19°C

Beograd

Photo: instagram

Izvor: Erotske priče

BILI SMO SKROZ MOKRI: Njena mačkica je neprestano izbacivala sokiće!

Stojim go i drkam ga lagano jer je tvrd, napaljen i pun... Maser sa jednom rukom širi guzove moje žene a sa drugom je u njoj. Ona napaljena se daje i izbacuje guzu i to kakvu guzu, da bi njegovi prsti mogli još dublje da uđu. Maser je i dalje stajao ispred nje i njegov nabrekli kurac je stajao tačno ispred njenih usta, a ona stenje i polako stavlja ruku na njegovu butinu, pa jaja i konačno njega, čim ga je uhvatila maser se uspravio čekajući da ga stavi u usta. Gledala je u mene kako ga drkam gledajući nju sa drugim, stavila je usne na njega i onako gledajući mene pitala:

- Ljubavi jel ti se sviđa, jel želiš da mu ga pušim.

- Rekao sam sve kao sa mnom.

Nasmejala se i stavila ga u usta. Gledao sam kako ga sočno puši i nisam mogao da se suzdržim koliko sam se uzbudio i napalio, pušila ga je strasno, stavila bi ga celog (skoro) ipak je obdaren. Lizala ga je od jaja do glavića, ja sam za to vreme krenuo u akciju ona se naguzila i rekla:

- Liži mi dok njemu pušim.

Dok sam joj lizao ribicu i guzu video sam da je maser u transu zna da ga puši i voli da to radi. U jednom trenutku ustala je sa kreveta, čučnula i rekla:

- Želim dva da osetim po licu!

Počela je naizmenično da ih liže i puši, video sam da su oba kurca bila mokra od njenih sokova iz usta, curilo je po njenim grudima. Dok ih je drkala i pušila rekla je:

- Kako me pali kad sam ovako bezobrazna, mnogo me uzbuđuje kad me gledaš dok mu ližem jaja i glavić. Želim da ti pušim dok me on jebe.

Saganuo sam se i strasno poljubio, ona je bila mokra po licu od lizanja i pušenja naših kita. Pomislio sam kako je izvadila njegovu kitu iz usta i gurnula jezik meni u usta. Za divno čudo osetio sam da me to dodatno pali. Sa zadovoljstvom smo to i uradili, ja sam legao na krevet i raširio noge dok se ona naguzila.

- Želim da me jebeš - rekla je maseru dok mi je lizala kitu.

SAZNAJTE JOŠ

NEDIMOVIĆ O FORMIRANJU NOVE VLADE: Naš posao je da trčimo i igramo za tim, a selektor bira

BORIO SE DO KRAJA! Napili žrtvu pa ga ugušili pertlom

KFOR ZAUSTAVIO RADOVE KOD MANASTIRA VISOKI DEČANI: Konačno zaustavljene mašine koje su ugrožavale srpsku svetinju!

TAČNO U 20:26 ČASOVA: Osetilo se podrhtavanje tla kod komšija!

Partizan slavio i u Surdulici, SPEKTAKULARAN pogodak Asana!

On je prvo glavićem prelazio po njenoj ribici i guzi i polako ulazio u nju, to sam mogao i da vidim na njenom licu, zadovoljno i napaljeno lice, što mi je i bio cilj. Koliko se napalila dok je on nju jebao s’guza videlo se kad je počela da stenje i govori:

- Too jebi mee dok mužu pušim... To...

Dok je jebao (i to dobro) ona je počela da mi liže jaja i čmar, tada sam znao da sam uspeo da je dovedem do vrhunca. U jednom trenutku maser je počeo da je dobro tuca ona je stenjala.

- TOO... - govorila je.

Stao sam sa strane i gledao kako je jebe, drkao sam ga onako mokrog od njenih sokova. Zamenili smo se ja sam je jebao, a njemu je pušila i to ekstra, sve vreme mi je dobacivala:

- Jebi me ljubavi too... Jel ti se sviđa kako mu pušim.

Na to sam krenuo još jače da je jebem i jednom rukom uhvatio za kosu i gurno joj njegov debeli kurac u usta tako da ga celog proguta, počela je da kašlje i dok ga je lagano izvlačila iz usta pljuvačka je curela sa njega, a ona ga lizala i stenjala. Menjali smo poze ali najviše smo se zadržali na njenoj omiljenoj kad ga ona jaše, samo sada je imala i jedan za usta dok meša. Pohotno je lizala njegov kurac dok je jahala mog, mesio sam joj sise dok mu je pušila, znao sam da to voli. Osetio sam da smo skroz mokri, dok je mešala video sam i osetio da je skroz mokra mačkica i da neprestano cure sokovi iz nje.

Znao sam da sam uskoro gotov eksplodiraću, video sam da je i maser pri kraju, pitao sam je gde želi da svršimo, ona mi je kroz osmeh njegovim kurcem pokazala prema ustima, što sam i pritajno želeo. Ustali smo, ona je čučnula ispred nas i pocela da jedan drka dok drugi puši, gledao sam je kako ih guta i u jednom trenutku počeo sam da je prskam po licu i ustima, željne zvuke je ispuštala ali i ja, koji trenutak kasnije drkala je maseru dok joj je njegov glavić bio na njenom jeziku i željno čekala njegovu spermu i počeo je da sa zvukovima TOO… I izbacuje u mlazevima spermu, sve po licu i ustima. Gledao sam u neverici i razmišljao kako se jebala kao prava drolja i zbog toga sam bio presrećan. 

Obrisala se peškirom, a ja i maser smo samo legli na krevet i gledali nju kako briše spermu sa lica. Znam da ne voli da proguta spermu ali voli da joj svršim u usta. Dok smo je gledali ona je legla preko mene i počeli smo da se ljubimo, osetio sam čudne ukuse u njenim ustima i znao sam šta je to, moja i njegova sperma, ali za divno čudo nije mi bilo gadno već sam osetio kako se ponovo diže. Ona me je pogledala i rekla:

- Hvala ti ljubavi za ovaj divni osećaj, bilo je ekstra i želim ponovo!

Pogledao sam je, a ona je napravila onu jebozovnu i zavodljivu facu...

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti