31°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

BOŽANSKI TRETMAN NA PLAŽI U predigri me je doveo do vrhunca, a posle je pokaao da je izdržljiv kao konj

Letovala sam u gradu koji nema nudističku plažu. A tako sam želela da budem gola po danu na plaži. Znam, u toplesu, tangama je dopušteno i na nenudističkoj plaži, ali ja sam htela biti baš gola. Kako takvu “golu” plažu nisam našla kilometrima uokolo (a nisam ni mogla jer je nije bilo), pregledala sam svaki metar obale, propešačila u potrazi za mestom gde nema nikoga – nijednog kupaca, nijednog sunčaca, smestila sam se kraj jedne plaže, uz visoku gvozdenu ogradu. Najbliži kupači bili su svega tridesetak metara od mene, neke dve žene, recimo pedesetogodišnjakinje.

Legla sam na peškir. Bilo je podne. Žene su ležale na ležaljkama, u hladu bora (ali dobro, ili smreke, nisam baš naučila razliku). Skinula sam se u donji deo kupaćeg kostima dok gornji deo nisam vadila ni stavljala na sebe (dakle bez grudnjaka). Zavrnula sam rub gaćica jako (da “glume” tange) i legla na stomak. I mislila na seks, a bila sam sama. Nijednog frajera nigde naokolo. Zavučem ruku pod gaćice i trljam klitoris. Svršila sam. Nečujno.

Izvadim vibrator iz platnenog ranca. Lepi providni vibrator. Navlažim picu vodom iz plastične flaše, jednostavno je puštajući da mi teče niz picu, samo malo prstom pomaknuvši kupaće gaćice sa strane, da se ne smoče. Brzo gurnem vibrator u picu i jeknem ne gledajući žene na ležaljkama, ali kladim se da se me gledale.

Počnem da okrećem vibrator levo–desno, kružno, da ga nabijam snažno u sebe zamišljajući pritom pravi seks, sa živim muškarcem

Kad sam tako dvaput svršila, izvadim vibrator iz pice, poližem ga. Volim ukus svoje pice. Polila sam picu vodom i nastavila da ležim na peškir. Sad je bilo vreme da se okrenem na leđa. Naslonim glavu na ranac, ruke poduprem u laktovima, i gledam more ispred sebe. U moru nikoga, tek u daljini prođe poneki čamac, jedrilica, gliser, na kilometre daleko.

Žene s ležaljki ušle su u more i otplivale stotinjak metara daleko od mene, izvan vidokruga. Odlično. To mi je odgovaralo. Da se mogu ponašati još slobodnije. Ne čekajući nimalo, izvadim drugi vibrator (smeđi) dok sam onaj providni stavila između grudi. Natrljam klitoris koji je jako nabubrio, polijem medunožje voćnim sokom (ionako je vruć da bih ga pila), i nabijem si vibrator, glasno ječeći. Volim da vrištim kad mi je dobro u seksu, a ne samu sebe sputavati, utišavati. I dok sam tako radila na svom orgazmu – a uvek volim da bude barem dva u nizu, uzastopno – naravno da sam se isključila od ostatka sveta. 

Otvorivši oči, pogledam u pravcu mora, i imam što videti: mlad muškarac mojih godina leži na stomaku u plićaku u neposrednoj blizini gledajući prema meni. Otkud se tu stvorio? Zar je moj nailazak orgazma tako dugo trajao? Znači, imao je besplatnu predstavu. Predstava je završena, zašto ne otpliva u dublje? Nepomično sam ležala (vibrator još nisam izvadila). Ustao je. Ode nazad nekoliko koraka tako da je bio do pojasa u moru. 

– E pa sad, frajeru, što ćeš? – mislim.– Hoćeš li mi prići? Nastavlja da vodim unutrašnji dijalog s njim. – Ako si pravi frajer, prići ćeš mi. A da mu doviknem nešto kao: “Dođi!” Ili da mu dam znak kažiprstom “dođi” umesto govora jer uvek postoji mogućnost da nije domaći i da neće razumeti. Da kažem “komm”? Da, i šta onda, kad ne pričam nemački? Slovački, češki, poljski – kako se na tim jezicima kaže “dođi”? Da probam s: – “Hey, what’s your name?”

O bože, ne da mi se više ni da razmišljam. Očigledno nije neki frajer kad se ne usudi da dođe. Ili mu ovako – samo da gleda – više odgovara. Uglavnom, pre nego što sam zatvorila oči, tip je još nepomično stajao u moru, glumeći valjda kip. Zadovoljna, još sam malo trljala klitoris. O peškir. Kad sam se dovela do orgazma, otvorim oči i legnem ponovno licem prema suncu. Tip je stajao na nekoliko metara od mene. Nisam čula kad je izišao iz mora!

Spustim gaćice do butina, a on je još stajao. O bože, pa što je neki bojažljiv, neodlučan, što mu je? Je li s njim sve u redu? Da mu napišem poruku na mobilni i uvalim mu ga u ruku da čita s displaja: WOULD YOU LIKE TO LICK ME? ili COME ON, LICK ME! Ležeći na leđima, spustim se posve s peškira. Sada sam gola ležala na kamenju, tik do njegovih nogu. Ne, ne da mi se vaditi mobilni.

– “C’ mon, lick me” – kažem. 

A on… klekne i počne da mi liže noge. Prvo listove, pa kolena, pa naviše. Zvukovima ga potaknuh: 

– Mmmm, more… Do it… more – zarijem mu glavu na klitoris. 

Svršila sam glasno jer lizao me ludački, sve brže i brže, sprinterski. Dok mu se jezik nije pomerao s mog klitica, mali prst jedne ruke gurao mi je u uvo i vadio ga, gurao i vadio… to mi nije radio nijedan muškarac, to s prstom u uvu, i od toga sam bila na milimetar do svršavanja. Nisam izdržala u tom  položaju. Palio me i palio. Ovakvu lizačinu još mi nijedan nije priuštio. Sela sam, a njemu je klečeći položaj i dalje odgovarao. I ja sam njemu mali prst zabadala u uvo. Trzao se. Bilo mi je tako seksi. Legao je. Mislila sam: – Ne može više. Nalizao me se. A ono: legao je a mene posadio iznad svoje glave. Klitoris u svoja usta.

Da on više ne mora glavom kružiti, pomerala sam se ja, sve brže, do ponovnog orgazma, a onda sam pala na njega. Mislila sam da više ne može. Zažmirila sam. A sledećeg sam trena osetila vibrator u anusu. Naglo mi ga je ugurao i pritiskao.

Bože, orgazmi idu k’o po loju. Izvadio, polio sokom iz tetrapaka. Bio je vruć kao čaj. Naglo, jednim žestokim potezom, nabio mi je vibrator u picu, duboko koliko je išlo

Grčila sam nožne prste, zenice su mi se širile – da, još jedan put prema orgazmu. A onda me nasadio na svoj kurac, jahala sam i jahala. Izdržljiv je kao konj. Ali i ja: meni je jahačka poza omiljena. Dugo sam se držala u sedlu, dok se nisam skinula. Trebam li mu išta reći? Npr.: – Thank you for orgasm. Glupost. Šta treba da mu kažem, pa video je i sam koliko je bio uspešan, i koliko sam uživala.

Obukao je sve što je imao: kupaće gaćice. I ja sam sledila njegov primer. Ustao je, mahnuo mi na pozdrav, te zaplivao odakle je i došao. Možda smo mogli da pričamo i na srpskom? Možda smo mogli da se dogovorimo i za sutra? Ma zapravo je bolje ovako: neke stvari trebaju ostati neponovljive. A moja pica? Dugo će se sećati ovog božanskog tretmana. A sutra? Treba joj odmora, danas se stvarno istrošila. Danas joj je bio praznik. Sad će se po svoj prilici opet vratiti svakodnevnici bez uzbuđenja.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti