19°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

ČITAONICA, MESTO ZA RAZBIJANJE TIGRICE Visoka, čvste grude, dobre noge, zavolela je mog macana

Ćao, čuo sam prolazeći ulicom. Okrenuo sam se i imao što da vidim. Katarinu, moju bivšu djevojku.

- Gde ćeš? - upitala me nakon što sam joj odpozdravio.

- Evo, krenuo sam kući - kažem joj, a ona će na to spremno:

- Daj, pozivam te na kafu.

Nije čekala da je odbijem, već se okrenula i svojim dugim nogama krenula prema kafiću prekoputa. Gledao sam je i setio se svih dobrih jebačina s njom. One prve, kad smo se upoznali u diskoteci, a poševili u njenom automobilu, pa sve do one poslednje, oproštajne, u mom stanu, kad mi je ga tako dobro ispušila da mi je naprosto bilo žao da joj kažem da je kraj. Ali nisam više mogao s njom. Njena nezasitnost me sve više opterećivala, i kad mi je bilo dosta, prekinuo sam. Makar mi je ponekad, kad sam gledao video snimke njenog striptiza, bilo prilično žao. Ali jebi ga.

OBAVEZNO PROČITAJTE

MARIĆ STAVIO TAČKU! Poslednja "Ćirilica" donela mnoga saznanja...

Lekari PRIMORANI da odlučuju koga će lečiti, a koga POSLATI KUĆI DA UMRE!

U Medveđi sve više POZITIVNIH na KORONU: Ovo se NIJE desilo od proglašenja epidemije

Seli smo i naručili. Osmotrio sam je od glave do pete. Štiklice, duga crna kosa, dlakavije ruke, koje su podrazumevale dlakavu pičku, što je Katarina uspešno rešavala potpunom depilacijom, velike grudi i mali stomačić. Seksi. I te tanke ručice koje su mi toliko mnogo puta izdrkale karu.

- Nećeš sad početi da plačeš - rekla mi je.- Jebačina je bila jedina dobra stvar koju smo imali.

- S tim moramo da se složimo - odgovorio sam joj.- S kim se sad jebeš?

- Imam nekog tipa iz Švajcarsek - rekla je.- S njim kad je tu. Kad nije, s kim stignem.

- Je li on sada tu? - upitam, nevinašce jedno.

- Nije - rekla je i nasmejala se.

I nakon kratkog ćutanja upitala me:

- Koga ti jebeš?

- To je zapravo jedna jako zgodna i duga priča - rekao sam.

Ona se opet nasmejala. Uhvatila me za koleno.

- Pričaj - rekla je.- Imam vremena. A ko zna šta se sve može dogoditi ako me napališ.

Prihvatio sam njenu igru.

- Znaš da često idem u knjižaru.

- Učio si tamo - reče ona.

- Sad idem iz neke navike, kompjuteri i to. Tako sam ti jednom video jednu zgodnu pičku koja je oblačenjem otvoreno pozivala na jebačinu. Visoka, crna, tamnije puti, crne kose, malih ali čvrstih sisa, dobrih nogu. Taj je prvi dan kad sam je video nosila neku dekoltiranu majicu s tigrastim aplikacijama. Sise su joj skoro ispale, Katarina! Ako je jedan muškarac taj dan učio, taj je bio slep. Meni se digao na sam scenu. A bio sam baš na suprotnom stolu, čitao novine. I, naravno, mala me provalila. Kako ne bi, kad sam imao tako uske pantalone. Ali nije ništa rekla, samo se nasmejala, a ja sam ustao i praćen tim njenim osmehom otišao u toalet da ga izdrkam. Kad sam se vratio, nje više nije bilo. I nije se vraćala nedelju dana.

Nastavio sam priču...

SAZNAJTE JOŠ

NOVE MERE NA KOSOVU Srbima uvode kućnu izolaciju

OVO JE POENTA MERA: Šta ako imate MILION bolesnih za NEDELJU dana u SRBIJI?

POGLEDAJTE ŠTA SU T-ĆELIJE: Među nama su ljudi specijalnih karakteristika, imuni na korona virus, a ovo su njihove odlike

- A vratila se u minjaku. Tigrastoj majici. Tada sam je u mislima počeo nazivati Tigrica. Baš mi je tako delovala, s hladnim plavim očima i od solarijuma potamnelim dekolteom. Ja sam ovaj puta sedeo dva stola do nje, između nas je bio neki čudan tip, buljast, stariji. Ona me pogledala čim je došla, sela i krenula da radi. Razmišljao sam da li bih i ja otišao na još jedan rad, onaj ručni, a onda se faca između nas ustao i otišao. Da si, Katarina, videla te njene oči. Plave kao led, a istovremeno tako jebozovne. Jedino što mi se na njoj nije sviđalo bile su njene minđuše, one velike, okrugle koje mi deluju baš nekako prostački. Ali nema veze.

Prešao bih preko minđuša samo da joj ga jednom zarijem do balčaka. Guzio sam je u mislima kad odjednom ona sedne na frajerovu stolicu i stavi mi ruku u međunožje...

- Idemo u toalet - prošaptala mi je.- Ja prva, ti navrati. Nemoj da te dugo čekam.

I otišla. Ja sam pričekao koju minutu, a onda odoh i ja. Toalet je bio prazan, baš kao i knjižara. Kad sam ušao u ženski WC, ona me je spremno dočekala iza vrata, zaključavši ih svojim dugim, tankim prstima.

- Hoćeš da me jebeš - rekla je.- Shvatiću to kao retoričko pitanje.

Rekao sam i poljubio je dok mi ga je ona vadila iz pantalona. Već je dobrano digao, kao piton na naduvavanje i ona kleknu i počne dodatno da ga pumpa. Tako mi je dobro pušila, stvrdnuo se u trenutku. Bio sam sasvim spreman za jedan kliz u njenu pičku koja je, kako sam shvatio već odavno čekala na rasturačinu.

Tako vlažnu nakon samo nekoliko sekundi nisam nikad video. Uletio sam poput parne mašine dok su joj iz onog tigrastog dekoltea ispale sise. Imala je divne, lepe, od uzbuđenja očvrsnule bradavice. Taj me prizor dodatno raspalio, pa sam je nabijao još brže i još jače, osetivši svaki put kad sam prešao preko klitorisa. Bila je izbrijana, ali ne previše. Vita jela, zelen bor, to mi je bila prva asocijacija. I tako sam je pičio i pičio i pičio, u WC-u ispred ogledala, sve dok nije svršila.

Da je tako dahtala unutra, u čitaonici, mislim da bi joj oduzeli propusnicu i ne bi joj je vratili dok god je živa. Stavio sam joj ruku preko usta da ne vrišti, a kad se zadovoljila, rekla mi je da joj ga izdrkam na sise. To sam i učinio. Tri poteza su bila dovoljna da joj razlijem pravu erupciju po tim cicicama, a zatim sam razmazao gustu tekućinu po njoj i još je jednom poljubio.

- Vidimo se sutra? - pitao sam.

- Drugu nedelju - rekla je navlačeći tigrovinu preko spermom okupanih grudi.

Onda se u priču uključila i Katarina.

- I što je bilo druge nedelje? - pitala me Karolina.

Po sjaju u njenim očima znao sam da je ovlažila i da će mi ovaj dan sasvim dobro završiti. Žudeo sam baš za sam njenim usnama oko mojeg kurca

- Došla je, obučena u neku crnu usku dolčevitu i pantalonice, nimalo tigrasta, ali jednako mačkasta. Sela je do mene, jer sam joj čuvao mesto. U tih nedelju dana sam drkao dosta često misleći na nju, na moju tigricu, i kad je sela do mene i nasmejala mi se, digao mi se u roku odmah.

- Hoćemo? - rekao sam i ona me upita:

- Toliko si napaljen?

- Mogao bih te tu, iza ove police - rekao sam.- Eto koliko sam napaljen.

- Strpi se minut, dva, slatki - rekla je i otvorila knjigu.

Kažem ti da u tih pola sata koliko je čitala nisam odmakao dalje od te strane koju sam radio kad je ona došla, vitka i graciozna, obrijane mace. A kad je ustala i odvukla me za sobom iza police, mislio sam da ću se izliti.

- Nemoj me sad razočarati, kopljaniče - prošaptala mi je na uvo i gricnula ga.

A iza police mi je raskopčala šlic i izvadila nabreklu karu. Mislio sam da će eksplodirati koliko je krvi u njemu bilo. Svojim telom ga je sakrila od znatiželjnih pogleda, a svojom rukom ga masirala. Nežno, ali dovoljno. Ja sam je ljubio po vratu i dirao po sisama. Nije imala grudnjak, a bradavice su joj opet bile tvrde i napete. Bole su me i preko moje i preko njene majice kao dve olovčice, grebući me dovoljno jako da mi na kurcu iskoči žila. Ludeo sam, mislio da ću se izbljunuti tu i sada, baš po njoj, po njenim pantalonama.

Ne znam šta me je delilo od orgazma, ništa valjda, ali stisnuo sam zube i izdržao, nisam se razlio, jedino što hoću da znaš da je devojka toliko atraktivna

Karolina se nasmeja.

- Pričaj mi priču - rekla je i obliznula kašičicu za kafu u nimalo dvosmislenom stilu.

Poznavao sam je dovoljno da bih mogao da zaključim da bi je Karolina isprobala, samo da smo još uvek zajedno. I nastavio sam...

Tigrica se sagnula, da bi kao fol pogledala neke knjige na niskoj polici, pa je klekla i uzela ga u usta. Mljackala ga je, neki su nas pogledali, ali nisu videli što radimo. Na sreću. Da je došao neki od zaposlenih, ne bismo se dobro proveli. Zabranili bi nam učlanjenje do propasti sveta. A ona ga je sisala, žvakala, drkala mi po jajima, zadovoljno se oblizivala, a glavić mi je pulsirao od požude. A onda, da ne bi sve bilo suvoparno, uspravila se i raskopčala si farmerke.

- Hajdemo, mačak - rekla mi je i naguzila se.

San snova, kažem ti, prvi put kad sam je video, želeo sam da je dobrano naguzim. I tako ja ni pet ni šest, nego uđem u njenu guzu pravom silinom. Od udara su joj odmah ispale dve-tri suze. Stiskala je zube, morala je da bude tiha, ali to ju je najviše palilo. Daj zamisli, neto te jebe u dupe svom snagom, jaja ti udaraju po slatkim polovicama, ali ti jednostavno moraš da budeš tiha, da ne ispuštaš glas. To ju je najviše palilo.

A iz pičke joj je curila prava Niagara, Katarina. To u životu nisam video. Jebao sam je u guzu, a ona je curila, vapila za mojim karom, za mojom bušilicom, i makar nije ni reč rekla, ja sam znao šta želi, pa joj ga zabio u pičku. Tada je ispustila tako glasan svršavajući uzdah, tako neverojatno glasan "AAAAAHHHH!" je odjeknuo iz njenih pluća, tako visoki ton u životu nisam čuo. I nije mi dugo trebalo da uzbuđenje pređe na mene, da iz njenog grla dođe do njene pičke pa se prenese na moje koplje. Tri-četiri zamaha i štrcao sam dok se ona gušila u snazi orgazma. Tigrica, kažem ti. Neverojatna. Kako sam je jebao te noći u njenom stanu.

OVO MORATE ZNATI

BANKE SPREMILE PLAN ZA DUŽNIKE! Izračunajte kolika će vam biti RATA KREDITA!

RAŽNATOVIĆ ZAPOČINJE NOVI BIZNIS: Pokreće svoj posao u TITELU, majka PONOSNA?!

VIŠE NEMA BEŽANJA, KAZNE SU PAPRENE! Od danas "oko sokolovo" nadzire ulice Beograda!

- Nije vam došao niko iz čitaonice? - upitala me.

- Jest, neka baba, ali već smo se obukli. Pravili se da ništa ne znamo. Jedino što je sperme bilo svuda, ali nekako sumnjam da je baba znala šta je to.

- Dobro - reče i dovrši svoju kafu.- Sad mi još ispričaj kako si je to pojebao u njenom stanu.

- To ti neću ispričati - kažem i nasmejem se, oblačeći jaknu.- Dođi sa mnom, pokupićemo je s faksa, a onda mogu da ti pokažem. I možda usput možeš da mi ga popuši.

Kažem vam, poznavao sam je. Nije joj trebalo dvaput reći.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti