24°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: tomiradi.com

PRVI SAM JOJ POKAZAO SVE VLAŽNE UŽITKE Želim da puniš moju šumicu, da postanem profesorka u krevetu

Svukao sam Miličine crvene čipkaste gaćice. Sasvim oskudne, pokrivale su tek manji deo njene široke, raskošne guzice. Nakon što sam je oslobodio i toga poslednjeg komadića odeće legla je pored mene potpuno gola, pokazujući mi svoju mladu osamnaestogodišnju tek punoletnu pičkicu, ukrašenu bujnim crnilom stidnoga trougla. Bio sam prvi koji joj je polizao pičku.

Provukao sam dlan preko njenog venerinog brežuljčića, kroz stidnu šumicu i prsti mi urone u vrelinu njene pice odmah tražeći klitoris. U njenu usku, tesnu picu kurac je ušao svega nekoliko puta. Pre mene imala je samo jednog dečka, s kojim je imala seksualne odnose. I to se, po pravilu, dešavalo na zadnjem sedištu automobila, koji bi pozajmio od roditelja. Zatim bi je odvezao na neki mračni, zabačeni, sporedni put, gde bi je jebao. A jebačina se isključivo svodila na tipični obrazac mladog neiskusnog ljubavnika - seks je gotov kada on svrši. Tako da pre mene nikada nije upoznala seks sa iskusnijim ljubavnikom, koji bi joj svojim iskustvom i veštinama obogatio seksualni život.

OVO MORATE ZNATI

Srbija uvodi obavezan PCR test i karantin od 14 dana?

NESTALA DIVNA IZ NOVOG SADA! Izašla iz stana i od tada joj se GUBI svaki trag!

ODŽOVA DVA TELEFONA OTKRIVAJU KLJUČNE DETALJE: Analiza i utvrđivanje PROPUSTA, zdravstvenog stanja, okolnosti dolaska u Humsku...

OSVETILA MU SE: Bila je PREVARENA i POVREĐENA, ljubavnice su dolazile, a onda je uzela stvar u svoje ruke!

Na neki način bila je moja učenica. I vrlo brzo je upijala i usavršavala gradivo. Mladenački znatiželjna i radoznala, željna novih načina i poza, svakodnevno je neskrivano pokazivala ambicije da obogati seksualni život. Zapravo, oboje smo, jedno drugome, oplemenjivali naše seksualne živote. Ona u seksu sa mnom, iskusnijm ljubavnikom koji joj je otvarao put u do tada nepoznate užitke, obogaćujući i dižući njen seks na neku novu višu razinu. A ja, seksom sa deset godina mlađom curom, čije tijelo sa čvrstim jedrim oblinama, mi je pružalo vrhunski užitak nadograđen sa gotovo netaknutom picom. Tijesnom, uskom, nerazrađenom.

Relativno brzo sam je doveo do vrhunca. I puno iskusnije devojke bi se teško oduprle i suzdržale da obilno ne svrše nakon svega što sam njenoj pici učinio u tih par minuta. Isključivo sam se koncentrisao na klitoris i usmine koje sam lizao, pa žestoko mazio izazivajući joj veliko uživanje. Sa obe ruke sam nasrnuo na njenu pizdu, tako da sam istovremeno trljao i klitić i usmine.

Povremeno sam i po nekoliko prstiju zavlačio dublje u njenu rupicu, a kada je svršila, sa zadovoljstvom sam polizao sokove koji su istekli iz toga pakleno vrućeg, sočnog procepa

- Nikada se pre tebe nisam jebala potpuno gola. Uvek bi imala barem nešto od odeće na sebi. I nikada nisam svršila bez jebanja. I ti si prvi koji mi je polizao pičku. I koji mi je lizao guzu i turao prste u nju - Milica je nezaustavljivo sasula celu gomilu rečenica, u jednom dahu, kao i svaki puta kada bi se uzbudila.

- Onda je očigledno da si sa mnom puno toga uradila prvi put. I da u seksu još nisi uradila puno toga. Ali ništa za to. Svemu ću te naučiti. Nakon školovanja bićeš pravi ekspert u područiju seksa - zadirkivao sam je našim internim šalama, koje su varirale na temu profesor-učenica.

- Znači, jednog dana i ja ću biti učiteljica? - upitala me je pohotnim glasom i pri tome stomakom okrenuta legla na moje telo uz jedan sočan poljubac.

- Kada završim s tobom bićeš puno više od učiteljice - uzvratio sam joj poljubac i usput počeo čvrsto da stiskam za dupe.- Bićeš profesorka. Zapravo magistar.

Sve vreme sam stiskao polutke te velike guzice.

- Verujem - prošaptala je.

A puno toga sam nameravao da naučim Milicu. Imponovalo mi je da jebem dosta mlađu devojku i imao sam nameru dugo da je zadržim u svom krevetu. Pogotovo što se kod nje nazirala neutešna glad za seksom, za novim iskustvima. Želela je sve da isproba, ama baš sve. I klasično i oralno i analno.

Naslutilo se da se u njoj krije jedna nezasitna mačkica sklona neobuzdanom seksu, jedna osoba velikog seksualnog apetita. Osoba koja bi uz malo truda i podrške mogla da zavoli svakakve perverzije

- Želim da svršavam - mazno mi je šaputala u uvo.- Hoću da svršavam! Stalno, i onda opet, uvek da svršavaaaam...

Ona neiskusna, nespretna devojka, kakva je bila kada sam je upoznao, sasvim je iščeznula, ustupajući mesto ovoj novoj budućoj pohotnoj bludnici. Ni traga od one stidljive devojke koja se u početku jedva svlačila skroz gola pri svetlu. Nestajala je ona Milica čiji se sav seksualni život svodio na to da ona raširi noge i bude pojebana, a da pri tome neretko ne bi ni svršila. Stavio sam joj kurac između sisa i naredio da ga izdrka trljajući ga o njh. A sise! Sise su joj veličanstvene! Grandiozne. Velike kao i guza. Čvrste, tvrde, sa izdašnim lako ukrutljivim bradavicama. Drkala mi je kurac stisnut između tih grandioznih lepotica, a ja sam joj pomagao stiščući i usmeravajući ih dlanovima.

- Kako divne sise imaš! Baš su lepe. Najbolje su! Nijedna devojka nema tako dobre sise - uobičajeno sam preterano i besramno davao komplimente, hraneći njen ego, što mi je sve vreme i bila taktika zavođenja.

Naime, još od našeg prvog susreta obasipao sam je pravom lavinom komplimenata. I vrlo brzo, uz pomoć isto tako preterano potencirane romantike, našao sam put do njenih gaćica. Znajući da mi je to najveća šansa da zavedem dosta mlađu devojku, jednostavno sam je bombardovao stalnim komplimentima na račun fizičkog izgleda i seksualne požude. Tako da je sa svojim, u stvarnosti prosečnim, ništa naročitim izgledom, vrlo brzo popustila mom zavođenju i već nakon nekoliko nedelja od upoznavanja ovu sam crnku odveo u krevet polizao pičku njenu. Put u žensko međunožje popločan je hvalenjem njenog izgleda.

Drkala mi ga je nežno, polako, sada već stručno ga trljajući svojim sisama. Povremeno bi vrh glavića pomazila ukrućenim bradavicama izazivajući mi osećaj nemerljivog užitka. S vremena na vreme bi palcem napravila par krugova po njemu dižući uživanje na novi nivo. Svršio sam joj po bradi i oko ustiju. Požudno je oblizivala kapljice sperme koje je mogla da dohvati jezikom. Savršeno, spretno poput iskusne pušačice. Kao da je do tada obradila i popušila bezbroj kita. Prirodni talenat.

Čekajući da mi se ponovo ukruti, vratio sam obrađivanju njene dlakave pičke koristeći opet prste. Trudio sam se da ih zabijam što je dublje moguće u njenu dlakavicu

Jebao sam je srednjim prstom jednim užurbanim snažnim ritmom, dok sam joj sa rugom rukao stiskao bradavice. Čim mi je njeno mlado, uzbuđeno, vrelo  telo izazvalo novo ukrućivanje, namestio sam je u položaj tako da joj je glava bila zabijena duboko u jastuke, a guza isturena visoko prema gore. Njena pohlepna pička se rastvorila pozivajući me na užitak, na blud. Sada već totalno mokra. Ružičasta, dlakava i vruća. Zabio sam svojih osamnaest centimetara u tu uzbuđenu, usku pukotinu, u tu ustreptalu sočnu mačkicu. Na moj ulazak Milica je odgovorila glasnim stenjanjem i povremenim: "brže, brže... "

Guzove sam joj držao dlanovima, pokušavajući istovremeno da zabijem jedan od palaca u guzicu, u čemu sam delimično i uspevao. A kako je intenzitet mog zabijanja postajao sve brži, ubrzo sam odustao od tog nauma, isključivo se koncentrišući na punjenje Milicine pičke okamenjenim udom. Gurao sam ga žestoko. Svom veličinom. A Milica je primala tu moju čvrstu alatku naglašavajući zadovoljstvo čvrstim stiskanjem čaršava i jastuka ispod sebe.

Kada sam svršio, obasipajući joj guzove sokovima, kurac sam zamenio vibratorom. Već prilično napaljena Milica je usled te nove doze čvrstog komada u sebi naprosto eksplodirala. Počela je neobuzdano da jeca, grči se uvijajući telo. Jebao sam je sa vibratorom snažnim, brzim ubodima puneći joj pičku. Nisam prestajao ni kada je bilo očigledno da je već nekoliko puta svršila. Samo sam je punio i punio.

SAZNAJTE JOŠ

ĆERKA BRANKE PUJIĆ I GAGIJA JOVANOVIĆA PRELAZI U MUZIČKE VODE: Gluma joj ide od ruke, a EVO šta kaže za PROMENU

LETELO PERJE U POLA NOĆI Izabela: Dovodim te do LUDILA!

POŽAR U PANČEVU: Zapalila se štamparija

VREMENSKA PROGNOZA ZA 12.AVGUST: Sunčano i veoma toplo!

- Jebaću te do iznemoglosti - mislim da je jedino što sam joj bio rekao dok je trajala ta ofanziva na njenu picu.- Jebaću tu tvoju dlakavu pičkurinu do besvesti!

- Oh, oh, oh... - bilo je jedino što je kao odgovor izustila.

Prestao sam tek kada sam procenio da je došao trenutak kada je postojala opasnost da užitak postane bol, pa sam konačno izvadio vibrator iz nje. Još sam je malo mazio prstima, pa za kraj detaljno polizao svuda po pizdi koja je i dalje obilato curila. Tako sam polizao pičku ponovo... Klonuli smo, oboje, i neko vreme ćutke ležali jedno kraj drugoga. Držeći je za desnu polutku guza milovao sam otvor njenog šupka.

- Znaš, mislim da je došao trenutak i za analni seks. Drugi puta, kada se nađemo, jebaću te u guzu - saopštio sam Milici, usput je lagano pljusnuvši po oba guza.

- Ti bi moju nevinu guzu? Zloćko... - zadirkivala me je tražeći mi dlan kako bi ga stisnula sa svojim.- Još me niko nije jebao otpozadi. A silno sam znatiželjna da isprobam kako je to.

- Pssttt... - prekinuo sam je, jače se privivši uz nju i uz saznanje kako je Milica ovim našim današnjim činom napravila veliki korak u transformaciji iz učenice u profesorku.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika (1)

Keri Bredšo

Predivno.


Ostavite komentar

Povezane vesti