15°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

JOŠ NEKOLIKO PUTA UNUTRA-NAPOLJE: A onda sam ga izvukao ...

Golden Rose ad

Oduvek su me palile starije žene. Pametniji mozgovi kažu da su takve stvari vezane uz najranija seksualna iskustva. Stvarno, možda bab zbog tete Marije, mamine prijateljica, čije su ogromne cice redovito bile fiksacija mojih prvih drkanja. Ko će ga znati, ja ionako uvek više razmišljam onom glavom dole...

Enivej, ona je imala sve. Muževu firmu, mužev auto, muževe pare. Samo jedno nije imala: tvrdi mužev kurac. Zato ga je tražila van svog kreveta. I sve bi bilo dobro da njen muž nije bio - moj šef. Šefica je često navraćala u firmu. Onako brzinski, lupkajući pompezno štiklama, prezrivog osmeha i hladnog pogleda. Rane pedesete, rasno telo, lepo popunjeno mnogobrojnim sastancima i poslovnim ručkovima. Mogao bih da se kladim da je u torbici nosila najmanje dva poveća dilda. Prava kučka, rekli bi neki. I to kakva kučka, rekao bih ja!

Uvek bi uletila pravo u kancelariju svog mužića, ne obazirući se na nikog. Imao sam osećaj kao da želi da ga uhvati in flagranti s kakvom mladom pripravnicom. Ali, on je bio samo zlatno tele odgovarajućeg izgleda, prenaivan za takvo nešto. Osim toga, bio je istinski profesionalno deformisan. Odlazila bi uvek nadrkano, još ljuća i hladnija nego kad je došla. Bilo mi je žao šefa, svaki put bi ispao smešan pred radnicima. Prasica je zaslužila jebenu kaznu, pomišljao sam tada, ne mogavši ipak odagnati jedan osećaj od sebe. Naime, bilo je nešto tako neodoljivo u tom njenom stavu, nešto što me palilo do bola! 

- Slušaj, sledeći vikend imam roštilj za poslovne partnere u vinogradu - obavestio me jednog dana šef. 

Kako sam sedeo u prilično odgovornoj fotelji u šefovoj firmi, bio je to i poziv za mene. Zapravo, više neodložna službena dužnost. Ipak je na važne partnere trebalo da se ostavi dobar utisak, a što se mora, nije ni teško. Iako je bila subota, dres kod se morao poštovati, pa sam obukao bolje odelo i odvezao auto u perionicu. U šefov vinograd, poprište mnogobrojnih sličnih poslovnih sastanaka, stigao sam nešto ranije, kako bih sa šefom još jednom dogovorio strategiju pridobivanja unosnog posla. A strategija je bila usmerena prilično direktno - pravo kroz želudac! Jedno moram da priznam šefu - imao je stila. Uvek bi platio najbolje kuvare, pa se uskoro miris roštilja proširio vinogradom, dočekujući dobro poznate njuške u skupocenim kolicima. Usiljeni osmesi, providne priče, preterana ljubaznost - ništa novo.

Žurka je taman bila u zamahu, kad je stigao dobro poznati terenac. Bila je to šefica, sva naperlitana, prilično slobodno obučena. Jasno sam video nelagodu na šefovom licu, očigledno mu se takva nije uklapala u planove. Pa ipak je pred svim tim ljudima odglumio kako mu je jako drago što nam se pridružila i njegova draga supruga. A i ona je bila dobra glumica, bar kad je trebalo da se napuni račun porodične firme. Sjajno se uklopila, obasipajući sve prisutne osmehom hijene. Jedino je mene prostrelila oštrim, pronicljivim pogledom. Očigledno po njenom sistemu vrednosti nisam pripadao tom probranom društvu.

Trenirana kučka, nema šta! Nisam se previše obazirao, takvi njeni postupci bili su već nešto uobičajno. Šef nije bio štekara pa je klope i vina bilo u izobilju. Ipak, pazio sam da ne presisam, a žurka je uzela zamaha. Kao uostalom i šefica. Očigledno je shvatila važnost ovog poslovnog sastanka, pa je neprekidno točila svima redom, a posebno sebi. Vinogradom je odjekivao njen prodorni, napadni, usiljeni smeh, a šef je, skrivajući pogled, škrgutao zubima. To nije moglo da mi promakne. Saosećao sam se s njim. Šefica je sve manje bila svesna sebe. Srećom po šefov biznis, takvo njeno ponašanje nije moglo biti kontraproduktivno, jer je s vremenom zarazila sve oko sebe. To jest, gotovo sve.

U jednom trenutku se tako gotovo neprimetno odvojila od društva i pošla nekud prema vinogradu. Naravno, ispratio sam je istreniranim okom. Nabadala je po travi, peta joj je par puta nespretno skliznula sa štikle. Bilo je prilično lako pretpostaviti da joj je proradio mehur. Hmmm, u takvom stanju moglo bi još nešto da se desi, pomislih u tom trenutku. Ne, nisam bio baš toliko brizan. Više znatiželjan, ako vam je jasno kuda ciljam, he he...

Oklevao sam trenutak, ali ohrabren odličnim šefovim crnim vinom, sasvim diskretno iskradoh se iza vikendice i kao svaki pravi pas tragač zaputih se tragom šefice. Nisam morao daleko. Tik iza zida začuh glasni zvuk pljuštećeg mlaza. Preda mnom se odjednom zabelilo pozamašno, oblo žensko dupe, ispod kojeg se na suncu video zlatnožuti slap koji je "okupirao" travu. Ustuknuh korak-dva zatečen iznenadnim prizorom, a kurac mi se iste sekunde stvrdne u gacama. Na nesreću, šefica je skontala iznenadnu povredu svoje privatnosti od strane neočekivanog uljeza, pa se, iako usporenih reakcija, uspravila i okrenula, navlačeći posteljinu nazad na sebe.

- Kako se usuđuješ - promumlja i zakorači prema meni, ali već sledeće sekunde gravitacija se grubo našali s njom i ona naglo posrne prema napred. 

Priskočih instinktivno, ali bilo je kasno. Savladana kombinacijom prošlogodišnjeg crnog vina i prolećnog sunca, šefica se nađe četveronoške na istom mestu koje je trenutak pre natopila svojom vrućom mokraćom. Da nije tragično, bilo bi komično.

- U pičku materinu - opsuje ona glasno. 

Ulovih je ispod ruku, pokušavši da je uspravim. 

- Pusti me, to je sve zbog tebe - prekorila me s gnušanjem, otrgnuvši se snagom zdrebice.

Nekako se, ipak, oslonila na noge i oslonila leđima na zid.

- Kako ću sad pred ljude ovakva - siktala je kao zmija i pokušavala da očisti kolena od kombinacije zemlje i trave. 

Đavo je odneo šalu, bilo je jasno. Morao sam da reagujem.

- Pričekajte tu - rekao sam, iako me verovatno nije ni doživela. 

Zaputih se prema društvu u kojem je bio šef i pozvah ga na stranu. Saopštih mu da šefica nije baš najbolje i da bi mozda trebalo da ide kući. On se uozbilji i uzdahnu nervozno par puta.

- Daj molim te ti, odvezi je! Uzmi njen džip, ja moram ostati s ljudima.

Nije trebalo da mi dodatno objašnjava, sve je bilo jasno. Uverio sam šefa da ne treba ništa da brine, uzeo sam ključeve sa stola i vratio se iza vikendice. Šefica se još čistila, prostrelivši me pogledom.

- Dođite, odvešću Vas da se presvučete.

- Naravno da hoćeš! Gle našta ličim - odsekla me oštro.

Rekoh joj da pođe za mnom na drugu stranu, gde su bili parkirani automobili, da izbegnemo ljude. Džip se opasno zatresao kad je ljutito nasadila guzicu u sedište. Imao sam već priliku da vozim terenac, pa sam se brzo prilagodio i začas smo izašli na glavni put. Neprijatna tišina koju si mogao da sečeš nožem. Vožnja je trajala kojih desetak minuta, a kad smo stigli do njihove kuće ona iznenada izađe, zalupivši glasno vratima. Gledao sam kako se nespretno penje stepenicama i pokušava da otključa bravu. Ušla je u kuću, ostavivši otvorena vrata za sobom. Oklevao sam nekoliko trenutaka. Nisam znao što bih. Nekako nisam mogao odmah da se vratim na proslavu. Znao sam da joj ovo nije prva takva epizoda. Pa ipak, bio sam delimično kriv za njenu malu nezgodu. Nakon kraćeg razmišljanja, više iz obzira, ugasih motor i zaputih se prema kući. Ušao sam oprezno u polumrak hodnika, iz kojeg su dopirali zvukovi lupanja vratima ormara.

- Šefice - pozvah je i zatvorih vrata, ali odgovora nije bilo.

Oklevao sam još trenutak-dva, gledajući u pravcu jedne od brojnih prostorija iz koje je dopirala buka. Zaputih se prema njoj. Jebiga, bio sam znatiželjan, a poznata je uzrečica da je znatiželja ubila mačku...

- Šefice, da li ste dobro? - upitah glasno i pokucah na pritvorena vrata. 

Trenutak tišine, a zatim glasni zvuk bosih nogu koje ljutito pljeskaju o parket. Otvorila je vrata, povukavši ih snažno prema sebi.

- Još si tu! - prosikta besno, otkrivši mom zabezeknutom pogledu svoje polugolo telo u crnom korsetu i odgovarajućim gaćicama. 

Na sreću, brzo uspravih pogled, jer je zamahnula haljinom prema mom licu. Uhvatih je čvrsto za ruku, ne ustuknuvši.

- Gade! - reče i pokuša da me udari drugom rukom, ali i nju sam nekako uhvatio, pa je počela snažno da se otimati.

Morao sam nekako da je obuzdam pa sam je zakrenuo na suprotnu stranu, obuhvativši je snažno rukama.

- Polako - pokušah da je smirim osećajući vrućinu njenog uzbibanog tela kroz košulju.

- Pusti me - reče besno i ugrize me za mišić. 

Popustih stisak, a ona se nekako otme i okrene, pljesnuvši me snažno dlanom po licu. Greška, kobna greška... Ne tučem žene, ali nijednoj nisam ostao dužan takvo nešto. Uhvatih je za mišiće i snažno prislonih leđima na zid. Pogledala me iznenađeno, ljuta zbog moje drskosti. Gledao sam je pravo u oči, a nozdrve mi je ispunjavao miris njenog oznojanog tela. Znao sam da rizikujem puno u tom trenutku. Posao, možda čak i karijeru. Pa ipak, ništa nije moglo da me spreči da joj već sledećeg trenutka ne utisnem snažan poljubac na usne. Naravno, očekivao sam otpor. Zato sam na njen pokušaj pomerenja glave reagovao još snažnijim nasrtajem, pokušavajući da jezikom prodrem kroz te zmijske usne, potpuno je zarobivši svojim telom.

Suva borba trajala je nekoliko dugih trenutaka, u kojima je ona nešto mumljala i pokušavala neuspešno da istrgne iz mog medveđeg zagrljaja, a onda sam na svojim usnama osetio ukus njenog jezika. Liznula me kratko dva-tri puta, a zatim je, u skladu s mojim neodstupanjem od cilja, dopustila da joj zabijem jezik u usta do korena. Počeli smo da se ljubimo i hvatamo kao divlje zveri puštene s lanca. Ukus vina u njenim ustima posebno me je palio. Obgrlila me poteškim rukama, snažno me privukavši sebi, a ja sam je divljački lovio za guzove, našta je počela pohotno da dahće u usta, stenjući gotovo bolno.

Stare koke su nekako posebno napaljene kad ih otopiš, znaju oni koji su probali. I drugačije se ljube! Brana je zauvek probijena, znao sam da sledi poplava. Zato sam žestoko grabio njeno jedro telo, trljajući uzdignuti kurac kroz pantalone o njeno krilo. Nije joj trebalo puno da ga napipa preko pantalona i poče nervozno da mi otkopčava kaiš. Pružih joj svesrdnu pomoć u tome, pa ipak mi je bila šefica, zar ne?! U tren oka kurac mi je bio na slobodi i ona ga uhvati u svoj grubi dlan. Iste sekunde počela je žestoko da ga drka, a ja zarih glavu u njen pegicama posut dekolte. Užasno me palio opojni miris njenih raskošnih sisa. Strgnuh joj jednu naramenicu preko ramena i preda mnom se zaljulja velika bela sisetina, prošarana tankim plavim žilicama.

Obuhvatih je dlanom i bacih se na nju jezikom, usisavši ispupcenu bradavicu među usne. Odgovorila je s nekoliko snažnih poteza kožice prema korenu mog kurca, prostenjavši iz dubine grla. Stadoh kružiti jezikom oko bradavice. Slobodnom rukom žestoko mi je pritisnula glavu dublje među svoje sise, a ja sam oslobodio i drugu, bacivši se usnama i na nju. Zagrizao sam joj bradavicu i povukao je prema sebi.

- Ahhhhh, nisi normalan - zacvilela je od bola, a ja sam ponovio isto s drugom sisom. 

OVO MORATE ZNATI

DAČIĆ PORUČIO: Neka odnos SNS i SPS ostave Vučiću i meni

PORUKA PREDSEDNIKA IZ BATAJNICE: Vojska Srbije pokazala kolika je sila!

PRVI REZULTATI ISTRAGE PORODIČNE TRAGEDIJE: Muž nije bacio ženu sa detetom u Lazarevcu

ISPOVEST VERE MATOVIĆ: Krvavo stečen novac, dok pevamo očevi nam leže u KAPELAMA!

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad