28°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

SILOVITO SAM ZABIJAO SVAKI MILIMETAR Grebala je, sokovi su cureli iz nje i sve vreme je cijukala

Leto je bilo na izmaku, jenjavalo je. U naš gradić došla je devojka slatke face, okrugle guze i punih usana što je bilo dovoljno da se zapalim. Došla je iz Beograda kod rođaka. Sretali smo se svakodnevno, razmenili smo po neki pogled, osmeh ali dalje od toga nismo išli mada sam znao da će se i to desiti. Ne pitajte kako sam znao, jednostavno sam znao.

Šesto veče po njenom dolasku svi smo sedeli na klupi u centru, pušili, pili pivo i sjajno se zabavljali. Bila je i ona tu, brzo se prilagodila. Smejali smo se, prepričavali svakakve priče, a bogami malo i izmišljali da bi bilo što zabavnije. Posle dobrih tri sata ona kao mora kući i ja, ne pitajući je ništa, krećem da je otpratim pod izgovorom da ovde ima manijaka, a ona kao zahvalna pravi se naivna kao da ne zna zašto krećem.

Do kuće njenih rođaka ima dobrih 20 minuta i negde na pola puta predložim da sednemo na neku klupicu, kao da se odmorimo. Ona svo vreme melje, usta ne zatvara, pomalo me to nervira ali trpim da vidim kako će se stvari dalje odvijati. Odjednom izustih.

- Kako misliš da te poljubim kad stalno pričaš?

- Evo ćutaću… - reče ona i zatvori oči.

Prvi poljubac mi je još uvek urezan u mislima, da bio je super, a nisam ni slutio da je to samo početak ludila.

Ljubili smo se dugo, prolazila mi je rukom kroz kosu, grebala po leđima kao da je, ne daj Bože, razbijam od kurca, a ne samo ljubim

Video sam da uživa pa sam se osmelio i krenuo dalje. Kroz par trenutaka sam joj izvukao sisu i to kakvu sisu, pa sam počeo da je balavim, na šta je ona odgovorila tihim uzdasima. Dvoje ljudi je prošlo pored nas, ali mi nismo reagovali, nije nas bilo briga, uživali smo i nismo hteli da dozvolimo da nas iko prekine.

Dok sam držao sisu u ustima krenuh rukom ispod suknje, vidim ne reaguje, znači put je slobodan. Blago je razmakla noge i ja stigoh do gaćica. Gaćice su bile skroz mokre, nije mi smetalo, naprotiv, bio sam srećan. Pomerio sam ih u stranu i nežno počeo da je mazim po ribici. Počela je da stenje i da me steže preko farmerica za kitu. Nabio sam joj prvo jedan a potom i drugi prst i nastavio da čepprkam po njenom međunožju. Stiskala me je sve jače i najzad počela da mi otkopčava šlic. Ne dugo zatim imala ga je u rukama i lagano mazila.

PROČITAJTE I OVO...

Za ĐAKE više ništa NEĆE BITI ISTO: Evo kako će izgledati ŠKOLA U SEPTEMBRU!

KO JE HISENI? Koordinator Prištine u dijalogu sa Beogradom

1.824 MILIJARDE EVRA ZA OPORAVAK od KORONA KRIZE: Lideri EU postigli dogovor o zajedničkom budžetu!

OTKRIVEN moguć MOTIV SVIREPOG UBISTVA bračnog para u Vranjskoj banji!

Hrvatska DOBIJA pomoć od 22 MILIJARDE EVRA iz budžeta EU!

Igrala se sa njim veoma vešto, što je mene ubrzo dovelo do ludila i ja poželeh da je imam celu. Izvukao sam prste iz njene ribice, ona me pogleda i ja olizah oba prsta. Uhvatio sam je za struk sa namerom da je dignem i nasadim, no ona me odgurnu i poče da se dovodi u red.

- Šta ti je? Ne prekidaj sad… - pokušao sam da je sprečim da ide, ali video sam po njoj da je čvrsta u toj odluci.- Hajdemo kod mene… Sam sam!

Nisam odustajao.

- Sutra, predaleko smo otišli, nećemo valjda danas sve ispucati… - reče ona i krenu da ustaje sa klupe.

Video sam da je baš odlučna i ja se pomirih da je neću jebati to veče, pa vratih kitu u gaće, doduše jedva, jer bio je nadignut i tvrd do prsnuća, pa polako za njom otpratim još tih stotinak metara. Par puta smo se poljubili pred kućom i ja krenuh put svoje kuće. Čim sam stigao kući izvadio sam karu napolje i nije mi trebalo duže od minut da izbacim brdo sperme misleći na Jovanu i iščekivajući sutrašnji dan. Nakon toga zaspao sam kao jagnje.

Iz sna me trgnu zvono, ali ovaj put na vratima. Pogledam sat, deset sati, ko je ovako rano. Na vratima je bio pogodak, Jovana, moja lepa plavušica sa kikicama. Kako je samo izgledala seksi. Bio sam zbunjen i presrećan. Uz kafu smo komentarisali prošlo veče i tu, saznah da je loše spavala, mislila je na ono što se desilo. Jedva sam čekao da završimo sa kafom pa da sprovedem u delo plan koji mi se motao po glavi.

- Donesi mi tanjirić da okrenem šolju… - ljubazno zacvkuta ona.

Dok sam uzimao glupi tanjirić ispade mi iz ruku i razbi se u param parčad. Nisam se iznervirao već krenuh po drugi kad osetih njene ruke na bokovima.

- Izvini ja sam kriva! - čuo sam njen tihi glas koji me je toliko palio.

SVE O KORONI

Lepe VESTI iz NIŠKE BOLNICE: Broj novih PACIJENATA STAGNIRA!

SZO zabrinuta zbog širenja KORONE U AFRICI!

Beograd i dalje NAJVEĆE ŽARIŠTE! Broj pacijenata u KOVID AMBULANTAMA se ne SMANJUJE!

SPREMNA RUSKA VAKCINA! Naučnici saopštili LEPE VESTI!

Ja ništa ne odgovorih, odložih tanjirić broj dva u sudoperu, okrenuh se i zabih joj jezik u grlo. Ona prihvati igru i obesi mi se oko vrata. Spustio sam ruku niže i osetio tangice ispod suknjice. Kara mi je već bila u marševskom stanju i ja je stisnuh da i ona to oseti. Počela je drhtati, očigledno sam dodirnuo kitom pravo mesto. Ne odvajajući se krenusmo ka sobi i za tren smo se našli na trosedu. Ljubili smo se toliko dugo da narednih sto godina neću zaboraviti taj poljubac. Brade su nam bile mokre od naših bala, ali kako mi je to godilo.

Skinuo sam joj majicu, i najzad ugledam dve moćne sise koje su željno čekale moj jezik. Lizao sam joj čas jednu čas drugu dojku, a ona ih je pridržavala rukama i nameštala kako joj najviše godi. Kako sam se spuštao dole ona kleknu na trosed i isturi guzu. Stavih po prst na kukove ispod pojasa suknje i lagano povukoh naniže, i za tren ostade u roze tangicama. Ja nastavljam igru, ližem joj polutke, butke smeška se i uvija, golica je, ali me ne odgurava već istura guzu. Prstom sklonih gaćice u stranu i ugledah onu lepu, obrijanu pičku koje sam toliko željan i kolutić čmara. Bez razmišljanja zavlačim jezik u nju.

Ližem je duž cele pizde, a guram glavu da osetim klitoris koji pokušavam da uhvatim usnama i da sisam. Na sve to on odgovara dubokim uzdasima, trlja mi pičku pomalo grubo od facu i namešta se da joj ližem čmar

Nikada nisam liza čmar. Malo sam stao pa polako jezikom kružim oko njega. Dahće i lomi se u struku, namešta se, mlati glavom. Jezikom prelazim oko nabora i guram ga u rupicu. Šizi, počinje da jeca i podvriskuje. Vidim koliko uživa, skupljam jezik i pokušavam da uđem unutra, a prstima joj rovarim po pici.

Samo se ukočila i vrisnula, ja ne stajem, ližem je i preko pice i čmara, zabalavio sam. Jovana je u transu, pada na trosed, a ja preko nje. Pridignem se do njenih usana, a ona poče halapljivo da liže svoje sokove sa mojih usana i brade. Skidala me je užurbano kao da ću pobeći i ubrzo sam bio go. Poslednji potez i ona zbaci sa sebe suknjicu i tangice i baci se na mene.

Lizanje je počelo od uveta, preko vrata, grudi do kare moje, koja je, čini mi se, nikada nije bila veća. Liznula je glavić i pogledala me u oči, zatim nastavila da ga liže sa svih strana. Počela je da ga guta, grize, volela ga je. Pokušala je da ga celog strpa, no nije išlo, zadnja trećina, jer sam već osećao njeno grlo, a tuda nije mogao proći.

Povukao sam je malo grublje za kosu i počeo je nabijati u usta. Primetio sam da zadovoljno mumla i shvatio da voli grublju igru. Sve vreme me je gledala u oči, verovatno je gledala kako to rade kurve u pornićima i dobro to izučila.

Meni je došlo, nisam mogao više. Probao sam da je sklonim, mada sam bio skoro srećan kada nije dozvolila, samo ga je zadudlala brže. Krenuli su mi trnci kroz noge, pravo u kurac. Stiskao sam se, stezao mišiće, ali nije vredelo. Počeo sam da izbacujem spermu pravo u njena usta, toliko jako da sam mislio da će se ugušiti. Bez problema je sve progutala i nastavila da mi sisa kurac koji nije spao.

Jedva sam je odvojio od kurca koji je željno iščekivao da je pocepa. Počeli smo opet da se ljubimo onako divlje i ona me povuče na sebe i namesti kurac na ulaz rajskog otvora. Osetio sam da su joj unutrašnje strane butina mokre, a kamoli pička. Lagano sam počeo prodirati, ušao je ceo i ona poče mešati. Ulazio sam i izlazio polako, vadeći ga celog i gurajući do kraja jako.

Sve je brže mešala, uhvatila me je za guzove i ubrzavala me. Pridigla je noge i vukla me na sebe, silovito sam zabijao i poslednji milimetar kurca u njenu pičkicu

Odjednom vrisnu i zabi mi nokte u meso. Izgubile su joj se zenice, počela je da se trese, donja usna joj se počela grčiti i ona klonu. Svršila je, bila je tako lepa, nekako vilinski. Čim je otvorila oči, iskobeljala se ispod mene i okrenula mi guzu. Stvaio sam joj mog junaka i krenuo, a ona se tako namestila da bi mogla cela kara da joj stane. Mada sam osetio da dodirujem dno nije se bunila. Počeo sam divlje da je jebem, kao da pizdu nisam video u životu. Krevet je škripao, ona vrištala i siguran sam da su to čule komšije, ali nije me bilo briga, ispod sebe sam imao fantastičnu ženku koju treba zadovoljiti.

Grebala je noktima, a ja sam je vukao za kikice. Njoj je to prijalo, primetio sam, jer kad bih počeo da je čupam vikala je još glasnije, ali to nije bio urlik bola već zadovoljstva. Osmelio sam se i udario joj šamar, drugi treći i sačekao da vidim reakciju. Izvila se i počela da me liže po licu, vratu veoma vlažno.

- Hoću da meee… tucaššš… u guzu! Staviii… gaaa… - šapnula je, a ja sam se smrzao.

Do tada nisam jebao u tu rupu. Izvukao sam ga iz pizde i namestio na smeđi otvor koji je već bio podmazan od pizdinih sokova kojih je bilo dosta i moje pljuvačke. Pljunuo sam joj na čmar, ramazao glavićem i pritiskao. Skliznuo sam, uhvatila je svoje guzove i raširila ih, stavio sam glavić na čmar. Ušao je nešto teže ali posle par pokreta napred nazad ušao sam do koske. Čuo sam kad je bolno jeknula, njena guza je primila celo pakovanje. Kako je bilo tesno, mislio sam da ću pocepati i kurac o njen čmar.

Izvukao sam kurac do pola i polako ga vratio, počela je da meša, a ja sam ubrzavao. Uhvatili smo ritam, na kraju sam je krvnički karao u guzu i zaista uživao. Znoj mi je kapao po njenim guzovima koje sam razvlačio da bi joj ga što dublje nabio. Ona je cičala, trljala pizdu, izgubila se. Stao sam iza nje i guzio je odozgo, izvukao sam ga iz dupeta i vratio u pizdu. Gledao sam kako joj se čmarčić skuplja a pička halapljivo guta moju kitu koja je skoro pomodrela. Tucao sam je i nije mi bilo dosta, ali je kičma počela da svrbi.

Vratio sam kurac u užu rupu i ubrzao koliko mogu. Jovana je jecala mahala glavom, skroz se skupila a ja sam je prčio, tucao sam je snažno koliko sam mogao

- Svršiii… neee… moguuu… višeeee… - čuo sam njen plačni molećivi glas.

Zatvorenih očiju je uživala i počeh još brže da se nabijam u nju. Osetio sam da mi nadolazi, izvadio sam kurac i preko njenog tela uzverao se do njenih slatkih usta. Otvorila je oči i širom otvorila usta. Samo što sam joj ga gurnuo u usta gusta, bela tečnost poče da prska po njenim ustima, belim zubima, obrazima… Začudio sam se zbog prolivene količine, no to nju nije zbunilo, odmah ga je uzela u usta i isisala do kraja.

U glavi sam osetio vrtoglavicu jer nikada u životu nisam doživeo takav jeb. Opružio sam se pored nje, a ona ga je onako balavog lizala jož dugoo… Ležali smo zagrljeni, čuo sam zvuk mobilnog ali nisam imao snage niti volje da se javim. Ćutali smo očigledno iscrpljeni i zadovoljni.

- Ti si divan! - prošapta ona i pogleda me nežno.

Ništa nisam odgovorio, sam je sočno poljubio.

Prošla je pola godine od tada, naša avanturica se pretvorila u ljubav koju održavamo i dan danas. Volimo se i siguran sam da nas niko ne može rastaviti…

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti