23°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

MUŽ JOJ JE OTIŠAO DA RADI, A JA SAM JE PUNIO Stavio sam joj ruku preko usta i zabio do kraja

Iako je Milica bila u braku već dve godine, ostali smo u kontaku i u dobrim odnosima. Često sam izlazio s njom i njenim mužom kojem, iako je znao da smo bili zajedno, to nije smetalo. Ja već dugo nisam bio zaljubljen u nju tako da ni ja nisam imao problema s tim, iako mi je uvek bilo malo čudno.

Tako smo se jedne subote ponovno našli da popijemo koju i atmosfera je stvarno bila dobra. Pričali smo, šalili se, i sve je bilo super, iako sam primetio da Milica spušta ispod stola ruku na moje koleno češće nego inače i zadržavala bi je tu par sekundi. Negde oko ponoći, njen muž je izašao da se javi na telefon i kad se vratio, rekao je da mora da ode nešto da obavi i da će se vratiti za najviše sat. Njene smeđe oči su se zagonetno nasmešile na to a ja sam već bio prilično pijan tako da mi je bilo svejedno.

Nastavili smo da pijemo i pričamo o nekim glupostima ali sam primetio da je sada njena ruka praktično stalno bila na mom kolenu. Iako sam već bio dosta popio, njen dodir i to što je prstima lagano prelazila preko unutrašnje strane moje noge prilično me napalilo. 

OVO MORATE ZNATI

CRNA GORA OTVARA GRANICE SA SRBIJOM! Evo šta će putnicima najverovatnije biti POTREBNO ZA ULAZAK

DOBRE VESTI ZA UGOSTITELJE: Od narednog vikenda verovatno produžen rad

DOSIJE JAHORINA Ovo su pohapšeni "škaljarci" radili u šteku na olimpijskoj lepotici

Politika: Unesko se ogradio od Rakića

Iako inače nikad ne bih na to ni pomislio, mešavina alkohola i činjenica da već više od pola godine nisam bio s devojkom su mi popustili kočnice i ja sam ispod stola pronašao njenu nogu koja je bila pokrivena svilenim crnim čarapicama. Ležerno sam spustio ruku na njeno koleno dok smo nastavili da pričamo i po njenom osmehu sam primetio da joj nimalo ne smeta.

Nakon možda minute sam se već malo i ohrabrio i počeo sam polako da je mazim, prvo po kolenu a onda sam lagano rukom išao sve više, gotovo do ispod suknjice. Njena reakcija na sve to je bila samo da je pojačala pritisak na mom kolenu dok smo nastavili da se pravimo da razgovaramo. U međuvremenu sam osetio da mi se kurac opasno digao i da ovo možda i nije najpametnija ideja.

Kako bih malo sabrao misli, naglo sam ustao i krenuo u WC. Ona se malo trznula ali sam se ja nasmejao i rekao joj da se odmah vraćam. U WC-u srećom nije bilo gužve pa sam odlučio da se umijem i malo rashladim. Nakon par trenutaka i zahvaljujući hladnoj vodi malo sam se dozvao i krenuo da izađem ali ona je stajala iza mene. Malo sam se iznenadio ali ne previše s obzirom na to kako je cela noć tekla. Prišla mi je jako blizu tako da sam mogao da osetim njen dah na svom licu a jednu nogu mi je prislonila na međunožje od čega mi se ponovno digao u trenutku.

– Ja nisam sretna – šaputala je.– Želim da me neko opet posmatra kao ženu, već mesecima nismo imali seks…

Dok je to govorila, jednom rukom je lagano spuštala bretelu na majici i ja sam video da je đavo odneo šalu. Iako mi je razum govorio drugačije, bilo je to previše. Privukao sam je sebi i počeo da je strastveno ljubim dok je moja ruka brzo našla put ispod njene kratke suknjice.

Osetio sam čak i preko čarapica i gaćica da je strašno vlažna i pomisao na moj kurac u njenoj toploj pičkici je bila previše

Ugurao sam je u prvu slobodnu kabinu, zaključao vrata iza nas, i odmah spustio njenu majicu. Sama je otkopčala grudnjak i preda mnom su bile njene sise, čvrste i napaljene kao nikada dok smo bili zajedno. Počeo sam da joj ljubim i sisam bradavice dok je ona tih stenjala i otkopčavala moje pantalone. Par trenutaka posle, osetio sam njenu malu ruku na svom kurcu i počeo sam da joj divljački trljam pičkicu preko čarapica. Njeno stenjanje je postajalo glasnije dok su joj kolena klecala. S vremena na vreme bi podigila nogu i spustila je brzo nazad a njene štikle su udarale od pločice što me još više palilo.

Okrenuo sam je i jednim potezom svukao svukao čarape i gaćice. Moj kurac je već bio blizu eksplozije i nisam mogao više da čekam. Stavio sam joj ruku preko usta i bez ikakvog oklevanja zabio sam ga do kraja u njenu pičkicu. Bila je toliko vlažna da je iz nje curilo tako da sam ušao bez ikakvih problema a ona je zastenjala tako da sam morao još čvršće da pritisnem ruku na njena usta.

Pičkica joj je pulsirala i nije trebalo dugo da počne da se trese i svršava. Taj osećaj koji već dugo nisam doživeo bio je previše za mane. Iako nisam to hteo, jednostavno nisam imao snage da ga izvučem, iako sam osetio da ću da je napunim kao nikad pre. Iz mojih jaja krenuli su talasi sperme koji su se izlivali u njenu toplu pičkicu.

- Neeeemoj... - mumlala je.

Ali, nije me zanimalo. Potpuno sam izgubio kontrolu u tom trenutku i nisam ga izvadio dok nisam osetio da je i zadnja kap izašla. Kada sam konačno završio, izvadio sam ga, a ona se okrenula prema meni. U očima sam joj video mešavinu straha i zadovoljstva ali nije znala šta da mi kaže. Navukla je gaćice, obukla se, i pre nego što je izašla, još jednom me strastveno poljubila. Ja sam sačekao još malo i onda se vratio za sto.

Nastavili smo da pričamo kao da se ništa nije desilo. Ubrzo se i njen muž vratio i ona ga je poljubila kao da je apsolutno sve u redu. A ja sam razmišljao o tome kada bi mogli opet da izađemo "na piće".

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti