22°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

SVE JE KLJUČALO U MENI Kristina me je lizala, a Boban jako pumpao

Zazvonio mi je telefon, Boban moj drug slikar.

- Ćao mala, jesi li spremna? Sve sam spremio! - začula sam poznati glas.

-Ti si zaista uporan Bobane. Rešio si da me slikaš i neodustaješ od toga! - bilo me je jasno zbog čega zove.

Dugo je insistirao da me naslika golu. Opirala sam se mada i sama sam želela.

- Dobro, doći ću za sat vremena - ipak sam popustila.

- Bravo, imam i jedno veoma lepo iznenađenje za tebe - rekao je veselim glasom.

U glavi i među nogama mi se odmah zakuvalo. U meni su proradile bludne misli i odlučila sam da ja njega iznenadim. Obukla sam najseksiji veš koji sam imala, biće dovoljno da me pogleda i da zaboravi šta je ustvari hteo sam mnom. Čekala me je već pripremljena scena gde ću da mu poziram. Bila sam isuviše uzbuđena, da bih mogla da duže izdržim. Na njegovo iznenađenje odmah sam se svukla u donji veš. Naravno bila sam upravu, bio je totalno zbunjen, a ja sam likovala.

TOP PREPORUKA

VUČIĆ: Danas još veći broj zaraženih koronom u Srbiji, ima dve važne vesti!

SAVETI PEDIJATARA Evo kako da nagovorite decu da nose maske

POGLEDAJTE DOBRO KOŽU I USTA: Ovaj simptom se pojavi pre svih!

Šetkala sam se i guzila pred njim tražeći pozu. Videla sam koliko se znoji dok je pipao i nameštao nespretno pokušavajući da izbegne moje grudi i picu. Najzad je bio zadovoljan i ja sam se skroz skinula i vratila u pozu. Počeo je ćutke sa radom.

- A kakvo je to iznenađenje? - bila sam radoznala.

- O iznenađenju kada dođe vreme za to - napravio se da je siguran u sebe.

Nastavio je da crta, a ja sam sa svojom igrom koja me je sve više palila. Spustila sam ruku na bedralagano ih razmaknuvši. Milovala sam se uživajući u vlastitim dodirima, dok mi uzbuđenje nije pomutilo razum. Dotakla sam pukotinu, pička mi je bila vrela i vlažna. Više ga nisam ni primećivala. Predala sam se uživanju zavlačeći prste između izbrijanih usmina.

- Oooohhh! - izleteo mi je uzdah.

Dotakla sam klitoris koji je nabubrio pod mojim nežnim dodirima. Još mi nije prilazio. Tada sam osetila nečije nežne dodire po ramenima. To je bilo njegovo iznenađenje, bila sam posve sigurna u to, predivna plava devojka je bila negde sakrivena u pozadini kreveta i čekala trenutak kad će da se pojavi i započne ljubavnu igru sa mnom. Preskočila je trosed i legla iza mene posva gola.

- Ja sam Kristina i učiniću sve da me zavoliš! - rekla je šapatom.

TOP PREPORUKA

VUČIĆ: Danas još veći broj zaraženih koronom u Srbiji, ima dve važne vesti!

SAVETI PEDIJATARA Evo kako da nagovorite decu da nose maske

POGLEDAJTE DOBRO KOŽU I USTA: Ovaj simptom se pojavi pre svih!

Toplota njenog tela je učinila da zadrhtim. Zagrlila me je rukom i spustila svoje meke usne na moj vrat. Prepustila sam joj se, jer je bila tako nežna. Njen vlažni jezik je klizio mojom kožom dok nije pronašao moje usne i zario se između njih. Usisala sam ga u ždrelo i okrenula se na leđa. Pomilovala sam je po nabreklim dojkama na kojima se štrčale ukrućene bradavice. Uzdahnula je, a zatim me počela ljubiti.

A on? Crtao je i uzdisao povremeno dodirivajući se svog šlica. Batina mu je bila vidno nabrekla, ali me nije zanimala. Zanimale su me njene podatne usne koje su smelo istraživale moje telo. Sisala mi je bolno ukrućene bradavice i lagano se spuštala preko stomaka do moje već vlažne pičkice. Nisam mogla da se obuzdam, zavukla sam glavu između Kristininih butina.

Zamirisala je njena pukotina. Spustila sam usne na vlažne usmine i prešla jezikom izmešu njih. Zajecala je, spremno sam raširila noge dopustivši joj da smesti glavu u moje međunožje

A onda sam osetila njen jezik, tako nežan, tako vešt. Usnama je obujmila moju brazdicu i usisala nežno usnice, jezikom je pritisla klić i kao da ga je šamarala izvlačeći iz mene takvu strast koju nisam nikad doživela. Međusobno smo se lizale i milovale. Prijao mi je ukus njenog soka. A onda, ni Boban nije mogao više da izdrži. Svukao je sa sebe svu odeću i sa ukrućenim udom nam prišao. Stao je iznad moje glave i lagano ga ugurao u njenu pukotinu koja se na par santimetara od mojih očiju rascvetala primivši stablo u sebe do kraja.

- Ovo zaista nisam mogao propustiti! - rekao je duboko uzdahnuvši.

Prešla sam jezikom korenom njegovog kurca i po mošnicama. Zaječao je od zadovoljstva, a onda ga premestio u moja usta. O, kako mi je prijalo. Sisala sam ga sa oduševljenjem. Bio mi je zaista predivan, dugačak, debeo i tvrd. Drhtala sam od zadovoljstava, jer je plavuša činila sve da me u potpunosti zadovolji. Gurnula mi je dva prsta u rupicu intezivno me ližući.

- Vidim da ti se dopada moje iznenađenje! - rekao je ponosno.

Nisam mogla da mu odgovorim. Orgazam je bio na pomolu. Izvukao ga je iz mog grla i ponovo smestio u njenu pičkicu počevši da ga ritmički izvlači i uvlači. Njegov put sam pratila jezikom. To je bilo isuviše za njega.

- Ne mogu višeee! Aaahhh… - zajecao je.

Zatresao se celim telom i naglo ga izvukao. U tom trenutku sam i ja doživljavala orgazam.

- Mmm… Oooohhh… Aaaa… - zavrištala sam.

Zalio je moje lice obilnom količinom vrelog semena. Plavuša se okrenula i počela da me liže po licu prikupljajući kapi prosute sperme, a zatim mi je ponovo pružila strastan poljubac. Oborila sam je na leđa i počela divlje ljubiti po celom telu uživajući u njeniom mirisu. Bobanov kurac je i dalje bio u erekciji. Prišao mi je otpozadi. Isturila sam zadnjicu spremna da primim njegov kurac u sebe. Ušao je duboko u mene popunjavajući svaki milimetar prostora u mojom tesnoj ribici.

- Aaahhh… pečeee… pajjj… meeee… - zavrištala sam i počela da se sama natičem dok mi je plavuša ljubila dojkice grickajući me po bradavicama.

SAZNAJTE JOŠ 

LAGANI I BRZI Top recept za čizkejk od malina (VIDEO)

CRNA ČOKOLADA? OBAVEZNO! Evo zašto je kardiolozi preporučuju

MAPA ZAVRŠENA POSLE 20 GODINA Asrofizičari iscrtali istoriju univerzuma (VIDEO)

Bilo je predivno, zaista predivno. Kristina se pomerila ispod mene, a Boban me je brzo okrenuo na leđa i opet se zario u mene. Kristina je raširivši noge postavila svoju rascvetanu pičkicu iznad mog lica. Raširila sam prstima usmine i gurnula jezik u njenu rupu, koji je žabica prosto progutala. Telo joj se zgrčilo u orgazmu. Vrisnula je i stisla svojim šakama sise snažno. Stiskala ih je da me bolelo i strašno prijalo, a Boban me je sve žešće jebao.

Palacala sam jezikom po njenom ružičastom mesu sve brže i snažnije. Kristina mi je u trasnu mesila sise i nabadala se pičkicom iz koje je curelo na moj jezik. U meni je ključalo, Boban me je pumpao svojom kurčinom.

- Ahhh… Aaaahhh… - svršavala sam opet.

Svršavala sam kao luda dok je on neumorno prodirao u mene snažnim trzajima. Tada ga je naglo izvukao. Okrenule smo se obe prema njemu. Dočekao nas je vreli mlaz guste i lepljive sperme kojom nas je darivao. Štrcao je kao da pre minut nije svršio i zadihano pao između nas dve.

Udaljio se od nas i onako go nastavio da crta. Zagrlile smo se i nastavile da se milujemo. Želela sam njene dodire, njeno mirisno telo, ukus njenih sokova. Sve mi je tako divno prijalo. Ljubila sam je po leđima i po zadnjici, vraćala se njenoj pukotini i gurala prste u nju. Ona je uživala u meni, a ja u njoj. Tihi jecaji i stenjanje su ispunjavali Bobanov atelje. Imao je priliku da nas do mile volje posmatra kako vodimo ljubav. Nije mi više bio bitan crtež, ništa mi nije bilo bitno, osim nežnosti i seksa sa ovo dvoje prelepih ljudi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti