24°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

ŽESTOKO GA JE PRIMALA, a onda je USLEDILO IZNENAĐENJE!

Kurac mi pulsira. Skroz je mokar jer ga je Biljana (najbolja drugarica moje devojke Jelene) upravo izbalavila. Glavić je naslonjen na njenu glatko obrijanu pičkicu.

Rukom držim kurac za koren i trljam glavić o njene usmine i klitoris i polako ga ubacujem u njenu natopljenu pičkicu. Glavić je već nestao unutra, a onda i santimetar po santimetar mog kurca. Lagano prodirem dok ona uvija kukovima. Upravo su ostala samo jaja napolju čvrsto pripijena uz njenu pičkicu.

Biljana je naslonjena na prozor svoje sobice, lagano je nagužena, sa blago raširenim nogama. Kratka suknja joj je podignuta, a duboke crvene tange skinute i bačene na krevet. Moj kurac lagano izlazi iz njene pičkice udaram je po dupetu batinom, a onda ga opet vraćam unutra lagano.

Čvrsto je naslonjena na sims prozra dok joj ja otkopčavam i poslednje dugme bele košulje. Pomaže mi da je skine skroz dok se preko ramena ljubi sa mnom. Opet se naginje napred i ja joj otkopčavam crveni brus čipkani i oslobađam njene grudi napolje. Bacam i brushlater na krevet pored tangica, hvatam je za grudi i privlačim do sebe. Moj kurac sada već nešto brže prodire u nju, dok joj mesim grudi i ljubimo se preko njenog ramena.

Pogledala je kroz prozor opet i raširila noge sada još više. Pogledala me je onda preko ramena i pitala:

- Ne mogu da verujem da smo je ostavili u kolima ispred.

Pljesnuo sam je po dupetu jednom, pa drugi put. Vrisnula je, a ja sam rekao:

- Priznaj da te loži to što ti najbolja drugarica sedi u kolima ispred zgrade i da te još više loži da gledaš kroz prozor ka njoj dok te ja guzim.

Jelena i ja smo pokupili Biljanu s posla. Dovezli je, a ja sam navodno trebao da joj popravim osigurače koji su pregoreli. Objasnio sam Jeleni da mi ne treba puno. Biljana je pošla sa mnom kao da mi otključa i rekla da će sići ubrzo da ona i Jelena odu na kafu dok ja završim kad već nema struje da skuva u stanu. Rekla je da samo mora da obavi nešto u stanu i da se presvuče.

Jelena je naravno ostala u kolima. Međutim, čim smo ušli u ulaz, moja ruka je završila ispod biljine suknje, a već u liftu moj kurac je bio u njenim ustima. Nismo gubili vreme defiitivno. Mnogo smo bili napaljeni, želimo jedno drugo, ali oboje nas je posebno ložilo što se jebemo na prozoru i gledamo Jelenu koja čeka.

Izvadio sam kurac. Okrenuo Biljanu ka sebi. Pomogao joj da sedne na sims prozora, podigao joj noge i vratio kurac u njenu pičkicu. Uživao sam da se ljubim sa njom dok je jebem. Mnogo se dobro ljubila, sočno. I ovaj put smo se ljubili, bili smo skroz jedno uz drugo, a moj kurac je prodirao jako brzo. Dok su mi jaja lupala po njenom dupetu, biljana je počela da uzdiše. Orgazam se približavao i zato mi je jezik zavukla još dublje u usta i kroz poljubac rekla:

- Svrši u mene, hoću u isto vreme da svršimo.

Kao omađijan sam počeo da je jebem najjače što sam mogao. Jezici su nam se preplitali, a ona je počela da svršava. Tako se dobro ljubi i glasno stenje kad svršava da sam iste sekunde počeo i ja da sasipam mlaz za mlazom u njenu pičkicu. Bili smo gola voda. Sperma je već počela da curi iz pičkice, ali mi smo se i dalje ljubili. Nisam ga vadio, ali smo oboje osetili da se ne spušta.

- Nememo vremena, posumnjaće, smiri se - rekla je ali je i dalje mešala kukovima napaljeno i orgazmično.

Ne vadeći kurac, uzeo sam telefon, pozvao Jelenu i rekao:

- Dođi do gore.

Biljana je ostala bez teksta. Poljubio sam je, a kurac u njenoj pički je postao opet tvrd kao kamen. Poljubio sam je opet, opet, a onda je uzvratila:

- Ja, ja...ne razumem - promucala je, međutim zapušio sam joj usta poljupcem.

Podigao sam njene ruke i stavio ih oko svog vrata. Kao da je prihvatila neizbežno i poljubila me sočno. Ljubila me je kao luda dok je moj kurac opet ulazio ritmično u njenu pičkicu.

Čula su se vrata. Htela je da se skloni, međutim pribio sam je još čvršće uz sebe i na kurac. Na vratima sobe pojavila se Jelena.Šmekerski nas je pogledala i polako, korak po korak tako da se štikle jasno čuju došla do nas. Biljana i ja smo se karali i ljubili ispred nje.

Prošla je pored mene, uhvatila me za dupe i poljubila preko ramena. Nisam prestajao da jebem Biljanu koja je pogledala Jelenu nemo. Haos joj je bio u glavi, ali pičkica je bila tako vlažna. Znam da nije htela da ga vadim.

Jelena je sela pored nas na sims. Prebacila je nogu preko noge koje su u tesnim farmerkama izgledale sjajno.Polako je počela da pali nargilu u sobi pored kreveta kao da se ne jebemo uopšte pored. Povukla je dim, a zatim se ispravila i pogledala nas. Prišla je usnama punim dima pored Biljinog ramena i poljubila je u rame nežno i sočno i pogledala niz Biljanine grudi kao mom kurcu koji prodire ritmično u Biljinu obrijanu pičku.

- Mnogo lepe sise imaš, znači savršene - rekla je Jelena i poljubila Biljanu u rame opet.

Povukla je dim nargile i prišla Biljinim usnama, polako je počela da duva dim mirisa cimeta u njena usta. Biljana je uvukla taj dim i nesvesno isplazila jezik ka Jeleni.

Jelena ga je poljubila, a onda licnula, a zatim napravila krig svojim jezikom oko Biljinog. Ponudila je nargilu Biljani. Biljana je povukla dim,a za tim i Jelena. Ovoga puta su im se jeizici opet našli u kolutu dima.

Scena je bila tako napeta i reotična da je orgazam počeo da mi nailazi. Promenio sam ritam jebanja. Bukvalno sam cepao pičkicu Biljani koja se uvijala od slatkog bola.

- Sad će da svrši, znam mu ritam - rekla je Jelena Biljani i poljubila je u obraz , a onda joj licnula uvo gledajući u mene.

Naravno da sam svršio kao ludak. Sve sam joj sasuo opet u pičkicu.

- Opa, ne vadimo ga - rekla je Jelena kada sam svršio.

-Pomeri se - rekla mi je.

- Moramo da pomognemo dami da svrši i ona što si tako sebičan.

Sklonio sam se, a Jelena je došla među Biljine noge. Pomazila joj je pičkicu, a onda olizala prste i zavukla joj sredni i domali u pičku. Nagnula se skroz ka Biljani, uhvatila je za vilicu i počela da joj drka pičku. Bilja je bila van sebe, pogotovo u trenutku kada je Jelena počela da je ljubi po grudima i sisa joj bradavicu.

Tako brzo joj je drkala pičku da je Biljana eksplodirala u orgazam. Kada se orgazam smirio, Jelena je poljubila sočno, izvadila joj prste iz pičke i nakon što je olizala deo, ostatak je dala Biljani da poliže. Biljana je poslušno polizala svoje sokove i deo moje sperme sa Jeleninih prstiju. A onda su nastavile da puše nargilu na simsu.

„Mislim da imam lep predlog za sledeće druženje“ rekla je Jelena.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti