30°C

Beograd

Photo: Instragam/printscreen

Izvor: erotskeprice.rs

BILA JE TAKO NAPALJENA: Čim smo ušli počeli smo da se skidamo, za par minuta bili potpuno goli!

Nisam ni sanjao u najluđim snovima da ću sa Anitom, ženom koja me je pokupila na ulici i ponudila mi se da me odveze kući, nastaviti da se dopisujem i da ću nastaviti da imam seks sa njom. Ali to se desilo i bilo mi je jako drago zbog toga. Već do sada sam imao dva puta vrelu jebačinu sa njom. Obožavala je moj veliki kurac, rekla mi je to u par navrata da sam ja taj koji je najbolje izjebao do sada u životu i da ću od sada morati redovno da je jebem.

Posle našeg prošlog susreta sutradan mi je poslala poruku da sam je toliko razvalio da nije mogla da ode na posao da joj je pička sva otekla. Rekao sam joj da mi je za sledeći put obećala da će mi dati da je jebem i u guzu. Odgovorila mi je da se plaši da je ne razvalim kao i pičku, na šta sam rekao da ćemo polako sa guzom. Sutradan sa posla mi je poslala poruku kako je sva napaljena i kako zamišlja našu sledeću jebačinu. Zamolila me je da joj sad slikam podignut kurac i pošaljem joj sliku.

To sam i uradio. Naredna poruka je glasila kako bi rado volela sad da joj ga zabijem ovde na radnom stolu i razvalim joj pičku i guzu jebući je kao pravu drolju. To me je jako napalilo te sam joj poslao poruku da mi slika pičku i guzu i pošalje. Za nekih desetak minuta stigla je poruka iz toaleta gde sam video i njenu pičku i guzu i velike sise. Upitala me je da li mi se sviđaju. Rekao sam joj da sam napaljen kao mladi pastuv. Na kraju mi je poslala poruku da slučajno ne drkam kurac jer želi da imam što više sperme jer večeras želi žestoku jebačinu.

Dogovorili smo se da odemo u jedna obližnju motel i iznajmimo sobu. Tako smo i uradili. Čim smo ušli unutra počeli smo da skidamo jedno drugo i za par minuta bili smo potpuno goli. Uzela je moj kurac u ruku i snažno ga drkala. Dok ga je drkala govorila mi je kako joj nedostaje svaki dan da puni njenu pohotnu pičkicu. Moj kurac je rastao u njenoj ruci. Dok mi ga je drkala ja sam lizao njene velike sise. Njene bradavice su već bile krute. Prstima sam krenuo dolje prema njenoj pici. Počeo sam polako da je jebem prstima a ona da se uvija oko njih.

Bila je jako napaljena, stalno mi je stenjala na uvo što je mene jako palilo. Bacio sam je na krevet i počeo da joj ližem jezikom picu. Svoje ruke je stavila na moju kosu i ona sama se sve više nabijala picom na moj jezik. Jebao sam je jezikom dobrih pet minuta sve dok iz njene pičke nisu počeli da cure sokovi a zatim stavio njene noge na ramena i počeo da je jebem. Jebao sam je žestokim tempom. Nabijao sam se u nju do kraja. Ona se već polako i bila navikla na moj veliki kurac. Tražila mi je da je jebem jako kao da jebem neku drolju.

Te njene reči bezobrazne su me jako palile pa sam ulazio u nju silovito. Ona je stenjala i dahtala kao parna lokomotiva. Okrenuo sam je otpozadi i nasadio ponovo na moj kurac. Rukama sam je uhvatio za kosu i lagano povukao prema sebi da vidim njeno lice kako se grci dok je razvaljujem od kurca. To me je jako palilo. Nije prestajala da mi govori da je jebem. Nekoliko puta sam je rukom udario po dupetu što je jako napalilo. Tražila je još govoreći da je ona moja kurvetina koja želi da je razvalim.

SAZNAJTE JOŠ:

Dr Kon obelodanio da ĐACI NEĆE MOĆI DA NOSE BILO KOJU MASKU kada idu u školu, već isključivo SPECIJALNE!

POGLEDAJTE KAKO BAHATI VOZAČI POKUŠAVAJU DA PREVARE "OKO SOKOLOVO": Od kazni za 5 dana ISPLATILI TREĆINU VOZILA (VIDEO)

Srbija je uvela OBAVEZAN PCR TEST ZA 4 ZEMLJE koje imaju više od 25 zaraženih na 100.000 stanovnika: Napravila je ova DVA IZUZETKA!

TIODOROVIĆ: Imamo dva “Vatrena oka“, brzo stižemo do rezultata testova!

SVEŠTENIK UHAPŠEN U GRČKOJ: Pozivao vernike da ne nose maske u crkvi!

UDES KOD SEVOJNA: Automobil sleteo sa kolovoza i PREVRNUO SE!

Nije joj dugo vremena trebalo i počela je da svršava. Tresla se i uvijala glavom uz velike uzdahe dok je svršavala. Ja sam rekao da je sada došao na red njena lepa guza. Ustala je uzela kremu iz torbe rekavši da joj dobro namžem guzu o kurac. Uradio sam tako i polako ga prineo otvoru. Počeo sam da ga guram unutra. Bilo je to jako bolno za nju ali nije htela odustati. Posle nekoliko pokušaja moj glavić je ušao unutra. Počeo sam da je tucam u guzu laganim tempom.

Ona je stenjala kao nikada do sada. To je i mene jako napalilo. Njena guza je bila baš uska. Hteo sam da ubrzam ali mi ona nije dala jer je bolelo. Tucao sam je tako par minuta a zatim ubrzao malo držeći je rukama za kukove. Sada je počela da vrišti od užitka. Njena uska guza je bila razlog zbog koga sam počeo i ja da svršavam. Želio sam da napunim spremom njenu tek izjebanu guzu.

To sam i uradio. Napunio sam je toplom spremom. Kada sam izvadio kurac iz nje sprema je krenula napolje za njim. Ostali smo u motelu celu noć gde smo se pojebali još dva puta. Nastavio sam da jebem Anitu i do dan danas.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti