22°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

JEDVA SAM GA ČEKALA U SEBI Zagorela, mokra od napaljenosti, primila sam mladićevu predebelu batinu

Jutro kao i svako drugo. Početak nekog novog dana koji je u stvari bio isti kao i prethodni, pomalo monoton. Opet loše prospavana noć. Mučili su me mokri snovi. Probudila sam se ujutru sasvim mokra od znoja. Ne sećam se tačno šta sam sanjala jer čim otvorim oči, nestane sve.

Već duže vreme sam sama, posle reskida sa Jovanom. Zatvorila sam se u sebe, jer mi se čitav svet srušio, mada on nije vredan toga. Samo je bio savršen ljubavnik, ali ništa više. Čovek bez duše. Neko ko toliko voli sebe da je spreman da gazi sve pred sobom kako bi dobio ono što želi. Tako je zgazio mene.

Protresla sam glavom da bih odbacila te sumorne misli. Nije vredan ni pomena. Vapilo mi je telo za dobrim tušem koji će sprati ovaj neprijatan osećaj. Topla voda se preliva preko mojih bujnih grudi nabreklih od želje za milovanjem. Mlaz je klizio preko stomaka pa se račvao niz čvrste butine. Opustila sam se, zaneta u misli i nadražena milovanjem sopsvenim rukama, jedva sam čula zvono na vratima. Zvonilo je bez prestanka. Neko je bio jako uporan. Verovatno mama, pomislih, nema me da dana i odmah žuri da me obiđe, da vidi šta mi je.

PROČITAJTE I OVO...

Alarmantno upozorenje doktora koji se borio protiv svinjskog i ptičijeg gripa!

Broj zaraženih koronom više od 15 miliona!

Raste broj zaraženih u Kini!

STIŽE NOVAC: Danas počinje isplata novčanih naknada za jun!

Zgrabila sam ogrtač i samo se ovlaš ogrnula otvarajući vrata. Stajala sam ispred potpuno nepoznatog čoveka skoro sasvim obnažena i mokra, postiđena i iznenađena. Bio je to novi poštar, mladić rumenih obraza i toplih tamnih očiju. I on je takođe bio iznenađen ugledavši me na vratima. Pokušala sam jednom rukom da bolje pokrijem obnežene grudi, zagrnuvši krajeve ogrtača. Pošto sam bila sasvim mokra, jasno su se ocrtavale bradavice na grudima. To me je još više zbunilo. Poštar se samo nasmešio primetivši moju zbunjenost, a onda se predstavio. Pozvala sam ga da uđe.

Smestio se udobno na stolicu netremice me posmatrao. Baš je sladak, prošlo mi je kroz glavu, sa tim divnim, punim i senzuaqlnim usnama, pravilnih crta lica. Kad se nasmešio, otkrio je niz biserno belih zuba. Tamnosmeđe kose, uredno podšišan, više je ličio na manekena. Stajala sam bez reči. Sa kose su mi se slivale kapi vode. Znala sam da bi bio red da ga ponudim kafom, ali sam i dalje stajala.

On je gledao u mene, mislim da mu je rengentski pogled otkrio svaku krivinu na mom raskošnom telu. Osećala sam da me noge izdaju dok mi je telom strujalo uzbuđenje. Želela sam ga, to mi je bilo jasno. I on je želeo isto i to više nije krio, kao da je pročitao moje misli, pružio je obe ruke prema meni.

Prišla sam mu, stala ispred njega i samo pustila da mi ogrtač sklizne na pod. Privukao me je na svoje krilo, raširivši mi noge. Tako ga opkoračivši, sedela sam pripijena uz njega. Oboje smo ćutali proučavajući jedno drugog

Prepustila sam mu se, a on me je prihvatio. Laganim pokretom dlanova, počeo je da mi miluje grudi, prelazeći preko struka i bokova na zadnjicu, privijajući me čvršće uz sebe. Raskopčala sam mu košulju i dodirnula mišićave grudi, čvrste kao da su izvajane. Milovala sam snažni vrat i klizio preko širokih ramena, pa potražila njegove usne. Nežno mi je obuhvatio rukama lice, privukavši me bliže i spustio svoje usne na moje. Ljubio mi je vrat i grudi. Jezikom je obuhvatio jednu bradavicu, sisao je i poigravao se sa njom, lagano je grickajući.

Telo mi je gorelo za njegovom muškošću. Osetila sam nabreklost kroz pantalone. Dok sam mu skidala košulju, uzidizala sam se i spuštala na njegovom krilu, češući klitoris na tom nabreknuću. Oh, kako sam ga želela u sebi. Uhvatio me je obema rukama za zadnjicu i šireći mi guzove pritiskao jače uz sebe. Bila je to igra, iščekivanje, jer smo oboje znali da će nam posle biti još lepše.

Ustao je i podigao me onako raširenih nogu, opkoračenih oko njega. Prislonio me je uza zid. Zavukao je ruku u moje međunožje, trljajući mi klitoris vršcima prstiju. Ljubila sam ga divlje, raspamećena od strasti, kao divlja ženka željna pravog mužjaka. Zavlačio je prste u moju vaginu, sve dublje i dublje. Želela sam da nikad ne prestane. Gledali smo se pravo u oči, bez i jedne reči. Nisu nam ni bile potrebne.

A onda sam osetio nadolazak orgazma, kada je strašan svrab prešao preko mog lica i spustio se do guze, do ukočenih trzaja prstiju u mojoj pici i stiskanja bokova, baš kada mi je brzinom munje nadolazilo. Tiho sam ječala kao izubijana kučka svršavajući snažno sve dok me snažan drhtaj tela nije spustio na kolena. Spustio me je, ne čekajući njegovu reakciju, raskopčala sam mu kaiš i spustila zip do kraja i zvadila divan primerak muškog ponosa. Mirišljav i čvrst. Progutala sam ga u jednom naletu. Osetila sam njegove ruke na svojoj glavi.

Stiskala sam ga čvrsto ta muda. Mladićev penis je bio strašno napet i tako pomaman za pušenje

Dahtao je i cvilio kao mali psić dok sam rovarila jezikom po otvoru na glaviću i bez muke uvlačila čitav ud u usta. Prijalo mi je njegovo uživanje i raspalilo do te mere kada sam primetila grčeve zadovoljstva na njegovom licu. Nisam dugo čekala na njegovo izlivanje. Vrelina njegovog tela se preko kurca razlila po mom telu. Uz snažan trzaj i blago stiskanje po glavi svršio je kvaseći mi lice i usne spermom.

Jedva sam ga čekala u sebi. Lagano se oslobodio svojih panatalona i seo na stolicu. Jednu nogu sam spustila na pod, a drugom mu obgrlila bok. Privukla sam ga sebi, zgrabio me za zadnjicu i olakašao put uzdignutom penisu da uđe u mene. Sama sam se naticala na njega, galasno jecajući od želje i vatre u meni. Ljubeći me divlje po vratu i grudima, ubrzavao je ritam, vadio ga do pola i još žešće ga sabijao u mene, neumoljivo mi trljajući klitoris svojim pečurkastim glavićem, vrelim i čvrstim, kao užareno koplje.

SAZNAJTE JOŠ

VREMENSKA PROGNOZA ZA 22.JUL: Sunčano i toplo do 33C

AUTO-MOTO SAVEZ: Na velikom broju deonica izmena režima saobraćaja!

NOĆ U BEOGRADU: Dogodilo se nekoliko saobraćajnih nezgoda!

Osetila sam da mi se približava vrhunac i počela da drhtim celim telom. Podigao me je na sto. Pogledavši me pravo u oči, snažnim pokretom me je natako do samog kraja i u istom trnutku smo oboje počeli da svršavamo. Orgazmi su nam potersali tela, klizila sam leđima pritisnuta uz ploču, žestokim pokretima nabijana, bez mogućnosti da izmaknem ujednačenim ubodima. Osetila sam udare njegovih mošnica po butinama i to me je dodatno nadraživalo.

Tela su nam bila slana od znoja, iznemogla od žestokog klimksa. Kad sme se najzad malo umirili, osetila sam kako počinje da splašnjava, a tanka nit guste, bele tečnosti je počela da mi klizi niz butinu. Razmazala sam je rukom po usminama, jedva se usuđujići da dodirnem prenadraženi klitoris. Prinela sam ruku usnama i počela da oblizujem spermu zaostalu na prstima. Imala je težak, opor miris, oštar kao tek pokošena trava. Poštar me je i dalje ljubio po celom telu, milovao mi obraze i kosu. Onda se nasmejao, glasno, opušteno i zadovoljno, zvučno me poljubivši.

Bilo je nezaboravno, božanstveno. Mislim da sam velog života čekala ovakav doživljaj. Mog poštara često viđam, i na mojim vratima i u mom životu…

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti