22°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

NEVINA ANA OSETILA JE PRAVOG MUŽJAKA Pucanja tanke opne probudilo je krv u njoj i nije mogla da se zaustavi

Anja je zaista bila čudna! Ponekad je pričala izmišljene priče o svojim erotskim doživljajima sa poznatim ličnostima. Pronalazila bi neobične ljude sa neobičnim fizionomijama i predstavljala ih kao svoje ljubavnike i ljubavnice. I svi smo se nadali da ćemo je odvući u krevet! Onako plavokosa, guzata i sisata, bila je vrh na koji smo svi hteli da se popnemo. No, niko od nas se nije smeo pohvaliti da je spavao sa Anjom, jer i nije!

Tada to nisam znao, ali Anja je baš mene najčešće prepadala zato što sam joj se sviđao, mada nisam bio najzgodniji i najlepši. Mislio sam da je iz nekog, samo njoj znanog razloga, mene uzela na nišan, i da mi je dušu kidala, prekidala me pred svršavanje ako bih neku opkoračio, branila mi da se olakšam ako bih popio previše, terala me da sa njom igram basket kad sam bio najumorniji, budila me u jutrima kada ni pašče ne promalja nos napolje i izvlačila da gacamo po lokvama… Ali, čim bi se osmehnula, potapšala me po ramenu i šapnula:

- Pile moje, zar ćeš svojoj lujki nešto odbiti.

PROČITAJTE I OVO...

PREOKRET U SLUČAJU OSTAVLJENE BEBE: Policija razotkrila nesvakidašnjij slučaj!

GDE ĆEŠ BEZ MASKE? Evo šta se desi kad u gradskom prevozu naletiš na MMA ZVER (VIDEO)

NIKO NEMA ŠTO BOSNA IMADE U svetu se otvaraju kovid bolnice, a u BiH... (FOTO)

DOKTOR KON OTKRIVA KADA ĆE POČETI DA OPADA BROJ ZARAŽENIH KORONOM: Opuštanje ne sme da se ponovi, mere daju rezultate

Zaboravio sam na ljutnju i povlađivao joj, sve želje ispunjavao. Tog vikenda u rano veče, dok sam mrsio kosu nekoj curi iz sela, koja mi ga je zdušno fafala smeštena među mojim nogama, banula je Anja, bez kucanja, ne obrativši pažnju na šareni kartončić koji sam okačio na ulazna vrata, i na kojem je pisalo "Do Not Disturb", koji je bio znak svakome da ni za živu glavu ne uđe kod mene. Curica se trgla, posramljeno sakrila oči od Anje, a ja sam pokušavao da kurac strpam u gaće. Anja se raskopčala kod vrata, čekajući da se dovedem u red.

- Ko ti je ova? - upitala je, kao da se curica i nije nalazila tu.- Komšinica. Da vas upoznam.

- Kupi se sele, imam sa Markom važan razgovor!

Curica me je upitno pogledala, verovatno očekujući da ću pridošlicu izbaciti, ako je već ne nokautiram. No, ja sam slegnuo ramenima.

- Pizda ti materina, seronjo! - ciknula je mala i kao furija izletela, čak i ne obrisavši sa usana i brade pljuvačku.

Anja se odgegala u kuhinju i vratila sa bocom rakije. Sela je na tepih pored stočića i potegla dobar gutljaj. Nisam bio siguran, ali čini mi se da je odrezal bar tri prsta rakije!

- Šta je sa tobom Anjice? - upitao sam i seo pored nje, naslonivši se na trosed.

Ponovo je otpila, ali ovaj put znatno manje. Flašu je odložila na stočić. Licem joj je prošao nekontrolisani trzaj.

- Nije mi ništa! - obrecnula se, sad sam ja uzeo flašu.- I gde samo nađeš te akrepe, Marko, majke ti? Ti izgleda ne biraš, trpaš ga u svaku koja se namesti.

- Trpam, pa šta?

- A da nađeš ozbiljnu devojku? Da se zaljubiš? Da li bi jebao okolo?

Na takva pitanja najčešće sam odgovarao da bih se kurvao, jer meni jedna žena nije dosta, ali te večeri, na Anjino pitanje sam iskreno odgovorio.

SAZNAJTE JOŠ

KIJA KOCKAR OTVORILA DUŠU: Ispovest koja dira u srce! (GLAMUR SPECIJAL, VEČERAS U 21.40)

SLIKA KOJA JE RASPLAKALA SVET Muškarac na prozoru kovid bolnice - razlog LOMI SRCA (FOTO)

BAKIN RECEPT KOJI MORATE PROBATI! Savršena mekoća, besprekoran ukus...

TVITER BRANI TRAMPA Brišu se nalozi teoretičara zavere protiv predsednika SAD

- Ne bih išao okolo, Anja, jer znam da ljubav ne traži drugu sem onu koju čovek ima.

- Ja nikada nisam imala nekoga koga bih volela! - uzdahnula je.

- Pojaviće se, ne brini! - zagrlio sam je i ona je naslonila glavu na moje rame.

- To ti kažes samo da bih nešto rekao.

Ne znam šta me je nagnalo, tek, spustio sam ovlašan poljubac u njenu kosu. Osetio sam miris jorgovana. Pribila se još jače na mene.

- Da li bi me mogao voleti, Marko?

Sav sam protrunuo. Nikada mi do tada nijedna žena nije postavila slično pitanje.

- Ne znam Anja, zaista ne znam.

Malko se izmakla i pogledala me u oči. Slutnja me je obuzela i dah mi skratila.

- Da li bih hteo da mi budeš prvi?

Zaista je nisam shvatio.

- Šta “prvi”? U čemu? Gde?

- Eto… - slegla je ramenima kao krivac.- Nisam nikada sa nekim spavala!

Zatreptao sam.

- Nisi nikad… mislim… Još si devica? A sve one face, muškarci i žene?

- Daj! - odmahnula je.- Znaš i sam da sam se samo folirala vukući ih za sobom.

- Zašto baš ja?

- Eto.

- Idem da se operem - ustadoh.- Dok se vratim, ti dobro razmisli.

- Rekao si to tako poslovno… Do đavola!

Otišao sam u kupatilo. Kad sam se vratio, ona je ležala na trosedu. Gola. Sa nogama čvrsto stisnutim. I rukom preko grudi. Prosto sam mogao da osetim dah netaknutih bedara, dojki koje nisu milovane, pičića u koji, sem Anjinog prsta, ništa drugo nije zašlo. I bio sam polaskan! Kleknuo sam pored nje, iskoristivši priliku da je nežno poljubim u koleno. Položio sam dlan na njena stopala, namerno ne krenuvši odmah da je prepipavam jer, nisam želeo da povredim tananu dušu devojačku, da srušim snove, isanjane u tami sobe, u tami koja budi maštu i nagoni telesne sokove na bujanje.

- Imaš lepa stopala, Anja - pomazio sam je i dlan pomakao prema listovima, čvrstim a nežnim.- I listovi su ti lepi, kao izvajani!

Zaista sam tako mislio. Naslonio sam obraz na njenu butinu, svestan da će dodir moje kože u njoj pokrenuti različite, oprečne reakcije. Jedan deo nje će vrištati od straha, a drugi deo, probuđena žena, moliće da dodira bude još.

Usnama sam ovlaš dotakao unutrašnju stranu njene butine, istovremeno rukom gurajući joj drugu nogu ne bih li ih razmakao, da vidim ono što se krilo ispod zlaćanog čuperka

Anjin početni otpor je nestao i raširila je noge, spuštajući levo stopalo na tepih. Nabrekla kajsijica se poklonila mojim očima, obrubljena sitnim, vlažnim dlačicama, zlatnim strunama na sedefnoj, medom prelivenoj violini, koja je čekala dodir maestra, pa da iz sebe iznedri najnežnije tonove.

Usnice su bile modrikaste, nekako majušne, kao stidljive. Iako sam želeo da se istog trenutka poljubim sa tim usnicama, odupro sam se želji i, pomerio se. Anja je zasluživala poljubac u usta! Polusklopljenih očiju, pomalo zamagljeno, gledala me je i, ja sam u njenim zenicama video svoj odraz, njen svet, univerzum koji joj se primicao, u isto vreme stran, tuđi, i znan, drag, jedva dočekan. Dlanovima sam je uhvatio za lice, približio sebi i poljubio, tek taknuvši joj usnu vrhom jezika.

Rastvorila se i prihvatila poljubac, isprva oprezno, kao da je iskušavala ukus mojih usana, a potom gladno. Nisam osećao iz njenog daha onu silnu rakiju, nego ukus badema, zaslađenog sokom od jagoda. Ljubio sam te usne, upijao ih u sebe, grizao, za osmeh je ujedao, ne ispuštajući njeno lice iz svojih dlanova jer, znao sam, sve žena sveta vole da ih muškarci dlanovima drže dok ih ljube.

Ne prekidajući poljubac, Anja je spuznula sa troseda na tepih, do mene. Vodio sam je, povlačio pod sebe, a ona je širila noge, da se bolje namestim, da je svu prekrijem. Ljubio sam je, a dlanom sam tražio dojke, krupne, jedre i moćne. Bradavice su se ukrutile, štrcale toliko jako da mi je dlan zabrideo, toliko jako da su mi trnci uz kičmu krenuli.

Nisam joj dojke stezao i gnječio, nego nežno milovao, da ih ne bih povredio, da Anju ne zaboli. Teško je disala i opuštala se

Osećao sam kako se spontano prilagođavala situaciji, osećao sam kako genetika žene iz nje budi kolektivno sećanje ženskih predaka, koje su imale muškarce, koje su se podavale muškarcima. Povukao sam se niže, jezikom uslikao svetlucav trag između dojki, šećernu penu polizao, jednu pa drugu bradavicu poljupcem i lakim stiskom pozdravio, a onda se još niže sputsio. Do stomaka, oblog, ne mišićavog, do struka začuđujuće uskog, do zlata Venerinog brežuljka, do mirisa kupanja, čistoće, do usnica mekih, ukusnih, sladunjavo-oporih. Ne koristeći prste, jezikom sam tražio klitoris, našao ga i pritisnuo, zaokružio njime, usisao ga i povukao.

Anje je zajecala, ni slutila nije da je sve to o čemu sanjala u tami devojačke sobe zaista tako, ni slutila nije da postoje zadovoljstva veća i snažnija od igrice svojih prstiju sa vlastitim klitorisom. Gurnuo sam jezik, ukrućen, vlažan, u dubini rupice, pružajući joj u životu prvi osećaj ulaska nečeg što nije bilo njeno, u dubini njene seksualnosti, do srži intime. Zamrsila mi je kosu i izvila se, jeknuvši promuklo. I ja sam znao da je Anja u tom ternutku po prvi put svršila, prvi put sa muškarcem, prvi put od jezika.

- Marko… Ovo je… Ovo je…

Nije mogla naći odgovarajuću reč, ubzan dah joj nije dao, i glas joj se slomio u uzdahu.

- Jeste Anja, to je to! - rekao sam i kliznuo između njenim nogu.

Brzo sam se razodenuo i uspravio. Kurac mi se skoro prilepio uz stomak, nabrekao, tvrd kao malo koji put do tada, zarumenjem od navale krvi, prošaran plavkastim nitima žilica. Namerno sam usta i namerno joj se pokazao u toj pozi, stojeći iznad nje, sa kurcem dignutim, u njenim očima, iz te perspektive, ogromno velikim, da joj se ta slika zauvek ureže u sećanje, da svaki sledeći put, kad vidi golog muškarca, mene ugleda, makar u bljesku, da se seti ko joj je bio prvi, da nikada ne zaboravi gde je ženi mesto, da zapamti dodir tepiha na leđima i raskoračenog mužjaka iznad sebe. Legao sam uz nju i ruku joj povukao ka kurcu.

Obuhvatila ga je i nije se zastidela. Zašto bi? Samo koji tren ranije, lizao sam joj pičkicu, jebao je jezikom, priuštio joj prvi orgazam. Zašto bi se  stidela?

- Drkaj mi ga malo…

Potražila je moje usne, istovremeno započevši nežnu igru prstima. Drkala mi ga je, oprezno, kao da se plašila loma. A slomiti ga nije mogla! Samo, ona to tada nije znala. Zavukao sam šaku među njene noge i prstom srednjakom napipao rupicu. Trgla se uplašena.

- Neću da to bude prstom…

- Ne brini, neće biti prstom!

Oprezno, gurao sam prst unutra, sve dok nisam osetio otpor himena na jagodici. Dalje nisam prodirao, nego sam čak i malo povukao prst i zaokružio njime, dražeći okolnu mekotu. Anja je uzdisala, trzala se svaki put kad bi je udar slasti pogodio, nesvesno stežući butine. Bila je spremna, dovoljno vlažna, dovoljno opuštena za čin razdevičenja. Bojao sam se da ipak neću imati dovoljno samokontrole, pa sam legao na leđa i povukao je na sebe.

Odmah je shvatila šta sam očekivao od nje, opkoračila me je, klečeći, oslonila se desnom rukom o moja prsa, spustila mi na bradavicu slabašan ugriz, a onda se malo izdigla i uzela kurac u šaku, usmerila ga i počela da se spušta. Zatupasti glavić je razgrnuo usnice i Anja se zaustavila, kao da je lebdela. Uživala je u prvom dodiru kurca, proučavala taj magični osećaj, a onda se još malo spustila i glavić je do pola zaronio u nju.

Osetio sam kratkotrajan grč samog ulaza u njenu pičku, isntiktivnu reakciju najsnažnijeg mišića ženskog polnog mehanizma. A onda je sve prestalo da postoji i Anja se spustila do pola kurca. Kratkotrajan otpor tanke opne, jauk i bol i sreće, kurac je bio unutra. Osmotrio sam, krv se u nekoliko kapi slila niz stablo kurca i nestala u mojim stidnim dlakama.

Zamirisala mi je ta krv, zamirisala kao žrtva prineta na oltar sveta odraslnih, novog i nestraženog sveta

- Ne boli, Marko, ne boli…- nesvesna da je uopšte progovorila, krkljala je Anja zagužena nestvarnim osećajem kurca u sebi.

Bože, hvala ti, pomislio sam, neirecivo obradovan što je nije previše zabolelo, što joj se dopalo, što se nisu ostvarile prognoze njenih poznanica, koje su imale ružna iskustva iz prvih jebanja. Anja je htela još! Lagano se spuštala, sve dok nije nalegla na čitavu dužinu kurca, sve dok je nije svu ispunio, sve dok joj svaki, čak i najnedodirljiviji kutak unutrašnjosti nije bio taknut kurcem. Zabila je nokte u moja ramena, jeknula jedno dugačko UH, a onda počela da se diže i spušta, učeći kao što se sve uči. Kurac je kroz nju sve lepše i lakše klizio, vagina joj se navikavala, reagovala onako kako je trebalo da reaguje, fleksibilnošću, sokovima, klizavošću i toplinom.

Pomagao sam Anji, trzajući kukovima na gore, zabijajući se u nju još malo. Istovremeno sam joj dirao bradavice, savijao se i ljubio ih, grickao dva kolačića, sladio se ukusom, ukusom žene koja je u sebi imala kurac.

Anja je sve te strahove i kočnice odbacila, obnevidela od do tada nepoznatog zadovoljstva, sve je brže poskakivala, sve se snažnije nabijala na kurac, mešala kukovima kao da joj to nije bilo prvo jebanje u životu, postajala svesna svakog pokreta, svesna šta ti pokreti izazivaju kod nje i mene

U vrelom ulju masline sam plutao, bio prskan njime, sjaj mu gledao i divio se, uznesen u visine, ushićen što joj nisam ogadio muškarce, nego je uveo u svet seksa na najlepši mogući način, prirodno, bez mnogo bola i muke. Obuzimalo me je sve više, trnci su bivali sve učestaliji, pogotovo što sam po Anjinim reakvcijama slutio da će do kraja ostati nabijena na kurac, da neće prepoznati signale koji prethode izlivanju semena. Svu sam volju uporebio ne bih li se malo povratio, ne bi li zaustavio nadolazeći orgazam, jer nisam želeo da Anjino prvo jebanje dobije drugi čin za devet meseci. I uspeo sam, potisnuo sam vlastiti nagon ka svršavanju, a Anja to nije znala.

Ona je dahtala, jecala, mlaatila glavom, skakala na kurcu i već se sva pogubila. I, u trenutku kad je za nju vreme stalo, ja sam stegao zube, stegao kurac i sprečio da sperma krene u nju. A Anja je vrisnula, nabila se do kraja, počela svešavati, tresti se, umirati i rađati se. Vaginalne kontrakcije su bile toliko jake, da sam pomislio kako takvog ženskog orgazma svet još nije video.

I tek kad sam osetio da ju je popuštalo, pljesnuo sam je po guzi. Nije shvatila. Opet sam je pljesnuo, ovaj put malo jače. Shvatila je i brzo se svukla, povlačeći se ka mojim kolenima. Dokopala je kurac i prinela ga ustima. No, nije stigla ništa više da učini jer je iz mojih muda pokuljala gusta belina, prsnula je po licu i očima, u plavu kosu se zalepila.

Urlao sam i drhtao, stežući pesnice, stežući svaki mišić tela. Anja je među usne prihvatila glavić i, ni ne znajući šta čini, počela da oponaša pokrete jebanja. Orgazam mi se produžio na čitavu večnost, i čini mi se, iz mog tela izvukao poslednju kapljicu tečnosti… Kasnije, leškarili smo jedno pored drugog.

- Marko… Bilo je… Bilo je… neponovljivo!

- Jezik pregrizla dabogda! Ponoviće ti se to, veruj mi!

- Nego - prebacila se na mene.- Spremna sam!

Na usne sam joj poljubac utisnuo i guzove joj prognječio. Lola među mojim nogama se počeo krutiti… Anja i ja smo ostali zajedno sledeće dve godine. I niked je više niko nije nazivao lujkom! Čak ni ja! A nakon dve godine, razišli smo se, naravno, mojom glupošću, jer sam zatražio hleba preko pogače i skrivio najtežu kaznu koju sam u životu iskusio. Anja me je ostavila, rekavši da ne znam da poštujem ljubav. Otišla je i nikad mi se nije vratila.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti