24°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

Okrenuo sam je na stomak, raširio sam joj noge i legao među njih...

Upoznao sam je jednog četvrtka tokom koncerta. Slađana je bila ispunjenje svih mojih seksualnih maštarija. Oduševio me njen profinjeni način oblačenja. Preko suknje imala je nešto što liči na pregaču od lana. To je bila toliko luda kombinacija koja je toliko govorila o njoj da mi se istog trenutka svidela kao nijedna devojka u životu. Gore je imala crnu usku košulju iz koje su hrabro strčale njene pune grudi. Doslovno sam ostao bez glasa kada sam je video iako su ostali iz mog društva komentarisali u stilu "devojka je OK, ali ništa posebno", meni je blago rečeno bila fantastična. Bila je sa prijateljicom i njenim dečkom. Njih dve su otišle da plešu, pa sam odlučio da i ja pođem za njima. Došao sam do nje.

- Ćao, ja sam Dragan.

- Slađana. 

Već mi je bilo lakše. Plesali smo i pokušavali da razgovaramo u onoj buci, što sam oduvek mrzeo. Predložim joj onda da odemo i sednemo. Odem po piće i ona je već zauzela mesto u separeu na spratu. Dugo smo razgovarali, kad dolazi njena prijateljica.

- A tu ste! Ja i Marko idemo, ideš li i sa nama ili će te kavaljer odvesti kući?

Video sam da razmišlja o tome, šta da učini. Htela bi još da ostane jer smo baš načeli delikatnu temu a opet nije joj svejedno jer me još ne poznaje. Ponudio sam joj prevoz, jer i tako usput vozim još nekoliko prijateljica. Odlučila je da ostane i video sam da joj je drago zbog toga. I meni je bilo jako drago, pa sam bio veseo zbog toga. Još neko vreme smo sedeli i otišli da plešemo. Uživao sam da posmatram njeno lepo telo kako se uvija u ritmu. Izluđivalo me kada me dotakne kukovima kada pleše. Toliko sam zeleo da vidim te kukove ispod te lanene pregaćče, ali ih je ona svaki put dobro sakrila. Mislim da je shvatila šta mi smeta i samo se nasmejala. Toliko me je perfidno zavodila i vodila igru, da sam sve vreme mislio da sam ja u inicijativi.

Okrenula mi je leđa i lagano trljala svoje kukove o moje. Naravno, to je kod mene uzrokovalo trenutnu erekciju od koje mi je bilo strasno neprijatno, jer mi se učinilo da je provalila. Nasmejala se, ali to mi je strašno zasmetalo. Tog trenutka osetio sam neki muški bes jer sam se osećao uhvaćen u klopci. Ona mene zavodi a ne ja nju. Nisam to hteo da joj pokažem iako se to moglo pročitati na mom licu. Shvatila je da nešto nije u redu jer sam prestao da igram i gledao sam po sali. Nagnula se do mene.

- Šta je? - upitala me.

- Ništa - mudro i jezgrovito sam odgovorio.

Već je bilo kasno i ljudi su pomalo odlazili kućama. Palo mi je na pamet da, akoe nastavim da se durim u svome stilu iako ona nije kriva za moje praistorijske besove, ništa od svega ovoga, završiće samo na" Super, hvala, vidimo se". Nisam to hteo da dozvolim i predložio sam jednu šetnju. Izašli smo, šetali smo dugo, pričali.

Zvonio mi je mobilni telefon i morao sam drugarice da razvezem kući. Krenuli smo i seli u auto. Nadao sam se da će mi reći da stanuje negde daleko, ali se uspostavilo da živi blizu. Pitao sam je da odradi celi krug sa mnom pa da nju zadnju odvezem kući. Pristala je, jer smo u stvari uživali jedno u drugom. Dugo nam je trebalo da odvezemo i zadnju prijateljicu, pa smo se vratili do nje. Sedeli smo u autu, gledali smo se. Ovaj put je pustila mene da napravim prvi korak. Uhvatio sam je za ruku i privukao ka sebi. Poljubili smo se nežno, samo vrhovima usana. Pomazio sam je po kosi i polako ljubio njene usne i lice. Polako me je odgurnula, nasmejala se i otvorila vrata. Viknuo sam:

- Daj mi broj telefona!

PROČITAJTE I OVO

Propao lažni zakon o tekovinama terorističke OVK!

NEDIMOVIĆ OTKRIO ŠTA MOGU DA URADE SRPSKI MLEKARI: Nije bilo ni kod Tita!

JEZIVI SNIMCI MESTA SAOBRAĆAJNE NESREĆE KOD OBRENOVCA: Kamion prevrnut, auto zgužvan... (VIDEO)

NE ODUSTAJE! Milo napravio SKANDAL uoči IZBORA!

Pokazala mi je moju vizit kartu koji mi je ukrala iz auta. Nasmejala se i otrčala u kuću. Kada sam stigao kući, legao u krevet, nisam spavao do 6 ujutro. U 7.15 sam se probudio za posao i još uvek sam razmišljao kako mi se ovako nešto nije nikada desilo u životu. Vozio sam do posla sve vreme gledajući okolo da negde ne vidim Slađanu. Stigao sam na posao i otvorio mejl. Našao sam njenu sliku koju je verovatno napravila kada je stigla kući. Nasmejana, samo to njeno lice sa usnama spojenim u poljubac. Osećao sam da sam na vrhu sveta. Nije ništa pisalo samo njen broj telefona. Odmah sam je nazvao. Pričali smo kako nam je bilo lepo sinoć. Pozvao sam je na večeru.

Dogovorili smo se i već u 19 sam bio pred njenom kućom. Ovaj put obukla se malo klasičnije. Pitala me u koji restoran idemo, rekao sam da ne volim restorane i večera nas već čeka kod mene kući. Nasmejala se i poljubili smo se, pa krenuli. Stigli smo u moj stan. Svidelo joj se kako sam ga namestio. Sela je za spremni sto koji sam namestio na sredinu sobe, posebno za ovu priliku. Veče pre rekla mi je da je vegetarijanka tako da sam za ovu priliku pripremio rižoto sa pečurkama i tartufima. Salatu sa tofuom i kukuruzom. To joj je bilo jako drago. Polako smo jeli, pili vino. Mene je već dobro uhvatilo, jer mi malo treba. Ustali smo, seli na dvosed i gledali kroz prozor. Zagrlio sam je i poljubio u usta. Mazio sam njen stomak i leđa. Kao da je znala šta me privuklo i ovaj put se obukla na poseban način koji uopšte nemam snage da pokušam da opišem. Skinuo sam joj naramenice sa ramena i ljubio joj vrat i ramena. Ustala je i polako pustila haljinu da klizne niz njeno telo. Prišla mi je i stisnula glavu na svoj svoj. Mazio sam joj leđa i pogledao u njeno lice.

Zabacila je glavu i zatvorila oči. Ljubio sam joj stomak i kukove. Ustao sam, poljubili smo se u usta, ja sam mazio njenu predivnu tvrdu guzu. Otkopčavala mi je košulju, polako mi je ljubila grudi. Uzeo sam je na ruke i odneo u spavaću sobu. Spustio sam je na krevet, zapalio sam sveću i legao pored nje. Ljubio sam joj lice, izvadio sise iz brusa i polako ih lizao i grickao, polako se spuštao do stomaka i kukova. Mazila mi je kosu i uzdisala. Ja sam izludeo u njenim mirisima. Ljubio sam joj grudi i polako mazio pičku preko crnih svilenih tangi. Kada više nisam mogao da izdržim, raširio sam joj noge i polako odmaknuo trakicu od tangi. Stavio sam jezik na njen klitoris i polako nežno se igrao sa njim. Stavio sam prst u nju i polako je jebao prstima i jezikom. Drugom rukom sam je čvrsto držao za kukove i lizao je.

Izluđivao sam se ukusom njene pičke. Sviđalo mi se kako se pomerala kukovima dok je ližem. Podigao sam njene noge na ramena, savila ih je prema sebi i ja sam je lizao sa zadnje strane. Sviđalo mi se kako uživa u mom lizanju. Stavio sam i drugi prst u njenu pičku i polako joj lizao guzu. Sviđalo joj se dok jezikom mazim njen analni otvor. Rekla je:

- Hoću te u ustima dok me ližeš.

Ustao sam, otkopčala mi je pantalone i izvadila moj kurac iz bokserica. Polako ga je stavila u usta dok sam ja stajao pored kreveta. Nežno ga je drkala i gledala me u oči. Mazila mi je stomak i polako mazila moje bradavice dok mi je pušila. To mi se strasno sviđalo. Mazila mi je jaja i polako stiskala guzu dok sam bio duboko u njenim toplim ustima. Bio sam spreman da napunim njena usta spermom koliko me napalilo to sve. Izvadila je kurac iz usta i legao sam pored nje. Ljubila mi je stomak, grudi i polako se ponovo spustila do mog kurca.

Uhvatio sam je za kukove i doslovno spustio na svoja usta. Osetio sam vlažnost i mekoću njene vruće pičke na svom licu. Lice mi je bilo potpuno mokro od lizanja njene pičke. Polako je drkala moj kurac, lizala je svaku žilu koja je iskočila na mom kurcu. Mazila mi jaja i stavljala ih u usta. Više nisam mogao da izdržim, morao sam da zabijem kurac duboko u nju. Podigao sam je i legao na leđa. Raširio sam njene noge i stavio svoj mokri debeli kurac, nabrekao od njenih usta na njen svileni stomak. Uhvatila ga je u svoju ruku i namestila na svoju pičku. Pružila je ruke prema meni i ja sam se spustio do nje i istovremeno uterao svoju kurčinu duboko u nju. Sviđalo mi se kako je glasna, ljubio sam joj vrat i sise. Čvrsto sam je stisnuo za ramena i ruke, ljubili smo se u usta, htela je da promeniti položaj. Okrenuo sam je na bok.

Zabacio sam njenu nogu i okrenuo je dok je još moj kurac bio u njoj. Izluđivao me pogled na njenu fantastičnu guzu i moju mokru kurčinu kako ulazi u nju. Lupio sam je dlanom po guzi, jako joj se sviđelo i privukla me je ka sebi. Sagnuo sam se do nje i nastavio da je jebem dok smo se ljubili. Mazio sam njenu kosu, rekla mi je da je povučem za kosu i ja sam je polako povukao. Zabacila je glavu, ja sam je ljubio po vratu i šaptao joj na uvo:

- Tako želim da svršim po toj tvojoj predivnoj guzi.

Okrenuo sam je na stomak, raširio sam joj noge i legao među njih. Osetio sam njenu toplu guzu na svojim grudima, ljubio sam joj ramena i rukom raširio guzove. Kurac mi je samo kliznuo u njenu mokru pičku. Bio sam duboko u njoj. Glasno je uzdisala, dok sam ja nabijao svoju kurčinu duboko u nju. Mazio sam joj leđa i ramena, podigao kosu i ljubio koren vrata. Više nisam mogao da se suzdržavam.

- Hoću da zalijem tvoju predivnu guzu sa svojom spermom! - ponovio sam.

- Napuni me! - rekla je kroz uzdah.

To me je napalilo kao ništa u životu i tog trena počeli smo oboje da svršavamo. Tela su nam se grčila u istom ludačkom ritmu. Izluđivao me zvuk sudaranja sa njenom guzom. Stisnuo sam je rukama i celim telom. Hteo sam da je osetim najvećom mogućom površinom. Stisnuo sam njene dlanove i punio njenu pičku spermom. Svršavao sam jako i dugo kao nikada u životu.

Stisnuo sam njene ruke uz telo i ležao na njoj još neko vreme. Kroz telo su mi prolazili grčevi, imao sam osećaj da sam se preopteretio iako sam u dobroj kondiciji. Stisnuo sam je rukama i nogama i nežno je ljubio po glavi i vratu. Nasmejala se i ležala kao mačka. Sviđalo mi se kako oboje ćutimo i uživamo u svemu što se dogodilo u zadnja dva dana. Nakon nekog vremena, legli smo jedno pored drugog i nežno se ljubili. Ljubio sam joj leđa i ramena, okrenuo je i mazio stomak. Smejala mi se jer mi je to fetiš. A šta mogu. Zagrlila me, zabacila nogu preko mojih i mazila mi guzu rukama.

Pogledala me i poljubila, okrenuo sam se, uhvatio za struk i u trenku je moja kurčina bila ponovo u njoj.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti