31°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

ORGIJE SA MENEKENKAMA Uzdasi su odjekivali kućom, znojava tela svuda okolo, a dečkić me je obrađivao jezikom

Bila je visoka, vitka, lepo građena. Imala je plavu kosu, okrugle dojke, kao sočne jabuke, bele ruke, plavkaste oči i glatku kožu. Muški rod se palio na nju iz prvog cuga. Govorila je tiho, kao da se plaši, ali plašljivica nije bila. Na jednoj privatnoj žurci, čiji je domaćin bio Filip, sin direktora neke privatne firme, pojavila se iznenada. Mnogi su voleli Evu, želeli da je drže u naručju, imaju u svom stanu, pokažu drugima. Kad se društvance ponapijalo, Filip je pokušao da je zgrabi u zagrljaj, ali ona se vešto izvukla i otrčala u kupatilo.

Kada se vratila, imala je šta i da vidi: grupnjak je uveliko počeo. Dečko koji ju je doveo deljao je neku crnku na tepihu: mačkica mu nabacila noge oko vrata i stegla ga tako da nije mogao ni da mrdne, sem da tuca ribicu. Jedan krupan mornar uhvatio je plavušu kratke kose, nasadio je na svoj kurac, pa su se zajedno ljuljali u ritmu neke ludačke muzike, hodajući po sobi. Dva muškarca, slični kao jaje jajetu, obrađivali su neku manekenku bez sisa.

OVO MORATE ZNATI

IZ JP "PUTEVA SRBIJE" PORUČUJU: Usporen saobraćaj na obilaznici oko Beograda

ZA PET DANA IZ SRBIJE U CRNU GORU UŠLO 9.840 PUTNIKA

RELATIVNO MIRNA NOĆ U BEOGRADU: Dve saobraćajne nezgode, nema teže povređenih

DRAMA: Sr­p­ki­nje s te­stom de­po­r­to­va­ne iz Cr­ne Go­re

DVOJICA NOVOSAĐANA O AVANTURAMA IZ KARANTINA U INDIJI: PETARDAMA TERAMO LEOPARDE I SLONOVE (FOTO)

Jedan joj je zabio kurac u usta, a drugi lizao pičić, pa su onda menjali mesta... Pogledom je tražila domaćina, ali u ovoj sobi u kojoj je većina stenjala, nije ga bilo. Eva je uzela flašu nekog pića i pošla na sprat, da proveri gornju atmosferu. Slika je bila slična. Tri devojke su ležale na krevetu, ljubeći se i nadražujući svoje čari velikim veštačkim falusom od plastike, kupljenim sigurno preko grane. Na podu je ležao jedan golišavac, a preko njega nekakva rasna mačka sa sisama kao lubenice. Gospodin ju je tucao odozdo, a pomagala su mu još dvojica, sisajući dojke ovo gospoje. Eva pređe u drugu prostoriju koja je bila u polumraku. Čim je zakoračila, vrata su se zatvorila, a svetlo ugasilo.

– Sviđa ti se ovde – upitao je muški glas iz ugla.

– Pomalo je čudno – rece Eva, a muškarac, potpuno go, priskoči i poljubi je u usta. 

Eva ne reče ništa, gucnu malo pića, pa sede na krevet koji je bio ispod prozora.

– A tebi? Zar se tebi dopadaju ovakve jebačine – upita, gledajući golog muškarca koji nije znao šta da radi sa rukama.

Uhvatila ga je za ruku i pokazala mu da je raskopča. Cipele su same spale, onda čarape sa halterima, pa haljinica. Na kraju i brushalter i svileni mini slip. Onda je ponovo gucnula malo pića, pa glasno rekla Filipu:

– A sada, dečko moj zbunjeni, hoću da me ližeš, i to svuda, svuda!

Filip, kao da nije dobro čuo, ali ubrzo je shvatio, kada je Eva legla na krevet i pokazala prstom na svoje okrugle, neobično čvrste sise.

– Požuri, sva gorim! Liži me, brzo Filipppe! To si hteo, zar ne?

–  Da, to sam hteo čim sam to ugledao. Zapravo, prvo sam hteo da ti pomilujem kosu, poljubim vrat, a onda da ti obrađujem sise. Tako si izazovna! Ne znam kako ću moći da izdržim, vidiš da sam ukrućen kao komad drveta – pričao je Filip dok je pipao vrhove njenih dojki.

– Lagano dečko, nemoj da eksplodiraš pre vremena. Uostalom, zašto ti ja to govorim, kad ti sve to znaš. Čujem da si povalio deset cura i tri žene, što znači, znaš da tucaš, znaš da zadovoljiš žensku, zar ne – reče mu Eva, milujući svoj stomak i vruće između nogu.

– Hajde, šta čekaš?

SVE O KORONI

KORONA U LATINSKOJ AMERICI NE JENJAVA: Neslavni rekord oboren u Brazilu sa 1.204 preminulih za 24 sata

U RASINSKOM OKRUGU 11 NOVOZARAŽENIH: U bolnici 27 osoba

KORONA U SRBIJI: Više od 30.000 Srba imalo koronu

NOVA PRAVILA ZA ĐAKE: Nema pevanja, zaraženi đaci će i u bolnici imati časove

KRIZNI ŠTAB DANAS O ODRŽAVANJU DOGAĐAJA U KULTURI: Razmatra se ponovno otvaranje bioskopa, pozorišta, koncertna sezona

Filip leže još bliže njoj, uhvati joj obe jabuke, pa poče da liže najpre razrez između sisa, pa celu dojku, da bi završio na bradavici. Prvo je ljubio levu, manju sisu, a onda desnu. Eva je uživala, milovala je svoje međunožje, a onda prešla na Filipov falus.

– Je li ti dobro? Je li ti lepo? Gde sada? – šaputao je Filip.

– Još, još! Najpre dobro ožeži po dojkama. To vole i devojke i cure, i udate i raspuštenice. Prvo po sisama, a onda idi dalje. 

Filip zgrabi onu flašu, pa prosu pice po Evinom telu, od vrata, preko grudi, do stomaka i butina. Isplazi jezik, pa krete u liz odozgo, ka sredini njenog vitkog tela. Onda se malo pridiže, raširi joj noge i pogleda je.

– Sise, samo sise liži, grickaj ih, grickaj bradavice – naredi Eva, pa ga uhvati za kurčinu i poče da drka lagano, tek da oseti komadinu u svojoj levoj šaci.

Posle desetak minuta, Filip pređe na zategnutu kožu tela, stomak, ruke, butine, a onda se spusti ka plavoj kosici medu butinama. Liz je u stvari započeo od usne resice, preko vrata, bradavica, pupka i stomaka, do mindže. Hteo je da joj prstima rastvori venericu, ali Eva ga uhvati za kosu i vrati na vrele sise.

– Filipe, dečko, samo jezikom, razumeš, jezikom! 

Poslušao je kao đače, mada je bio stariji nekoliko godina. Lizao je sve u krug, oko cele dojke, da bi završio na vrhu ljubičaste bradavice koja se ukrutila kao pampur.

– Joj, što je ovo lepo, samo tako nastavi dečko. Ali sada ubrzaj! Levu, pa desnu, molim te – govorila je Eva držeći mu krupnu, sada već gotovo plavu kurčinu.– To me pali, da znaš!

– Mala, neću moći još mnogo da izdržim. Moraću da te jebem, da uteram ovu batinu u tvoju rupicu. Hoćeš li da to učinim? – upita Filip, balaveći jezikom po njenoj koži, mokroj od pljuvačke i pića.

– Ne još, ne sada. Samo me liži – odgovorila mu je i okrenula se na stranu, tako da su mu sada na raspolaganju bila leđa, ramena, guzovi, butine, pa i pičić.

– Sada mi mesi sise, to valjda voliš!? 

Filip je opet poslušao. Jezik, dug i crven, usmerio je na vrat, leđa, okrugle i slatke guzove, a kada je došao do pičke, umesto jezika gurnu prst. Eva glasno zastenja, pa podiže levu nogu tako da je mogao da se zavuče između butina i da liže crvenu i mokru rupu. Stegla ga je jako butinama, tako da je samo jezik mogao da radi.

Pogodio je pravo u već nabujali klitoris. Kurac je počeo da mu balavi i ispušta sluz. On joj razgrnu butine i još dublje zavuče jezik. Iznenada je stao, jer mu je “pošlo”. Pridigao se, okrenuo Evu i seo joj na stomak. Stavio joj je kurac među sise i pustio sebi na volju. Penis, krut i kriv, počeo je da jakim mlazevima sipa spermu po njenom vratu i sisama. Eva je ćutala, okrečući glavu levo desno, a Filip se držao za njene dojke, trzajući se u ritmu mlaza.

Znala je da jebozovni dasa, jebač na rečima, neće moći da izdrži ni ovu lekciju sa njenim dojkama, a kamoli da je tuca dugo i pošteno. Malo se pridigla, uhvatila omlitavelu kurčinu sa dva prsta i iscedila ostatak sperme u svoje gaćice.

SVE O KORONI

KORONA U LATINSKOJ AMERICI NE JENJAVA: Neslavni rekord oboren u Brazilu sa 1.204 preminulih za 24 sata

U RASINSKOM OKRUGU 11 NOVOZARAŽENIH: U bolnici 27 osoba

KORONA U SRBIJI: Više od 30.000 Srba imalo koronu

NOVA PRAVILA ZA ĐAKE: Nema pevanja, zaraženi đaci će i u bolnici imati časove

KRIZNI ŠTAB DANAS O ODRŽAVANJU DOGAĐAJA U KULTURI: Razmatra se ponovno otvaranje bioskopa, pozorišta, koncertna sezona

Filip je stenjao, držeći se za muda. Eva ustade i ode u kupatilo. Kada se vratila, Filipa više nije bilo u sobi. Na krevetu je sedeo neki crnokosi mladić, sa flašom u ruci.

– Eva, ti si super riba. Ja bih, ja bih... - zamucao je. 

Eva je ćutala. Očešljala je kosu, sela na krevet, onako gola i još uvek popaljena.

– Dečko, hoću da me ližeš, da me ližeš samo ovde – reče, uhvati ga za kosu i povuče sebi među noge. 

Crvenkasta rupa se sama otvori, a uplašeni mladic odmah ispruži jezik...

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti