28°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

PUSTIO SAM DA ME ZAJAŠE: Tako je dobro mešala, gledajući me pravo u oči...

Jesam li džukac? Neki će reci: "nisi, ako si je opalio, razvedena je” a neki da je krajnje džukački da karam kevu od osobe sa kojom se družim i imam zajedničke poslove. Jbga, pa ja sam prvo upoznao nju, izlazili smo, zezali se, vaćarili, ručavali i večeravali, sarađivali, pa sam onda tek kasnije, na njenu inicijativu, upoznao njenog sina i nastavili, posla radi, da radimo sve ono što sam i sa njegovom kevom, ali samo bez onog vaćarenja.

Ženu drma druga mladost: zgodna, crvenokosa, milfara prava, mada neki bi rekli i matorka, ali sigurno potajna želja mnogih muškaraca. Skoro smo se sreli u gradu i na njeno pitanje pa gde sam, odgovorio sam da ne brine jer se redovno čujem sa "malim”. Šta me briga, ja želim da se čujemo nas dvoje i vidimo. Iskusnim mamojebcima se pali lampica na prvu loptu.

Poslao sam joj vacap poruku kada sam znao da nije kući i odgovor je stigao momentalno. Spremio sam se na brzaka i otišao na piće sa tom sjajnom ženom koja ima više energije i mladosti nego neke mlade devojke. Danas joj je 47. Sedeljka je prošla protkana jakim seksualnim nabojem, znali smo šta želimo, odnosno gde sve ovo vodi.

- Kada ćemo nas dvoje biti malo negde sami, a da nije kafić - upitah je.

- ‘Ajde javiću ti.

Javila mi je već isto veče. Stan od njene sestre je svako prepodne prazan, tako da joj nije bilo teško da se organizuje. Sutradan ujutro, 8.20 stiže poruka:

- Izlazim sa posla u 9, dođi po mene.

Skačem iz kreveta, nisam se istuširao, a to mi je ritual. Navlačim trenerku i palim iz kuće. U kolima, kada je ušla, već počinje pipanje i ono izlizano:

- Pa gde si ti mali?

Jbte, sestra ‘ladno zna da ova dovodi jebača kući, fuj. Ako nešto cenim, cenim diskretnost. Ulazimo u stan i kreće žvalavljenje, ‘vatačin

- Idem pod tuš - rekoh.

- Hoćeš kafu?

- Jebeš kafu, hoću tebe.

TOP PREPORUKA

Vučić obišao tenkovski bataljon u Sremskoj Mitrovici: Bićemo dovoljno snažni, ogromna finansijska sredstva uložićemo u našu vojnu industriju (VIDEO)

KORONA ĆE NAM NA JESEN ŽIVOT PROMENITI IZ KORENA: Ovo su moguće ČETIRI novine!

NALAZITE SE U IZOLACIJI, A ŽELITE DA PODIGNETE NOVAC: Narodna banka je donela nova pravila!

DR JANKOVIĆ OTKRIO: Korona može da izazove fibrozu pluća!

Matorka je uletela za mnom u tuš kabinu i nije mi se skidala s vrata dok je drugom rukom nadrkavala ionako dignut kurac. Prvi sam čučnuo i tako joj olizao sredinu ribice, da je svršila kao luda. Otkačena žena, druga mladost je ubija. Promena uloga: sada je ona čučnula, naslonjena na pločice i tako ga svetski pušila, da sam uživao. Vadeći batinu koja je htela da pukne, udarao sam je po jeziku, trljao joj usne, lupao je po čelu, pa joj opet sjurio u usta. Tada sam počeo da je tucam u usta, držeći je za glavu. Otkinula je na to.

- Jebi me! Ne ovde!

Dok sam išao ka sobi, brisao sam se u hodu. Legao sam na krevet i pustio je da me zajaše. Tako je dobro mešala, gledajući me pravo u oči. Sada sam ja preuzeo inicijativu i počeo da je heftam od dole. Jbte, koliko sam jaja olupao u njenu ekstra oblikovanu guzu. Opet je svršila. Zastao sam, taman da odložim lavinu sperme koja je pretila da izjuri iz kurca. Okrenuo sam je, legao preko nje i počeo da je jebem kao da je mrzim. Misionarska poza, omiljena. Svaki put kada sam osetio vrhunac, zakucao sam se u nju i počeo da joj obrađujem sise, koje su bile dobra trojka. Opet zakucavanje, nekontrolisani krici sa obe strane, iskreni, bez glume i foliranja

- Sad ću da svršim, vadi ga - brecnula se.

Mislim da sam po njenom licu, kosi, vratu i grudima istresao cisternu sperme. Tada se sama ponudila i počela halapljivo da sisa kurac koji je ispuštao zadnje kapi bele tečnosti.

- Jbte, ti si lud...

Samo sam je gledao i razmazivao istrešeno. Otišao sam u kupatilo, oprao tukija i doneo rolnu papira da se malo dovede u red. Ležali smo posle zagrljeni. Nije trebalo da napomenemo da se o ovome ćuti.

- Moram na posao, hoćeš me odvesti ili da uzmem taksi?

Naravno da sam je bacio do posla. Taj dan vacap je pištao kao lud.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti