27°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

MALA, NEMOJ DA CMIZDRIŠ, POPNI SE! Izvukla ga je iz sebe i nabila do - krajnika

U poslednje vreme imao sam mnogo problema u firmi. Pošto radim u državnoj arhivi, nisam uspeo na vreme da ispunih zahteve drugih kancelarija, pa se moj šef sažalio i videvši koliko mi je obim posla, poslao jednu devojku. Ali, avaj više me je zajebavala nego pomagala. Što je najgore, uzvrtela se oko mene kao kakva uspaljenica.

Taman mi pođe posao, što kažu od ruke, a ona se nagne prema meni, tako da joj sisa kao slučajno, ispadne na sto iz košulje, koja je očigledno bila više otkopčana nego obratno. Zatim se pola sata izvinjava, crveni predamnom i zakopčava svu živu dugmad na sebi, da bi ja totalno izgubio koncentraciju i volju za poslom. Naravno, ona bi odmah naručila kafu, da me smiri. Međutim, ni kafu nisam mogao na miru da popijem. U takvom slučaju, služio sam joj umesto neke prijateljice za trač partiju uz kafu.

PROČITAJTE I OVO...

BIVŠA MINISTARKA OSUĐENA na sedam meseci KUĆNOG PRITVORA!

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK! Ovako je NIŠLIJA UBIJEN u Ekvadoru pred ženom i ćerkom! (VIDEO)

Za ĐAKE više ništa NEĆE BITI ISTO: Evo kako će izgledati ŠKOLA U SEPTEMBRU!

KO JE HISENI? Koordinator Prištine u dijalogu sa Beogradom

Jednog dana sam odlučio da ostanem sam popodne i završim silne repove koji su mi ostali na poslu. Pri kraju radnog vremena, ponudila mi je ručak na njen račun. Budala uvek ostaje budala! Odbio sam odmah takvu ponudu i obrazložio ostankom na poslu i prepodne.

- Nema problema, ostaću sa tobom do kraja, pa kasnije možemo i na večeru! - zujalo mi je u ušima.

Na moje odbijanje, nije obraćala pažnju. Ona ostaje i gotovo. Znao sam da ne postoji način da bi se ona pokolebala. A tog dana sam već imao jednu predstavu sa njom, kada je poderala o ivicu stola nove najlon čarape. Skinula ih je na moje oči. Bio sam poprilično hendikepiran zbog toga, mada sam se trudio da ne obraćam pažnju na nju. A kako kada je ostala samo u mini suknji i nekoj pletenoj, duboko dekoltiranoj majici da su joj sise kipile iz malog brusa i skoro se i bradavice videle.

Pošto je radno vreme prošlo, predložio sam joj da skuva kafu, pa ćemo onda na tenane da završimo posao, Vrisnula je od sreće toliko jako da me je prepala. Odmah je otrčala kao da je neko juri. Premestio sam se u ogromnu fotelju na sredini kancelarije i udobno smestio. Poslužila je kafu i sela preko puta mene. Naravno sela je na njen način, držeči noge u X pozi.

- Da ne bi otvorila trač rubriku? - pitao sam je.

- Šta se dešava to sa tobom? Imaš li ti uopšte intimnosti? Pa nisam ti ja momak ili ne znam šta već… Još malo pa ćeš i gaćice početi da presvlačiš predamnom!

SAZNAJTE JOŠ

1.824 MILIJARDE EVRA ZA OPORAVAK od KORONA KRIZE: Lideri EU postigli dogovor o zajedničkom budžetu!

OTKRIVEN moguć MOTIV SVIREPOG UBISTVA bračnog para u Vranjskoj banji!

Hrvatska DOBIJA pomoć od 22 MILIJARDE EVRA iz budžeta EU!

Zadovoljno je slušala, nije se dala zbuniti.

- Ja ih ni ne nosim! - zagrcnuo sam se i zamalo da prospem kafu po sebi.- Šalim se… ali ti me uopšte ne primećuješ kao žensko biće. A ja, ja toliko želim da budem sa tobom! Sve što radim je da bih u tebi probudila požudu za mnom. Međutim vidim da ne vredi!?

- Ali ja, ja sam oženjen…

- Ako si oženjen nisi umro! - prekinula me je, a zatim nastavila.- Toliko muškaraca želi ono što imaš ti ovde svaki dan, pičku na tacni, a ti mi se ponašaš kao mrtav čovek!

Zagrcnuh se od ovakvih reči.

- Da, da, tako je. Da si pravi muškarac do sada bi već reagovao. Makar bi me uhvatio za dupe ili poljubio.

Gledao sam je, uzbudila se dok je pričala, trljala je butinama i sto puta menjala noge, prekrštajući ih i šireći, dok je mene probijao znoj.

- Nekad žena poželi i tako nešto. Kako ti možeš na tako nešto da budeš hladan? - nastavila je.- Na kraju svakog radnog dana, kada već moram i to da ti ispričam, ja u krevetu drkam pičku i zamišljam kako me jebeš. Kao kakva luda! Muka mi je od tebe. Jebi se!

Zaplakala je. Nije imalo šta više da se kaže. Da nisam meka srca, aplaudirao bih joj na ovakvom dobro održanom govoru. Ali… Prišao sam joj i poljubio suve usne. Pomilovao sam je  po kosi. Njen miris prodro je u moj mozak, sabivši mi svu krv u nenormalnu erekciju. Uspeo sam da se obuzdam.

- Daj mi makar malo vremena… Sve mi je jasno! - šapnuo sam joj na uvo.

- Ma boli me kurac! Jasno je tebi to odavno, nego, ili se praviš mutav ili sa tobom nešto nije u redu. Da sam neki akrep od žene pa da se shvatim, ali ovako, pogledaj me…

Bila je u pravu. Ispred sebe sam stvarno imao poželjnu lepoticu, bez ikakvog nedostatka. Sve što sam mislio o njoj, raspinilo se. Čak sam se i malo zabrinuo oko toga, jer ovo nije bila devojka koja je radila sa mnom. Vratio sam se u fotelju i ispio kafu.

- Dobro sada bi i mogli nešto da radimo… - pokušao sam i prilično zvaničan, vbraćajući ozbiljnost.

Naglo je prestala da cmizdri, očekujići od mene ono što je žarko želela i pogledala me u oči.

- Mala, penji se na merdevine i spusti sa vrha stalaža sve plave fascikle od prošle godine, da ih pročešljamo malo…

Zavrtela je glavom razočarana.

- E, jebiga… - bio je sav njen komentar.

SVE O KORONI

Lepe VESTI iz NIŠKE BOLNICE: Broj novih PACIJENATA STAGNIRA!

Dr Janković izneo DETALJE O SMRTI PORODILJE I BEBE iz Niša: Posle POROĐAJA beba je doživela SRČANI ZASTOJ

Beograd i dalje NAJVEĆE ŽARIŠTE! Broj pacijenata u KOVID AMBULANTAMA se ne SMANJUJE!

SPREMNA RUSKA VAKCINA! Naučnici saopštili LEPE VESTI!

Sklonila je šolje i u prilično bezvoljnom  hodu prišla merdevinama. Okrenula se prema meni. Besno je zafrktala i počela da se penje preskačući i po dve prečke. Trebalo je da se popne na visinu od tri metra. Tom prilikom mini suknja se povukla prema bokovima, otkivajući golo-golocijato dupe. Pri svakom narednom koraku otrkivala je parče uredno obrijane pičke koja mi se, eto već duže vreme nudila. Erekcija me nije napustila. Uzdahnuo sam i ustao iz fotelje. Dok je ona besno prebirala tražeći plave fascikle u mnoštvu, svukao sam sako, pantalone i gaće i nečujno prišao merdevinama.

U jednom skoku, našao sam se lice u lice sa njenim sočnim međunožjem. Dok je pokušavala da shvati šta se pod njom dešava, prešao sam jezikom preko stisnutih usmina i savršeno zategnutog anusa. Odozgo se začuo krik olakšanja.

- O Bože, koliko sam čekala ovo! Ah, kako si nežan… Znala sam ja, znala sam!

Nastavio sam da je ližem, zabijajući jezik u već prilično navlaženu pičkicu koja je mirisala na dnevni uložak. Shvatio sam da je gaćice skinula verovatno ranije.

- Moram da siđem… pašćuuuu… - jedva je izgovorila mucajući.

Spustili smo se na sto, na moju bačenu odeću. Za tren se oslobodila majica izbacujući sise preko brusa. Gurnula me je na stolicu i željna ovih trenutaka zabila je kuracc u usta i počela halapljivo da ga puši. Lizala ga je od glavića do korena, a zatim nežno usnama usisavla jaja. Mislio sam da ću eksplodirati. Malo sam je okrenuo, zadigao joj suknju i zabio nos i usta u pičku.

Našao sam klitoris i počeo da ga dudlam kao kakav mali kurčić. Nabijala mi se na lice, od stasti. Počeo sam da gubim kontrolu. Znao sam da ću morati što pre da napravim završnicu

Jedva sam je odvojio od moje palice, podigao sam je na sto da legne i raširio noge. Moj kopljanik je odmah pronašao put. Podigao sam joj noge i ulazio polako, mameći joj najduži uzdah koji sam u životu čuo.

- Tooooo… - stenjala je.

Uzela je prste moje ruke i počela da ih puši. Kroz kičmu sam osećao navalu gomile spermatozoida spremnih da se zabiju u njenu rodnicu. Ubrzao sam kretanje izvlačeći kurac do kraja da bih se naglo sjurio među lepljive zidove vagine. Pomislio sam na moju ženu, ne bih li pomerio brzi kraj ali, nije pomoglo.

Uz duvlje nabijanje u njeno telo, prolomili su se krici moje zveri i ostvarenja njenog cilja. Usisao sam joj jedno dojku osećajući bradavicu na nepcu, sprema je nadolazila. Uhvatila me za koren kurca i jalko stisnula, morao sam da stanem, mala je bila lukava, mogao sam da nastavim.

Izvukla je kurac iz pičke ne puštajući ga, podigla se i sad sam ja bio na leđima. Zavukla ga je u usta do krajnika, prodrkala ga usnama dva tri puta, a zatim čučnula i usisala kurac pičkom. Počela je da radi kao parna lokomotiva, guza se kretala neviđenom brzinom. Znao sam da neću izdržati dugo, ceo sam utrnnuo i čekao da eksplodiram. I njoj je dolazilo, ubrzavala je.

Uhvatio sam je za kukove i krenuo da se nabijam u nju. Dodirnuo nas je zemljotres, mala se tresla kao u groznici, a ja sam se istegao, nabio svom snagom i počeo da je punim do malaksalosti. Ona prosto nije znala šta će sa rukama. Osećao sam izgubljene dodire i na jajima i na preponama. Ječala je odizala karlicu, ne bih li je razbio do jaja. Osetila je moje zadnje trzaje i pala preko mene…

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti