20°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

DELJAO SAM JE PUNOM SNAGOM Uzela ga je u ruku, naciljala i polako se spustila

Bio je to kišovit dan…

Započeh da pišem novu priču i tu zastadoh. Ovakav početak inicirale su kapši kiše koje dobošaju po smisu ispod mog prozora, ali šta dalje. Naslonih se na sto i unezvereno pogledah u ekran kao da očekujem da se na njemu same pojave reči i slova i pomognu mi u daljem pisanju.

Kraički oka primetim Gagu kako me fiksira pogledom. Leži na krevetu i gleda me dok se mučim sa početkom svoje priče za koju imam samo fabulu. Pruža nogu ka meni, te poče da me čačka po laktu leve ruke. Podjebava me jer zna da ne volim kada me neko ometa dok pišem.

- Nemoj Gago! Pusti me da stvaram.

- Stvaraš ti, da ne kažem šta. Bolje dođi kod mene u krevet da stvaramo zajedno - reče i poče jače da me drka po laktu.

PROČITAJTE I OVO...

Alarmantno upozorenje doktora koji se borio protiv svinjskog i ptičijeg gripa!

Broj zaraženih koronom više od 15 miliona!

Raste broj zaraženih u Kini!

STIŽE NOVAC: Danas počinje isplata novčanih naknada za jun!

- Ti mene ne voliš! Nekada si se palio na mene čim te dodirnem.

- Gago, ne mogu baš stalno da te jebem. Danas smo to već uradili, malo sam se umorio.

- Meni je to malo. Ja hoću još!

- Biće Gago! Samo da napišem još koji red. Baš sam dobio inspiraciju - lažem je.

- Dobio si ti da ne lajem - ne odustaje, buni se.

- Sediš tu kao klada dok ja ovde venem mlada! - reče ljutito, te polako ustade sa kreveta.

- Ne brini, Gago, zaliću te! Samo da ovo završim.

Gaga je počela da šeta po sobi. Šeta i pevuši. Odvlači mi pažnju. Na sebi ima teksas košulju i gaćice. A košulja zakopčana na samo jednom dugmetu, pa ispod nje izviruju jedre, čvrste grudi. Izaziva me pička, mislim u sebi. Pokušavam nešto da napišem ali mi pogled leti na Gagu. Ipak, neću da dozvolim da ona primeti moju uznemirenost.

Neću da bude po njenom kad nju zasvrbi. Puštam tastaturu i naslanjam se na stolicu podižući ruke iznad glave. A pamet mi stala, samo mi Gagina pička u glavi, pa mi ni  slova da napišem

- O čemu pišeš? - zapitkuje Gaga i zaustavi se ispred stola.- Da li pišeš o meni?

- Ne, nego… Onako. Nabacujem ideje.

- Mogu da vidim šta si do sada napisao - reče i naže se na sto.- Pomeri se malo da mogu da ti sednem u krilo.

- Nemoj sada Gago! Tako neću ništa napisati.

Zavuče se između mene i stola. Sede mi u krilo pa pogleda u prazan ekran.

- Pa tu nema ni dva reda!

- Ne mogu kad ti… Ma ne dolazi mi inspiracija.

- Ja ću da ti dam veliku inspiraciju - reče i poče da meša velikom guzicom po mom međunožju.

- Ne vredi ti to - opet digoh ruke kao da se predajem.- Umoran sam!

Ali Gaga ne odustaje, već spusti ruku u moje međunožje, pomače šorc pa me uhvati za kurac.

- Mmmmm, što ga volim - uzdiše i steže.

Vidim ja da će ipak biti po njenom, pa odlučih da joj pomognem. Spustih ruku na njena  leđa i počeh da ih milujem. Drugu ruku gurnuh ispod njene pa je ščepah za sisu i počeh da je mesim. Gaga se malo pridiže i zavuče ruku u moj šorc. Uhvati kurac, te poče da ga drka.

Nije mu dugo trebalo da se digne, voli Gagin dodir. A ja mislio da ne može danas više da nabrekne. Sreća što sam se prevario, inače bi obojica najebali od Gage

Sada uhvatih ivicu njene košulje pa je polako skinuh. Gaga se tada malo pridiže i svuče svoje i moje gaće. Opkorači mi spretno, a ja izmakoh stolicu malo dalje od stola. Gaga namesti mačkicu tačno iznad mog kurca, uze ga u ruku i polako nacilja na trem svoje pičke. Malo se promeškolji na glaviću, te se nabi na njega do panja.

- Aaaa… - ote joj se uzdah.- Kako je ovo lepoo!

Nisam mogao da se pomeram a nisam ni želeo, te se prepustih Gagi da sve radi sama. Sve što sam mogao da uradim je da uhvatim njene sise i da ih lagano mesim. Bradavice mi se urezaše u dlan i ja ih propustih između prstiju da ih trljam i lagano uvrćem.

SAZNAJTE JOŠ

VREMENSKA PROGNOZA ZA 22.JUL: Sunčano i toplo do 33C

AUTO-MOTO SAVEZ: Na velikom broju deonica izmena režima saobraćaja!

NOĆ U BEOGRADU: Dogodilo se nekoliko saobraćajnih nezgoda!

Gaga se uhvati za sto, pa poče brže i dublje da se nabija na moj nabrekli kurac. I ako stešnjen, to me nije sprečavalo da uživam dok me Gaga jebe. Ona se naže unazad i priljubi se uz mene. Podiže noge i široko ih raširi. Iskoristih tu priliku da je ljubim po vratu i ramenima. Gurnuh ruku između njenih nogu i pomilovah joj mačkicu. Napipah i svoj kurac kako ulazi u njenu vlažnu vaginu. U jednom trenutku, Gaga se malo primiri i zajeca doživljavajući snažan orgazam stiskajući mi kurac poznatim kontrakcijama svojih mišića. Njeni sokovi zadovoljstva počeše da se slivaju niz moja jaja. Poče da se igra sa mojim testisima, pritiskajući me i vrteći velikom guzom nalegnuta do kraja na kurac.

- Nemaš pojma kako je ovo lepo!

Ne silazeći sa kurca ona naleže na moj radni sto pa poče da se iudiše i spušta niz moj kurac, vrteći okruglom guzicom levo-desno. U prvi mah osetih malu bol jer mi je zasukala kožicu na kurcu, ali već sledećeg trenutka kad ga uhvaati Gagin mikser prevlada zadovoljstvo. Gledao sam u njeno najlepše dupe na svetu kako poskakuje ispred mojih očiju i nabada se sve brže, te se popalih još više.

- Mmmm, volim te Bane! - reče.- Hoću uvek ovako da me jebeš!

Tada klonu glavom na sto i počeše nove kontrakcije, doživljala je opet orgazam, drugi po redu

- Gago, nastavi još malo, da i ja svršim - rekoh, boreći se sa svojim vrhuncem.

- Šta si čeeee…kao… Ne mogu više!

- Pa rekoh ti da sam umoran.

Ustao sam i uhvatio je za guzove. Počeh da ih izdižem i da je nabadam. Sad sam je deljao punom snagom. Nabijao sam se u nju skoro pomamljenim kurcem. Gaga je širila guzove, priljubljena stomakom na sto.

- Koliko ti još treba? - upita gledajući me prako ramena.

Smogla je još toliko snage da mi pomogne, isturila je guzu, provukla ruku između nogu i stisnula mi jaja. Nabijao sam se u nju snažno radeći kao klipna pumpa. Video sam da i ona kreće ka novom orgazmu, zatvorila je oči i ubrzala disanje. Poče da radi guzicom, da mi lomi kurac. Mesila mi je jaja u šaci i ja osetih kako mi nadolazi vrhunac. U tom trenu ščepah je za guzove i počeh snažnije da je navlačim na sebe, dok napokon ne krenuh da svršavam u njenu vlažnu pičku. U tom momentu je i ona svršila, kriknula je i stisla sve mišiće. Istresajući poslednje kapi sperme, klonuh na njeno znojavo telo. Nekoliko minuta kasnije, kad smo došli sebi i kad je Gaga najzad ustala sa mene, nastavih, u stvari počeh da pišem priču. Gaga me je opet dala pravu isnpiraciju.

Bio je kišovit dan, Gaga je došla kod mene u stan…

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti