22°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

PRIHVATILA JE IGRU Kršna Hercegovka predala se meni, obdarenom momku iz grada

Radila je u knjižari, koja beše na najlepšem mestu u gradu, na kraju ulice i širokog, sitno popločanog trga, između kapije Starog grada i mosta na modrozelenoj reci. Na najlepšem šetalištu Hercegovine i Balkana, gde je uvek zeleno i toplo, dok cvetaju i sazrevaju limun, kivi i smokve, miluju se nad gradskom kotlinom vetrovi sa mora, od Popovog polja sa Orijenta, sa crnogorskih planina, sa svih strana sveta. Takva mesta sa juga ubrzavaju krvotok, lučenje žlezda, hormona, usmeravaju misli ka ženama, njihovim vlažnim usnama i oblinama bujnih grudi, ka napetim zadnjicama koje vrckaju i onom mestu gde butine ne mogu, češkajući se jedna uz drugu, da utole cepajući napetost žensklog procepa nego je samo pojačavaju.

Ona je rodom Gačanka, beše čudno lepa, lepša i privlačnija od svega što je moje momačko oko ugledalo. Na pravilnom limunolikom licu nosila je osmeh u kome je radost pomešana sa superiornom ironijom, neodoljivi, razoružavajući, osmeh koji zarobljava, tamniči i baca u okove. Zbog nje sam zavoleo Trebinje!

Kada sam je ugledao, to beše prvi put da me neka privlačeća sila u magnetno devojačkom polju koja je širila oko sebe odvuče preko rado viđenih knjiga u izlogu ka njoj, ponosnoj, uspravnoj, koja želi idominira ka svih željama, usmerava ih i preusmerava kako njeno srce želi.

PROČITAJTE I OVO...

UŽIVO! VUČIĆ U UKC BANJALUKA: Sanitetska vozila vredna 750.000€ (VIDEO)

BRNABIĆ: Strašna laž agencije AFP

PRAVO LETNJE VREME: Ponegde moguća kratkotrajna kiša!

Zbog radova deo potrošača na Paliluli danas bez vode!

Stajao sam pred izlogom i gledao kako je lepa, dok se šeće i prelama u vatrenolikom struku, smeđa kosa joj se rasula po ramenima i sijala se kao zlatno ogledalo. Zgodna i dražesna, zrelog tela, sa blaženim i radosnim izrazom lica, izgledala je prizivajuće prkosno, ali u tom prkosu beše više potisnutog nezadovoljstva. Gledao sam je već zažarenih očiju kako se kreće po knjižari, u lakoj plavičastoj haljini i nisam se pomerao.

Na kraju tog prvog viđanja i gledanja došetala je do niske police do izloga, zastala, odmerivši me prodorno, istraživačkim pogledom četinatsko zelenih očiju i nije se pomerala. Duboko je udahnula vazduh koji su blagi vetrovi njenog zavičaja ubacivali kroz otvorena vrata knjižare. To izaziva prva i nervozna grickanja devojačkih usana i jezika. Dva duboka uzdaha se pomešaše i ostaše iza i iznad nas.

Ja nisam prestao da mislim na nju. Misleći zaboravih da je stvarna, opipljiva, omirišljava, užitak i slast, da sam momački mogao smelo da joj priđem ili bar da odeberem neko messto u kafiću sa pogledom na knjižaru, da je privučem. Ovako nada je morala da izdrži noć i sačeka jutro. Te noći nisam spavao, vrteo sam se po krevetu i mislio sam da nikada neću utonuti u san. Slika devojke stajala je nada mnom kao oblak i nije se pomerala. Nije dolazila nijedna druga slika, samo ta, najlepša i najprivlačnija. Pokušao sam da je prekrijem, zaklopivši oči. Ona je bila još bliža.

TOP PREPORUKA

VUČIĆ: Danas još veći broj zaraženih koronom u Srbiji, ima dve važne vesti!

SAVETI PEDIJATARA Evo kako da nagovorite decu da nose maske

POGLEDAJTE DOBRO KOŽU I USTA: Ovaj simptom se pojavi pre svih!

Ustao sam i prešao u kuhinju. Moja tetka je sedela za stolom, ispijajući šoljicu nezaslađene crne kafe uspavljuše. Obradovala se kad sam seo pored nje i zatražio šoljicu slađe.

- Nijesam te čula kada si došao. Kako ti se ovog ljeta čini u Trebinju?

- Lepše je nego ikada pre!

Pogledala me sumnjičavo i dugo držala pogled pronicljivih očiju.

- Čini mi se da nijesi baš zadovoljan, ostadoše ti neke žalje uskraćene!

- Probudile su se tetka, prodbudile!

- Džaba su se probudile kada ti ne možeš poslije usnuti, no ti reci svojoj tetki, koja li te tako sludi?

- Ugledah jednu devojku i učini mi se da je znam od ranije. Kao da sam je sreo - pomalo sam okolišao i slabo zavaravao.

- Ona devojka iz knjižare na trgu u centru, da li je Gačanka?

Tetka se uozbilji, zaćuta i ponovo uozbilji kada krene govoriti.

- Pohitaj, blago tetkino, ne valja čekati dok je takvo blago još u izlogu. Kada se nudi i priziva. Pripazi to ti je zemljotresuša sa epicentrom među butinama. Pogladi, pomiluj i poljubi, ako to ona želi, pa ćeš videti šta ti je Hercegovački raj!!

- Očekivao sam da će mi tetka namignuti, no ona sklopi oči i zaćuta.

PROČITAJTE I OVO...

DODIK: Sviđalo se nekome ili ne, Srbija i Srpska egzistiraju kao dve države!

SUROVA ISTINA CRNO-BELOG ASA: Nećemo biti šampioni ako samo pobeđujemo Crvenu zvezdu!

Probudih se kasno oko deset, otvorih prozore i još onako bunovan, kroz polu otvorene oči čkiljio sam na panoramu grada. Tetka je skuvala jaku kafu, otreznušu i ponovila one sinoćne rečenice. Polako sam popio kafu, doručkovao i sišao u grad. Pronađoh prazan sto u poznatom kafiću, naručih običnu kagu za uživanje i jednu lozu zarad poželjnog i očekivanog podsticaja. Onda je iznenada, jer beše subota, kada većina prodavnica radi do dva, ona je izašla iz knjižar, došetala do mog stola, samouvereno se naslonila i rekla.

- Mogao bi da pročitaš nešto umesto što samo buljiš u mene!

Zacrveneo sam se i pogledah je sa nevericom. Onda mi kroz glavu prođoše tetkine reči i pređoh u smeli i odlučan napad.

- Privlačiš me. Privlače me i neke tvoje knjige, ovako mi ostaje samo da te zamolim da zbog najpre mene, otvoriš opet knjižaru!

Malo se meškoljila, neodlučna šta da odgovori, a ja joj ponudih stolicu preko puta moje. Sedne i prekirsti noge tako da sevnuše butine od gležnjeva do stegna, zaiskriše dlačice pod svilenkastim gaćicama, zadrhtaše njene usne, zubi i jezik koji se kreće. Pogledame tražeći odraz svoje ženkosti u mojim očima. A ja sam je gledao već ispunjen žudnjom, napetih čula i mišića i jedva izustih želju da popijemo po piće.

SAZNAJTE JOŠ 

LAGANI I BRZI Top recept za čizkejk od malina (VIDEO)

CRNA ČOKOLADA? OBAVEZNO! Evo zašto je kardiolozi preporučuju

MAPA ZAVRŠENA POSLE 20 GODINA Asrofizičari iscrtali istoriju univerzuma (VIDEO)

- Može vodku? - reče glasno, odvajajući uzdahom da je to poslednja u nizu želja koje najmanje želi.

Iskapismo na iskap dve vodke i ona me pozva u knjižaru, protežući se od stolice uvis, tako mazno da sam pomislio kako počinje igra laganoh svlačenja, ples na trgu uz njihanje bokova, lelujanje ruku i kose, dok miruju grudi, dvostruki breg mojeg i njenog ponosa među kojima u izazovnoj brazdi već zamislih kako gnjuram i njuškam već uzdignutom udom kao kakav divlji vepar u dolinama Leotara. Odleluja Anka do vrata, propusti me, pa ih za mnom dva puta zamandali.

- Prave i najbolje knjige čuvamo iza, dođi da ti pokažem…

A iza raj, bašća. Bila je ispred mene, okrenuta leđima i ja smaknuh tamne trakice sa njenih ramena, ona skliznu, za njom pade i grudnjak, potom i gačice. Činio sam to tako brzo i iskusno da je Ankica uspela samo da mi otkopča pantalone i uhvati me za ud, milujući ga od vrha do čvrstih muda. Među njenim prstima u šaci, drčila se moja muška gordost dok sam je ljubio po vratu, milovao po grudima, mesio i gnječio, tržeći onaj epicentar njenog sladotresa.

Kada sam spustio ruku niz dlačice, dodirnuo sam vrh klizišta, a ona zavrte guzicom, zadrhta, uvi se ko zmija i okrete se nudeći usta koja grickaju. Sjajno se ljubila, grickajući, čineći još bolje neke stvari, stvari toliko dobre da se učine jednako dobrim kao tucanje. Ali ništa nije moglo da nas potpuno ispuni, spoji i zadovolji kao prodiranje, jer naša žudnja narastaše kao dim iz žara, pred plamenom  iz trenja naših vrelih tela. Spuštala je naše vlažne poljubce niz moju bradu, vrat, i prsa, poigravala se se vrhom jezika i zubima sa bradavicama čvrstim i napetim, klizala niz stomak do usukanog uda kojeg pomazi najpre rukama, a zatim ga i poljubi.

Ja se sav utopih u dubinama njenih raširenih usana. Trebalo je da osveži i rashladi, da smanji napetost, ali ona vatra posta još jača, a dim neodložnih želja ispuni bašću i nas. Počeh da je tucam mrseći joj kosu, privlačeći je ka preponama i ona se pridiže, trljajući se niž vlažno glatki glavić, blistav od naših izmešanih sokova i sluzi. Pridiže se na prste, poskoči šireći noge do mojih kukova i raširenih dlanova koji prihvatiše guzove ,a duge, vretenaste noge se ovezaše oko leđa u čvor njenih stopala.

Namače se na moj sklisni i drčni, ja se trgoh i ugurah joj do kraja. Zabaci glavu unazad zatim ko detlić kljunog pokuca usnama na moje i ja se rastopih. Dok gore beše tucajuće kljucanje, dole nastane kljucajuće tucanje, tek što moj kljun beše veći i prijaše joj bolje. Dok su moje ruke pridržavale i šarale, njene su parale tek što njeni prsti i nokti behu razigrani, snažniji i prijaše mi više. Namicao sam je, naticao, udarajući među njene noge jako i snažno. Prihvatala je uzbudljivo trenje sa odobravajućim primicanjem i uzmicanjem i uzdignutim rukama koje su slavile pobodu ili tražile oslonac.

SAZNAJTE JOŠ 

Jokić plejmejker, Denver bolji od Vašingtona

MAPA ZAVRŠENA POSLE 20 GODINA Asrofizičari iscrtali istoriju univerzuma (VIDEO)

SAVETI PEDIJATARA Evo kako da nagovorite decu da nose maske

Zaneh je ka zidu, tu beše neka klupa i astal koji odmah dograbi rukama, zavrti guzicom kao matica oko šarafa, do kraja, do jaja, a zatim poče lagano da odvrće kružeći ubrzano kao bušilica. Neke su daske škripale, gredice ljulale, lepršajući kao pobedničke, navijačke, dok se ona u zanosu tucajućee slasti spušta ka podu, uvijajući se kao mačka. Ja se pognuh i dograbih krupne sise. Pomešaše se u njenom glasu i jauk i uzdah i otpoče simfonija samoglasnika i ponekog gorelog suglasnika, svešavanje koje beše poslednji marš orgazma za Anku Gačanku.

Još nekoliko marširajućih trzaja i svrših i ja, u njoj, za nju. Stopismo se i tu beše kraj i raj! Kada smo se obukli i zašli na korzo bilo je toplo, mediteransko popodne bez jakog sunčevog zračenja. U kafiću popismo još po dvije, otreznuše i izmjenjasmo nekoliko stišavajućih i površnih poljubaca i zov pogleda raširenih zenica.

- Ne nikada se ne mogu zasitit tebe, Anko Gačanko! - rekoh joj, a ona prenese kažiprstom poljubac svojih usana na moje reči i reče.

- I ja sam gladna, ljubavi!

Posisah vrhove mirisnog kažiprsta, a ona brzo prihvati pozivajući igru mojih usana. Pred nama beše predvečejre i noć i veče za sve ono što je ostalo iza nas, a i u nama…

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti