22°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

JOOOOJ ŠTA SU RADILI MOJOJ MAMI Boske i njegov drug su popili tabletice i raštimovali je!

Završilo se vanredno stanje, ali korona je još uvek tu. Nešto smo Miloš i ja radili za starijeg momka tu iz kraja, Boske ga zovu. Uglavnom mnogo puta smo izblejali do kasno kod Bosketa, pivce, bleja i sve u krug. Mama se par puta zapitala gde sam tako kasno, ali objasnim joj da sam tu kod drugara i kao iskukira se. Miloš drugar je izgleda Bosketu ispričao za moju mamu i sestru, ali je Bosketa više zanimala moja mama izgleda.

Par dana tako kada zablejimo Boske pita kao šta to radi mama, kako je i tako to. Kao za kurac jedan dan sam sa mamom prolazio pored njegove kuće i baš mami kažem:

- E ovo ga mama Boske, kod kojeg blejimo Miloš i ja. Ostavi me ovde pa se vidimo kasnije.

Mami prvo nije bilo prijatno jer blejimo kod starijeg lika, ali ajde barem zna gde sam. Boske je prišao kolima i pozdravio moju mamu.

- Dobar dan lepa gđo Olja, ja sam Boske.

Mama je odmah pružila ruku i upoznala se s njim. Razmenili su par reči uz dodatak Bosketov da mu je drago što je upoznao i da bi bilo lepo da sednu negde na kafu. Mama je uz smešak i klimanje glave sve to faktički prihvatila. Znao sam da Boske hoće da mi jebe mamu, ali... Malo po malo mama pita za njega, kao i on za nju, gde sam na kraju rekao:

- Boske pozovi je na piće, a ne mene stalno da pitaš gde ti je, pa gde ti je mama.

OVO MORATE ZNATI

UŽIVO! VUČIĆ: Imamo teškoće, ali ćemo proći bolje od ostalih! (VIDEO)

TUGA! SAHRANA UMESTO SVADBE: Medicinska sestra poginula u eksploziji, verenik neutešan!

KO JE NOVI (STARI) PREMIJER? Ana Brnabić: Podržavam protivkandidata za mandatara, ali Vučić će izabrati

PREDSEDNIK NAKON TELEFONSKOG RAZGOVORA DONEO ODLUKU: Šalje specijalnog izazslanika

PODRŠKA BEOGRADA BEJRUTU: Misli i molitve uz narod Libana

A njoj sam uvek, iako Boske zaboravi da je pozdravi, govorio "mama Boske te pozdravljs puno i rekao da si prelepa zena". Fora, kao danas te je video i kaže da si baš lepa dama i da bi te zvao na večeru. Mama se nasmejala i kao "ako tebi ne smeta sine možemo da odemo na večeru". Boske je sutradan zvao mamu na večeru, mama se namerno kurvanjski obukla, usku haljinu iz jednog dela gde joj se sise vide baš lepo. Izgleda su razmenili telefone koliko sam video kroz prozor, bez poljupca su se pozdravili, samo pozdrav rukama, mama je izašla i pravac u kuću. Jedan dan vidim mama se sprema, izlazi iz kupatila samo u gaćicama, sise joj gledam i diže mi se. Sprema se, nadrkava seksi veš.

- Odoh sa prijateljicama do grada.

Spremila se, sela u auto i otišla. Miloš me zove negde oko ponoći.

- Brate gde si?

- Evo me, brate, kući, bleja.

- Ajde molim te dođi brzo do Bosketa. Ali hitno je, čekam te ispred njegove kapije!

Odmah sam se obukao i krenuo. Sačekao me je Miloš i rekao:

- Brate, ovo što ćeš videti, molim te, ne ljuti se i nemoj da praviš scene!

Obećao sam da neću i ušli smo lagano i otišli pod prozor spavaće sobe. Podigao se i video moju mamu kako gola leži na krevetu raširenih nogu dok joj Boske liže pičku. Nabio joj je dva prsta i krenuo jako da joj drka pičku. Mama je krenula da prska kao iz creva, grcila se, stezala čaršav. Rekla mu je da joj nabije kurac u usta i da joj drka pičku, stenjala je dok mu je pušila, a Boske je samo govorio:

- Jebote, ne mogu da verujem šta se dešava! Jebem najbolju kurvu u gradu!

Mama je samo uvlačila bosketov kurac u usta i dok joj je cela kurčina bila u ustima jezikom mu je lizala jaja

Okrećem se i ugledam Miloša koji je izvadio kurac i drka ga.

- Miloše šta to radiš?!

Miloš me samo pogledao i rekao:

- Brate izvini, ali tvoja mama je toliko dobra riba da meni nije ovo prvi put da ga drkam na nju. Svi znamo, kao i ti, da ti je mama ozbiljna kurva i da Boske nije jedini koji je tuca. I ne ljuti se što ovo gledam.

Samo sam mu rekao da se okrene da ga ne gledam kako drka i boli me uvo više za sve. Njen život. Ustvari bilo me je napalilo sve to što i Miloš gleda. Nastavili smo da gledamo. Boske je uhvatio i legao preko mame moje, krenuo lagano da joj ga stavlja. Mama je samo uzela malo da dodiruje sebi piškicu što je njega nekako napalilo. Par minuta i mama je opkoračila Bosketa, olizala prste i malo namazala pičkicu. Sela je na njega i krenula da radi čučnjeve na njegovom kurcu, držeći se za ruke mama je skakala po kurcu i samo je stenjala i vikala:

- Ah, ah... Bože, koliko mi je dobro! Pa zar drugar mog sina da me ovako dobro jebe. Nekako sam pretpostavila da će mi se sve ovo svideti. Bože, koliko mi je dobro. Jebi me životinjo, jebi mamicu!

Boske je ustao i krenuo da je s nogu nabada na kurac. Mama je skakala dok je on stajao i držao je u naručju. Vrištala je i sokovi su samo curili iz nje. Miloš je već jednom svršio kao i ja, a Boske je i dalje moju mamu jebao. Mama je samo zastala na sekund, okrenula mu leđa i tako jebozovno i bezobrazno se naguzila. Pomerila je tangice i samo mu je rekla:

- A sada hoću da mi ga nabiješ u guzu i da je jebeš!

Boske je nadrkao kurac, ali ispod stola je samo uzeo dildo kojim kara svoju devojku. Mami je stavio kurac u guzu i samo lagano joj dildo stavio u pičku

Mama se iznenadila kada je videla dildo, ali je prihvatila igru. Boske je krenuo lagano da joj nabija i jedno i drugo.

- Mama Olja, tako bi te jebao sa još nekim, da ti ga guramo, u sendviču da budeš! I u guzu i u pičku!

Mama je stenjala i uživala. Klimala je glavom.

- Hmmmm... Ahhhh... Ahhhhhh... Volim kada me dva kurca dodiruju i jebu, volim kada ste tako bezobrazni i jebete me kao kurvu.

Mama je preuzela dildo i krenula sama da gura u pičku, a on je nastavio u guzu. Sve sam to gledao sa Milošem koji je u trenu dodao:

- Brate, ako se meni ukaže prilika, ja je moram jebati. Pogledaj kakvu guzu i pičku ima. I ove silikonske sise.

Jebali su se još nekih 10 minuta i Boske je krenuo mami da svršava po sisama i licu. Mama je lizala koliko je mogla i onda uzela kurac da mu sisa. Zamolila ga je da ovo ostane između njih i da se vide ovih dana opet. Boske je samo ostao na krevetu da lezi, a mama se spremila, očistila i pri polasku mu je samo bacila njene tangice koje su bile natopljene njenim sokovima. Sačekao sam i lagano krenuo kući. Posle 10 minuta, ulazim u kući i čujem da je mama uletela već u kupatilo da se tušira. Kada je izašla samo sam je pitao kako je bilo u gradu.

- Joj bilo je super, večerale i malo popile. Opet ćemo ponoviti ovih dana.

- Hmm... - nasmejao sam se i otišao u svoju sobu.

Miloš mi je sutradan rekao da je baš namerno pitao Bosketa i da mu je Boske rekao da mi je mama odlična kurvetina i da će je redovno sada karati, a možda i sa njim. Jedva sam čekao opet karanje moje mame koja je prelepa na kurcu tuđem. A Boskw je razvaljivao momački.

SVE O KORONI

LEPE VESTI! AUSTRIA SKRATILA KARANTIN: Važi za osobe zaražene koronom i one koji su bili u kontaktu sa obolelima!

Direktorki KBC Bežanijska kosa preminula majka od korone: Ujutru krenula u vizitu i borbu za živote!

KORONA SE NE ZAUSTAVLJA: Povećan broj pacijenata na respiratorima u užičkoj bolnici

GOJKOVIĆ PORUČIO: Mere ostaju kako bismo jesen dočekali sa što manjim brojem zaraženih

NOVE MERE U VRTIĆIMA: Roditelji i vaspitači ne misle isto

Koliko je Boske dobro jebao moju mamu, rezultat je taj da je mama počela učestalo da se sa njim viđa. Ispalo je da Boske mojoj mami ispunjava sve erotske zelje. Mami je realno trebalo to. Barem sam uvek znao gde će je jebati i gde se mogu uštekati i gledati je. Pravio sam se mutav kad god sam išao kod Bosketa, a on je onako naivan uvek pitao.

- Kako ti je mama? Pozdravi je puno.

Ćutao sam sve dok jednom nisam našao njene gaćice pored garniture u dnevnoj sobi. Pravdao se da su to gaćice njegove ribe, ali sam mu prosto rekao:

- Boske, sinoć se mama spremala. Obukla je ove gaće, a kada je došla kući i krenula da se tušira nije imala gaćice na sebi. Priznaj i sve je OK. Ona je odrasla žena i njen je život, pa neka radi sa njim šta god hoće.

- OK, brate, Viđam se sa tvojom mamom već neko vreme i stvarno nam je mnogo dobro. A znam da si ti gledao sve to sa Milošem koji mi je i rekao - pričao je Boske.

Prvo sam se postideo, a onda rekao:

- Da jesam i šta ima veze.

- Budi večeras na prozoru u 22 sata. Mama ti tada dolazi, ali samo u gaćicama i preko sebe mantil-kaputić - pozvao me Boske.

Tako je i bilo. U 22 sata sam se zaštekovao i čekao mamu da dođe. Eto je, ulazi u dnevnu sobu i samo ga je žvalavila jezikom. Sela je i zatražila mu piće. 

seli su, a mama je polako otkopčala mantil i raširila ga. Boske je imao najlepši pogled, uhvatio je za vrat i polako je par puta poljubio. Mama se naslonila na krevet i raširila noge, polako je mazila pičkicu dok je on gledao i prstima mazio usne njene

Dao joj je neku kesicu, šapnuo joj je nešto.

- Ju! Misliš da je to pametno - upitala ga je.

- Da jeste, učini to za mene.

Otišla je do kupatila i zadržala se par minuta. Izlazi u čarapicama kao ribarska mreža, bez gaćica. Ali kako je izašla tako je na krevetu ugledala Bosketa golog kako leži, a pored njega njegov drugar koji je isto go i koji nadrkava kurčinu. Pre nego što je mama izašla, ovaj Bosketov drugar je uzeo i popio neku tabletu koju je uzeo i Boske uz komentar:

- Kurva je najebala sada, razvalićemo je.

Mama se u trenu zbunila. Lagano je nastavila ka njima.

- Lepi, da li si siguran da želiš da me podeliš sa drugarom?! - pitala je Bosketa onako kurvanjski.

Stala je između njih i počela da im liže kurčine. Mumlala je sve dok joj ovaj Bosketov drugar nije nabio jednom jako i čuješ:

- Glo, glo, gloooo.... Ahhh, jebi me usta, jebi me!

Jebali su je u usta, a onda su je okrenuli u njenu omiljenu pušačku pozu. Legla je na leđa da joj glava visi, a Boske je stao iznad nje i krenuo da joj nabija u usta, a ovaj momak je krenuo da joj liže pičku gde je već krenula da bude malo glasnija.

- Ahhhh.... Too, too mi radi! Liži tu pičkicu bezobraznu! Hoću posle da je jebeš jako, a Boske da to sve vidi.

Boske je ustao okrenuo je mamu ka drugaru i krenuo da je jebe u pičku, dok je pušila ovom momku. Od svih tih reči, poza i sada kada je jebu, ozbiljno sam svršio za minut

Uživao sam gledajući najbolji porno film u kome moju mamu jebu dva muškarca. Guzio je jako i isto tako drugar Bosketov joj je nabijao kurac u usta. Mama je sve to odobravala.

- Udari me po guzi! Jebi me jako! Uff... Što volim to kada me jebe dobar kurac! Ahhhh... Ahhhh...

Boske je okrenuo mamu sada ka drugaru svom. Mama je legla na leđa i primila kurac ovog momka. Držao je za vrat kao da je davi i jebao u jednom bržem ritmu. Boske je stao iznad i rekao mami mojoj:

- Liži mi guzu i jaja. Da li uživaš Oljice, Nikolina mamice?

- Ahhh... Naravno da uživam, koliko sve ovo volim.

Kako je šta pričala tako su je sve jače i jače jebali i Boske i drugar njegov. Boske se okrenuo i sada mu je mama baš lizala čmar dok je ovaj momak tucao u pičku i krenula je da prska iz nje. Momak ovaj je razmazivao sve po njoj i terao je da liže jače čmar Bosketu. Dobila je i po koji šamar i jednom je čak pljunio, a čuješ mamu...

- Mmm... Vidi ti njega bezobraznog, perveznoš. Što što voli i prljavo. Ajde tucaj me! Ahhh... Ahhh... Jako mi ga nabijaj.

Ustala je i sela na kurac ovog momka. Boske nije čekao ni tren odmah je stao iznad mame da mu skvasi jezikom kurac i odmah se spustio da joj ga nabije u dupe. Krenuli su naizmenično da joj ga guraju, bila je u prelepom sendviču koji je tako jebe da iz nje sve curi. Mama je samo počela da vrišti i da stenje glasno.

- Jebite me, jebite me, jer ja to volim! Volim što sam kurvetina i što ćete me puniti.

- Ajde Olja to voli. Nisam kao vaše devojke koje sve ovo vole, a ne smeju. Ah! Jel ti se sviđa mali? Mesi mi sise i hoću da mi posle staviš kurac između sisa. Kakve su ti moje sise?!

- Mmmmm... Prelepe su kurvo jedna, prelepe! Volim kurve sa silikonima.

Okrenuli su je. Boske je ostao gore i krenuo u pičku da je jebe, a drugar njegov u dupe. Posle par minuta počela je da svršava, da koluta očima i pravi grimase. Tresla se i jako ih je držala i grebala Bosketa po grudima. Boske je ubrzo posle nje svršio i to sve u pičku moje mame, a drugar je nastavio da je jebe.

Boske je seo prekoputa njih i polako mazio svoj kurac i bacio po koji pogled ka prozoru uz osmeh gde sam ja stajao i gledao, drkao. Drugar njegov je naguzio i okrenuo ka Bosketu

- Ajde kurvo matora, gledaj svog jebača i uživaj u tucanju!

Počeo je da guzi mamu jako i bezobrazno. Mama je trljala pičkicu i tako se lepo naguzila, izvila se i malo se jezikom žvalavila sa njim. U trenutku je opet počela da svršava, pala je preko kreveta i krenula nekako da drhti. A drugar Bosketov je još par puta nabio i krenuo da prska po njoj. Mama je po sebi razmazivala i rekla:

- Bože kako sam sada jako svršila.

Malo je tu Bosketu bilo krivo, ali iskulirao je. Prišao joj je, uhvatio za kosu i stavio joj kurac usta. Mama je ostala da leži pored tog dečka, a on je prokomentarisao:

- Pa mamice svaka čast. Ozbiljna si kurva. Prelepa si i atraktivna, ne bih nikada rekao da si toliko alava na kurac.

SVE O SPORTU

ĐOKOVIĆEVE REČI ODZVANJAJU AMERIKOM: Moćni Nole pkazao Amerima šta mogu da očekuju

ŠEF STRUČNOG ŠTABA PARTIZANA PRAVI PROMENE VELIKIH RAZMERA : Navijači crno-belih iznenađenji

HABIBOV ROĐAK JE PRAVO BORILAČKO IZNENAĐENJE: Verujte, bolji je od njega!

Mama mu je stavila glavu u krilo i polako mu češkala jaja i po koji put olizala kurac. Boske je otišao da se tušira, mama je nastavila da mu liže jaja i čmar. Uzela je tako sočno da radi. Meni je bila okrenuta leđima tako da je bila nagužena i sve sam mogao lepo da vidim. Kao i opet da svršim. Kako je Boske izlazio iz kupatila drugar njegov je počeo da svršava opet, svršio je mami po licu, ustima, mama je sve to olizala i usisala mu sve sa kurca. Ustala je...

- Momci mislim da je noć bila prelepa, ali ja moram da idem.

Seli su još 15 minuta, popili su piće i mama je lagano krenula kući sva srećna, kao i ja što sam sve to mogao da vidim i tri puta da svršim. Sutradan sam uzeo njen telefon da vidim šta ima u njemu i video gole slike koje je slala tom Bosketovon drugaru uz tekst "bilo mi je lepo sinoć", a on je napisao "voleo bih da te vidim jednom kod mene, ti i ja sami". Mama je stavila smajli i poslala svoju golu sliku sa pičkicom raširenom uz tekest: ona te želi i dobićeš iznenađenje jedno.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti