31°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: HappyBSC

MOJA ŽENICA SE PODALA BLIZANCIMA! Bila je to NOĆ STRASTI koja se NE ZABORAVLJA!

Već duže vreme svingujemo.Uglavnom parove upoznajemo preko interneta,a desilo se par puta i u klubovima. Međutim,oboje više volimo trojku sa još jednim muškarcem. Razumljivo,njoj je lepše sa dva komada, a ja ,ja sam užasno bio napaljen svaki put kada je vidim između dve vatre. Ko nije doživeo da ženu vidi sa dvojicom,ne može da razume o čemu pričam. Koja je to transformacija! Uzorna ženica i majka se pretvara u nezasitu i pohotnu napaljenicu. Razumem fizičko zadovoljstvo, dvojica su, pa je i užitak verovatno duplo bolji .Ali šta ti je psiha! Sama pomisao da će dvojica biti u službi njenog zadovoljstva, uzbuđivala ju je do ludila. Tako mi je sama priznala. Ali takvih trojki na žalost, nismo imali puno. Dogovor je bio da to ne radimo sa nekim poznatim, a preko neta je bilo teško naći nekog normalnog. Ljudi valjda gledaju previše porniće, pa bi posle to da kopiraju. Pale se na svakakve gluposti i grubosti, tipa čupanja za kosu ili stezanja za vrat prilikom seksa, zatim ,sad ću da ti ovo,sad ću da ti ono”…Ta sranja nismo želeli. Tražili smo nekog normalnog, ko će se prema Ani ophoditi kao prema “princezi-kurvi”. Dakle, skoro sve vrste seksa dolaze u obzir, ali sa puno nežnosti i poštovanja. Prioritet je bio njeno zadovoljstvo, a ako je ona zadovoljna, ni naše zadovoljstvo neće izostati. 

Međutim, do sada smo samo četvoricu takvih upoznali. Pošto je drugi deo našeg dogovora bio, da nemamo sex dva puta sa istim muškarcem ili parom, shvatate da smo imali problem. Prošlo je oko sedam meseci od naše poslednje trojke, a novog kandidata nije bilo na vidiku. Uželeli smo se toga baš dobro i nisam hteo više da čekam. Rešio sam da platim. Ovde u EU, to nije problem, izbor je veliki. Međutim,nisam hteo klasičnog žigola. Počeo sam da tražim na netu erotsku masažu za žene. Neka počne sa masažom ,pa ako joj se svidi ,možemo da idemo do kraja! Kad sam ugledao jedan od oglasa, odlepio sam.To je to, pomislih. O tome nisam mogao ni da sanjam. Dva brata,blizanca, pružaju erotsku masažu damama i parovima.

Raul i Alexandro, Španci, ili tako nešto, na fotkama su stvarno bili identični. Pomislih na trenutak da je možda u pitanju neki prevarant, ali sam ipak zaklučio da su ipak dvojica. Jedan od njih je imao veći ožiljak na butini, a drugi ne. Trebao bi da budem ljubomoran na njihov izgled, ali ne. Pa bolje da su ovako lepo građeni i zategnuti, nego masni i čupavi. Želim najbolje za nju. Nisam se dvoumio. Telefonirao sam i zakazao za deset dana, subota 19h kod nas kući. Nisam mogao da izdržim, rekao sam Ani da sam rezervisao masažu, ali joj nisam rekao da su dvojica. Hoću da je iznenadim. Dani su tako sporo prolazili. Žao mi je bilo što su bili zauzeti pre toga, pa toliko moramo čekati. Tih deset dana smo se svaki dan seksali. Primetila je i Ana da sam više napaljen. Rekao sam joj da sam nestrpljiv i da jedva čekam subotu. Bili su tačni. Par minuta pre 7 čuli smo zvono na vratima.

Rekao sam Ani da bude u spavaćoj sobi dok je ne pozovem. Otvorio sam im vrata i bio baš prijatno iznenađen. Momci su izgledali još bolje nego na fotkama. Imali su oko 30 godina i ja ih stvarno nisam razlikovao. Dok su montirali sto za masažu koji su doneli, malo smo ćaskali. Pitali su me šta želimo. Rekao sam im da počnu polako sa običnom masažom, da je malo opuste, potom malo senzualnije i intimnije, pa ako joj to bude prijalo da idu do kraja.

-Ti nemaš problem sa tim-upita me jedan od njih.

-Naravno da ne - rekoh - to i jeste poenta i ne bi nam bio prvi put.Doduše,uvek je bio samo jedan muškarac sa nama.

Bili su spremni. Tu preda mnom, skinuše se goli i obukoše bele bade mantile. Zamolio sam jednog od njih da ode do kupatila i da sačeka par minuta, dok ga ne pozovem. Otišao sam po Anu. Pomalo nervozno sd šetala po sobi. Poljubio sam je, uzeo za ruku i poveo u prizemlje, u dnevnu sobu. Raul joj je pružio ruku da se upoznaju. Blagi osmeh i sjaj u očima su je odavali, da joj se svideo.

-Izvolite,možemo početi - reče on i pokaza joj prema stolu. Razvezala je svoj bade mantil i pustila ga da da sklizne na pod. Bila je potpuno gola.

- Jako si lepa i zgodna,danas baš imam sreće,a nije tako stalno u mom poslu.

Zahvalila mu se na komplimentu, a potom legla na stomak. Prišao sam stolu i iz džepa izvadio satenski povez za oči. Rekao sam,ovo je za veći užitak. Bila je iznenađena,ali nije se bunila. Ležala je vezanih očiju, potpuno gola, ispred drugog muškarca. Siguran sam da je bila dobro napaljena i kad bi prislonio prst na njenu picu, da bi samo skliznuo u nju. Raul je sipao ulje na njena leđa i počeo lagano da je masira. Polako, na prstima, otišao sam do kupatila i pozvao Alexandra. Prišao je i on stolu i zajedno sa bratom počeo da joj masira leđa.Kad je osetila 4 ruke na sebi,upita me: 

– I ti ćeš da pomažeš?

– Ne ljubavi - rekoh joj i skinuh joj povez sa očiju.

E to je bilo iznenađenje! Kad je videla da su dvojica i to identična, samo se nasmejala i ponovo spustila glavu na sto. Ali taj sjaj u njenim očima, to se rečima ne može opisati. Taj izraz njenog lica je obećavao da će ovo biti fantastično veče. Nastavili su da je masiraju, a ja sam stajao kraj njih i gledao. Sinhronizovano su je masirali, jedan levu, a drugi desnu stranu. Prelazili su svojim rukama od njenog vrata do stopala Masirali su joj guzu, sa prstima tako blizu njene pice, ali je nisu dodirivali. Rupica na guzi se sijala i bila blago otvorena od silnog ulja na njoj. Rekli su joj da se okrene na leđa. Počeli su da razmazuju ulje po stomaku i grudima. Njene ultra osetljive bradacice su se ekspresno ukrutile,a Ana je s’ vremena na vreme ispuštala malo glasnije uzdahe.

Masirajući joj unutrašnje strane butina,blago su joj prstima prelazili preko pice. Svesno ili ne, raširila je noge još više. Jedan, a odmah zatim i drugi, razvezaše bade mantile i skinuše ih. Ostadoše goli sa poludignutim kitama. Počeli su intenzivnije da je diraju po sisama i pici. Sa po jednom rukom su joj masirali po sisu, a drugom istovremeno sa dva kažiprsta bili u njenoj pici. Naizmenično su joj palčevima masirali klitoris. Usledio je i njen prvi klitoralni orgazam. Sada sa već nadignutim kitama, uzeše ulje i prosuše baš dosta po njenom stomaku i grudima. Jedan od njih leže na nju i poče da se trlja telom o telo. Drugi stade iza njene glave i stavi ruke između njihovih tela i spusti ih na njene sise. Njegova kurčina je bila na njenom čelu i dodirivala joj nos. 

Zabacila je glavu skroz pozadi i uzela njegov glavić u usta. Halapljivo je počela da ga liže i sisa. Htela ga je celog u ustima, ali bio je porilično veliki ”zalogaj” za nju. Onaj drugi ju je trljao glavićem po klitorisu. Tako jako ga je zgrabila za mišićavo dupe i povukla u sebe.Počeli su lagano i nežno da je jebu.Napokon sam se i ja skinuo.Tako mi je bio dignut i tvrd, da nisam smeo da ga pipnem da ne bi odmah svršio. Stao sam i ja pored njene glave. Pušila je Raulu i meni naizmenično. Alexandro je ubrzao. I dalje držeći ga za dupe, iz sve snage ga je uvlačila u sebe, po drugi put svršavajući. Raul htede da svrši i brzo ga izvadi iz njenih usta. Ana pusti Alexandrovo dupe i zgrabi Raulov kurac i vrati ga u usta. Počeo je momentalno da svršava. To je bilo previše za mene. Štrcnuo sam joj prvi mlaz po licu. Uze i mene za kurac i prisloni uz njegov. Pokušala je oba glavića da uzme u usta, ali nije baš moglo. Svršili smo joj malo u usta, malo po usnama i licu. Alexandro ga izvadi iz nje i htede joj svršiti na stomak, ali Ana ne htede njega da zapostavi. Prvuče ga sebi i stavi ga u usta. Kad je i njega iscedila, zadovojno je oblizala usne, a ono što nije mogla jezikom, pokupi prstima sa svog lica i razmaza po sisama.

- Odoh do kupatila,a ti im sipaj nešto da popiju-reče mi.

Onako gologuzi smo sedeli u dnevnoj sobi i pili sok, jer ne piju alkohol. Bilo mi je smešno da pričamo tako goli. Bili su oduševljeni Anom i njenom slobodom, a i našim otvorenim odnosom. Meni je bilo drago da je Ana tako opuštena i maksimalno koristi situaciju, ali priznao sam im, da baš i ne mogu da kažem da je uvek takva. Uglavnom je prisutan neki grč, ili sramota od mene, da bi se u potpunosti opustila i uživala. Ali ovo sada, ovo je kao da sam i ja neki stranac kog više nikad neće videti, pa je baš briga kakva će ispasti u našim očima.  A u mojim očima je idealna, baš onakva kakva bi voleo da bude. Ne volim folirantkinje i lažne moralistkinje koje su isfolirane sa svojim muževima, a kad im vide leđa, jedva čekaju neki divlji sex sa strane.

Posle 5-6 minuta mog monologa, Ana je ušetala u sobu. Obula je cipele sa najvećim štiklama što je imala, a obukla je “fish net”(mrežasti providni kombinezon) sa velikim otvorom od pice do guze. Uzela mi je čašu iz ruke i ispila ono malo soka što je ostalo.

Reče mi

-hvala ti za ovo ljubavi,odužiću ti se.Ali sada hoću još da uživam,da vas do kraja iskoristim. 

Onda je nastavila na engleskom,da bi je i oni razumeli.

– Ja sam sada gospodarica,a vi ćete raditi ono što ja kažem!O.K.?

Nasmejali smo se i klimnuli glavama u znak odobravanja. Sela je u fotelju i raširila noge koliko je mogla. Pozvala je Raula da čučne sa glavom među njenim nogama. Uhvatila ga je za kosu i nabila mu glavu na svoju picu. Vrtela mu je glavu, trljajući se o njegov jezik i nos. Alexandru i meni je rekla da stanemo, svaki sa po jedne strane fotelje. Nagela je glavu prema njemu i njegov opušteni kurac stavila u usta. Virila su samo velika izbrijana jaja. Počela je da ga sisa bez pomoći ruku. Levom rukom je pustila Raulovu glavu i počela meni da drka. Alexandrov kurac je rastao i pojavljivao se polako iz njenih usta. Svršavala je pod Raulovim jezikom. Potpuno je ukrutila moj i Alexandrov kurac.

Rekla je Raulu da ustane,a onda sam video da je i njegova kita ponovo u punoj veličini. Uzela je jastučić sa troseda i spustila se na pod. Klekla je, dupe maksimalno isturila u vis, gornjim delom tela bila je na podu, ispruženih ruku i jastučetom pod čelom. Kakva je to poza bila!

- Raul prvi,a vas dvojica čekajte.

Nije mu morala dva puta reći. Kleknuo je iza nje, uhvatio za kukove i prislonio glavić na njenu picu. Ona trznu naglo kukovima i on nestade u njoj. Uzdahnula je tako jako, da mi se činilo da je svršila od tog jednog “uboda”.,a mi smo mazili svoje kite. Nakon 5-6 minuta reče

- Dosta,sad ti Miloše.

Raul se skloni u stranu, a ja nastavih gde je on stao. Zabijao sam se silovito u nju, jer znam da voli jako i što brže. Osećao sam kako mi kurac pulsira jer sam bio blizu vrhunca. Sreća pa je bio Alexandrov red, pa je on nastavio, a ja sam odložio svršavanje.Toliko je uzdisala u transu, da nisam mogao da provalim kad svršava, ili uopšte ne prestaje da svršava! Posle malog predaha, Raul je ponovo bio u glavnoj ulozi. Dok se zabijao u nju, pokidao joj je rukama mrežasti kombinezon i uhvatio je odozdo za sise. Kad je osetila da je pri kraju, jedva izgovarajući, reče mu da ga ne vadi iz nje. Bio sam iznenađen. Znam da ima spiralu, ali od kad svingujemo, još niko nikad nije svršio u nju. Nije bilo vremena za dalje razmišljanje. Sa grčevima na licu, Raul se praznio u nju.

Bio je moj red. Njena, i onako vlažna pica, bila je još klizavija filovana Raulovom spermom. Nastavio sam silovito da prodirem u nju. Raul je legao kraj nje i podvukao glavu pod nju da joj ljubi sise. Izgleda da su mu se baš svidele.

- Alexandro,spremi se-rekoh mu i počeh da punim moju Anu.

Kad sa se skroz ispraznio,ustupio sam mu mesto i prišao Ani sa prednje strane. Izdigla se na dlanove i uzela moj kurac u usta. Raul je dobio još više mesta i još se podvukao pod nju, ne vadeći sisu iz usta. Alexandro se zabijao u Anu, a ona je u tom ritmu usisavala moju kitu koja je polako gubila na dimenzijama. Alexandro je zastenjao kao ranjena zver i počeo da svršava u nju.Kad se i on ispraznio, samo se spustio na pod i svi smo tako ležali par minuta da predahnemo. Kad smo došli sebi, ustali smo, Ana i ja smo nagrnuli bade mantile, a oni se obukoše i spakovaše svoj sto za masažu. Ponudili smo ih da još nešto popiju, ali rekoše da i onako puno kasne i da moraju da idu. Lepo smo ih ispratili, tj. Ana ih je ispratila još lepše, sa dugim poljupcima u usta. Ostali smo sami i skroz iscrpljeni

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti