22°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

RAZVALJIVAO SAM JE U RITMU Drugarica sa mature napalila se i morao sam da odradim sve njene rupice

Evo me na proslavi mature, dvadeset godina. Cela generacija se skupila, bilo nas je preko sto. U prvom momentu nisam nikog prepoznao, naravno sem onih desetak sa kojima se družim, a onda se sećanje vraćalo.

Oduševljenje ponovnim susretom je brzo splasnulo i većina ljudi je sedela sa poznatim društvom, dok je samo nekolicina njih kuržila salom. Zavukao sam se u ćošak rešio da odatle ne mrdnem sve do polaska kući. Trešte brate  ovi narodnjaci, bije muzika pravo u mozak. Srećom pića i ića ima u izobilju. Dok mi se pogled polako magli, čekam da se ovaj tulum privede kraju. Ovi ispred mene što igraju kolce bi baš mogli i da uspore, jer će mi se zavrteti u glavi od silnog vrckanja zarnoraznih guzica pred očima.

Pokušavam sa leđa da prepoznam pojedine pozadine. Ona debela je Jelenina, nju bih prepoznao među hiljadu. Toliku pozadinu sam samo kod nje video. Ova što meša pored nje mi je nepoznata. A i nije nešto. Koja li je ova pored mog kuma? Pokušavam da izbistrim pogled, a istovremeno istresam još jednu domaćicu. Što ima zadnjicu! Kako joj se uvukla haljina između guzova! Vidi bogati kakve noge ima. Ko atletičarka. Svaki mišić joj igra na butinama. Ova, brale, koga stegne, garantovano lomi.

PROČITAJTE I OVO...

VUČIĆ DANAS U BANJALUCI: Pomoć Republici Srpskoj 2,7 miliona evra!

VODIČ KROZ NOVE MERE POMOĆI: Ko ima pravo na deo minimalca, a ko na stopiranje rata KREDITA?

PRAVO LETNJE VREME: Ponegde moguća kratkotrajna kiša!

Zbog radova deo potrošača na Paliluli danas bez vode!

Od duge, crne kose nikako da joj vidim lice. Uostalom, možda je i bolje da se ne okreće, možda bih se razočarao. Ovako je lepše. Što bih joj rado uvalio među noge, pa makar me i slomila! Jebote bog, stvarno sam se izgleda naroljao! Jel to ona meni maše? Pa to je Ana! Da li je moguće da od one mršavice ispadne ovakvo parče! Ovakvu guzicu da prči ona smalata?

- Ćao Vanja - prekide me u razmišljanju i spusti ruku na moju mišku.

- Ćao Anči - osećao sam kako mi je blago zadebljao jezik.- Ribo, dok se nisi okrenula, razmišljao sam kako bih ti se tako slatko uvalio među te guzove!

- E baš si bezobrazan! Sram te bilo, pa ja sam ti drugarica!

- Otpozadi nisam znao ko je. A nisam siguran i da sam znao da ne bih isto pomislio - iz mene je govorio čist alkohol, tu razuma nije bilo ni u promilima.

- Ti si pijan!

- Pa?

- Mislila sam da si nekad, ipak, bio pristojniji - rekla je to sa nekim blagim osmehom na licu dok je sedela do mene i pritiskivala mi mišku baš povelikom sisom.- A još sam i udata i to za tvog školskog druga.

- Ma šalio sam se ribo - pokušavao sam malo da budem duhovit i izgladim stvar.- Za druga me baš briga i nismo neki drugovi! Jedino ne bih voleo da mi se ti naljuštiš!

Dok sam to govorio ruka mi mahinalno pade na njenu butinu. Auuu, kakva butka! Čvrsta ko kamen. Pogledah je u krupne zelene oči.

- Jesam pijan Anči, ali da slučajno nisi… Veruj da ti sigurno, ne bih oprostio! - nasmejah se i blago joj stisnuh glatku kožu.- Nego, mala, da popijemo mi po jednu za naše stare gimnazijske dane?

 -Ja sam već popila više nego što mi treba! - okrenula se ka jednom stolu, Bane njen muž je sedeo zavaljen vidno pijan.- Ko će da vozi posle kući?

- Ne brini Anči, kad mi se ovako digne, to je znak da nisam sigurno pijan - pokazao sam rukom na izbočinu na pantalonama.

Uopšte nisam bio svestan kad mi se digao. A izgleda da se  pošteno ukočio jer mu u pantalonama nema mesta. Spustila je pogled ka mom međunožju i blago se zacrvenela.

- Ti nisi normalan - nije skidala pogled samo su joj se oči raširile.- Sakrij to, nemoj da neko vidi.

Učinilo mi se da joj glas promukao. Ali nije. Nema šanse da mi se spusti sam. Jedini način je da ga izdrkam.

- Lud si majke mi - zacrvenela se kao bulka.

SAZNAJTE JOŠ 

Jokić plejmejker, Denver bolji od Vašingtona

AUTO-MOTO SAVEZ SRBIJE: Saobraćaj umerenog intenziteta!

NAJTEŽE U TRI GRADA: Nepovoljna situacija u Braničevskom okrugu!

Gledala je u nabreknuće netremice. Dah joj se ubrzao. Spustio sam ruku na njenu butinu. Nije uopšte reagovala. Samo je zurila u ispupčenje.

- Anči, pomozi mi - išao sam na sve ili ništa.

Ili će se naljutiti i otići, ili ću, možda dobiti priliku da umočim. U tim trenutcima nisam uopšte razmišljao o posledicama koje mogu nastati, o tome da joj je muž na proslavi, da može neko nešto da primeti. Alkohol je činio svoje. Samo sam osećao pod prstima čvrsto meso i u pantalonama dobavanje kurca. Povukao sam rukom uz butinu zalazeći prstima pod porub haljine. I dalje se ništa ne dešava.

- Nemoj - rekla je, a ništa činila nije da me spreči.

Samo je na tren zaokružila pogledom po okoline očito gledajući da li nas ko gleda. Svi su bili zaokupljeni nečim drugim.

Ruku sam gurnuo još dublje pod haljinu, a drugom sam nerazmišljajući otkopčao šlic i izvukao nabrekli kurac ogoleloga glavića na svetlost dana

Jezikom je oblizivala usne kada je videla kurčinu. Dah joj se ubrzao još više. Ali još uvek je bila nepomična. Gledala je u kitu netremice. Ruka mi je stigla do gaćica. U trenu su mi dva prsta bila zavučena pod svilenkastu tkaninu. Dotakao sam vlažne usnice. Kita mi je poskočila. U glavi mi je bubnjalo. Što od pića, što od napaljive situacije. Odjednom je skočila. Očekivao sam šamar. Za tren se ništa nije dogodilo, onda je pružila ruku.

- Ajde sa mnom - pozvala me je drhtavim glasom i pogledala razmućenim očima.

Ne sećam se ni kad sam ga spakovao nazad ni kako smo izašli kroz onu gužvu, ni kuda smo išli. Samo znam da smo u jednom trenutku bili ispred recepcije, a onda u liftu. Ušli smo u sobu, bez ijedne reči je svukla haljinu preko glave. Nije čekala da se sam skinem, gurnula me je na krevet, raskopčala mi pantalone i svukla ih  zajedno sa gaćama. Kurac mi se prućio kao da je katapultiran.

Žestoko, gladno, bez imalo nežnosti ga je zaglabala. Utonuo je u vrelinu njenih usta. Sisala ga je kao da joj je poslednje što vidi, jednom rukom mi nadrkavala pri korenu, drugom mi je stezala muda. Kotrljala mi je jaja između prstiju ko loptice. Uhvatio sam je rukama za kosu i navlačio na kurac. Osećao sam kako joj jezik žustro palaca po nabreklom glaviću. Ispljunula ga je i rukom par puta prešla duž celog kurca, razmazujući pljuvačku celom dužinom. Okrenula se i zabacila zanosnu zadnjicu prema meni. Klekla je na sve četiri, u polumraku koji nas je okruživao, bljesnula je njena zadnjica.

Klekao sam iza nje, nestrpljivo uhvatio njene gaćice i povukao ih. Bile su tesne i jedva sam ih pomerio da što pre stignem do najuzbudljivijeg dela ženskog tela

Sagoh se i usnama poljubih udolinu između dve polulopte. Ona se blago strese. Liznuh niz udolinu. Spustih glavu još niže i zakopah jezik u klupko zgužvanih usnica. Dopreh do središta njene pičke. Bila je skroz mokra. Brada i usta mi u trenu behu okupani njenim ukusnim nektarom. Gurnuh jezik najdublje što sam mogao. Bila je vruća i maksimalno napaljena.

Vratih se jezikom ka njenim guzovima. Rukama joj do bola raširim polutke i zarih jezik pravo u središte njenog dupeta. Njen šupak se grčio pod naletima mog jezika. U jednom trenu mišići se opuste i jezik mi delimično prodre u njeno dupe. Celo telo joj se sad treslo očito napaljeno mojim nasrtajima u taj otvor.

Napustih njeno dupe, pridigoh se i u trenu sjurih kurac u raskvašenu pičku. Uleteo je bez ikakvog otpora, zaustavljajući se tek u dodiru sa njenom matericom. Jeknula je očito iznenađena silinom mog napada, ali je spremno izdržala . čak šta više, natrćila se još više, očito u želji da ga što bolje oseti u sebi. Počeo sam divljački da je navlačim. Njena pica je reagovala pulsirajući. Pukušavala je da mi ga stegne pičećim mišićima, ali je uspevala samo da mi ga još žešće napali.

Udarao sam kao mahnit, istovremeno je rukama držeći za bokove i privlačeći njeno dupe mom stomaku

Oboje smo već bili znojavi od siline jebanja tako da se pri svakom sudaru naših tela čuo karakterističan zvuk dodira mokrih tela. Muda su počela da mi se povlače u unutrašnjost, što je bio znak skorog kraja. Vrtelo mi se već u glavi.

- Nemoj samo unutra!

- A gde ću?

- Stavi mi ga u bulju - jedva je prodrhtala između moja dva nasrtaja.

Bez razmišljanja ga izvukoh iz pizde i onako balavog prinesoh namreškanom ružičastom otvoru. Uhvatih ga rukom, ciljajući centar. Lagano ga prislonih, ne želeći da je povredim. Toliko razuma je bilo u mom mozgu. U tom trenu ona se pomeri unazad i kurac mi je bukvalno ulete sve do prstiju u njeno crevo, bez malo otpora. Pustih ga i on ukliza u tesnu, ali očito dobro razrađenu rupu. Anči poče da vrti dupetom, mešala je lomeći ga u svom crevu.

- Jebi me sad! Rasturi me! Napuni me spermom - dahtala je isprekidano, pokušavajući da se što žešće navuče na kurac.

- Videćeš koliko sperme imam. Na usta će ti izaći - mumlao sam bez smisla.

Nalegao sam na nju i počeo žestoko da ga uvlačim i izvlačim. Imao sam osećaj da njena bulja hoće da mi ga otkine.

Udarao sam, udarao, gurao kurac kroz njeno crevo, u glavimi se već mutilo od orgazma koji mi je krenuo niz kičmu

Podvukao sam ruku pod nju, krvnički je stegao za, kao kamen tvrdu bradavicu. Jeknula je od bola. Nageo sam se ka njenom vratu i ugrizao za oznojenu kožu. Potmuno je vrisnula. Jebao sam u tim trenutcima kao kakav ludak. Njeno dupe se ritmički stezalo i trljalo mi kurac.

- Saaaaad idiote, saaad… prskajjjjjj… puniiii… gotovaaa… sammmm… jooojjjjj…

Udarao sam nabijao, grizao je stezao joj sise. Nadolazilo mi je. Došlo mi je da urliknem u trenu kad sam se divljački nabio do dna u njenom dupetu i kad je vrela, žitka sperma pokuljala kroz nabrekli glavić u dubine njenog dupeta. Bljuvao sam spermu sakupljenu u mudima danima. I ona se tresla, grčila poda mnom, svršavala je. Sfinkter joj se stegao oko moje kite. Cedila je njime svu spermu iz muda, a činilo mi se da mi izvlači polako kičmenu moždinu.

Ostali smo u tom položaju neko vreme. Najzad mi je njena guza pustila kurac,i ona je pala na stomak, teško dišući. Izvalio sam se na krevet, jedva dolazeći do daha. Zatvorio sam oči. U glavi mi se delimično razbistrilo. Šta sad? Otvorih oči i pogledah je. Ležala je pored mene. kose slepljene preko čela, očiju uprtih u moje međunožje.

- Ti nisi normalan!

Pogledah dole i videh kako mi koplje stoji uspravno kao da ga nismo malo pre iscedili.

- Jebi ga, on može mnogo, ja ne!

Slatko se nasamejala na te reči. Okrenula se i dobauljala do mene. Podigla se i bez reči me je opkoračila. Uhvatila ga je jednom rukom i prošetala po gladnoj pičkici.

- A da probamo još jednom?

Lako i spretno progutala ga je svojom pičkicom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti