24°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

CRNAC JE ZALUTAO U MOJIM BRAZDAMA Kolena su mi klecala dok me je obrađivao čvrstom komadinom

Bila sam puna emocija pomešanih sa strahom, jer o Romima su kružile priče kako su jako naporni i vole da ucenjuju ljude. Kao da i mi to ne činimo još više nego oni. Kako bilo da bilo meni se taj čokoladni momak jako svideo i ono kako se ponašao prema meni. Sada kada sam sedela uz čašu crnjaka postalo mi je jasno - da je samo jednom viknla bila bih žrtva silovanja.

Celo veče sam mazala guzove nekim bebi kremama i uljima da koža bude meka, a u macu sam sipala velike količine vazelina. Širila sam macu krastavcem i posle više pokušaja po ponoći nisam osećala bol samo uzbuđenje. Ne sećam se kada sam zaspala ali me probudilo zvonce na vratima. Brzo sam obukla šorts na golu guzu i prebacila prekrivač preko onih kremica i krastavca. Na vratima je stajao nepoznati muškarac, četrdesetak godina možda, i pitao da li mi je najstariji brat Goran tu? Objasnih mu da on živi sa porodicom u Luksemburgu, a ovde dođe povremeno. Reče da se zove Mahmut i da je doneo neki novac koji duguje Goranu. Pozvah ga i on sede na terasu i ja mu ponudih rakiju našta on reče:

- Može samo ako i ti popiješ.

Uz čašicu mi objasni da je rodom odavde i da su mu petorica braće mlađe žive u cigan mali. Uz priču sam popila tri-četiri ujakove rakije koja obara, kada on ustade pružajući mi koverat i reče koliko tu evra ima. Malo se uplaših, ali uzeh. Na kapiji me odmeri i reče da bi voleo ako ostane tu duže da me poseti jedne noći. Nasmejah se i rekoh da ja goste primam do 21 sat, okretoh se i uđoh u kuću. Bacih pogled na sat bilo je 18 sati. Kako vreme leti i uđoh da još jednom namažem moje lepe guzove kremicama pa na klistir/to sam videla u pornićima/crevo od tuša sa mlakom vodom u macu i ispiram sve dok voda ne bude čista a onda mlaku koktu promućkam namestim na rupici i dobro je napunim tako da bude mirisna.

Vreme je letelo i ja sam bila skockana već u pola osam a kada otvorih balkonac shvatih da pada kiša. Obradovah se jer se sredih u fulu od tangica do šminke i kada pođoh uzeh pelerinu sa kapuljačom ni rođena moja majka Rosa ne bi prepoznala. Stigla sam kod škole a tamo ispred parkiran jedan automobil i u njemu jedva poznadoh momka. Pokucah na staklo suvozačevih vrata i on ih otvori. Kada skidoh pelerinu i sedoh on me čudno gledao. Upitah ga:

- Pa zar ti ne čekaš mene?

Sav zbunjen i ozarenog lica me dohvati i uvali mi jezik a ja ga počeh sisati i mrsiti mu kosu.

- Jebem te, pa ne mogu da verujem da si to ti - a onda malo snuždeno reče.- Jebiga, došao mi brat pa je sada kod nas ludnica, znači ništa od sobe.

Ja bez razmišljanja rekoh da pali auto i pokazah mu kuda da vozi. Kada smo stigli do moje kapije ja izađoh i otvorih je a onda i garažu i on tu smesti kola. Ušli smo u kuću i tu više nije bilo priče, počeli smo se strasno ljubiti i maziti. U prekidima ja mu rekoh da je vreme da saznamo kako se ko od nas zove.

- Ja sam Omer, a ti ti si Sadika jer ja oću da te zovem.

Nasmejah se i rekoh da je OK. Njegove ruke su mi već zalazile pod haljinicu a onda i jedan prst pored gaćica nađe put do moje rupice i uz moj "oooo oh“ ukliza unutra. Padosmo na krevet i Omer je bio između mojih nogu koje ja još malo raširih, a on ih podiže na svoja ramena.

- Ovog puta oću da te karam, oću da te napunim mojom spemom, oću da vrištiš.

Još malo je trljao prstom moju podmazanu macu a onda svuče džins gaće nije nosio i poče trljati svoju kurčinu kroz moju brazdu. Svaki put kada bi prelazio preko moje rupice pojačavao bi pritisak kurcem a ja sam se gubila, ludela.

- Jaaaaaoooooj, daaaaaj miiiii gasaaaaa, daaaaaj, jebimeeeeeeee jebiiiiiiii!

Vikala sam a on samo poduhvati moju guzu namesti svoj obrezani glavić na rupicu i napravi dva poteza u istom momentu. Povuče moju guzu ka sebi a svojim kukovima se pokrenu napred i uz moj vrisak kurac ulete bar do pola. Jeste bolelo ali se nisam žalila jer to već dugo želim. Posle nekoliko sekundi mirovanja napravi opet isti pokret i zaurla:

- Evo ti gaaaaaaaaaa evooooooo kujoooooo, ceooooo je unutra. Da znaš da si sad moja pička, moja kučka i radiću sve što poželim od tebe. Mmmmmmm, napraviću od tebe cigansku drolju! Jooooooj, evoooo... Jebem, teeeeee!

Nisam u trenutku ništa razumela šta je vikao jer je i mene počela obuzimati vatra. Plamen je obuhvatio moje celo telo tako da i ako nisam nikada bila jebana. Počeh vrteti guzom, cikati i vriskati:

- Jeeeebiiimeeee jebiiiiiii napravi jooooooj tooooooo naguzi ovu kuju cigansku drolju napravi daj napravi jedno cigančeeeeeeee!

Ludela sam od osećaja ispunjenosti i od udara orgazma koji su tresli celo moje telo. Sada smo se ljubili, skoro gutali jedno drugo, a mene su stresla dva jaka orgazma. Svršavala sam kao najveća drolja, gubeći razum. U trenu Omer zaurla:

- Evooooooo svrrrrršaaavammmmmmmm grrrrr uuuuuh toooo kujo mešaaaj biće lepo cigančeeeeeeee!

Onda je počeo pustati neke ne artikulisane skoro životinjske zvuke. Roktao je, zavijao kao vuk, mumlao prskajući spermu u mene. Za tren izgubih svest jer je osećaj bio izuzetno jak. Kada se povratih on je ležao na leđima a kurac mu je štrčao kao da smo tek počinjali. Ispružih ruku i uhvatih ga za onako umazan kurac, pridigoh se, počeh jezikom skidati ostatke sperme.

- Joooj pico moja i ja bih još ali moram kući brat me čeka a evo već je jedanaest sati nastavićemo kada ode i to u mojoj sobi ima da mi budeš ciganka i da te karam a ako bude malo tu su moja braća a i đedo.

Bila sam rasturen pa ništa nisam povezivala šta priča. Ustadoh a njegova sperma poče da se cedi niz butine. Omer se brzo spremi i ja ogrnuh pelerinu preko tangica, haltera i čarapa i otvorih garažu i Omer ode. Tek posle tuširanja kada sedoh uz čašicu rakije povezah da je Mahmut Omerov brat i zapitah se dali su svi u njihovoj porodici uvek napaljeni?

Nakon seksa sa Osmanom baš sam se osmelila i već razmišljala da ga pozovem sutra da provede celu noć kod mene u kući. Ustala sam, dobro se istuširala i obukla da odem do pekare i kupim nešto za doručak. Naravno ispod šorca samo tangice a gore majica sa V izrezom jarko crvene boje. Kada sam već bila na glavnoj ulici bolje rečeno na putu Zvornik-Loznica ugledah Osmanov auto parkiran kod mini marketa. Obradovah se i sva srećna krenuh ka autu kada se na vratima marketa pojavi Mahmut. Razvukao je usne u osmeh.

- Pa gde si, baš sam razmišljao da navratim do tebe na rakiju znam da ti ujak donosi dobru šljivu.

Na silu se nasmejah ali mu odgovorih da sam mu još juče rekla da goste primam samo do 21 sat.

- Baš bi mi danas odgovaralo, braća idu u Tuzlu kod sestre i noćiće tamo.

Rastužih se jer shvatih da Osman danas neće biti tu. Mahnuh mu rukom i odoh. Celi dan do 18 sati sam provela na Drini sa nekim drugarima koji su bili napaljeni kao životinje. Ja sam, da ne primete, odmeravala njihove kurčeve u gaćama, tvrde i dignute. Ali, to je bilo sve što sam smela i pomisliti kada su oni u pitanju. Najviše sam obraćala pažnju na druga iz Velikog Zvornika kod koga se ocrtavala golema izbočina. Kod kuće tuširanje i pripremanje guze i mace kao da ću se kresnuti sa nekim a znala sam da ću ovu noć provesti sama. I taman sam doterala pičkicu u fulu kada se začulo zvono. Odoh do prozora a na kapiji je stajao niko drugi do Mahmut. U trenu se sva pogubih i na brzinu skidoh šminku a poreko suknjice i bodija obukoh trenerku. Izađoh u nekim papučama do kapije:

- Jesi li rekla da goste primaš do 21 sat, pa ja pomislih bolje je ranije.

Nasmejah se ali mi srce brže poče kucati. Mahmut se baš doterao i napirlitao da su mi kolena zaklecala. Otvorih kapiju a onda i veliku i rekoh mu da uđe u dvorište kolima. Ušli smo u kuću i ja primetih da on drži ruke iza leđa. Kada zatvorih vrata on ispruži levu ruku sa buketom ruža i kada ga ja primih sva zbunjena i pogubljena misleći da mu je Osman sve rekao on tada u desnoj ruci pokaza flašu šampanjca. Bila sam u isto vreme i srećna i preplašena jer ako je Osman njemu nešto rekao to bi značilo da će pričati i drugima.

- Vidi, iznenađena si sa mojim poklonima, pa da ti kažem došao sam sa namerom da vidim koliko me moj instikt vara ili ne vara.

Pogledah ga i više ono kao ozbiljno ga upitak o čemu se ovde radi i šta on to misli o meni. On uz osmeh reče da se ne nerviram jer on je jako diskretan momak. Već u panici ga upitah:

- Hajde reci šta si ti to otkrio, koju tajnu si spreman čuvati?

On mi prriđe i uhvati za nogu povlačeći nogavicu na gore. Ja sa gotovo zaledih zaboravila sam da su na nogama kurvanjske najlonke. A on je upravo zbog toga došao. Da me jebe jer misli da sam kurva. Ućutah i sedoh u fotelju a on preko puta mene na trosed.

- Nemoj se brinuti, ja nikada nikome to ne bih rekao, samo bih voleo šta još lepo imaš ispod trenerke?

Bez razmišljanja ustadoh ne znam odakle mi hrabrost kada mu rekoh da se raskomoti i otvori šampanjac dok se ja ne vratim. Obnovih šminku pa tako skockana na drhtavim nogama izađoh iz kupatila. Začula sam jak oštar zvižduk a onda:

- Uuuuuh jeeeeee pa ti ti si prava pičketina. Prava kurvetina.

Okrete me u krug pa nastavi:

- Ovakav komad nikada nisam imao priliku da upoznam. Jooooj oćeš se kresati samnom, oću da te prcam!

Prišao mi je sa flašom a ja izvadih dve čaše za šampanjac i kucnu smo se i popismo a ti mehurići probudiše leptiriće u stomaku. Da prikrijem napaljenost pustih muziku i on se nasmeja i još čvršće steže moju ruku privlačeći me sebi. Znate ono još malo otpora da ne pomisli da sam kurva. Već u sledećem trenutku sam mu strastveno odgovarala na njegove poljupce. Kako je taj ljubio, bio je tako nežan - potpun kontrast na njegov izgled, gromada od čoveka.

Predavala sam mu se i sada sam već bila uz njegovo telo kao taksena marka. Iznad pupka oseti pulsiranje njegovog kurca. U trenu mu ruk "zaluta" pod moju suknjicu i poče da provlačiti prste kroz moju brazdu. Polako, ali sigurno sam se predavala tom tamnoputom muškarcu. U duši haos. Glava više ni ne funkcioniše te ja spustih ruku na njegovu izbočinu na pantalonama. On samo jeknu i sjuri mi jedan prst u moju guzu moju mačkicu i tada ja zaječah. Osetih da ne dodirujem pantalone, podigao me kao pero i doneo do ležaja. Spustili smo se na njega ali bilo je jako neugodno jer je on bio jako krupan. Osmelih se i mucajući ga pozvah u spavaću sobu gde je bio veliki bračni krevet.

Išla sam ispred njega i kada uđoh u sobu upalih zidnu lampu i kada se okretoh dah mi zastade. On je bio samo u boksericama a kurac je virio negde kod pupka. Preznoila sam se, ali nije bilo vremena za razmišljanje jer se nađosmo na krevetu moja guza je bila na dohvat njegovih prstiju a njegova kurčina mi sama okrznu usne. Više nisam ništa mislila samo sam osećala, osećala njegov debeli kurac u ruci a zatim uz njegovo mumlanje se nađe u mojim ustima.

Obrađivala sam ga što sam bolje znala a da sam to dobro radila pokaza on svojim uzdasima i ponekim uzvikom. A kada me njegov jezik dodirnu po maci ja vrisnuh i progutah jedan dobar deo kurca. Sisala sam ga, ljubila, lizala ga od muda do glavića i povremeno uzimala u usta i jaje u usta. Valjali smo se po krevetu bez reči samo su se čuli uzdasi i poneki vrisak dok mi je gurao jezik u macu i kurac u grlo. Izgubila sam pojam o vremenu kada on zaurla:

- Mmmmmmm... Joooooooj, evoooooo... Svršićuuuuuuu... Mmmmmmmmmm... Gutaaaaaaaaj kujoooooo sve progutaj! Mmmmmm!

Tada krenu sperma i skoro me uguši ali sam se trudila da progutam što više. Na kraju uz njegov komenttar:

- Ovo mi je baš trebalo, pojebo sam podosta žena i imao pušenja, ali niko mi nije ovako pušio kurac.

Tada šok, začulo se zvonce i ja brzo priđoh prozoru. Na kapiji je bila jedna komšinica. A šta je sve bilo te noći...

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti