25°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

NAJBOLJA DRUGARICA MOJE DEVOJKE! Prvo je CUCLALA NARGILU, a onda...

Sa Biljanom, najboljom drugaricom moje devojke, sam se od početka godine zatekao na dve žurke. Nestvarno je kakva tenzija postoji među nama već neko vreme. Tolika da smo se posle obe žurke dobro po’vatali – prvi put na terasi kluba, drugi put u mojim kolima. Iako nismo štedeli ni poljupce ni dodire, naročito drugi put, nisam je jebao jer je oba puta bila pijana. Naravno da sam je želeo, naravno da bih joj rasturio to mesnato i trćasto dupence, ali nisam hteo da se oseća iskorišćeno, tim pre jer se redovno srećemo na zajedničkim okupljanjima.

Jedno takvo okupljanje bilo je pre par večeri. Rođendan je bio nekoj njihovoj drugarici. Nas puno sedelo je u kafeu. Pili smo kafe, jeli kolače i jako se fino zabavili. Biljana je bila u dugoj bordo lepršavoj haljini sa razrezom na obe butine. Kopčala se napred, ali nije bila zakopčana, baš naprotiv, bila je otkopčana skoro do ispod grudi, a unutrašnja strana čvrstih grudi bila otkrivena. Duga smeđa kosa je bila puštena preko jednog ramena izbog nekog sredstva izgledala je kao da je mokra i loknasta posle mora. Nije imala ništa od šminke, nije joj ni trebalo, takva je bila čist seks.

Pričali smo zezali se, slikali. U nekom trenutku Biljana je došla do dela gde sam ja sedeo i pitala da se slikamo. Ja sam sedeo, a ona se nagla inad mene, tako poluslobodne grudi su joj bile pored mog obraza. Dok je slikala jedan, drugi i još par naših selfija, šapnuo sam joj da bih joj jako tako slatko stavio kurac među sise u toj haljini. Pošto niko nije mogao da vidi, šaku sam joj zavukao u razrez sa strane i pomazio je visoko po unutrašnjoj strani butine.

Uzdahnula je, a onda se pomerila i sela kraj mene. Kao uzela je telefon da mi pokaže slike koje je sad uslikala i pokazala mi je, ali ne samo te. Posle tih 5-6 selfija, nastavila je da lista kroz svoj album. Nekoliko fotografija u kojima je potpuno naga me je ostavilo bez daha. Taman sam se uživeo, izašla je iz albuma i rekla „cimerka mi nije tu, sat vremena nakon što odem, dođi do mene, čekam te tad“. Rekla mi je adresu i kao uslikala još jedan selfi. Mada me je očešala dupetom kad je prolazila, niko ništa nije primetio. Zaista je trajao kratko (iako je u mojoj glavi prošla večnost), a i izgledlao je samo kao da smo se fotkali i ćaskali minut.

Šmekali smo se čitvo veče, smejlai, igrala je, zavodila me, čak je i moju devojku pljesnula po dupetu u prolazu kao u šali. Znam da je bila napaljena. Ja sam bio napaljen. Ipak, ništa se nije desilo tu u kafiću. Međutim, nakon što je otišla, tačno sat vremena kasnije bio sam ispred njene zgrade. Videla me je sa prozora i pustila poruku „,dođi, otključano je“.

Popeo sam se, pokucao i povukao kvaku. Vrata su se otvorila. Nestvarno, svetla su bila pogašena. Jedino svetlo dolazilo je sa ulice i od reklama,a garsonjerica u kojoj živi je bila puna dima koji je mirisao na narandžu i vanilu.

Pratio sam miris i ušao u njenu sobu. Na krevetu, udobno zavaljena u jastuke je ležala ona. Bila je potpuno naga. Noge su joj bile blago raširene, a svetla je bilo sasvim dovoljno da se vidi odsjaj njene vlažne i glatko obrijane pičkice. Kosa joj je bila vezana u čvrst skroz zalizan rep, a pored nje je bila nargila koju je pušila i ispuštala izazovne kolutove mirisnog dima. Pogledala me je zavodljivo, povukla dim i ispustila ga nagore, a onda rekla prelazeći pirstima preko pičkice „ako se skineš dovoljno brzo, možeš odmah da ga staviš“. Počela je da se uvija dok se mazi i vuče novi dim.

Skinuo sam pantalone, raskopčao košulju, skinuo je, a onda spustio bokserice. Kada mi je kurac izleteo napolje ugrizla se za usne i pozvala me prstom kod sebe istovremeno šireći noge još malo. Prišao sam, zašao između njenih nogu na kolenima, zgrabio je za kukove, povukao ka sebi, a onda smestio kurac na ulaz u njenu pičkicu. Glavićem sam joj prešao preko usmina i klitorisa. Ona se lagano uvijala, ja sam poeo da ležem preko nje, a kurac je polako nestao u njenoj pičkici. Uzdahnula je glasno, a onda još jednom kada je kurac došao do kraja. Najsporije je pomerala kukove, ai ja svoje.

Povukla je dim iz nargile koju nije puštala, a onda je pustila da joj se dim koluta preko usana polako i preko nosa. Jezikom sam joj prešao preko brade, a zatim donje usne dok se dim kolutao. Jezikom sam okružio i gornju i donju usnu, a onda je ona isplazila jezik i dodirnula moj. Palacali smo se jezikom dok mi je dlan išao od njenog boka ka grudima. Zgrabio sam je za sisu i polako se jezikom i poljupcima spuštao ka njenim grudima, sve vreme radeći kukovima polako oboje. Moj kurac je polako izlazio i ulazio do kraja, kada se njena sisa našla u mojim ustima. Njene ogromne bradavice bile su savršene za grickanje. Balavio sam ih kao nikad ranije čini mi se, dok je ona uz uzdahe vukla dim za dimom nargile potpuno opuštena i sluđena.

Osetio sam da mi nailazi orgazam, zato sam ga lagano izvadio i polako se spustio niz njen stomak kako bih odložio orgazam i smirio se dok joj oližem pičkicu. Podigla je noge skroz u vis tako da mi je pred njosom bio i njen čmarić i pičkica, oba savršeno glatka. Uhvatila me je za kosu i zagnjurila mi je nos među svoje noge. Sve je mirisalo na narandžu i vanilu, a pičkica joj je bila tako glatka i sočna, da sam je ručkao sa uživanjem, polako i temeljno. Lizao sam joj i čmarić, pa guzove, a ond aopet pičku. Stenjala je, uvilaja se i držeći me za kosu sve čvršće mi nabijala čmar i pičku u lice.

Prebacio sam joj nogu preko sebe, okrenuo je na bok, legao iza nje, raširio joj noge i nakon što sam joj glavićem istrljao usmine, vratio kurac u pičku. Poljubila me je preko ramena usnama punim dima, dok sam joj ja ubacivao kurac. Svojim rukama trljala je klitoris i moja jaja. Tako s boka sam je uhvatio za vrat okrenuo joj obraz ka meni i počeo jezikom da prelazim preko uha. Počela je da svršava iste sekunde. Orgazam je i trajao i trajao, a ona se sve jače nabijala na moj kurac. Stenjala je kao luda zaranjajući glavu u jastuk da ne bude preglasna.

Kada je orgazam prošao, izvukla je kurac moj, legla na leđa uhvatila se za grudi i stežući rekla „gde si ono rekao pre da bi mi stavio kurac“. Ustao sam na kolena, opkoračo je i seo na njen stomak, a kurac smestio među njene sise. Stisao sam ih šakama jednu ka drugoj i počeo da je jebem među sise. Gledala me je jebozovno, povukla dim nargile, a onda bradu naslonila na grudi i dunula mi kolut dima u kurac koji je provirivao s druge strane njenih sisa. Istog trenutka sam se pomerio naviše ka njoj, rekao joj da povuče dim što je i uradila, a onda sam joj rekao da mi polako liže jaja.

Vlažnim jezikom mi je vrtela krugove po jajima sočno istovremeno ispuštajući polako da se kolut dima obmotava oko mojih jaja i kurca. Drkao sam ga u tom položaju, a kada je orgazam naišao vratio sam se malo unazad i sasuo joj desetak ogromnih mlazova u širom otvorena usta.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti