30°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

DOKTORE, PA VAMA TREBA POHOTNA SESTRICA Zadigao mi je suknjicu, sklonio tange, gurnuo prst, pa BUZDOVANA!

Sa svojih 45 godina i 17 godina rada u bolnici, imam već prilično jebačkog staža. Znate kako je, noćne smene, rasne medicinske sestre, iako sam srećno oženjen, nikada do sada nisam odoleo.

Izgleda da sam privlačan ženskom svetu, a i zašto da krijem, dobro jebem, te nije bilo žene u kolektivu koju nisam povalio. Bilo je tu svakakvih, ali ja baš birač nisam. Onda se pojavila mlada bolničarka Tanja. U svojim dvadesetim izgledala je fenomenalno. Kratka plava kosa, lepo lice, izuzetno zgodna, sise i pozadina su i te kako obećavale. Njen izgled i činjenica da je nova, bilo je izazov za mene. Često sam je krišom posmatrao razmišljajući kako bi se ponašala na mome kurcu.

PROČITAJTE JOŠ

LONČAR ZA HAPPY TV: 10.000 lekara u CRVENOJ ZONI se brine u svakom trenutku za građane Srbije

MINISTAR ZDRAVLJA OTKRIO KAKO SE PONAŠA VIRUS: Nije oslabio ni zbog vremena, ni zbog temperature

OPASNOST NA KUPALIŠTIMA! Može da preživi u vodi, BUDITE OPREZNI!

Ono što me je sputavalo da joj zavučem ruku u gaćice je bilo to što mi je izgledala nekako nevino, a i nikada nije prihvatala dvosmislene zajebancije kao druge žene u kolektivu. Čak sam pomislio da do sada nije bušena. Međutim prevario sam se. Pokazalo se da je mala prava nimfa. Jedne noći kada smo zajedno bili na dežurstvu, otišla je da pogleda bolesnike.

Ne znam ni sam zašto krenuo sam za njom. Našao sam je u sobi kod čiča Milana koji se ponovo uneredio. Posao bolničarki je ponekad stvarno sranje. Ovoga puta se samo upišao u krevet. Gledao sam je iza odškrinutih vrata kako mu menja posteljinu, a matori dripac joj je tražio da ga opere. Na moje čuđenje kada je on legao na krevet, bez pogovora mu je strgla pidžamu i počela sunđerom da ga pere. Zatim ga je na moje još veće čuđenje uhvatila za kurac i počela da mu drka!

Matori se nije dao iznenaditi. Jecao je, zaneseno gledajući negde u daljinu. Nije mu dugo trebalo i počeo je da štrca spermu. Za jednog matorca, imao je dobar štrc i dobro joj zalio ruku. Ona je mirno oprala ruke u kupatilu i samo izustitila jedno veselo:

- Eto poput omladinke koja je izvršila dobro delo jednom starcu!

Brzo sam otrčao do kancelarije, odlučivši da joj konačno priredim pravu sačekušu. Moje koplje je bilo spremno! Ušla je sa onim njenim izrazom lica kao da se nista nije desilo, ali je sada nju čekalo iznenađenje.

- A, drkaš mala sirotim pacijentima! - rekao sam cereći se.

Malo je zastala a onda rekla sasvim mirno:

- Da li bi i siroti doktor želeo da i njemu malo drkam?

- Siroti doktor bi više voleo da mu popušiš - spremno sam odgovorio.

Kao da je to shvatila kao komandu, spremno je klekla ispred mene, ja sam odmah ustao i raskopčao mantil i pantalone. Jednom rukom sam je pomazio po kosi i licu, a drugom joj ga stavio u usta. Mala očigledno mnogo voli kurac jer ga je vrlo brzo progutala celog i pušila tako dobro da sam svojski uživao.

Naslonio sam se na stočić iza mene da bi mi bilo ugodnije. Na momente sam joj hvatao glavu i gurao joj kurac što dublje. Osećaj je bio predivan

- Oooh, mala, puši ga, puši mi kurac – jecao sam.– Pogledaj me! Pogledaj me dok mi ga sisaš!

Pogledala me je svojim plavim okicama dok me je zadovoljavala ustima, i to je bilo neviđeno popaljujuće. Morao sam opet da joj ga uguram celog, da ga celog obliže. Rekao sam joj da me toliko pali da ću da joj svršim u usta, na šta ga je ona na momenat izvadila i rekla da to želi, da to nikada nije probala. Nije mi bilo teško da joj istrcam spermu u usta, i onako sam se već nekoliko puta suzdržavao da to ne uradim.

Uskoro sam osetio da ću da svršim i počeo sam da je punim. Nije joj se dopalo pa me je odgurnula, ali sam joj ipak svršio po licu, što je za mene bilo jednako dobro. Još uvek se nisam sasvim smirio od orgazma, a ona je otrčala u kupatilo da se umije. Neverovatno, ali bio sam izgleda toliko napaljen, da sam mogao opet skoro odmah. Osećao sam se kao glupi klinac. Kada se vratila, onako oslonjen na sto, sa spuštenim pantalonama i uzdignutom karom, rekao sam kroz meni svojstven zlokoban osmeh:

- Vreme je da ti siroti doktor da injekciju!

- Zar već? - upitala me je kao zblanuta, ali se videlo da joj je drago što ne mora dugo da čeka da ga dobije.

- U ovom slučaju se preporučuje hitno lečenje! - nastavio sam da se zezam.

Prišao sam joj i počeo da je mazim svuda ljubeći je po finom, tankom, dugačkom vratu. Ruke su mi se najviče zadržavale na njenoj obloj bulji. Onda sam je podigao, tako da me je ona zagrlila i stegla nogama oko struka i odneo do stola gde sam je postavio na leđa.

Zadigao sam joj suknjicu, stavio noge na moja ramena i pomerio bele gaćice u stranu. Prvo sam joj sa dva prsta pomazio muf koji je bio plav što me je i te kako napalilo. Pičkica joj je bila vlažna i to sam iskoristio da joj nabijem prvo srednjak, a onda još jedan prst. Malo sam prstima opipao situaciju, a onda drugom rukom usmerio i ugurao kurčinu. Jeknula je i ja sam počeo da ga nabijam. Držao sam je za noge i jebao dok se ona uvijala, stenjala, povremeno gotovo vriskala!

PREPORUČUJEMO...

DANAS JE SVETI MUČENIK JAKINT: Ispoštujte običaje i očekujte ČUDO!

MEGA HIT "PLAVOG ČUPERKA" Poslušajte "Banja Luku" Halida Muslimovića (VIDEO)

Po neki put bih se sagnuo do nje, raskopčao je, ljubio joj sise i vrat. Onda me je ona pitala da li želim da mi sedne na kurac. Prihvatio sam. Legao sam na sto a ona me je opkoračila i nasadila se. Divljački se nabijala, mislio sam polomiće mi ga. Toliku sam slast osećao da su mi obe noge bilo praktično odignute od stola.

Osećao sam da ću svršiti svakog momenta. Uhvatio sam je za struk obema rukama i nasadio na kurac do jaja istovremeno je puneći tako obilno kao da uopšte pre toga nisam svršio. Tanja i ja smo se jebali još puno puta posle toga. Ne mogu da kažem da je sve nakon toga bilo jednako dobro, ali su mi svakako noćna dežurstva sa njom postala omiljena!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti