17°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

MENJALI SMO ŽENE Mulat je zgrabio moju dragu, a njegova supruga je usisala moju batinu!

Posle nedelju dana na moru u Kalitei ispunjenih suncem, morem i seksom u apartmanu, odlučili smo da odemo u obližnju popularnu diskoteku na otvorenom. Supruga se radovala tome celi dan i jedva je dočekala veče da počne sa spremanjem. Tuš, brijanje, mirišljivo mleko za telo kao podloga za crne g-string tange, letnu haljinu sa kopčanjem odnapred do dole i visoke sandale sa vezivanjem uz nogu.

Uuuhh, seksi do bola a moj kurac već u erekciji. Inače, supruga je 39 godina, visoka 178 santimetra, sa crnom dugom kosom, jake noge (bivša je sportiskinja) i najvećim adutima grudi velike i čvrste, 95d korpe, gde god se pojavi muškarci se okreću za njom. Tokom 12 godina braka imala je puno čak i otvorenih ponuda za seks, ali je sve hladno odbijala. Ja sam bivši sportista, redovno i danas idem u teretanu, naočit sam, ali moj skriveni adut je u boksericama - 20 santimetara dug ne debeo ali izdržljiv i uvek gladan seksa. Mislim da je to najveći razlog što me supruga nikad nije izneverila, a i ja nju.

Seks je bio divan, raznolik, ispunjavajući, pun međusobnih fantazija, znali smo ko šta voli, koga šta pali ali sve je ostajalo u našem krevetu među nama

U diskoteku smo došli kolima, sve je bilo puno, atmosfera top, prelepih devojaka, dama i mladića na sve strane, vazduh je mirisao na seks. Supruga je bila oduševljena, kosom dignutom u visoki rep i sa diskretnom šminkom na preplanulom licu i telu odmah je privukla paznju. To nam je pomoglo da nađemo slobodni separe.

Plava Engleskinja Kate i njen partner mešanac čokoladnog tena Adam su nas pozvali u nlihov separe. Posle upoznavanja i nekoliko votka-tonika skroz smo se opustili i prepustili nekom čudnom toplom seksi talasu muzike, plesa, vike sa svih strana koji je plivao diskotekom. Supruga je vrsni plesač i bila je inicijator plesa tik uz naš separe. Kate i Adam su se pridružili očas, a ja sam ih pratio pogledom sa stola i đuskao u mestu.

TOP PREPORUKA

PREDSEDNIK SRBIJE SUTRA REAGUJE: Novi ŠAMAR Prištine EU i SAD!

BEOGRAĐANI OBRATITE PAŽNJU: Nove izmene na linijama gradskog prevoza!

NIŠLIJA OSUMNJIČEN ZA OBLJUBU DEVOJČICE (14): Ja sam u nju zaljubljen, želim zajednički život?!

PREMINULA VELIKA LEGENDA: Na društvenim mrežama se OPRAŠTAJU, tuga DO NEBA! (FOTO)

Ne trebam Vam reći kako se sve odvijalo dalje... Glasna seksi muzika, puno alkohola, divni seksi opušteni ljudi svuda oko nas i ples je postajao sve prljaviji i žešći. U ženinim seksi fantazijama uvek je postojao još jedan par i uvek negde napolju, na moru i diskoteci. A najveća fantazija joj je bio neki crni muškarac, tačnije mulat belih crta lica, dobro razvijenog tela. Lika i prilika Adama.

Ajoj meni pomislih u trenutku, pošto znam suprugu da u plesu nema tabua, igra raskalašano, puna je votke, muškarac iz snova igra sa njom, more, stranci svuda oko nas idealno scenario za ispunjenje seksi snova. Nema više nazad pomislih, opustih se i priključih se zabavi. Pomislih, pa šta bude. A imalo je i šta biti. Adam i Kate su već uzeli suprugu u sredini između njih dvoje, Kate spreda je čas trljala grudi uz ženine grudi oslobođene gornja dva dugmeta haljine, čas su trljale jedna drugoj međunožje pubičnim kostima.

Kate je nosila bele vruće pantalone sa jorgovan bojom tangama tako da se videlo izdaleka da je dole već sva mokra, a bradavice na grudima štrcale su uvis ispod majice na bretelama

Adam je uveliko radio na pozadini supruge, držeći je za kukove pratio je ritam muzike i uvijao je na svoj već poveliki ud ispod lanenih krem pantalona. Svo troje su bili mokri od znoja do gole kože i s vremena na vreme bi uputili koji osmeh i poljubac prema meni ne obazirući se na nikoga okolo.

Prišla mi je jedna seksi visoka brineta u crnoj streč haljini i pozvala me na podijum, ali kad sam pogledom zavrteo prema društvu na mekom ruskom je rekla "aaaa voajer" i uz smešak otišla dalje. A na podijumu je stvarno bilo raj za voajere. Supruga je polugolih grudiju, podosta otkopčanih dugmeta na haljini odozdo tako da se videle duge jake noge sve do crnih tangi, imala svoj šou. Igrala je, uvijala se, mešala zadnjicom tako da je mislim podigla poviše kurčeva u diskoteci, a osmeh joj bio preko celog lica.

Posle podužeg vremena svo troje se vratilo u separe i počeo je drugi čin ove avanture. Sledećih pola sata u separeu mislio sam da će mi kurac pući od uzbuđenja i probiti bermude. Kate i supruga su otišle u toalet i vratile se kikoćući se naglas, sele su pored nas svaka sa tuđim mužem sa strane. Šta su se unutra dogovorile ne znam ali su odmah obe sele nama u krilo pod izgovorom da se čujemo bolje. Adam je odmah stavio ruku oko struka i niže do guze od moje žene a ona se nije bunila, naprotiv. Kate je meni sela u krilo leđima okrenuta meni i vrtila guzom.

Jos malo alkohola i sva ta situacija je dovela do otkaza svih kočnica i malo po malo bi pao po neki prvo ovlaš a onda sve sočniji poljubac. Sa suprugom su nam se susreli pogledi nekoliko puta ali ništa od osude ili neke ljubomore, mada moram priznati da mi nije bilo svejedno što Adamova ruka je postala sve slobodnija i mazila gole noge i guzu od supruge.

Priznajem Katina znalačka ruka u mojim boksericama, gde je kurčina htela da pukne, itekako mi je prijala

U okolnim separeima atmosfera je bila slična. Jahanja u krilu, maženja, socni poljubci na sve strane kao nešto najnormalnije. Oko 4 se diskoteka počela prazniti i mi smo trebali da krenemo. Adam i Kate su rekli da su došli taksijem, pa smo se nekako ponudili da ih odvezemo do apartmana našim kolima. Kad smo izašli na parking Kate je išla sa mnom držeći me pod ruku, a Adam suprugu zagrljenu oko ramena a ona njega držala oko struka.

Kate je mene lagano odvela do prednjih vrata mog "golfa 5" i uz smešak pokazala put Adama i supruge na zadnje sedište. Smestili smo se tako iako mi nije više bilo tako drago što je Adam prigrabio suprugu na sedištima pozadi i krenuli smo put Kaliteje. Vozila je bilo puno, jaka svetla i brzi gusti saobraćaj su otrgli za trenutak moju pažnju na ostala dešavanja u kolima. Pozadi se čulo blago vlažno šljapkanje usana i jezika i blago maženje i morao sam skrenuti pogled u retrovizor da vidim pozadi, a Kate je ulovila moj pogled i ona se okrenula pozadi, nasmejala se vragolasto i stisla se još više do mene. Spustila je mekanu ruku na moj uveliko dignuti kurac i blago me protrljala i rekla:

- Pusti ih neka uživaju.

Jako me je stsla za kitu. Moram priznati da sam imao utisak da mi je penis pola metra velik i mislio sam da će mi eksplodirati u boksericama koliko je bila nabijena seksom kabina auta. Tiho stenjanje, vlažni poljubci svetla kola odpozadi su stvorili seks scenu do usijanja.

Više sam gledao u retrovizor nego na put, svako osvetljivane farovima donosilo je sliku Adama rukom preko ženinog ramena i sve više i sve jače je stezao grudi supruge, čija je haljina gore uveliko bila otkopčana

Grudi su sevale i pretakale i grudnjaka a on ih pozudno milovao i stezao. Ona je glavom bila oslonjena na njegove gole grudi ispod otkopčane košulje i žudno lizala mu bradavice i pomalo išla prema dole vrućim i vlažnim jezikom. On je tiho mumlao i časom bi joj podigao glavu, sočno poljubio da još više navlaži vrele i otekle usne. Kako je supruga išla glavom naniže on je počeo da je miluje gole noge i podiže naviše haljinu. Drugom rukom je probao da otkopča i preostala dugmad u visini medunožja, ali supruga je sklonila ruku nazad, što je meni dalo nadu da će ipak ostati samo na petingu.

A onda je Kate učinila pravu stvar. Gledajući prizor njih dvoje okrenuta prema nazad celo je vreme požurivala njih dvoje i tiho stenjala sladeći se rukom u mojim boksericama. Kao da je osetila taj prelomni trenutak samo je prišla bliže mom sedištu, okrenula se celim telom pod pravim uglom, spustila se dole i u progutala ga je celog u usta.

PROČITAJTE I OVO...

VEČERAS PREMIJERA NA HAPPY BSC PORTALU! Dve devojke režiraju pustolovinu, koja lomi i one najčvršće! (VIDEO)

LEGIJA ZVAO MARIĆA IZ ZATVORA: "I danas imam ožiljak od njegovog udarca"! (FOTO)

MINISTAR FINANSIJA: Plate i penzije stabilne, nema smanjenja

Ta je bila majstorica! Sisala ga je vrelim usnama a jezikom ga je lizala celom dužinom. To je bio kraj i više nije bilo povratka. Saobraćaj je bio sve gušći, ona je bila žestoka i nisam mogao da dugo pratim retrovizor. A tamo su se stvari zahuktale. Suprugina glava je išla gore dole po Adamovom kurcu brzo, mazno slapkajući vlažnim usnama, a on je zavaljen uživao, tiho stenjao i desnom rukom sve više stezao ženin vrat i sve više nabijao glavu nadole. Kate mi nije dala puno da sam otsutan, znalački me obrađivala, bio sam na nebu a ona je provukla ruku između nogu i jako se trljala preko svilenih tangi.

Jedno jako blendiranje svetlima i jako trubljenje sirenom me vratilo u realnost. Nisam više mogao ovako da vozim i posle kilometar i po sam skrenuo sa puta na divnom parkingu iza dva drveta. Ugasio sam auto i bolje namestio retrovizor. Supruga se namestila na Adamu leđima okrenuta prema njemu, naslonjena na negove grudi.

Uzela je rukom već poveći venama prošaraniim kurac, lako se podigla guzom i polako ga stavila u vlažnu pičkicu. Obojici se otrgao jedan jaki "aaaaaaaaaaah" iz usta, uzdah velikog zadovoljstva

On je ostao zavaljen, a supruga je radila celi posao. Otvorene hajline, tange samo uklonjene u stranu, držala je čvrsto kurac u ruci i kontrolisala penetraciju sve jače se nabijajući na njega. Ja sam već eksplodirao u Katinim ustima puneći je do kraja vrućom spermom, koju je ona zdušno gutala ne ispuštajući ni kap. I dalje ga je sisala ne dajući mi ni trenutak odmora ni milimetar opuštanja. Imao sam utisak da je još više narastao u njenim vrelim usnama.

Supruga se bila uhvatila sa obe ruke na naslone prednjih sedala i svom silinom skakala na Adamov kurac, svršavajući jedno za drugim nebrojeno puta. Adam je uz glasne jauke uveliko svršavao i punio je spermom, ali mu supruga nije dala da ga izvadi i bez predaha ga jahala. Uspeo sam da uhvatim u retrovizoru zadovoljstvo i široki osmeh na njegovom licu.

Posle nekoliko trenutaka svi smo se umirili, pogledali jedno drugog, a smešak je bio na licima svo četvoro. Nismo ni izašli iz auta, samo smo se nabrzaka pospremili i nastavili put dvoje po dvoje zagrljeni, zadovoljni svako sa svojim mislima stigli smo do njihovog hotela. Uz vruće poljubce smo se pozdravili i produžili naše odmore.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti