla je ne dopuštajući da iz njenog čmara izvučem prste.- Šta bi tek tvoj kurac uradio, kada je jezik tako dobar?

Klimnuo sam glavom, lagano se podižući. Ona je još sedela oslonjena na pločice, raširenih nogu, između kojih je bila crvena rupa, koja se sva sjajila od njenih izlučenih sokova. Kurac mi je štrčao prema njoj moj debeljko je skoro bio dignut i spreman. Spustila se na kolena ispred mene i uzela moj kurac u šaku. Lagano ga je pomilovala, a onda jezikom počela da liže glavić. Pomislio sam da će ga sada uzeti u usta, ali to nije učinila.

Počela je da povlači kožicu gore-dole, počela je da drka pritiskajući glavić mešu svoje sise. Pomislio sam da želi da tako svršim, ali sam se prevario. Uhvatila ga je kao banana, a onda je moj glavić počela da dodiruje svojim crvenkastim bradavicama, da mojim debeljkom miluje svoj vrat, od ušiju da ramena, dodiruje obraze. Drugom rukom mi je stiskala muda, koja su bila naduvana kao teniske loptice.

Zatvorio sam oči kada je kurac stisla usnama. Zamumlao sam od zadovoljstva dok mi je usnama prelazila preko galvića i ovijala jezik preko osetljivog vrha. Onda je otvorila usta, osetio sam kako se usne spuštaju duž mog drhtavog debeljka dok ga je gutala,a onda joj se usne ponovo stisnuše. Polako se vraćajući nazad prevlačila je usne duž stabla, a onda se ponovo spustila i u sebe uvukla još veći deo. Lagano se kretala napred nazad i svaki put u grlo uvlačila sve više moje batine dok mi je šakom mesila muda.

Osećaj dok mi je pušila bio je fantastičan, nikada doživljen, stenjao sam od zadovoljstva osećajući kako mi noge klecaju

Otvorio sam oči i posmatao njen izraz lica koji je bio očaravajući. Naravno, svršio sam kao nikad, bljujući spermu u njena usta. Olizala ga je skroz, sperma joj se slivala niz bradu i padala na sisice. Onda je ustala, uključila tuš i povukla i mene. Dok je voda padala po nama, ona me je ljubila, posle ko zna koliko vremena nekome sam sisao jezik.

- Čika Petre, nešto ćeš mi učiniti… - zastala je, klimnuo sam.- A onda ću ti dati da me pojebeš!

- Učiniću sve što želiš! - bio sam iskren.

- Znaš da se mama pali na tebe… - rekla je to tako obično.- Želim da je pojebeš i onda da je revodno jebeš! Da ne nađe nekog idiota…

Gledao sam je u neverici.

- Lako ćeš je smuvati! - nasmejala se i krljnula mi jezičinu.

I šta sam mogao. Sada ih jebem obe. U stvari Micu redovno, a Ivanu tek povremeno, jer bi to bila tragedija da neko sazna…

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti