27°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

IDILA U SERIJSKOM IZLIVANJU Duboko ga je zavukao u moju intimu, čvrsto držao i punio do balčaka

Vatra je ugodno pucketala u kaminu male, planinske kolibe. Veselo društvo, smešteno oko njega, zabavljalo se, dobro raspoloženje prenosilo se na okupljene poput topline vatre. Bila je sama, ali to joj to nije smetalo. Zabavljala se i bez prijateljice koju je već pola sata čekala. Kuvano vino koje je pila pomagalo joj je da se potpuno opusti. Već neko vreme gledala je prema visokom, crnom muškarcu iz veselog društva.

Što vino, što trenutak, što… Sve češće je bacala pogled na njega. Činilo joj se da joj uzvraća poglede, ali nije bila sigurna. Odjednom joj je postalo nepodnošljivo vruće pa je krenula napolje, da se malo rashladi i pogleda stiže li njena prijateljica. Kad je otvorila vrata i izašla okružile su je noć, tišina i hladnoća. Duboko je uzdahnula i sela na klupu ispred kolibe. Odjednom, vrata su se naglo otvorila i zanimljivi, markantni muškarac izjurio je napolje.

OVO MORATE ZNATI

SRBIJA DOBIJA NOVI PARLAMENT: Danas poslanici polažu zakletvu

NOVE MERE U ŠKOLAMA: Moguća ONLAJN nastava, a uvodi se i opcija SUSPENZIJE ĐAKA!

AMERIČKA DOKUMENTA OTKRIVAJU: Detalji razgovora Klintona i Olbrajtove o Srbima

– A tu si. Mislio sam da si otišla – rekao je kao da se poznaju barem desetak, ako ne i petnaestak godina.

– Da – bio je njen inteligentan odgovor.

– Dobro. Ja sam Boris. Gledam te sve vreme. Zar si sama?

– Čekam prijateljicu koja uvek kasni.

– Hvala joj za to ovaj put – veselo je dodao.

– Idemo da prošetamo, ako se ne bojiš mene i mraka – pitao je i uzeo je za ruku. 

Ruku je stavila u njegovu toplu šaku. Sneg je škripao pod njihovim nogama kao u najromantičnijim ljubavnim romanima, a i cela situacija bila je kao iz priča Barbare Kartland. Sve puca od romantike! Možda bi vezano za pucanje moglo biti i još nešto. Uvek je lako da se sve pripiše vinu i gitarama, ali, da joj je popijena količina pomagala da ne misli previše i da poželi previše morala je da prizna sama sebi.

U stvari, jedva je dočekala trenutak kad su se dovoljno udaljili od kolibe i zašli dublje u šumu i kad ju je on okrenuo prema sebi. Spustio je glavu i uvalio joj jezik “dok si rekao keks”. Ljubio je, stiskao je čvrsto uz sebe, tako da je sasvim dobro i lepo osećala nešto tvrdo i ponadala se da to nisu ključevi, cigarete ili nešto slično. Protrljala se o njega, paleći tako oboje. Ljubio je tako da je poželela da se skinu goli, i bace se na sneg bez obzira na posledice. Suzdržavala se da mu to ne kaže i nadala se da on ima neko bolje rešenje za njihove muke. Odmakao ju je od sebe i ugurao joj ruke ispod majice. Bile su hladne, ali joj to nije nimalo smetalo. Naprotiv, i te kako joj je prijalo.

Bradavice su joj se ionako već napele i dočekale njegove dodire kao olakšanje. Stiskao joj je grudi dok je ona gotovo svršavala od zadovoljstva

Naslonio je na drvo i podigao majicu. Nije osećala hladnoću. Zagnjurio je glavu u njeno raskošno poprsje i bacio se na lizanje, gnječenje i maženje dobrostojećih “jednojajčanih blizankinja”. Stenjala je tako glasno da je mislila da je čuju u kolibi, ali je to nije omelo da uživa u snežnim radostima.

Otkopčao joj je pantalone i spustio ih je najniže što je mogao. Razmakao joj je noge i čučnuo ispred nje, uguravši glavu u njeno međunožje. Mislila je da joj noge popuštaju i da će se srušiti, ali on ju je čvrsto držao, ližući je i uvaljujući duboko jezik u njenu intimu, iz koje se pušilo. Neočekivano je svršila, jecajući i stenjući, kad joj je iznenada uvalio prst unutra. Gledao je kako svršava, vrteći prstom u njoj kao pomahnitao.

Dahtala je i grcala u ekstazi. A onda je on okrenuo leđima prema sebi. Ruke je naslonila na drvo, čvrsto se držeći za njega, dok je on prodirao svojim predivnim debelim kurcem u nju. Mislila je da će umreti od zadovoljstva. Tek sad je bila totalno napaljena i nije mogla da se zaustavi. Vrtela je guzom, gurajući se unazad, ne bi li ga primila što dublje u sebe. Obrađivao ju je besramno dobro, osećala je njegov kurac na usminama svoje razvratnice. Osećala je svaki njegov nabor, svaku žilicu…

PROČITAJTE OVO

POZNAT PO SKANDALIMA, SADA POKAZAO SVOJU NEŽNU STRANU: Ovako Šijan svoju dragu obasipa pažnjom(FOTO)

SPEKTAKULARAN ULAZAK MLADE MANEKENKE U VILU: Merlin im POMRSIO KONCE, oni vide KONKURENCIJU! (VIDEO)

PANIKA U PRIŠTINI! Avdulah Hoti pozitivan na Covid-19!

VREMENSKA PROGNOZA ZA DANAS I CELU NAREDNU NEDELJU!

Izluđivao je, jebao je onako kako je samo sanjala, a imala je ona sasvim dobar seksualni život. Ali, ovo je bilo puno više od sasvim dobrog. Zabijao se u nju i opet i opet i opet sve dok nije pomislila da će eksplodirati i nestati u dimu ove lude seksi idile. Onda joj je uvalio ruku među noge, čvrsto je stiskajući uz sebe, dovodeći je do potpune ekstaze. Više nije ni o čemu mislila osim o kurcu koji je imala u sebi i koji je želela zauvek zadržati unutra jer ju je ispunjavao takvim zanosom. Osetila je kako se oboje penju i još žešće zavrtila svoju pozadinu tresući se u ludilu.

Osetila je kako se njegov kurac prvo puni pa praska i prazni u nju, dok su oboje svršavali. Gotovo su se srušili u sneg, iscrpljeni i nemoćni. Skupila je dovoljno snage da se okrene i uhvati njegov kurac. Kleknula je i onako vlažnog, još uvek čvrstog, uzela u usta. Lizala ga je osećajući kako se ponovo učvršćuje. Nije mislila na to kako kleči u snegu ili o bilo čemu drugom, samo je želela da sisa taj predivni primerak.

Stenjao je i mazio je po glavi, dajući joj odgovarajući ritam. Poslušno ga je pratila vodeći se njegovim pokretima. Glavić je blistao, sjajan, mokar i slinav, a ona ga je oblizivala od glave do “pete”. Jecao je i sve više ubrzavao pokrete ruke. Pojačala je stisak i brzinu, vodeći ga prema novom svršavanju. Uzdahnuo je duboko, prepuštajući se njenim usnama i krenuo prema vrhuncu. Pošpricao je po licu, napunio joj usta i iscedio se potpuno u nju. Oblizala se i mljacnula, gutajući njegovu spermu. Pomazila ga je po kurcu i pridigla se, osećajući tek kako su joj kolena možda malo hladna. Čvrsto ju je zagrlio pa su tako gologuzi stajali na hladnoći.

– Znao sam da će s tobom biti tako, čim sam te video znao sam da ćemo uživati jedno u drugom.

I jesu, stvarno su uživali jedno u drugom, celi njen godišnji odmor.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti