0°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

PALA JE VRELA BRINETA, SA OBLINAMA NA PRAVOM MESTU Iz kasa je prešla u galop, a ni ja je nisam štedeo

Nedaleko od mesta u kom živim postoje dva javna kupališta u kojima se leti možeš da se osvežiš. Jedno je veće, ali i nešto udaljenije, dok je drugo puno bliže, ali nešto manje, u bazenu ne mogu da isplivam runde, ali je da se čovek rashladi sasvim dovoljno velik, a kako je pred dve godine renoviran puno je lepše uređen i lepša je površina za ležanje i sunčanje.

Odlučio sam da jedno slobodno poslepodne provedem na ovom bližem kupalištu. Ugledao sam jedno slobodno mesto za prostirku i peškir, veseleći se istovremeno što je to odmah do jedne vruće brinete, s oblinama na pravim mestima. Ne volim čačkalice, mršavice, već ribe kod kojih ima što da se pogleda i kojima imaš šta da uhvatiš, žene sa umerenim volumenom.

Ova mlada dama izgledala mi je kao puni pogodak. Imala je na sebi bikini, a gaćice s mašnicom sa strane, tamno zelene boje. U kombinaciji s njenim isunčanim telom, slika za bogove

Definitivno sam se zainteresova za dotičnu damu. Došavši do nje rekao sam:

- Ćao, da li je slobodno?

Pokazao sam glavom na prazno mesto do nje. Nasmešila se i rekla: 

- Ćao, slobodno je.

Iz osmeha i ljubaznog tona u glasu zaključio sam da joj nisam antipatičan, dobar početak. Krenuo sam da se osvežim u vodi i ljubazno sam je zamolio da mi malo pripazi na stvari. Kako redovno plivam, idem u teretanu, trčim, vozim bicikl, taj trud je i te kako vidljiv na mom telu. Nisam nabildovano brdo mišića, ali vidljivo je da radim na sebi i trudim se da moje telo ima sve što mu treba. Zadovoljan sam sa svojim izgledom, ravan stomak, nema sala, čvrsta guza, lice bez podbradka. Visok, plav, momak za poželeti. Nisam lik koji će bezobzirno trčati za suknjama, ali ću, ako mi se pruži prilika, sve učiniti da je iskoristim i da sa ženom s kojom kliknem, koja mi se svidi i u čijem se društvu prijatno osećam, završim u klinču, bilo na krevetu, bilo u autu, nije bitno.

Rasplivao sam se malo po bazenu, tek toliko da se rashladim i uživam u u svežini vode koja okružuje moje telo, jako lep osećaj. Kad sam se vratio na moje mesto moja komšinica je ležala na svom peškiru i mazala se kremom za sunčanje. Legao sam na peškir i hteo da se prepustim suncu. Tada sam začuo njeno pitanje:

- Onda? Da li si se osvežio?

Odmah sam primetio da mi se obraća s "ti“ što mi je ulilo dodatni optimizam i nadu.

- Jako je vruće danas pa sam zato i ja navratila - nastavila je i dodala.- Nemoguće mi je da namažem leđa kremom, bi li mogao da mi pomogneš?

- Kakvo pitanje? Naravno da mogu, daj tu kremu.

Pun optimizma i nade da bi se tu moglo nešto jako vruće zakotrljati odlučio sam da probam da iskoristim šansu koja mi se nudi, pa kud puklo da puklo. Moje su ruke šetale uzduž i popreko po njenim leđima, dok je ona opušteno ležala na stomaku uživajući u mojem ručnom radu. Krenuo sam, usput, da joj izmasiram područje ramena i vrata. Izgleda da joj se to jako dopalo i godilo joj, jer sam pritom začuo i tiho uzdisanje i jecanje što me je još više ohrabrilo.

Pitao sam se što bi se dogodilo da kada bih nastavio da je masiram i polako da dođem do njenog najsvetijeg mesta. Odlučio sam da riskiram. Gurnuo sam joj ruku u gaćice i dodirnuo njenu pičkicu, očekivao sam neku reakciju, ciku, viku, šamar, ali osim što se samo malo iznenađeno trznula, ništa se drugo nije dogodilo. Raširila je noge kako bi mi olakšala put do njenog međunožja. Hvala na pozivu, pomislio sam, šetajući prstima po njenoj ribici. Nito iz naše okoline do sada nije primetio što radimo.

Malo po malo i moj najbolji prijatelj počeo je da pokazuje znakove buđenja u mojim kupaćim, dajući mi na znanje bi i on rado učestvovao u zabavi

- Slatkice, ti si jednostavno neopisiva, gledam te srce mi udara ko ludo, puls ide u nebesa, ludilo, napaljen sam do daske, a ni ti nisi hladna, siguran sam. - prošaputao sam svojoj lepotici.

- Mmmm i meni je tako, nisam se tri nedelje jebala i dovoljno mi je da vidim ovakav primerak kao što si ti da me napali. Jesi za? - rekla je, obliznuvši pritom jezikom, onako izazivački, kurvinski, svoje usne gledajući me duboko u oči.

Prijatelju u mojim gaćama postajalo je sve tesnije, gledao sam je i mislio si – dami treba pomoć, jasno da sam za i više od toga! 

- Slušaj me, ja ću sada proći kroz šumarak iza, a potom ima jedna čistina i na njoj te čekam, dođi za 3 minute. 

Navukao sam papuče i odmarširao u smeru šumarka, koji je zbog gustog drveća i grmlja nudio dobru zaštitu od znatiželjnih očiju. Došla je nakon par minuta, zagrlili smo se i počeli divljački da se ljubimo, bilo je to čisto šamaranje jezicima, atmosfera je bila visoko erotizirana, seksualno nabijena i da nas je bilo ko, muško ili žensko videlo teško bi se suzdržalo da nam se ne pridruži. Odustao sam od šamaranja jezicima i upustio se jezikom u šetnju po njenom predivnom telu. Odjednom je glasano zastenjala kad sam jezikom dodirnuo jedno mesto na njenom vratu, očigledno sam naišao na mesto na kojem je osetljiva, uživala je mojim dodirima i mrmljala, stenjući usput:

- Nemoj da prestaješ, radiš to fantastično!

To me je dodatno napalilo i grickao sam je po stomaku, mešajući pritom njene grudi, trljajući njene bradavice među prstima, očigledno joj se dopalo, stvrdnjavale su se. Krenuo sam prema bikini zoni, razvezujem njenu mašnicu i gaćice padaju, njena izbrijana, vlažna pička je slobodna, pred mojim je očima, osetim njen miris. Ližem njenu raspuklinu, ližem sokove koji su krenuli iz nje, osećam njene ruke kako me hvataju za kosu i guraju glavu na nju.

Legao sam na travu, ona je kleknula s guzom iznad mene i nabila mi pičku na lice. Lizao sam je, gutao njene sokove, kružio jezikom uzduž i popreko, ližući je od klitića do usmina, preko rupice, pa gurajući jezik u nju, sva se tresla od zadovoljstva koju sam joj pružao. Svukla mi je kupaće, spustila glavu, obuhvatila rukom moju batinu i osetio sam njene usne na mom glaviću, a onda i njen jezik kako ga obrađuje, i ja sam uživao.

Potpuno u ekstazi nisam ni registrovao njeno stenjanje, grčenje, trzanje po meni, prestala je da mi cucla kurac, naslonila je glavu na moj stomak, nabijala se guzom na mene, osetio sam njen šupak na vrhu moga nosa, u jednom trenutku se rukom oslonila na travu, izvila se u leđima, zabacila glavu unazad, kriknula, krljala, tresla se i grčila svršavajući, stiščući drugom rukom moj kurac, kao da želi da ga potpuno iscedi. Podigla se malo i okrenula prema meni, govoreći:

- Ovako mi već dugo niko nije lizao, čoveče majstor si, sad želim da ga osetim u sebi.

Rekavši to podigla je guzu, rukom me uhvatila za kurac i sela na njega, skliznuo je u nju bez problema. Počela je da me jaše, ispočetka je to bilo polako, lagano se uzdizala, pa spuštala nazad, ja sam je dodatno ubadao ododzdo, da bi onda počela da ubrzava i iz kasa je prešla u galop, skačući po meni, udarajući me guzom po stomaku, a ni ja je nisam štedeo, divljački sam je udarao odozdo i zabijao se u nju, a ona se nabijala mene. Divljali smo oboje. Gledao sam je, žmurila je dok je divljala po meni, stisnutih usnica je stenjala, a njene cice su plesale ludi ples, gore, dole, gore, dole.

- Hoću ga s guza - rekla je, prebacivši samo levu nogu preko mene.

Naguzila se klečeći raširenih nogu na kolenima, naslonila se na podlaktice, čekajući da se dignem, kleknem iza nje i nabijemo joj ga da vidi sve zvezde. Volim taj položaj, uživam da gledam kako kurac ulazi u pičku, da gledam rozikasti čmar, da je držim za guzove i nabijam na sebe, a što je još bolje, sam sam sebe uverio da u tom položaju mogu da jebem dugo, puno duže nego u nekom drugom.

Nabijao sam je, razvaljivao, moja jaja su se razbijala o njenu guzu, ona je ječala, stenjala, rukom se trljala po klitorisu

Uspeo sam da razumem da je promrljala da svršim u nju. Ubrzavao sam, pojačavao, barem mi se tako činilo, znoj je tekao u potocima, nisam obraćao pažnju na ništa sa strane, moglo je sto ljudi da nas gleda ne bi me to omelo. Ona je opet počela da se grči, trese, osetio sam stezanje njenih mišića oko moga klipa, koji je borao po njenom cilindru, svršavala je. Nastavio sam da je razvaljujem, osećao sam pritisak u jajima i znao sam šta sledi, a sledio je onaj neopisivi osećaj svršavanja, od jaja preko kurca do glave, kada sperma krene i kad osetiš kako se prazniš, nema lepšeg, to je uistinu vrhunac. Još sam ga par puta zabio u nju, dok nije zadnja kap izašla iz mene i potpuno iscrpljen se srušio na travu pored nje.

- Majstore, bio si divan - rekla je dok smo ležali zajedno stisnuti, ljubeći se povremeno.- Idemo u vodu, hlađenje će nam baš prijati. 

Tako je i bilo, okupali smo se, oprali znoj s tela, još se malo mazili u vodi. Izašli smo i legli na naše peškire, zaspao sam ko beba. Kad sam se probudio ni nje ni njenih stvari više nije bilo. Otišla je, nestala, bez reči i bez pozdrava, a ni ime joj ne znam, sranje. Ali, šta je tu je, oboje smo hteli seks, to smo i dobili, idemo dalje, bilo je lepo. Možda se još koji put sretnemo. Idem i sutra na bazen, nikad se ne zna hoću li i koga sresti.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad