22°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

RAŠTIMOVANA GOSPOĐA SA SELA Navalio sam na nju, a grudi su se razlivale kao želatin

Gospođa sa sela imala je nekih 40 godina. Muž joj je bio dosta stariji od nje, nekih 15 godina. Vozio je autobus i često je bio na putu. Došli su sa sela u grad. Ona je imala tipični seoski duh. Neretko su dolazili kod nas jer smo bili relativno blizu. Družio sam se sa njihovim sinovima. Čuo sam iz priča da je bežala od kuće više puta dok su bili na selu, zbog svekrve. Skoro uvek sam je viđao u suknjama malo iznad kolena. Dobro ih je nosila. Počeo sam gadno da se ložim jer nije baš birala poze pri sedenju koje će totalno otkloniti misteriju njenog međunožja.

Ona je krupna žena ali ne debela. Noge joj pod suknjom izgledaju više nego dobro, malo su jače ali lože! Kukovi krupniji, na granici dozvoljenog (ima mnogo gorih u njenim godinama), izvlači ih njena visina. Sise fino oblikovane, srednje veličine. Kad se smeje jednostavno titraju preteći da se rastoče. Guz nisam mogao oceniti pod suknjom ali u svakom slučaju malo veći. Kosa smeđa, mini val.

Tipična frizura seoske gospođe. Usne pune, ubile se za kurca! Sve češće sam počeo da drkam na nju. U par navrata sam video njene gaćice ali ne baš sasvim dobro kao i sise dok je radila razne poslove u kući saginjući se. O dupetu da se ne priča. Često sam viđao to pozamašno dupe dok se guzila po kući u raznim situacijama.

Jednom prilikom sam ostao sam u kući, leto, napolju ludnica, velike vrućine. Bio sam u šortsu i atlet majici. Gledao sam neki pornić i lagano drkao. Nije imala običaja da kuca kad ulazi. Neko je počeo da otvara vrata dnevne sobe, brzo sam ga uvukao u šorts sav preplašen i ugasio TV. Bila je to ona. Pitala je da li ima ikog kod kuće, kroz smešak, dok sam ja još drhtao od prepada. Rekao sam da su moji otišli u grad da uzimu neke stvari i ponudio je da sedne. Očigledno je došla da se izjada. Nešto je mučilo.

Neko ju je iznervirao, bila je isfrustrirana. Pričali smo o internim temama, bez veze. Sedela je prekoputa mene i po običaju nije prezala od poze, noge su joj bile malo raširene. Napalio sam se kao nikad. Sve češće sam gledao ka mračnom međunožju. Kurac se vidno oslikao na šortsu. Mislim da je primetila o čemu se radi. Odlučio sam da krenem u akciju. Pitala me je šta sam radio a ja kao iz topa odgovorio da sam gledao pornić i da me je mnogo trznula kad je ušla ali kad sam video da je ona odahnuo sam. Nasmejala se i rekla:

- A da, vi gledate porniće, volim i nekada da ih pogledam.

- Mogao si da nastaviš sa gledanjem, taman da prekratim vreme dok tvoji ne dođu.

- Ali muškarcu je kazna da gleda pornić a da ne drka.

Zadajem jak udarac...

- Nadam se da ćeš pozitivno shvatiti ovo što ću ti reci. Jednostavno moram. Dosta sam puta drkao na tebe zamišljajući te u raznim pozama i na razni mestima - nastavio sam.

Kurac mi je pulsirao u tom trenutku, i bilo je i te kako očigledno. Gledao sam joj facu i ocenio  situaciju. Smeškala se kurvanjski. Osetio sam da sam prošao kod nje. Izvadih kurac pred njom i počeh drkati. Rekao sam:

- Ako želiš, pokazaću ti koliko sam naložwn na tebe. Svršiću za pet minuta.

Bila je vidno iznenađena. Lagano sam prilazio dok je još bila u šoku, stao iznad nje, kurcem u neposrednoj blizini njenih sočnih usta. Pomerila je glavu sa preplašenim izrazom lica, ali sam bio uporan. Kada se skroz nagnula na kauč i nije više imala kuda - stavila ga je u usta i počela da guta. Osetio sam da ću svršiti, izvadio sam ga iz usta i počeo da je skidam. Lagano je skidajući primetio sam da nije ni blizu onoga što je bilo upakovano odećom.

Sve sam manje napaljen na telo a sve više na činjenicu da ću jebati ženu srednjih godina. Kukovi su joj previše široki, guz rastočen, noge od kolena ka picki mnogo široke. Jedina svetla tačka su joj bile izuzetno dobre sise. Bele kao sneg, mekane i nežne, dobro oblikovane a titraju kao želatin. Odmah sam razmišljao kako da joj ga ubacim bez predigre jer me telom nije ložila.

Misionarski položaj je bio idealan za ovu priliku. Navalio sam se na nju i počeo da je trpam u ogromnu pičkurinu čiju su okolinu krasile izuzetno održavane stidne dlačice. Jebao sam je sve jače jer nisam osetio da ću ubrzo da svršim. Počela je da stenje kad sam povećao brzinu do maksimuma, sike su se razletele na sve strane, to me ja napalilo.

Osetio sam kao se sperma približava glaviću. Izvadio sam ga i počeo da je lupkam kurcem po pici. Zatim je sela na mene i počela da se nabija, bila je sve vlažnija, pica je progutala moj nabrekli kurac. Oblizuje se jezikom i stenje, to me pali. Pokušavam da mislim na nešto drugo kako bih još malo zadržao spermu i dobro nabio pritisak za svršavanje po njenoj sad već oznojanoj faci. Vratili smo se opet u misionarsku pozu.

Dobro sam je razvaljivao iako joj je pica bila ogromna. Izvadio sam ga i počeo da je jebem u sise. Moja kurčina nikad nije bila među mekanijim sisurinama! Jebao sam je u sike nekih pet minuta a onda sam lavinu sperme počeo da istresam u njeno grlo, na lice i sise. Više nije bila isfrustrirana.

Vratio joj se osmeh na lice. Obrisala se i obukla. Zajedno smo dočekali moje. Posle sam je jebao još 4 puta i više nisam mogao jer kao što sam rekao na njeno telo se nisam puno ložio kad sam video kakvo je, a žestoko napaljivanje što jebem baš nju, me je prošlo. Od ova 4 put najbolje mi je bilo kod nje u kući dok je muž spavao i nije bio svestan da mu razbijam ženu u hodniku na zamrzivaču. To je bio veliki izazov, svršio sam za pet minuta.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti