30°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

NIJE GA PRIMILA 10 GODINA! Kakvo bujno bogatsvo među nogama, Italijanka je konačno osetila Srbina!

Leto je 2019, avgust mesec. Ja propali student, po ko zna koji put obnavljam godinu i po ko zna koji put tražim smeštaj? Dnevna rutina mi je, ustajem ujutro u 7, čitaonica do 15, pauza do 17, čitaonica do 22 i spavanje. Nisam izašao ne pamtim, a da ne spominjem kresanje, sušna godina, usredsredio sam se samo na štrebanje, a jebanje zadnji put bilo pre godinu dana.

I eto, ustajem ujutro, idem u čitaonicu, listam oglase i javlja se gospodin, izdaje sobu, dođem, pogledam, nije loša i nije skupa ali nisam nešto prezadovoljan. Kako je gospodin iskusniji čovek, izgleda da je primetio da zračim nejebicom pa mi natuknu:

- Samo da znaš, ako doseliš kod mene, imaćeš jednu ženu za docimerku, ona je tu već mesec i po dana, a ostaje još dve nedelje.

Obećam mu da ću malo razmisliti i da ću doći na pauzi ako odlučim da preselim. Tako je i bilo, već popodne sam došao do kuće, ispred su sedele dve žene, milfare, crnka i plavuša, iskreno ne znam koja je bolje fizički. Kao i sve milfare, zračile su seksualnošću i iskustvom. Primetio sam da imaju dobre obline, sisate, guzate, obe duge kose, iskreno odmah sam počeo da fantaziram. Oduvek sam se ložio na matorke, relativno kasno sam izgubio nevinost i bio sam samo sa jednom curom do tad, tako da je to bio još jedan motiv za moje maštarije. Našao sam se sa gazdom, otišli smo još jednom da pogledamo sobu, a on pokazujući kroz prozor mi reče:

- Vidiš onu crnku, e to je docimerka, Italijanka.

TOP PREPORUKA

VELIKA AKCIJA: FBI sporovodi akciju širom Srbije, padaju najveći moćnici!

TUGA DO NEBA! PREMINULA trogodišnja devojčica od KORONE!

LONČAR: Dovoljno mesta u bolnicama i za naredna tri dana!

Zbog radoznalosti, pitao sam ga ko je plavuša, na sta je on rekao da mu je to žena. Kako je manja glava preuzela razmišljanje, odmah sam pristao da preselim, uzeo sam ključ i već naveče sam preselio sve stvari, taj dan se nisam upoznao sa Italijankom.

Došla je prva noć, ja sam razmišljao samo o tome kako da kresnem docimerku. Olakšavajuća okolnost je bila što smo bili sami na spratu kuće i što smo delili kuhinju i kupatilo. Ono što je pravilo probleme je to što sam potpuno smotan kad je reč o ženskom polu, sav se pogubim, ne znam šta da kažem, tako da sam naredna 2 dana smišljao taktiku kako da joj priđem, da se upoznamo. Odlučio sam da kupim čokoladu, da jednostavno odem i pokucam na vrata sobe i da je ponudim sa čokoladom, neka vrsta časti što sam uselio. Tako je i bilo, otišao sam u obližnji market, kupio veliku čokoladu (da ne bude da sparam, iako sam kao većina studenata jedva sastavljao kraj sa krajem) i čekao veče, mislio sam, naveče će bolje biti, dan je bio naporan, a svi vole da se opuste uz čokoladu.

Počelo je da se smrkava, čuo sam da ulazi u kupatilo, tušira se i ide nazad u sobu. Pomislio sam da je to sjajno vreme da odem do nje, bio sam kulturan i sačekao sam par minuta da se obriše, obuče i šta već a zatim sam otišao. Stojim pred vratima, ne čujem ništa, prođe mi kroz glavu: “šta da kažem, ne znam italijanski a engleski mi loš, ma ko ga šiša, pričaću na engleskom pa valjda će skontati". Pokucao sam na vrata, a iz sobe se čuje:

- Samo momenat.

Meni ništa nije jasno, Italijanka a priča srpski. Otvaraju se vrata, a žena duge bujne crne kose, izrazito visoka i vitka a opet sa savršenim oblinama stoji ispred mene.

Nisam mogao biti da ne primetim duboki dekolte i ogromne sise koje su htele da iskoče napolje ali sam se skoncentrisao, pružio ruku, predstavio se i rekao da sam doneo čokoladu da je počastim jer sam novi komšija

Ona se nasmejala na to, rekla da se zove Sanja, učtivo se zahvalila i odbila čokoladu. Sav sam se sjebao, pa ni čokoladu neće, pomislio sam ali je nakon odbijanja rekla, ne jedem slatko i nasmejala se. Nastupila je tišina, jer mi je to bio jedini plan, nakon par sekundi sam se ja nasmejao.

- Sledeći put donosim čips - namignuo sam, okrenuo se i otišao.

Nikad se nisam više izblamirao pred šenom što tad, adrenalin me pucao, uši crvene, sav sam goreo od treme i na kraju šipak. Tako sam ležao par minuta, milion misli mi prolazi kroz glavu kad se začulo kucanje na vratima moje sobe. Otvorio sam i Sanja je bila ispred, pitala me je jesam li za čaj ili kafu, na šta sam joj rekao da može čaj (iako je avgust mesec) jer ne pijem kafu. Otišli smo do kuhinje, ja sam sedeo za stolom dok je ona kuvala čaj. Gledao sam široke kukove, opet sam počeo da se crvenim koliko me je naložila, zamišljao sam kako je karam s leđa dok je vučem za kosu.

Napokon je sela za sto, donela nam čaj i tu smo se malo upoznali. Rekla je da već 20 godina živi u Italiji ali da je iz Bosne i da je otišla sa 20 godina, razvedena je i nema dece. Veći deo dok je ona pričala sam joj gledao u onaj duboki dekolte, svaki put kad bi skrenula oči sa mene, moje bi se oči zalepile za njene sise, nije bilo kraja rascepu između tih zrelih sisa vrele četrdesetogodišnjakinje. Prvi razgovor smo vodili oko sat i po vremena, kako sam joj rekao da idem svako jutro rano u čitaonicu, otišli smo na spavanje.

Čim smo se rastali, ja sam izdrkao u roku od minut zamišljajući njene sisurine, bio sam previše uzbuđen da izdržim duže, imam osećaj da sam litru vrele sperme izbacio iz sebe

Sledeći dan je došao i prošao, opet smo predveče malo ćaskali, učila me i osnovne fraze italijanskog jezika, a meni nije bilo do kulture, samo do njenih sisa, nisam se mogao nikako skoncentrišem ali sam se bar počeo da se opuštam u razgovoru, potencirao sam fraze u vidu komplimenata ženi pa sam to isto njoj ponavljao na šta se ona slatko smejala.

Očigledno je bila žena za druženje i zabavu. Prošlo je već nekoliko dana, dobro smo se upoznali, fino smo se šalili, pričali italijanski, "ciao bella signorina" i slično, svako veče posle njenih predavanja ja sam imao svoj ritual, da izdrkam litru dok nju zamišljam. Polako se približavao dan njenog odlaska, bio je to 3. dan pre puta, dobro se sećam da je obukla belu košulju, zakopčana je do grla bila ali su njene sisurine jedva ostajale u košulji, mislio sam da će dugmad da popuca. Ona je sedila sa gazdaricom kad sam ja došao iz čitaonice (malo ranije jer sam morao pod hitno da smislim kako da je kresnem pre nego što ode).

Inspirisan njenom pojavom taj dan sam se odlučio za sledeći scenario, kao iz XXX filmova (na kojima sam odrastao), plan je bio da sačekam da dođe u kuhinju i da se odem istuširati i da budem ostatak večeri samo u peškiru, ipak je ogromna sparina tih dana bila. Veoma brzo je došla od gazdarice, kao da je bila željna mog društva, čuo sam je u kuhinji i ja sam nastupio, samo sam ogrnuo peškir i zaputio se ka kupatilu. Nisam građom neki apolon ali sam imao zavidne pločice tad i popriličnu masu.

Golišav sam stupio pred nju i kao se malo postideo, rekao sam da nisam čuo kad je ušla te se izvinuo za golišavost

Na njenom licu se moglo primetiti zadovoljstvo i odobravanje što sam takav bio. Otišao sam u kupatilo i jedva se suzdržao da ne izdrkam. Imao sam plan da tako sedim sa njom, da malo popustim peškir da može da spadne i nekad kad krenem na spavanje da pustim peskir da spadne. Baš jednostavno. Ostatak večeri sam imao erekciju celu noć, samo sam gledao u onu košulju kad će da pukne i da sisurine ispadnu na sto, dalo se primetiti da je nosila čipkasti grudnjak, a kako su bujne sise bila, rascep kod dugmadi je zevao toliko da sam doslovce video sise.

Od erekcije mi je sam peškir spao, gledao sam u sise, pričali smo viceve i imao sam želju samo da ustanem. Već je bilo pola 1, nakon par sati erekcije, kurčina je splasnula (shvatila glava da nema ni jebačine ni drkanja), odlučili smo da idemo spavati, ustao sam i jedan deo plana se ostvario, peškir mi je do pola spao, ja sam kao u neznanju brzo zgrabio peškir kao da se nije desilo ništa i izvinuo se. Rekla je da je sve u redu, mada je ovaj puta bila jako ozbiljna, kao da se negativno iznenadila. Poželeli smo laku noć jedno drugom i rastali se.

Nisam mogao sat vremena da zaspim jer sam bio sjeban što me nije odmah zajašila i divljački karala jer mi je to bila jedna od maštarija. Uspeo sam da zaspim, kad se negde oko 5 čulo, "bambino" (tako mi je tepala zbog razlike u godinama), ustaj, prespavaćeš a meni nije bilo jasno kad sam pogledao na sat, šta prespavati u 5. To jutro je bio neki pljusak, baš vreme za spavanje, ona za dva dana ide kući. Pozvala me u kuhinju na čaj i da pričamo.

PROČITAJTE I OVO...

KONAČNA ODLUKA: Otkazani i svi muški teniski turniri u Kini do kraja godine!

UŽIVO! STIGAO ERDOGAN: Aja Sofija opkoljena, 20.000 policajaca obezbeđuje prvu molitvu! (VIDEO)

STRAHOTA U PORODIČNOJ KUĆI: Muškarac obljubio devojčicu (14) koja je sa malim bratom bila u hraniteljskoj porodici!

Sela je kod mene i rekla mi da 10 godina nije spavala sa muškarcem, da je mnogo starija od mene, da sam joj mnogo privlačan i da ne smemo biti zajedno nijednom, jer će se zaljubiti pa ćemo biti rastavljeni pa će biti depresivna. Pričala je 100 na sat, ja sam samo znao da pičke neću dobiti. Nakon njenog iscrpnog izlaganja, pitala me je da li se ljutim na šta sam rekao da sve razumem i da se ne ljutim ni najmanje, ustao sam da odem do sobe da nastavim da spavam, ustala je i ona ali neka sila nas je privlačila. Stajali smo nekoliko sekundi i tako gledali jedno u drugo, ja žalosno jer sam shvatio da mogu samo da drkam dok je zamišljam a ona tajanstveno, sa dozom žalosti. Nakon nekog vremena, rekao sam joj:

- Ciao bellissima.

I taman sam se počeo da se okrećem prema sobi kad me je zgrabila za ruku, privukla sebi i poljubila me. Francuski poljubac je slaba reč za taj poljubac, taj poljubac je bio poljubac požude, osetio sam njen dugački jezik kako pleše sambu po mojim ustima. Ja pomalo zatečen njenom reakcijom sam prvu sekundu stajao kao kip, a kasnije sam uzvratio istom merom. Žvalavili smo se kao pubertetlije, očigledno je bilo da nam je oboma falio dodir suprotnog pola i malo nežnosti, ali ovo između nas nije bilo samo to, ovo je preraslo u žestoko vaćarenje, poljupce pune požude i strasne uzdahe.

Prvi put sam u životu čuo da žena stenje dok se ljubi, mislio sam da svršava dok sam joj cuclao jezik. Tu priliku sam iskoristio da zgrabim njene ogromne guzove. To su bili komadi mesa kakvi se retko kad viđaju

Mesio sam jedan po jedan guz, a onda mi je kroz glavu prošlo da je uhvatim za sisurine one ogromne, prirodne na koje sam toliko puta izdrkao. Uhvatio sam levu sisu, moja ruka nije pokrila ni četvrtinu te ogromne prelepe sise, bila je tako mekana a opet tako puna, kao veliki komad želea da sam držao u ruci, ali onda je usledio hladan tuš.

Nedugo posle hvatanje sisurine, svojom rukom je sklonila moju ruku rekavši da je boli kad je diram. Odmah sam pomislio da sam bio pregrub, ipak nisam uhvatio žensku sisu godinu dana, a pored toga njena sisa ogromna, sigurno je mnogo zabolelo. Odmah sam se izvinuo rekavši da nisam znao da sam pregrub, na šta je ona odgovorila da nisam pregrub, nego ona nije dugo bila sa muškarcem pa je sve boli, pri tom je naglasila kako je od uzbuđenja još više osetljiva. Po malo razočaran sam nastavio da je žvalavim ali sam i dalje nastavio da mesim ogromne guzove. Nedugo posle me je odvela u svoju sobu.

Svetlo koje je bilo upaljeno je ugasila a zatim me je gurnula na krevet. Ljubivši me polako po vratu mi je skinula majicu a zatim prešla na bradavice, videlo se da ima iskustva, osetio sam svaki dodir njenog jezika duboko u sebi, kao da je našla portal kroz bradavice do svakog dela mog tela. Moja kurčina je nabrekla kao nikad pre, što je i ona osetila pod vratom dok mi je ljubila pupak, ubrzo je svukla moje gaće i buzdovan je bio na slobodi. Punih 19,8 santimetara je strčalo kao Burj Khalifa u Dubaiju, uhvatila me je rukum za kurčinu i sa vidnim oduševljenjem i kroz stenjanje uzviknula:

- Oooh...

Nedugo zatim je počela usnama da mi prelazi preko glavića, od silnog uzbuđenja sam se jedva suzdržao da ne svršim odmah. Polako je uvlačila glavić u usta, a jezikom palacala po vrhu, rukom mi je zgrabila jaja i lagano ih stiskala

To mi je bio prvi oralni seks s obzirom na to da mi je bivša bila prilično neiskusna te nije volela da eksperimentiše. Sanjino iskustvo se primećivalo, u mraku sam mogao da vidim siluetu glave kako se navlači preko nabrekle kurčine, nerazmišljajući sam je uhvatio za glavu i počeo malo jače da joj nabijam kurac u usta, veci deo je uspela da proguta ali ostao je mali deo koji nije te je počela da se guši mojim kurcem.

To me je jako uzbudilo pa sam tako u par navrata joj nabio kurac do pola grla, a svaki put kad bi bio napolje, jako bi pocuclala glavić, kao lizalicu da je držala u ustima. Mogao sam da osetim kako više ne može da otvori usta, od silnog uzbuđenja obim moje kurčine je ispunio sva njena usta, veći deo kare je bio u njenim ustima i osetio sam da se bliži svršavanje. Počeo sam da se trzam, što je i ona osetila te je počela sve jače i jače da ga puši, stenjala je kao da i ona svršava dok mi je rukom mesila jaja.

U jednom trenutku je prestala da puši i počela da sisa jaja. Nežno je usisavala jedno pa drugo jaje drkajući mi kurčinu a onda je oba jaja strpala u usta, malo me je zabolelo jer kao što rekoh, nikad mi to pre niko nije radio te nisam navikao ali me je to još više uzbudilo. Počeo sam i sam da stenjem kao i ona, svi mišići su se grčili dok mi je drkala i sisala jaja, kad sam poviknuo da ću da svršim, sa sisanja jaja je prešla na sisanje glavića.

Glavić joj je bio u ustima, jezikom je prelazila po vrhu glavića dok je rukom drkala. Pošto nisam bio siguran gde da svršim, pokušao sam da se suzdržim još malo, uzviknuo sam još par puta da ću svršiti, da je upozorim da zna da ne bude da sam svršio po licu joj a nisam upozorio. Ali ona se nije obazirala, sisala je sve jače i jače i sve brže i brže rukom drkala dok su jaja skakala i udarala o njenu ruku kojom mi je drkala. Drugom rukom me je mazila po butinama i stiskala mi noge, kao da je pokretima govorila, svrši mi u usta.

Posle nekoliko sekundi sam osetio da mlaz sperme ide kanalima. Dok sam vikao gotovo je, ona je sisala kao kakva nimfomanka, a drkala kao da prvi put u životu vidi kurac. To je donekle i opravdano, jer baš dugo nije bila sa muškarcem. Prvi mlaz sperme je izletio iz glavića, i u tom trenutku se čulo kako i sama stenje:

- Aaaahh - kao da je željno iščekivala ovo.

Osetio sam da nije stigla da proguta svu spermu odmah jer se dobar deo slevao niz nabreklu kurčinu i dalje niz ruku dok drka. Osetio sam da svakim trzajem izbacujem ogromnu količinu sperme, napaljen sam ko bik, litre sperme izbacujem, kao fontana. Kad je sperma prestala da izlazi iz glavića, pokupila je svaku kapljicu koja se prosula po meni. Legla je pored mene sva zadihana kao i sam. To je bilo najboljih 5 minuta u mom životu, iako mi nije dala pičku, ni sise da mesim, oralni seks je bio isto tako vrhunski. Čulo se kako prstima skuplja spermu oko usta i uvlači u usta.

Tako zadihana mi je rekla da je dugo maštala da nekom popuši kurčinu ali niko joj nije bio dovoljno privlačan

U tih para dana smo se dovoljno upoznali da bi shvatila da nisam loš lik (tako bar ona kaže) i da joj je već nakon 3 dana bilo jasno da me želi ali mi nije smela to reći jer se bojala da ću je odbiti radi godina. Rekao sam joj da mi je oduvek bila želja da budem sa starijom od sebe, jer se ložim na starije, jer su zrele, znaju šta i kako, fizički imaju sve… Ispričao sam joj sve o svom seksualnom životu, da sam jako neiskusan na šta je ona rekla da joj je žao što je velika razlika u godinama i da bi joj bilo mnogo drago da budemo zajedno. Posle kratke priče sam je pitao, da li bi joj smetalo da upalim svetlo i samo da vidim sise, obećao sam da ih neću dirati.

- Stara sam i naborana, ne bih ti se dopala - pravdala se.

Iako mi je bilo svejedno je li naborana ili ne, za sise sam bio siguran da su idealne, i iako sam je uveravao da će mi se i dalje dopadati, nije mi dozvolila da joj vidim sise. Nedugo posle, sam počeo polako da je mazim po kosi, uživao sam u njenom društvu, deo mojih snova se ispunio, imao sam kakav takav odnos sa milfarom. Ruka mi je sa glave prelazila polako preko vrata i preko grudi. Dok sam joj dotakao grudi počela je da stenje. Na moje pitanje da li je boli, rekla je da je preosetljiva i da budem jako nežan. Kako nisam hteo da je povredim, spuštao sam ruku sve niže i niže dok nisam došao do gaćica. Kako je imala na sebi neku čipkanu spavaćicu, nije mi bio problem da zavučem prstić u gaćice.

Na moje oduševljenje, osetio sam žbunčić pod prstima. Obožavao sam čupave pičke, sve porniće što gledam su oni sa čupavim glumicama, na to se ložim da se ne može opisati. To je za mene dokaz da je žena zrela. Počeo sam spuštati glavu niže, pomislio sam, kad mi već ne da da je karam, daće mi da je ližem. Smaknuo sam deo gaća preko usmina i ovlaš jezikom prešao preko pičke. Osetio sam sluz, bila je tolko vlažna da su i gaće bile potpuno mokre. Počeo sam jezik da joj stavljem u vlažnu pičku, uhvatila me je za kosu i počela nabijati baš kako sam i ja nju, uvijala se od užitka, duboko sam je obrađivao jezikom.

- Bagne me - rekla je.

Nisam nešto mnogo znao italijanski iako me je učila, ali znam da je banja voda, pa sam povezao da je dobro to što radim i da treba da nastavim.

Naišao sam na klitoris, počeo sam da joj ga cuclam prvo nežno, a onda sam želeo da ga progutam. To mi je, inače, bilo prvi put da ližem pičku, i jako me je uzbudilo, sama pomisao da ližem čupavu pičku me je dodatno napalio

Ponovo mi se digao kurac, bio je kao koplje, spreman da dođe na krajnje odredište. Nisam imao kondom pri sebi i to mi je prošlo kroz glavu, šta ako... I onda sam stao, na šta je ona kroz uzdah rekla:

- Daj mi gaaa!

Krenuo sam da joj ga stavljam u zrelu, vrelu, vlažnu i čupavu pičku na šta je ona samo stenjala. Rekla je da je boli, i da prestanem. Nisam ušao ni santimetar u nju a žalila se na bolove. Tešio sam je da ću biti nežan a ona je rekla da nije još spremna. Krenuo sam ponovo da je ližem ali mi nije dala, samo me je povukla k sebi. Mislio sam da želi da legnem pored nje ali ne, povukla me je tako da je moja kurčina bila na njenom licu. Vidno uzbuđena počela je ponovo da mi ga puši, ovaj put je tempo bio strašno brz. Nije prošlo ni 10 minuta nakon prvog svršavanja, a već je navalila da mi ga još jednom popuši.

Sisala ga je sve jače i sve brže, kao da joj je to prvi put da ga vidi, jednom rukom mi je mešala jaja, a drugom ga drkala. Ponovo sam osetio da ne može celog da ga strpa u usta. Dok mi je pušila, stenjala je kao da svršava, baš je uživala da mi puši. Nedugo posle, opet sam osetio da ću da svršim, naravno, kao i prvi put sam je upozorio na svršavanje na šta se ona nije obazirala. Već pri prvom mlazu ga je izvadila iz usta i isprsakala se po celom licu. Drkala mi ga je kao da želi 10 litara sperme na sebi, želela je da bude sva okupana vrelom tečnosti.

Kad sam svršio zadnju kap, lepo ga je oblizala, pokupila sve što je bilo i ležeći je prstima skidala spermu sa lica i polako je lizala. Ležali smo još par minuta a onda sam čuo svoj alarm, bilo je vreme da idem da štrebam. Pozdravili smo se i otišao sam. Kad sam se vratio, nje više nije bilo, nije imala snage da se pozdravimo, otišla je ranije kući. To leto neću nikad zaboraviti, tih desetak dana odnosno to jedno jutro mi je najlepše jutro ikad.

P. S. Bez preuveličavanja, ovo se zaista desilo. Naravoučenije, snovi mogu da postanu stvarnost, samo je pitanje koliko sanjate i koliko želite da se ostvare

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti