4°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

VOLELA SAM DA ME KAŽNJAVA Posle njega sam bila modra, ali je pozvao i devetoricu drugara!

Dušo, nikad više neću ovo učiniti...

Prekinuo je moj monolog podigavši glavu, odmaknuviši usne sa moje pice i pogledavši me razočaranim pogledom. Zato požurih da nastavim svoju rečenicu:

- Da, nikad više ovo neću da učinim... sa devetoricom.

Zagnjurio je ponovo glavu u moje međunožje i lizao me prouzrokujući grčenje moje utrobe i bol kud god je njegov jezik prelazio. Nedelju dana pre toga sam luckasto i napaljeno otišla za Andrejem u bar hotela gde se tog četvrtka sastao sa saigračima iz tima, a sve sa namerom da me svi pojebu. Izdržala sam tu noć, na početku je bilo predivno, ređali su se, tucali su me onako žestok kako volim. Moram da priznam da ne volim mrljav seks. Volim da osetim svaki udar kurcem, volim da osetim čak i bol pri svakom ubodu, pri svakom prodoru u moju uspaljenu pičkicu.

OVO MORATE ZNATI

MILOVCI NAPRAVILI HAOS U SRPSKIM OPŠTINAMA: Đukanović pustio svoje zveri sa lanca

BOLNIČAR UHAPŠEN: UKRAO NOVČANIK PREMINULOG OD KORONA VIRUSA

ISKORISTITE DAN ZA OSVEŽENJE: Pogledajte gde nas očekuju pljuskovi

OD DANAS "OKO SOKOLOVO" NA DELU: PIŠE KAZNE i šalje na kućnu adresu

POJEDINI PROFESORI STRAHUJU OD POVRATKA U KLUPE: Jedna stvar može da bude kobna po njih!

Kasnije te noći, moje telo je postajalo umorno, ali neki đavo u meni me podstakao da ih izazivam i tražim još. Znate onaj osećaj kada ste toliko gladni da mislite da ćete biti u stanju da pojedete ogromnu količinu hrane, pa natrpate sve što je ponuđeno na stolu u tanjir, da bi na pola shvatili da ne možete više, ali i dalje jedete, jedete, jedete... sve dok vam ne pozli. Tako sam i ja te noći primala kurčeve i kurčine, gutala ih, lizala, lomila ih nabijajući se na njih, ludovala i iživljavala se zajedno s njima nad samom sobom. Posle, moja pičkica je bila već toliko izudarana i utrnuta da nisam više ništa osećala.

Samo je svaki pogled na neki od tih kurčina u meni budio tu nezasitost i potrebu da ga gledam kako nestaje u mojoj sočnoj, glatko izdepiliranoj pici. Odmah nakon tog događaja, samo što smo se malo odmorili, otišli smo kući, Andrej se spakovao i otputovao na dva dana na utakmicu. Kao pokošena, provela sam dva dana u krevetu. Moja pica je bila užasno natečena, potpuno tamnoljubičasta od krvnih podliva. Dok sam se tuširala, pokušala sam da zavucem prst u pičkicu. Bilo je to kao umakanje u živu ranu. Ustajala sam samo da se istuširam, na brzinu nešto pojedem, a zatim ponovo tonula u san. Trećeg dana, predveče sam se istuširala, doterala i obukla pažljivo, čekajući Andreja da se vrati.

Zgrabio me odmah s vrata i podigao ljubeći me svuda. Večerali smo, a zatim je otišao da se istušira a ja sam se samo zavukla u krevet. Nisam mu govorila o svojim bolovima, ali se približao trenutak da mu kažem. Izašao je iz kuptila zamotan peškirom oko pojasa, sa njegove kose su se slivale kapljice i spuštale se preko njegovih mišićavih grudi, preko stomaka, skroz do peškira. Odbacio je peškir i legao pored mene. Počeli smo da se ljubimo.

Moja utroba je pulsirala, ali sam pored tog divnog osećaja imala i osećaj tupog bola. Želela sam taj debeli kurac u sebi, ali bol je bila jača

- Srećo, moram nešto da ti kažem.

Odmakao se od mene i pažljivo me posmatrao. Ispričala sam mu za bolove, nežno masirajući njegov kurac. Želela sam da mu pružim zadovoljstvo, želela sam da i ja uživam. Počela sam da se spuštam a zatim i da ga ližem. Sisala sam mu jaja, usisavala sam ih duboko u usta, a onda počela da usisavam kurčinu, sve dublje i dublje. Oh, kako sam ga želela… Ali, bol je bio presnažan da bih pokušala. Nakon nekog vremena, Andrej je počeo da mi ljubi i grize grudi.

Želeo je da se opustim i da mu se prepustim. Ljubio mi je stomak i spuštao se sve niže. Moja modra pica je bila sva natečena i ružno ljubičasta. Kako joj se primaka mislila sam: ”Sada, kada je vidi ovako razbucanu i modru, ta njegova divna kurčina će da se zgrči, kao puž kad se uvuče u kućicu, ali on je počeo da me liže kao nikad do tada. Kada je pokušao da uvuče jezik u moju vaginu, ukočila sam se od bola i zajecala, pa se odmah povukao. Lizao me posvuda uokolo, bila sam na granici svršavanja ali nisam mogla da doživim vrhunac. “Bože, kako sam ga želela u sebi!”

- Uh, srećoooo - stenjao je Andrej.

- Jaooo, što smo ti uradili od pičkice… Ljubaviiiiii… oh… - nastavljao je da liže i stenje sve glasnije.

Moja napaćena pičkica ga je baš takva još više palila. Nikad u životu nisam videla njegov kurac tako čvrst, modar… skoro iste boje kao moja pomodrela pičkica. Kleknuo je i počeo da me nežno trlja svojim kurcem sa kojeg se obilato cedila beličasta sluzava tečnost. Osetila sam glavić na ulazu i već sledećeg trenutka je počeo da prodire. Kao da nožem prodire, oštar bol se širio mojojm utrobom. Kada je prošao glavićem, stao je, pridigao se na laktove i pogledavši me upitao:

- Ljubavi, da prestanem? Boli li te jako?

- Polako dušo, daj mi ga polako. Jako me boli!

Kada je ceo bio u meni, zagrlila sam ga i zamolila:

- Srećo, nemoj da se pomeraš, daj mi samo trenutak da skupim snagu.

Opustio se na meni, nije se pomerao, a zatim se nalaktio i gledao me u oči. Stisnula sam mišićima pičkice i osetila njegovu debljinu u sebi.

SVE O KORONI

U MAĐARSKOJ 43 NOVA SLUČAJA: Nema novih umrlih od KOVID-19

NEVEROVATNO! NJENA PRIČA NIKOGA NE OSTAVLJA RAVNODUŠNIM: Preležala sam koronu i rodila bebu s antitelima!

KORONA U SRBIJI: Užice ima najviše pozitivnih dok Kosjerić odoleva

PREDSEDNIK SANU O BORBI S KORONOM: Zahvalnost dugujem onima čija imena ne znam

U KANDŽAMA KORONE: Broj obolelih od virusa premašio 20 miliona

- Uh, srećo, kako ti je debeo! Oh, kako ga divno osetim! - šaputala sam.

- Ako te tako ne boli, nastavi, ljubavi! I ja tako divno osećam! - govorio je gledajući me u oči.

Moja pičkica je neprekidno pulsirala, ali je on bez pokretanja bio zabijen u meni. Osećala sam kako raste još više i nastavljala da ga muzem picinim mišićima dok nije eksplodirao, zajedno samnom. U naredna 3 dana smo se tako jebavali po nekoliko puta. Pica mi se oporavljala, a moja seksualna želja je postajala još veća. I tako, dok me prestravljeno pogledao kada sam izjavila da neću to više da radim (govoreći o redaljci sa njegovim drugarima), sa nekom strepnjom u glasu je upitao:

- Nikad više?

Nastavljao je da me liže, ali sam osećala kako nestrpljivo iščekuje odgovor.

- Da li bi bio razočaran kada bih ti rekla da neću više?

Ukočio se, a ja sam nastavila:

- IIi bi ti više prijalo da ti kažem da su mi devetorica bila previše, ali da bi rado ponovo to uradila sa trojicom, četvoricom…

Počeo je da me žešće liže dok mu je kurac poprimao ponovo onu abnormalnu debljinu i čvrstoću

- Šta se dešava, dušo? - pitala sam ga dok sam ga nežno milovala rukom.

- Uh! Ni…šta draga. Oh!

- Šta te toliko napalilo šećeru? - pitala sam.

- Uh, setio sam se kako si ih sočno primala redom, zajedno samnom, ali mi je najlepše bilo ono zadnje, kad smo se nas dvoje pojebali. Volim kad ih primaš, volim kad vidim kako su se drugari napalili i čekaju u redu, a svaka pomisao na to da je to sve moje, da je ta pičkica koju tako nemilorsrdno razbijaju, moja, učini da moj kurac postane tvrd k’o kolac. Uh, poželim da te kaznim kurcem za to jebanje s njima!

Okrenula sam se na stranu, izbacila guzu i zastenjala:

- Kazni me još!

Kada je uklizao kurcem u moju pičkicu, bol je bio skoro beznačajan. Prvi put nakon redaljke sa njegovim saigračima, jebao me ponovo životinjski, baš kao što je rekao, kao da me kažnjava. Vratili smo se našem ustaljenom životu, moja pičkica je ponovo bila gladna i korišćena svakodnevno. Jedne večeri, ležali smo i mazili se, a onda je Andrej počeo da diše duboko i da šapuće.

- Uh dušo. Zaželeo sam se da te gledam kako te drugi nabijaju na kurčeve, kako ti razvaljuju tu tvoju lepu, sočnu pičkicu. Zar ne bi volela da osetiš dva kurca u sebi? Kako te šire i razvlače?

- Bih!

Odmaknuo se od mene, uzeo telefon i pozvao nekoga. Pričali su i onda je rekao:

- Kod kuće smo! Upravo se spremamo za dobar seks. Šta, hoćete da nam se pridruzite? Pa jedino ako možete da dođete brzo!

Odbacivši telefon na stranu, smeškao se, a ja sam znala da ću te noći biti ponovo izjebana. Jezikom je prodirao u moju pičkicu, zabijao prste obe ruke u nju, razvlačio je, a zatim mi nabio kurčinu u nju. Odgurala sam se od njega dok nije ispao, okrenula sam se na stomak, podigla na kolena i kao kučka počela da mrdam guzom, mameći ga da me uzme. Promuklo je prostenjao:

- Jooj, što volim kad se ponašaš kao droljica! Onda nemam osećaj krivice što te jebem kao drolju.

Kada se nabio u moju pičkicu, mislila sam da će mi izaći na usta.

- Jel se mojoj droljici dopada ovo?

- Daaaa!

- Hoće li droljica još?

- Uh, jebi me! Pokaži mi kako se droljice jebu!

Životinjski se zarivao u mene. Uživala sam dok je svojojm debelom kurčinom rovao po mojoj utrobi. Taman kad sam se počela da se približavam vrhuncu, začulo se zvono na vratima. Ustao je, otključao vrata, primakao se interfonu i promuklo rekao:

- Hajde, ulazite! Vrata su otključana!

Dok se vraćao, gledala sam njegov veliki kurac sav mokar od naših sokova i zavrištala:

- Jebi meee!

Ponovo me zakucao za krevet i nastavio da me jebe. Vrata su se otvorila i dvojica njegovih drugara su ušla. Nastavili smo da se tucamo kao dve životinje. Za tren je kurčina jednog od Andrejevih drugara bila u mojim ustima, dok je drugi nameštao svoj kurac na moj čmar. Počeo je da prodire polako.

Za čas se moja guza adaptirala na kurac i sada su sinhronizovano njih dvojica ulazili i izlazili iz moje pičkice dok mi je treći rasturao vilicu

Što su me više jebali, sve sam bila napaljenija a orgazmi su se ređali. Jedan od njih je svršio i seo u fotelju, poigravajući se svojim kurcem i ne dozvoljavajući mu da omlohavi potpuno. Tražila sam da me pojebu u pičkicu obojica. Andrej me nabio na kurac i povukao na ivicu kreveta, a zatim ustao samnom nabijenom na njegovu batinu. Moje ruke su bile obavijene oko njegovog vrata, moje noge oko njegovog struka dok me on tako stojeći žestoko jebao. Znao je da to volim. Za čas bih svrsila kada bi tako zverski, počeo je da me rastura, ali on je zastao za trenutak da omoguci drugu da mi i on zavuče svoju kurčinu. Predivan osećaj me ispunio dok su mi dva kurca kidala pičkicu kao dva manijaka.

- Oh! Oh! - jecala sam.

Osetila sam kako se Andrejev kurac još jače ukrutio. Ljubili smo se dok mi je punio pičkicu u kojoj se njegov kurac najprije sudarao sa kurcem njegovog drugara, a zatim zajednički, jedan do drugog uranjali u moju unutrašnjost. Samo još par uboda i drugi je svršio. Zadovoljno sam se protezala po krevetu kao mačkica, a zatim sam ustala i otišla da se tuširam. Zoran, drugar koji je prvi svršio je ušao odmah zamnom i rekao ulazeći pod tuš:

- Moram da te još jednom nataknem na kurac, jednostavno, to je jače od mene.

SVE O SPORTU

BOGDAN UZALUD RAZIGRAVAO SAIGRAČE: Hjuston demonstrirao silu protiv Kingsa

NOLETOV BRAT OD DRUGE MAJKE: Sada je i Bogdanovića uzeo pod svoje! Pojavila se prepiska (FOTO)

PORAZ NA DOMAĆEM TERENU: Alesandro Nesta kao trener ni blizu onog majstorstva sa terena

DRUGO KOLO KVALIFIKACIJA ZA LIGU ŠAMPIONA: Zvezda može u Sarajevo, ali i Tiranu

Okrenula sam guzu i natrćila se. Najpre mi ga je uvukao u mokru, razvaljenu pičkicu, a zatim mi ga počeo uvlačiti u guzu. Nabijao je žestoko gnječeći moje grudi. Bilo je divno ali nisam mogla da svršim, ali on je ubrzo počeo da nabija još jače i brže a zatim da stenje dok mi je zalivao unutrašnjost mlazovima vrele sperme. Izašao je ispod tusa i ostavio me da završim tuširanje. Dok sam se vratila, Andrej je bio sam, ležao je na leđima s čašom vina, a kurac mu je i dalje bio kao strela.

- Mmmmm, dušo?

Gledala sam to debelo svrdlo koje me bušilo nebrojeno mnogo puta i kleknula ispred njega usisavši ga u usta halapljivo. Sisala sam ga mahnito. Uhvatio me za kosu i počeo da se nabija razvaljujući mi vilicu. Odjednom je prestao, grubo me zgrabio i bacio na krevet, počeo da mi grize i liže pickicu, zabijao je 4 prsta ruke u nju, kidao je prstima a onda ponovo počeo da j grize. Podigao se na kolena i namestio mi ga na ulaz u pičkicu.

Znala sam da mi predstoji kazna. Uživala sam dok me kažnjavao sve žešćim udarcima. Podigla sam se na laktove i gladala kako mi njegov kurac uvrće pri ubodu i izvrće pičkicu napolje pri svakom izvlačenju. Izluđivalo me da gledam kako mi se pičkica savršeno zatvorila oko njegove kurčine. Zabio ga je žestoko i ostao tako zariven u mene. Znao je da to volim. Kružio je kukovima tako zariven u meni, dok mu je kurac još jače očvrsnuo. Svršili smo zajedno i klonuli na krevet.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad