13°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

JA SAM TVOJ GOSPODAR Vezujem te za krevet, lagano milujem, ulazim u tvoju školjku

Golden Rose ad

Ulaziš u stan da se sretneš sa mnom. Prilikom otvaranja vrata naređujem ti da zatvoriš oči, a odmah zatim vezujem ih crnim povezom. Za tebe, svuda okolo je samo mrak. Čuješ samo svoje disanje. Pomažem ti da skineš mantil. Prema instrukcijama koje si ranije dobila, ispod mantila ne nosiš ništa, osim cipela sa visokom potpeticom, samolepivih čarapa, tanga gaćica i providnog brushaltera.

Sve na tebi je crne boje, što daje divan kontrast tvom svetlom tenu i kosi. Odvodim te do centra sobe i naređujem da klekneš, otvoriš usta, a ruke staviš iza glave. Ostaješ u tom položaju neko vreme, i tvoja nelagodnost sve više raste. Iznenada, osećaš nesto tvrdo i toplo kako ti rastvara usne i ulazi u usta. Shvataš da je u pitanju vrh kurca tvog gospodara. Jasno ti je šta ti je zadatak i svojski se bacaš na posao. Počinjes da ližeš iz sve snage, kao da ti život zavsi od toga.

Prvo se baviš samim glavićem, oblizujući ga kao kao lilihip, a zaim krećeš čitavom dužinom, pokušavajući da progutaš što veći deo. S vremena na vreme vadiš kurac iz usta, i prelaziš na oblizivanje jaja, povremeno usisavajući jedno po jedno, sve dok ne čuješ moj uzdah zadovoljstva. Uprkos ponizavajućem položaju, osećaš kako tvoja ribica počinje da vlaži i pusta sokove. Razmišljaš kako bi bilo lepo da možeš da spustiš ruke i pomiluješ je. Međutim, nemaš hrabrosti da me pitaš za dozvolu.

OVO MORATE ZNATI

IZ JP "PUTEVA SRBIJE" PORUČUJU: Usporen saobraćaj na obilaznici oko Beograda

ZA PET DANA IZ SRBIJE U CRNU GORU UŠLO 9.840 PUTNIKA

RELATIVNO MIRNA NOĆ U BEOGRADU: Dve saobraćajne nezgode, nema teže povređenih

DRAMA: Sr­p­ki­nje s te­stom de­po­r­to­va­ne iz Cr­ne Go­re

DVOJICA NOVOSAĐANA O AVANTURAMA IZ KARANTINA U INDIJI: PETARDAMA TERAMO LEOPARDE I SLONOVE (FOTO)

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad