31°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

PROBUDILA JE BIKA U MENI Grickala ga je i on, velik i debeo, nestao je u njenoj rupici

Upoznali smo se preko oglasa. Dopisivanje je počelo lagano i postepeno dobijalo na erotičnosti, tako da smo mnogo puta doživljavali ekstaze. Nije htela da se opiše. Samo je rekla da je oženjeni pale i da ću videti šta zna ako se sretnemo. Ukazala mi se prilika da odem u njen grad, a da ne bude sumnje zašto idem. Našli smo se na kafi. Kad sam je video da ulazi u dogovoreni kafić za susret, dvoumio sam se da li da uđem za njom ili odustanem! Ušao sam, iako mi punije devojke ne deluju privlačno.

PROČITAJTE JOŠ

ŠARIĆ PROGLAŠEN KRIVIM! Očekuje ga KAZNA zbog PRANJA NOVCA!

LONČAR ZA HAPPY TV: 10.000 lekara u CRVENOJ ZONI se brine u svakom trenutku za građane Srbije

MINISTAR ZDRAVLJA OTKRIO KAKO SE PONAŠA VIRUS: Nije oslabio ni zbog vremena, ni zbog temperature

OPASNOST NA KUPALIŠTIMA! Može da preživi u vodi, BUDITE OPREZNI!

Delovala je zbunjeno, jer je ipak prvi susret bio u pitanju. Rekla je da joj se dlanovi znoje i zaista sam to osetio kad sam je uzeo za ruku. Ni ja nisam bio puno aktivniji da se nešto desi, jer me nije nešto posebno privlačila. Napravila je prvi korak sa pitanjem da li može da me poljubi. Prihvatio sam i nisam se pokajao. Male usne su bile nekako neodoljive i osećao sam da zna šta hoće u odnosu na moju ženu, koja je uvek bila ravnodušna u seksu. Nakon par poljubaca, predložih joj da idemo jer nemamo više šta da tražimo u kafiću. Nasmejala se i prihvatila.

Kad smo izašli pitao sam je imamo li neki mirniji kutak da nas ne ometaju prolaznici. U blizini je proticala reka, a njene blago strme obale pružale su idealno mesto ispod mosta da se sklonimo. Kad smo stigli istog trenutka nastavili smo gde smo stali – ljubljenje kao da to nikad nismo do tad radili. Moj jezik je rovario po njenim malim usnama i dostizao do grla. Ruke su mi lutale njenim oblinama. Počeo sam da menjam mišljenje o punijim devojkama. Po njenoj reakciji i uzdasima video sam da joj odgovara moj tempo. Uhvatio sam je za ruku i poveo do mog nabreklog međunožja. Uzdahnula je duboko i počela divljački da mesi nabrekli kurac preko pantalona, a na šta sam joj ja sve jače gnječio guzove.

OVO MORATE ZNATI

BRUTALNA TUČA ISPRED NOĆNOG KLUBA! Goloruku krenuli na pištolj, a onda je nastao pakao! (VIDEO)

SRBIN PRETUČEN U HRVATSKOJ: Presreli ga dok je supruzi i ćerkama nosio ručak!

Muškarac PUCAO na majku i sina! Očevidac svojim telom štitio prisutne

STRAVIČNO! Pripadnik klana PRIZNAO i OPISAO zločine: Bacali smo LEŠEVE TAKSISTA u kanale!

Sise sam već odavno oslobodio brusa i onako jedre iako ne velike sa njenih 30 godina bile su prava poslastica za 15 godina starijeg muškarca koji godinama ima monotoniju u krevetu. Zavukao sam ruku u farmerice, a onda u čipkane brazilke, ali samo okolo. Kad sam došao do pice, gaćice su bile potpuno mokre. Uzdahnula je duboko i rekla “joj“, a na moj blagi stisak kroz onako mokre gaćice uvukao sam ruku. Uh, dlačice koje su tek počele da rastu su svojim blagim bockanjem budile “bika u meni“.

Spustio sam se niže, prsti su mi upali u pravu baricu. Zastenjala je, gurnuo sam joj srednji prst duboko, na što je ona skupila noge, a nakon što je popustila, iskoristio sam priliku da joj gurnem i kažiprst

Sa dva prsta u mokroj pički sam uveliko došao do čuvene tačke "g“! Nju je to izluđivalo, jer sam osetio po ugrizima za moj jezik koji je u isto vreme rovio po njenom nepcu dok su mi prsti intenzivno stimulisali njenu pičku. Osetio sam da je blizu i ubrzao… Kad je jako skupila noge i zaustavila ljubljenje znao sam da je to to.

Masiranje mog nabreklog kurca nije prestajalo u vreme dok sam je zadovoljavao, a kad je svršila, čučnula je i otkopčala mi pantalone. Čim ga je dohvatila rukom, znao sam da ću doživiti nešto nedoživljeno. Sumanuto ga je napala jezikom, ližući ga od koriena do glavića, da bi se vratila i jedno po jedno jaje usisavala u svoja mala usta, a onda bi nasrnula na glavić. Već uveliko dignut, a i prirodno velik u obimu, moj kurac je nestajao u njenim ustima. Ne znam gde je stao, obzirom na onako malu usnu duplju.

PREPORUČUJEMO...

UMRO JE I OSTAVIO 8 MILIONA DOLARA! Živeo skromno, a tek posle smrti otkrivena velika tajna (VIDEO)

DANAS JE SVETI MUČENIK JAKINT: Ispoštujte običaje i očekujte ČUDO!

ENGLEZI SE SPRDAJU SA HRVATIMA Električari i vodoinstalateri iz Hajduka (FOTO)

MEGA HIT "PLAVOG ČUPERKA" Poslušajte "Banja Luku" Halida Muslimovića (VIDEO)

CENA PRAVA SITNICA Prodaje se "mustang" koji je vozio Nikolas Kejdž (GALERIJA)

Svetlost jedne od uličnih svetiljki je padala na predeo korena mog kurca… Kad sam video da je tu njena gornja usna, izludeo sam. I žena se trudila da mi puši, ali nikad nije moj obim kurca mogla uvući više od 3-4 cm. Pušenje to i ovo se nije moglo porediti. Počela je da mi šošolji jaja. Podigla je glavu i zamolila me da ne svršim po njoj jer ima osećaj gađenja na spermu iako nenormalno voli kurac u svim rupama. Pridigla se i počela da me ljubi, a nastavila je da ga drka. Jačina stiska kojim je drkala je bila preciznija i od jačine moje ruke kad sam drkam. Bila je fenomenalna.

Nije mi dugo trebalo, a pogotovo kad je uzela da mi gricka ušnu školjku. Tad je krenula lavina vrele sperme iz mojih jaja. Rekao sam joj da pazi, a moje stenjanje joj je govorilo da svršavam. Mlaz sperme je otišao daleko u mrak, a ona ga joj znalački izmuzala dok je bilo išta u njemu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti