14°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

JA SAM TVOJ GOSPODAR Vezujem te za krevet, lagano milujem, ulazim u tvoju školjku

Ulaziš u stan da se sretneš sa mnom. Prilikom otvaranja vrata naređujem ti da zatvoriš oči, a odmah zatim vezujem ih crnim povezom. Za tebe, svuda okolo je samo mrak. Čuješ samo svoje disanje. Pomažem ti da skineš mantil. Prema instrukcijama koje si ranije dobila, ispod mantila ne nosiš ništa, osim cipela sa visokom potpeticom, samolepivih čarapa, tanga gaćica i providnog brushaltera.

Sve na tebi je crne boje, što daje divan kontrast tvom svetlom tenu i kosi. Odvodim te do centra sobe i naređujem da klekneš, otvoriš usta, a ruke staviš iza glave. Ostaješ u tom položaju neko vreme, i tvoja nelagodnost sve više raste. Iznenada, osećaš nesto tvrdo i toplo kako ti rastvara usne i ulazi u usta. Shvataš da je u pitanju vrh kurca tvog gospodara. Jasno ti je šta ti je zadatak i svojski se bacaš na posao. Počinjes da ližeš iz sve snage, kao da ti život zavsi od toga.

Prvo se baviš samim glavićem, oblizujući ga kao kao lilihip, a zaim krećeš čitavom dužinom, pokušavajući da progutaš što veći deo. S vremena na vreme vadiš kurac iz usta, i prelaziš na oblizivanje jaja, povremeno usisavajući jedno po jedno, sve dok ne čuješ moj uzdah zadovoljstva. Uprkos ponizavajućem položaju, osećaš kako tvoja ribica počinje da vlaži i pusta sokove. Razmišljaš kako bi bilo lepo da možeš da spustiš ruke i pomiluješ je. Međutim, nemaš hrabrosti da me pitaš za dozvolu.

OVO MORATE ZNATI

IZ JP "PUTEVA SRBIJE" PORUČUJU: Usporen saobraćaj na obilaznici oko Beograda

ZA PET DANA IZ SRBIJE U CRNU GORU UŠLO 9.840 PUTNIKA

RELATIVNO MIRNA NOĆ U BEOGRADU: Dve saobraćajne nezgode, nema teže povređenih

DRAMA: Sr­p­ki­nje s te­stom de­po­r­to­va­ne iz Cr­ne Go­re

DVOJICA NOVOSAĐANA O AVANTURAMA IZ KARANTINA U INDIJI: PETARDAMA TERAMO LEOPARDE I SLONOVE (FOTO)

Napokon, osećaš kako kurac u tvojim ustima bubri sve više i pulsira, a ja te hvatam za potiljak i navlačim na njega sve do kraja. Osećaš kako ti nos udara u dlake mog pubisa. Zatim počinje erupcija. Vrelo seme udara ti u nepca i trudiš se da progutaš što više jer ti se čini da ćeš se inače udaviti. Konačno potok sperme presušuje, a ti se daješ na posao da isisaš i poslednju kap koja je zaostala.

Vadim kurac iz tvojih usta i naređujem ti da ustaneš, a onda te vodim u drugu sobu, sve do ivice kreveta koji osećaš u visini kolena. Naređujem ti da se popneš na krevet, klekneš i raširiš noge najviše što možeš. Osećaš kako ti podvlačim ruku pod koleno, a zatim vezujem kanap odmah ispod njega, čvrsto, ali ne i grubo. Zatežem kanap i učvršćujem ga, a isti postupak se ponavaljam i sa druge strane. Nalaziš se u klečećem položaju sa široko razmaknutim kolenima.

Vezujem kanap za tvoje nožne članke, i povlačim ga do ivice kreveta, gde ga pričvršćujem za nogare, tako da su ti noge sada potpuno raširene. Zatim ti vezem za svaki članak na ruci po jedan kanap, i naređujem da gurneš ruke ispod sebe, u pravcu nogu, što je moguće više, i uzimam drugi kraj kanapa i zatežem ga, vezujući ga za tvoje nožne članke.

Klečiš glave i grudi priljubljenih uz krevet, sa široko razmaknutim kolenima, racepljena kao kučka, u nemogućnosti da se pomeriš za više od nekoliko santimetara, spremna za sve ono što planiram da ti uradim

Uplašena si i drhtiš kao prut, ali shvataš da nikada do sada u životu nisi bila toliko uzbuđena, i da je dovoljan bukvalno jedan dodir da svršiš kao nikada ranije. Stojim iza tebe i uživam u prizoru tvog sapetog tela, divnog kontrasta belog i crnog, tankog struka i napetih bokova, napete guze koja me prosto mami i poziva. Prilazim i polako prelazim dlanom preko tvog tela, od vrata naniže, noktima lagano dodirujući pršljenove, te osećam kako ti treptaj prolazi telom. Povlačim ti gaćice naviše, tako da se u potpunosti usecaju između usmina.

Nastavljam da te milujem, podvlačim ruku ispod tebe i igram se tvojim grudima. Hvatam bradavicu između prstiju i igram se njome dok ne osetim kako postaje sve tvrđa. Stežem malo jače i čujem kako stenješ. Povlačim se unazad i počinjem da se igram okolinom tvoje ribice. Milujem te lagano po međunožju, i gledam kako se usmine pune krvlju i otvaraju kao latice ruže. Naglim pokretom cepam ti gaćice i tvoja ženskost ostaje potpuno naga i nezaštićena.

Hvatam dražicu između palca i kaziprsta i laganim pokretima je milujem, a usmine postaju grimizne boje, prošarane sitnim kapilarima koji se naziru kroz sluzokožu. Vlažim dva prsta druge ruke i polako ih prislanjam na otvor tvoje ribice, ne prestajući za to vreme sa milovanjem dražice. Prodirem lagano prvo jednim, a zatim i drugim prstom, a zatim ih pomeram kružnim pokretima. Nakon nekolikom minuta stimulisanja, osećam kako počinješ da ritmički pomeraš bokove i da se jače nasađuješ na moje prste. Lagano dodajem još jedan prst, što kod tebe izaziva nove uzdahe.

SVE O KORONI

KORONA U LATINSKOJ AMERICI NE JENJAVA: Neslavni rekord oboren u Brazilu sa 1.204 preminulih za 24 sata

U RASINSKOM OKRUGU 11 NOVOZARAŽENIH: U bolnici 27 osoba

KORONA U SRBIJI: Više od 30.000 Srba imalo koronu

NOVA PRAVILA ZA ĐAKE: Nema pevanja, zaraženi đaci će i u bolnici imati časove

KRIZNI ŠTAB DANAS O ODRŽAVANJU DOGAĐAJA U KULTURI: Razmatra se ponovno otvaranje bioskopa, pozorišta, koncertna sezona

Osećam kako se polako približavaš vrhuncu, pa prestajem sa stimulacijom, stajem iza tebe i skidam se. Izvlačim kožni kaiš iz pantalona, presavijam ga na pola i prevlačim njime lagano preko tvojih bokova i guze, naročito se zadržavajući na brazdi zadnjice. Po tvojoj reakciji vidim da shvataš od čemu se radi i počinješ da protestvuješ. Da bih sprečio beskorisne molbe, zamahujem i spuštam udarac na levu polutku tvoje guze, na kojoj se nakon nekoliko trenutaka ocrtava crvena pruga. Upućujem još nekoliko udaraca, unakrsno birajući levu i desnu polutku.

Udaram ritmično, a nakon svakog udarca čujem prigušeni jecaj. Pravim pauzu dovoljno dugu da ne znaš tačno trenutak kada će pasti sledeći udarac. Guza ti je išarana sa desetak crvenih pruga. Prestajem sa šibanjem, sedam na krevet kraj tebe i milujem lagano po povređenim mestima, a zatim počinjem da te ljubim po guzi, lagano prelazeći jezikom i usnama po crvenim prugama, spuštajući se lagano sve niže i približavajući se ribici. Počinjem da ližem usmine, palacajući jezikom kao zmija, a zatim ulazim u unutrašnjost tvoje školjke. Izvlačim jezik, i prelazim na dražicu.

Divlje je ližem, grickajući je povremeno. Veoma si vlažna, i osećam tvoj ukus u ustima. Izvlačim jezik i podižem se malo višlje, tako da se nalazim u visini smeđe rupice na tvojoj guzi. Približavam joj usta i lagano duvam topli dah u nju, a zatim dodirujem jezikom međicu, lagano klizeći prema anusu. Pravim kružne pokrete jezikom oko njega, a zatim stavljam vrh jezika u samu rupicu. Osećam kako se skuplja kao morska saša kada je dodirneš, a zatim se opuštaš i ona se širi, što osećam po naborima koji se pojavljuju. Ližem ti guzu, dok ti rukum za to vreme mazim dražicu.

Osećam kako ti telo podrhtava i znam da ako nastavim još nekoliko sekundi, da ćeš svršiti. Pomeram se, što je sa tvoje strane propraćeno sa nekoliko nekontrolisanih frustriranih pokreta

Međutim, suviše si čvrsto vezana da bi mogla sama sebi da olakšaš. Uzimam kaiš ponovo i pomažem tvojoj guzi da obnovi lepu crvenu boju. Zatim te ponovo rukama i jezikom stimulišem do ivice orgazma, i ceo ciklus ponavljam nekoliko puta, sve dok nisi potpuno izluđena i izbezumljena od pužude, i dok me, zaista iskreno, ne zamoliš da te izjebem.

Prilazim ti spreda, hvatam za kosu, i nimalo nežno uvaljujem kurac u usta. Kada sam zadovoljan postignutom čvrstinom, stajem iza tebe i bez mnogo uvoda uvaljujem palamar u pičku. Hvatam te za bokove i navlačim do kraja. Jebem te intezivno uživajući u tvojoj bespomoćnosti. Povremeno ti se spuštam na leđa i igram grudima i bradavicama. To traje nekih desetak minuta. Stajem svaki put kada osetim da se bližiš vrhuncu, i povlačim se.

Uzimam kremu, jer je bolja od vazelina, i mažem svoj kurac njome, a zatim prislanjam otvor kreme na tvoj anus desnom rukom, dok levom širim guzove, i uštrcavam oko polovine sadržaja unutra. Zatim dobro podmazujem kažiprst i srednji prst, prvo jedan, pa drugi ubacujem u tvoje dupe. Osećam neznatan otpor, i po tome znam da nisi nevina ni sa ove strane. Kružnim pokretima razmazujem kremu koju sam uštrcao po unutrašnjosti tvog dupeta. Ovde mnogi greše, jer misle da je dovoljno namazati samo kurac i anus spolja, a ovako se postižu kud i kamo bolji rezultati.

Izvlačim prste i brišem se, a zatim stajem iza tebe, nameštam glavić tačno u centar smeđe rupice, i počinjem da guram, istovremeno ti sa obe ruke šireći guzove. Osećam kako stežeš šupak ne bi li sprečila prodor, zato te sa prstima obe ruke naglo golicam po rebrima i to je dovoljno da te prevari, tvoj otpor za delić sekunde prestaje, što je sasvim dovoljno da moj glavić uleti unutra. Čujem tvoj krik, koji naravno, kako sam i očekivao, ne traje dugo. Više je u pitanju foliranje i čuvanje časti.

Uživam u prizoru raširenog sfinktera, a zatim te hvatam za bokove i lagano navlačim na kurac svom dužinom. Zaista je divan prizor posmatrati kako on lagano prodire sve dublje u tvoju unutašnjost. Osećam kako moja jaja udaraju o tvoju ribicu, i nekoliko trenutaka ostajem u tom položaju, puštajući da se tvoj sfinker privikne na nesvakidašnje sirenje. Kada tvoje stenjanje utihne počinjem lagano da te jebem, ubrzavajući ritam malo po malo.

SVE O SPORTU

SPREMNI ZA BALKANSKO PRVENSTVO: Selektor Zuković najavio okupljanje najboljih domaćih atletičara

MAMIĆ SVE IZNENADIO IZJAVOM: NOLE JE NAŠ! NAPADAJU GA SAMO FUKARE

NEVEROVATNO! ONI SU REKORDERI: 56 TROJKI za košarkaše Hjustona

Jebem te tako sve dok ne osetim da sam na ivici orgazma, a onda stajem, i podvlačim ruku ispod, te počinjem da trljam tvoju dražicu. Jebem te kratkim pokretima, i osećam kako ti telo podrhtava. Pojačavam ritam jebanja i trljanja dražice, i osećam kako se sfinker tvog dupeta naglo steže oko mog kurca. Osećaj je otprilike kao da si me zgrabila pesnicom. Svrsavaš iz sve snage, kao nikad ranije, potpuno nekontrolisano i životinjski.

Sklanjam ruku, hvatam te čvršće i nabijam se u tebe iz sve snage. Svršavam uz urlik. Zadovoljstvo je zaista teško opisivo. Punim ti utrobu vrelom spermom. Nastavljam sa pokretima još neko vreme sve dok stvarno nisam potpuno isceđen. Svaljujem se na tvoja leđa i ostajem tako sve dok mi kurac potpuno ne splasne i sam ispadne iz tvoje guze. Odlazim da se operem, a zatim se vraćam i odvezujem te. Skidam ti povez sa očiju i dozvoljavam da me vidiš.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti