10°C

Beograd

Photo: instagram

Izvor: HappyBSC

PRVI PUT SAM GLEDAO PAR U AKCIJI: Dragana je uz muziku počela lagano da izvodi kućni striptiz samo za naše oči...

Prošlog leta sam rešio da svoje seksualne fantazije polako pretvaram u stvarnost. Uvek sam dobro prolazio kod devojaka zahvaljujući svome dobrom izgledu i rečitošću i lako sam ih "privodio" u stan na jebanje. Bila su to klasična jebanja, devojka legne, odglumi leša tih 20 minuta (menjanje poza kod ovih omladinki je često koliko i nova godina), a posle – kud koji mili moji.

Kada dođe "sušna sezona" onda moja perverznost kulminira, masta se razvija u pravcu grupnog seksa i po milioniti put potiskujem svoje želje. Ali, (kao što rekoh) sve do prošlog leta kada sam čvrsto odlučio da preduzmem neke korake. Kao prvo da se upoznamo sa situacijom. Želja mi je bila (kao i sada što jeste) seks sa parom, morali bi biti potpuni stranci, moja devojka (ako je u trenutku imam) bi morala biti isključena iz bilo kakve kombinacije, dakle jedan uigrani ljubavni par i ja koji tu uskačem u pomoć.

Gledao sam na internetu oglase i video da ima dosta ponude koje bi mi možda odgovarale, ali da ima i bezbroj ponuda koje su bile ista kao moja. Pokušao sam da stupim u kontakt sa nekoliko parova, ali sam shvatio da je ceo taj posao jalov i da je do konkretnog dogovora vrlo teško (ja bih pre rekao nemoguće) doći. Razočarao sam se u internet, ostalo mi je samo oglašavanje preko erotskih časopisa koje sam takodđe odbacio zbog premalo diskrecije. Komplikacije i komplikacije, da ne petljam više samo ću reći da sam i prošlog leta ostao suva kurca po tom pitanju. Već sam polako zaboravljao na sve to, sve do zimus kada sam otišao u planinu na odmor.

Otišao sam sam i odseo u privatnom smeštaju na Zlatiboru. Bio sam presrećan što sam se odvojio od gradske prljavštine bar na ta tri – četiri dana. U apartmanu iznad mene bio je smešten jedan sredovečni bračni par od oko 35 godina. Ona je bila niska žena, ovećeg, trćastog, dupeta i za njenu veličinu, velikih sisa, gde bi svaka mogla stati u pola moje džinovske šake. Bila je ošišana na kratko, imala je crnu kosu i ne toliko lepo koliko jebačko lice.

Napalio sam se dobro čim sam je video i odmah sam se lepo upitao sa njom i otisao da ga izdrkam. Slušao sam ih kako se jebu te večeri i toliko sam bio napaljen da sam počeo da osećam kako se tresem kao prut, kao da imam groznicu, jedva sam dočekao jutro, plavih muda od drkanja. Izašao sam iz sobe želeći da popijem kafu u nekom od kafića ali sam naleteo na nju, Draganu, kako sam kasnije saznao. 

- Dobro jutro - rekao sam smotano.

- I tebi isto, da li ti je smetala buka sinoć?

- Nisam primetio - pravio sam se lud.

- Hoćeš kafu? 

- Hoću.

Razgovor je trajao i trajao, ona je bila jedna od onih otvorenih osoba koja bi ti ispričala sve što može u najkraćem roku. Njih dvoje su iz Užica i došli su samo na vikend, u braku su bili 3 godine i beskrajno se vole. Posle te priče sam se oladio od ičega vezanog za njih dvoje i otišao sam na svoju pešačku turu, a tek negde predveče sam se vratio u apartman. Opet sam nabasao na Draganu, ali ovaj put je bio tu i Jovan (muž). Opet je počela da priča.

- Nisam ti nešto rekla o mom i Jovinom braku.

- Pa reci.

- Da li ti misliš da li je perverzno ako u seksu ima više učesnika? 

- Jeste perverzno, ali nemam ništa protiv toga - opet ću da skratim ovaj razgovor. 

OVO MORATE ZNATI

PREDSEDNIK SRBIJE PORUČUJE: Uskoro će i hoteli u malim mestima dobiti pomoć

LAZAREVČANI ŠOKIRANI NAKON PADA ALEKSANDRE I NJENOG SINA SA ZGRADE: Otkrili šta se dogodilo pre par dana

ČETVRTI POŽAR U DANU: Hrvatsku utaju jezivi požari

DOKTORKA DARIJA O AKTUELNOJ TEMI: Evo da li će biti dozvoljene svadbe u oktobru

OPROSTIO SE OD ZVEZDE: Štimac novi košarkaš Monaka

Njih dvoje bi želeli da poboljšaju svoj seksualni život na neki način. Ona bi htela da se odjednom jebe sa dva muškarca (sve mi je ispričala), ali to njemu baš i ne bi prijalo... Na kraju su mi ponudili da ih gledam dok se jebu, prihvatio sam i nisam trepnuo, to mi je bilo prvi put da gledam par u akciji.

Ja sam se uvalio u stolicu, a Jova na krevet. Dragana je uz muziku počela da lagano izvodi kućni striptiz samo za naše oči. Kurac mi se ukrutio momentalno, kao i Jovi koje se već svukao. Ona je mešala kukovima sasvim lagano u ritmu muzike, nosila je haltere i tangu, a to je kombinacija koja me najviše pali. Izvadio sam ga napolje i počeo da ga drkam. Ona je klekla na pod i divljački počela da puši Jovinu gromadu, nije mu mnogo veći od mog, ali je opet veliki kurac. Gledao sam taj prizor i uživao kao nikad do tada. Onda se okrenula licem ka meni dok je Jova punio otpozadi, vrištala je od uzbuđenja.

Jova je izvadio karinu iz njene obrijane pice i svršio joj po leđima. Ona je okrenula glavu ka njemu, a potom ka meni, pa je opet pogledala u Jovu koji je potvrdno klimnuo glavom. Dragana kao da je to čekala celo veče, dopuzala je do ivice kreveta i rekla mi da joj priđem, poslušao sam je izbezumljeno, počela je da mi sisa kurac, da ga oblizuje u svim smerovima i da vrti jezikom po glaviću, mislio sam da ću pasti u nesvest.

Svršio sam joj po licu, kao da sam je okupao, toliko sam sperme sasuo na to lice da ni sam nisam bio siguran da sam to ja koji svršava. To je bilo moje jedino učešće za celo veče, ali sam svejedno ostao da odgledam predstavu do zore kada su se njih dvoje sručili na krevet i zaspali. Sutradan oko podne, kada sam se probudio, nisam ih zatekao u sobi.

Nisam zatekao ni neku oproštajnu poruku na stolu koja je u filmovima tako česta pojava. Ceo dan sam razmišljao o mojoj avanturici, a onda sam se vratio za Beograd, moj rodni grad, koji mi je tada delovao tako lepo. Od tada nisam imao kontakata slične vrste, ali bi ih rado ponovio. Život je predamnom!

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti