22°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

SELJAČIĆ JE ULETEO U MOJU VLAŽNU ZEVALICU Snažno me je probadao, a ja sam se tresla kao nikada sa mužem

Imam 37 godina, velike i čvrste grudi, tanajk struk i duge lepo izvajane noge, koje posebno dolaze do izražaja u cipelama sa visokom štiklom. Trebala sam da sa mužem i ćerkom idem na sela. Njegov rođeni brat je slavio sinu osamnaesti rođendan.

Dok sam se spremala konstatovala sam da baš dobro izgledam. Imala sam na sebi, laganu letnju haljinicu, dosta dekoltiranu, bez brusa, bosonoga, tangice i sandale sa visokom potpeticom. Malo sam strahovala šta će muž da mi kaže i naravno dobila njegov prekorni pogled. Kad je to video, nije propustio priliku da me ukori.

- Mogla si da se obučeš pristojnije!

Naviknuta na njegove primedbe, nije mi padalo na pamet da bilo šta promenim na sebi. Rođendan je bio organizovan u seoskom ambijentu, na livadi pored kuće, pod šatorom sa pratećim folklorom, preko sto gostiju, muzike koja je probijala bubne opne trubača, jela i pića u izobilju. Po principu, red klope, red muzike i tako do kasno u noć.

PROČITAJTE I OVO...

PREOKRET U SLUČAJU OSTAVLJENE BEBE: Policija razotkrila nesvakidašnjij slučaj!

GDE ĆEŠ BEZ MASKE? Evo šta se desi kad u gradskom prevozu naletiš na MMA ZVER (VIDEO)

NIKO NEMA ŠTO BOSNA IMADE U svetu se otvaraju kovid bolnice, a u BiH... (FOTO)

DOKTOR KON OTKRIVA KADA ĆE POČETI DA OPADA BROJ ZARAŽENIH KORONOM: Opuštanje ne sme da se ponovi, mere daju rezultate

Zbog velikog broja gostiju praktično smo sedeli jedni drugima u krilu. Ja sam bila do jednog lepog mladića, kao od brega odvaljenog, sve je na njemu kiptelo od snage od teškog i napornog rada na selu. Od početka nije skidao pogled sa mojih belih butina koje su bile otkrivene daleko iznad kolena. Prvo sam se osećala neprijatno, ali posle par čašica rakije, mladićev pogled mi nije smetao i sve više me je palio.

Bila sam ljubazna prema njemu kad bi me nešto pitao. Zbog prejake muzike, da bi se čuli, morali smo dobro da se primaknemo jedno drugome. U jednom trenutku je, kao slučajno, laktom počeo da gura u moje sise. Zbog muža, koji je sedeo pored, nisam smela, a nisam ni želela da se bunim. Kad je video da ćutim ohrabrio se i ispod stola je počeo da me stiska nežno za butine. Ubrzo nakon toga osetila sam njegovu ruku duboko među nogama.

Ukočila sam se ali se on tu nje zaustavio, polako mi je povukao suknju, razmakao butine i preko svilenih tangica počeo da miluje moje međunožje i zavlači prste u moju pičkicu

Bila sam u šoku između moje pičkice i njegovih prstiju stajala je samo tanka svila mojih tangica. Suprug već debelo podnapit, razgovarao je i lumpovao sa svojim rođacima, tako da nije obraćao pažnju na mene. Mladić i ja smo kao nešto razgovarali dok je on u isti vreme stiskao moje butine i pokušavao prstom da probije svilene tangice kako bi mi gurnuo pst u pičkicu.

Nisam znala kako da se ponašam, sedela sam ukočena dok je mladićev prst ulazio u mene. Počela sam obilato da vlažim, oči su mi od uzbuđenja sijale a bradavice su se jasno ocrtavale jer su od uzbuđenja htele da mi prsnu. Ali još gore od toga je bila njegova izbočina na farmerkama koja se jasno ocrtavala, dok je u isto vreme počao brže da me jebe prstom. Jedva sam mu drhtavim glasom šapnula da to više ne radi, da sam udata i da imam dete, našta se on nasmejao i povukao moju ruku na svoje međunožje kako bi bolje osetila njegovu ogromnu batinu.

Nisam znala šta da radim, plašila sam se da nas slučajno neko ne vidi, mada je već uveliko bio mrak, a u šatoru je bilo slabo osvetljenje i svako je bio zaokupljen, pićem, jelom, pesmom i igrom. Od njegovog prsta u mojoj pičkici, jedva sam mogla da dođem do daha,a on me gledao u oči i nabijao mi ga što može dublje. U tom trenutku sam svršila, stavljajući ruku na usta da niko ne bi čuo moje stenjanje.

Kako je noć već uveliko odmakla, i osećala se svežina, počinjalo je da bude hladnjikavo, krenula sam prema kolima, da iz auta uzmem šal. Dok sam odključavala auto, iza mene se stvorio mladić koji je sedeo pored mene, a kome ni ime nisam znala. Dok sam stajala pored kola u mraku, gurnuo me je na sedište, kleko ispred mene, pidigo mi haljinu i grubo svukao gaćice.

jezikom je počeo halapljivo da mi liže pičku, dok me je čvrstim hrapavim rukama držao za bokove

Počela sam da ga molim da prestane, da to ne želim, da su mi muž i dete u neposrednoj blizini, da neko može naići, da nas neko može videti. Ali on nije davao ni pet para za moju priču. Lizao me je, ubadao se jezikom duboko, dok mi je desnom mesio sisu i gurao srednjak u usta. Opet me je opasno napalio, doveo do pred novi klimaks. Naglo je ustao, skoro sam grcala da svršim. Povukao me je na zadnje sedište, ko omađijana sam ga pratila bez reči prigovora. Spustio je framerice, seo i gurnuo me na kolena. Dok sam došla sebi, on mi je gurao svoju odromnu kurčinu u usta.

Ustima, dobro natopljena pljuvačkom, dograbila sam njegov kurac, koji je pulsirao ubrzano, kao pred rasprskavanje. Tako je bučalo i u mojoj glavi, ali kad osetih kurac u ustima i slast pušenja, rasterećenje i prijatnu jezu, odahnuh sa zadovoljstvom. Zadudlah mu odmah snažno, uvlačeći ga i sisajući.

Zadahtao je od zadovoljstva i pritiskao mi glavu. Usisala sam kurac do jaja, puštajući snažno vazduh kroz nos. Pušila sam sa uživanjem, bez obzira na sve okolnosti i opasnosti kojima se izlažemo, ali takav komad nikad nisam probala. Muž mi je bio prvi i jedini i nikad ga nisam prevarila.

Shvatio je da uživam, dok je pričao kako nikad do sada nije jebao tako finu gospođu i da se zakleo, čim me je spazio da če me jebati pa makar i na silu. Pomislila sam, obzirom na njegovu mladost, da će on brzo svršiti, bila sam spremna da mu dozvolim da mi svrši u usta, kako ne bi uflekao haljinu. Ali on me je podigao i počeo divljački da mi grize bradavice koje su već bile krute.

Moje telo me je izdavalo i pokazivalo da je željno dobre jebačine. Grubo mi je sisao dojke, a moje oči su ga molile da mi stavi ovu kurčinu u pičku

Kao da je sve znao šta želim, povukao me je sebi u krilo. Raširila sam noge, prislonio je ubalavljeni glavić na razrez moje pičke, trgnuo kukovima i uleteo kurcem u vlažnu zevalicu da nisam tepnula. Uleteo je u mene od prve do kraja. Osetila sam kad je udario glavićem u moju matericu i poterao je napred.

Počeo je snažno da me jebe, njegovu kurčinu sam osećala dublje nego ikad muža u svom životu. Skoro sam odmah počela da svršavam, a kroz maglu i poluspuštene kapke sam videla šator, gde su bili i moj suprug i moja ćerka, a onda sam se opustila na leđa uživajući u neponovljivom orgazmu…

Stao je za momenat da me prođe grč, podigao me na sebe, okrenuo i naslonio na vrata kola. Više nisam razmišljala hoće lli me ko videti, samo sam želela da što pre vrati kurac u mene. Sagla sam se i natrtila što sam mogla više isturajući mu pičku na izvolte. Kad sam osetila glavić na usnama sama sam se natakla na kurac i krenula da vrtim kukovima.

Dečko je podivljao, ubadao se u mene besno, sise su mi se klatile i trljale o staklo. Nemilosrdno me je punio ogromnom kurčinom, a ja sam opet mogla da svršim. Ubrzala sam mešanje, osetila sam da trnem, počinjala da drhtim. Naguzila sam se koliko sam mogla. Želela sam da me probode tom kurčinom. Snažno mi je stiskao bedra, a onda počeo da se terese, uzmiče u nazad i svršava po meni tako snažno da osećam svaku kapljicu vrele sperme kako pada po mom dupetu i butinama i ko zna gde još. Tresla sam se kao nikad i svršavala… Pružio mi je savršen orgazam.

SAZNAJTE JOŠ

KIJA KOCKAR OTVORILA DUŠU: Ispovest koja dira u srce! (GLAMUR SPECIJAL, VEČERAS U 21.40)

SLIKA KOJA JE RASPLAKALA SVET Muškarac na prozoru kovid bolnice - razlog LOMI SRCA (FOTO)

BAKIN RECEPT KOJI MORATE PROBATI! Savršena mekoća, besprekoran ukus...

TVITER BRANI TRAMPA Brišu se nalozi teoretičara zavere protiv predsednika SAD

Dolazila sam sebi, noge su mi klecale, a više tankih potočića sperme se slivalo niz moje butine. Dečko je nestao u mraku, a ja sam sela u auto, onako izjebana sa golim sisama koje su visile crvene od njegovih ugriza. Niz butine i guzu mi je curilo dosta sperme koju sam rukama i vlažnim maramicama obrisala i razmazala po nogama tako da su još više zasijale u mraku. Skroz mokre gaćice nisam ni obukla. Vratila sam se u šator i sela do muža sva uplašena ali i zadovoljna. On ništa nije primetio. Videla sam da mi na listu stoji velika kap sperme, neprimetno sam je pokupila prstom i zadovoljno stavila u usta.

Nakon iskustva sa rođendana počela sam sebe da mrzim zbog toga, jer nisam mogla izbaciti iz glave taj ogromni kurac i prestati da žalim što moj muž nema takav! Više sa mužem nisam mogla da doživim orgazam i zbog toga sam bila izfrustrirana, ali sam čvrsto rešila da ga više ne prevarim! Ali kako reče naš veliki pesnik… Ćud je ženska smješna rabota…

Ta moja čvrsta odluka, trajala je samo dok mi se nije ukazala prva ugodna prilika.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti