21°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

ŠKOLARCI NA VRELOM ZADATKU Lizali smo mu ženicu dok nas je slikao

Nikada neću zaboraviti jednu ženu. Bio sam tada klinac i sa ujkom ostao još 5 dana na moru kada su moji otišli. Ujko je iznajmio sobu u nekoj privatnoj kući kod starog gazde a bila je još jedna soba na spratu u kojoj su odseli jedan čovek i žena. Kupatilo i kuhinja su nam bili zajednički.

Ah žena! Uopšte se nije oblačila. Stalno je bila gola i šetala. Bila je tako prirodna i opuštena a ja sam svakoga dana drkao na nju. Sprat je imao prostran hodnik sa stepeništem i ona bi izašla iz sobe kroz hodnik do kupatila ili do kuhinje pa uzela nešto iz frižidera ili skuvala kafu, uvek gola i nije se žurila. OK su bili, nudisti ali u kući sa nepoznatima je drugačije. Ujak bi stalno govorio kako bi je pojebao, kako ima dobru pičku. Ja sam tako želeo da je dotaknem, da je obgrlim oko nogu, da je pomilujem po dupetu i sisama, da joj dodirnem pičku. Imala je uredno oblikovane dlačice među nogama, osrednje veličine sise a okruglaste i podignute i fino izvajano dupe. Možda je imala, da lupim, oko 35-40 godina. Zvala se Katarina jer sam čuo kad je čovek zovne i to punim imenom.

Stalno sam grabio priliku da je vidim. U kuhinji je bio sto sa stolicama i baš tu bih seo da čitam stripove. Bio sam joj očigledno simpatičan što se zabijem tu a napolju super vreme. Znala je da je gledam. Njeno golo dupe mi se njihalo pred očima i razgledao sam ga kao njene noge i leđa. Osim što bi se pozdravila nismo ništa pričali. Zapalila bi cigaretu naslonjena na kuhinjske elemente i tako izloženu bih razgledao njene sise, struk, pičku, noge... Jednom se na trenutak počešala dole. Samo da me je zamolila tako rado bih je i sam počešao i pomazio.

OVO MORATE ZNATI

Srbija uvodi obavezan PCR test i karantin od 14 dana?

NESTALA DIVNA IZ NOVOG SADA! Izašla iz stana i od tada joj se GUBI svaki trag!

ODŽOVA DVA TELEFONA OTKRIVAJU KLJUČNE DETALJE: Analiza i utvrđivanje PROPUSTA, zdravstvenog stanja, okolnosti dolaska u Humsku...

OSVETILA MU SE: Bila je PREVARENA i POVREĐENA, ljubavnice su dolazile, a onda je uzela stvar u svoje ruke!

Gledao sam je bez imalo krivice. Gledao bih je kako tako gola skuva kafu ili se napući kad uzme nešto iz frižidera a krijući pod stolom držao se za kurac i drkao ga da ne primeti. Tada sam tek počinjao da drkam. Jednom je prala šolje za sudoperom kad je došao čovek. Video me, ali nije obraćao pažnju. Nešto joj je govorio da izađu a spustio joj ruku na dupe i prelazio preko guzova najnormalnije. Kao da su sami a ja sam gledao i žudeo da joj uradim isto. Pitao sam se da li bi me pustila. Dole u prizemlju sam imao jednog drugara i već prvih dana sam mu pričao kako ona stalno šeta gola. Nije mi verovao pa smo jednom seli u hodnik na pod da igramo "Ne ljuti se čoveče". Kao da nigde nismo mogli.

Sada kada se setim kako je to bilo providno, a žene kao za inat nema. Taman da ustanemo kad čujemo vrata. Ona izlazi gola golcata i pravo ka nama. Tu gde smo kao slučajno seli pored kupatila, hodnik je bio uži i morala je skoro bukvalno da nas preskoči. Kao nešto smo se pomerili da pukneš od smeha. Onaj moj drugar je sleđen blenuo pravo u njenu pičku, još kad podiže nogu mi ugledasmo obojica odozdo njene blago razdvojene usnice. Ta žena ne da se nije stidela nego joj se očigledno pokazivala i valjda joj se svidelo da nas preskače gola, čim je odmah izašla iz kupatila pa se vratila ponovo s peškirem o ramenu. Po treći put nas prekorači još smelije. Tuširala se. Bojan, moj drugar je neprestano ponavljao: Uh jebote! Iskreno, malo sam se bojao njenog čoveka. Nešto je uvek ignorisao moje  prisustvo niti se pozdravljao. Mislio sam zato što mu gledam ženu golu. On se pojavi kao i uvek u šorcu i krenu ka kupatilu a mi se uzrujasmo i hoćemo da se sklonimo.

- Ne, ne pomerajte se, samo nastavite - reče on prasačući nas.

Mi nastavismo partiju da ne bi bilo providno. On uđe u kupatilo i voda se utiša. Nije prošlo mnogo oni oboje izlaze. Ona za njim gola. Mislim da su se dogovarali nešto. On nas preskoči i zastade. Tek videh da mu je u ruci fotoaparat.

- Momci mogu li da je slikam sa vama - pita nas.

- Može - rekoh zbunjeno.

Žena opkorači "Ne ljuti se čoveče". Stoji raširenih nogu između nas a mi gledamo ka aparatu i slikao nas je. Kaže da gledamo u nju. Slikao je kako obojica gledamo u njenu pičku odozdo. Kako joj je bila lepa pička tako skroz izložena pred našim očima. Šta bih dao za te slike sada. Jedine slike su mi ostale u glavi. Kad joj je rekao da se nasloni na zid, našao sam se tačno između njenih nogu. Onda kaže da se malo spusti.

Ona se spusta i osećam kako mi prislanja pičku na glavu odozgo. Kaže mi da se nasmešim za sliku i nekakav kez sam napravio a njena pička mi nad glavom

- Odlični ste - kaže nam.

Konačno sam je dotakao kada je rekao da stavim ruke na njeno dupe dok sam klečao iza nje. Bojan ju je držao za pičku. Obojica smo bili kao hipnotisani. Držim joj guzove a kad joj on reče da nas priljubi uz sebe neću zaboraviti taj trenutak uranjanja lica među nene gole guzove kad mi je privukla glavu rukom i držala me činilo mi se večnost među njima. Čuo sam kako je čovek rekao Bojanu da zine kao da ce je ujesti a mogu misliti njegova zinuta usta spreda. Obrazima sam osećao njene vrele guzove i neprimetno sam je poljubio između. Još nam čovek reče obojici da se opružimo na leđa. Samo se sećam da smo joj obojica ležali ispod raširenih nogu a taj pogled na njenu pičku pravo odozdo između raširenih nogu nad nama...

SAZNAJTE JOŠ

ĆERKA BRANKE PUJIĆ I GAGIJA JOVANOVIĆA PRELAZI U MUZIČKE VODE: Gluma joj ide od ruke, a EVO šta kaže za PROMENU

LETELO PERJE U POLA NOĆI Izabela: Dovodim te do LUDILA!

POŽAR U PANČEVU: Zapalila se štamparija

VREMENSKA PROGNOZA ZA 12.AVGUST: Sunčano i veoma toplo!

Zatim se opružila po obojici. Prvo nam se navalila sisama posred face. Bila je teška ili mi se tako činilo što jedva dolazim do daha. U sledećem trenutku smo, svaki po jednu, njenu čvrtu bradavicu imali u ustima. To je trajalo. Stajali smo nepomični a čovek je više puta slikao i govorio joj da se smeši dok gleda u njega. Kurac mi se neprestano dizao i spuštao. Verovatno me, ipak, nečga bilo strah tada. Kad se žena povukla napred, pička joj je bila između nas dvojice a kukovima se prislonila uz mene i mahinalno joj obrlih butinu a to mi je bilo nezgodno. Vrhunac je bio kad odjednom priljubi se pičkom uz moj obraz. Dlačice su joj bile kao svilenkaste, a tada nisam znao da je vlažna dok ne osetih kako mi okvasi obraz. Tada nisam znao da se žena uopšte ovlaži. To mi je bilo neobično. Još se pridigla i kada je kolena stavila oko mene bilo mi je lakše od tereta. Njena pička je zjapila na par centimetara od mojih usta. Osećao sam kako zraci toplina iz nje. Spontano sam zinuo a čujem čoveka:

- Zavuci jezik unutra.

Tako lako mi je skliznuo pravo u nju. Čovek je slikao svaki trenutak ulaženja mog jezika u pičku njegove žene kada se pridigla i polako ponovo spuštala. Sav sluđen kurac mi se konačno više nije spuštao. Još se malo pridigla kad mi čovek reče:

- Nasmeši se još jednom.

Načinih nekakav usiljeni osmeh. Kako da se smešim tik pod njenom pičkom. Goreo sam. Žena me je gledala odozgo i prstima me dodirilala po licu dok je još lagano prislanjala pičku preko mojih usta, pa podigne pa preko očiju pa podigne. Bila joj je lepljiva. Samo je ustala, zahvalili nam se i otišli u sobu. Ostali smo na podu. Bojan i ja reč nismo jedan drugom tog dana progovorili. Tek sutra a ovi dvoje su odlazili i videli smo ih u dvorištu kako su nam mahnuli. Bojan je rekao kako mu je zabijala prste u usta. Čoveče! Kasnije u školi mi niko nije verovao pa sam prestao da pričam. Ne znam, možda sam hiljadu puta drkao vraćajući sve u glavi. Sve do prve devojke. Haha svakoj svojoj devojci bih se prvo okomio na pičku. Sve su padale na to.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti