10°C

Beograd

Photo: instagram

Izvor: HappyBSC

Grudi su joj izgledale kao isklesane, s tamnim krugovima, a on ih je dodirivao vrhovima prstiju

Njegova crna koža se presijavala na impoznantnoj mišićnoj dužini, opletenoj upadljivim žilama. Bio je ponosan na svoje telo, koje je vežbanjem doveo do atletskog izgleda. Dok je lagano ljubio unutrašnjost mojih butina počeo je da svlači moje čipkaste gaćice, koje su već bile dobro mokre od sokova pohotnice koja ga je željno očekivala. I, dok je on mene strasno obrađivao, primetila sam da moja cimerka na kauču, raširenih nogu drka svoju mačkicu. Na njegov pogled dobacila mu je svoje gaćice, zavodljivo se smešeći. Još kao šiparica maštala sam o tome da se jednog dana pojebem sa zgodnim mladim crncem i da osetim u sebi tu veliku crnu stvar. Već od same pomisli da u sebi imam dvadesetak centimetara ko kamen tvrdog i debelog još k tome crnog kurca, koža mi se ježila, a želja pojačavala. 

Po završetku srednje škole počela sam da studiram u velikom gradu. Studirao je na istom fakultetu završnu godinu, rođen je u Bosni, a njegov otac bio je Sudanac koji je pre rata završio medicinu i ostao da radi u Beogradu. Bio je naočit, atletski građen i tamnoput. Upoznali smo se na studentskoj zabavi, preko zajedničkog prijatelja, kada smo plesali i pričali, a on nije krio naklonost prema meni i mojoj cimerki koja verovatno ni sanjala nije o onome šta sam ja priželjkivala.

Bio je galantan, častio nas pićem, a onda ponudio da zajedno odemo u jedan hotel izvan grada. Pili smo šampanjac, koji je delovao opuštajuće, pa smo odmah kao opčinjene prihvatile njegov predlog. Uzeo je apartman i poveo nas u do tada nepoznati i nedozivljeni svet crno-belih telesnih uzitaka, čiji su akteri bili jedan crnac i dve pohotne brucoškinje. Gorela sam od želje da osetim njegov nabrekli kurac, a takvu skrivenu želju osećala sam i kod svoje cimerke.

Prišao nam je u boksericama, ispod kojih se skrivala sprava spremna da nas rasturi. Nisam znala kako da se ponašam, jer sam bila neiskusna, a ovo je bio prvi put da želim da vodim ljubav s jednim crncem. Osetio je moju stidljivost i uzdržanost, a zatim mi prišao i svojim rukama lagano dodirnuo dojke, koje su se napinjale poput dvu jabuka. Uzeo me u naručje i odneo do velikog francuskog ležaja u sredini apartmana. Drhatala sam od uzbuđenja, sto je njemu pričinjavalo vidno zadovoljstvo.

Delovao je sigurno, samouvereno i iskusno. Uzeo je mogu nogu i počeo da mi ljubi prste. Drugom rukom otkopčao je moju mini suknjicu, ispod koje su se ukazale čipkaste crvene gaćice, a sa strana guste dlačice pice koju nisam brijala. Milovao je moja kolena i članke, ljubio me po vratu, što je izazvalo moje uzdahe i pokrete kukovima. 

Nije želeo odmah da napadne moje međunožje i pičkicu koja je pohotno pulsirala, nego se najpre prebacio na rupicu moga pupka, za koji su muškarci govorili da je izuzetno erotičan. Svaki njegov dodir jezikom terao me na duboki uzdah. Njegov kao strela napeti kurac u boksericama počeo je da se propinje i on ga oslobodi iznad moga lica. 

Njegova crna koža se presijavala na impoznantnoj mišićnoj dužini, opletenoj upadljivim žilama. Bio je ponosan na svoje telo, koje je vežbanjem doveo do atletskog izgleda. Dok je lagano ljubio unutrašnjost mojih butina počeo je da svlači moje čipkaste gaćice, koje su već bile dobro natopljene sokovima pohotnice koja ga je željno očekivala. 

I, dok je on mene strasno obrađivao, primetila sam da moja cimerka na kauču, raširenih nogu, drka svoju mačkicu. Na njegov pogled dobacila mu je svoje gaćice, zavodljivo se smešeći. Prineo ih je licu i pomirisao, a zatim njima krenu do svog buzdovana. Shvatio je poruku i bio spreman da učini sve da pruži nenadmašno zadovoljstvo dvema napaljenim brucoškinjma koje su žudele da osete nesto veliko i crno.

Kurac mu je pucao od erkcije u svoj svojoj veličini, a on se očigledno ponosio njegovom veličinom i snagom. Pričalo se da može s jebE neverojatno dugo pre nego Što svrŠi i da može bezbroj puta da počinje ispočetka. Verojatno su bile u pitanju genetske predispozicije ili pak jebačka nadarenost. Morao je da se prazni svaki dan, a ako nije bilo partnerke onda je to činio drkanjem i po nekoliko puta zaredom. Teško je mogao da ima devojku koja je bila spremna na svakodnevno jebanje, koje je podrazumvalo i po nekoliko sati seksualne aktivnosti tokom dvadeset i četiri sata.

OVO MORATE ZNATI

PREDSEDNIK SRBIJE PORUČUJE: Uskoro će i hoteli u malim mestima dobiti pomoć

LAZAREVČANI ŠOKIRANI NAKON PADA ALEKSANDRE I NJENOG SINA SA ZGRADE: Otkrili šta se dogodilo pre par dana

ČETVRTI POŽAR U DANU: Hrvatsku utaju jezivi požari

DOKTORKA DARIJA O AKTUELNOJ TEMI: Evo da li će biti dozvoljene svadbe u oktobru

OPROSTIO SE OD ZVEZDE: Štimac novi košarkaš Monaka

Ovde ću ispovest, jer su sećanja još prejaka i preuzbudljiva za suvislo pisanje, preusmeriti tako kao da se sve ovo događalo nekom drugom. Polako se namestio na podlaktice, a ona ga je uhvatila za kruti kurac. Zakolutao je očima od zadovoljstva i pomogao joj da ga obuhvati. Ruka joj je bila toliko mala da nije mogla celog da ga uhvati. 

Milovala je njegov glavić, a to ga je uzbuđivalo i dovodilo do granice vrhunca. Grudi su joj izgledale kao isklesane, s tamnim krugovima i malim bradavicama, a on ih je dodirivao vrhovima prstiju. Jezikom je mogao da ih poliže jednim povlačenjem, a kad je svoje debele usne spustio na nabrekle bradavice bio je izvan sebe od strasti i zadovoljstva koje ga je obuzimalo. Strpao ih je u usta i sisao, kružeći jezikom po vrhovima. Nju je to dodatno uzbudilo, pa mu se prvi put obratila pozivom da je uzme i pojebe. 

– Pojebi me, želim te – bile su reči koje je čekao. 

Uzdignut iznad nje gledao je njenu cimerku kako besomučno drka svoju obrijanu picu. Kurac poput koplja klatio se iznad raspomamljene pičke njegove partnerke u krevetu. Spustio je usne na njene grudi, a njene ruke milovale su ga po mišićavim guzovima sve do toplog procepa. Prislonio je svoje usne na njene i uvukao joj jezik u usta. To je dodatno pojačalo njenu strast, u čemu je beskrajno uživala, jedva dolazeći do daha. 

U jednom trenutku uhvatila ga je za kosu i glavu mu povukla prema međunožju. Shvatio je šta želi, pa se smestio između belih butina, s pogledom na malu pičkicu koja je gorela od vatre. Bio je fasciniran tim malim otvorom i nije mogao da se seti da li je ikada jebao neku žensku s takvom lepoticom među nogama. 

Usmine su joj bile ružičaste i glatke, a klitoris je izazovno strčao napolje, poput gromobrana na ulazu u rajski otvor. Osetio je animalnu želju i snažno pulsiranje kurca. Mislio je da će svršiti i pre nego što joj priusti potpuno zadovoljstvo, što mu se nikad nije desilo.

Stavio je vrh jezika na njezni brežuljčić rumene boje, a ona je nakon samo nekoliko lizova svršila, snažno se bacajući po izgužvanoj plahti. Uživao je u njenom pražnjenu i nije joj dozvoljavao da stane bez njegova kurca, koji je bio spreman poput koplja da se zabije u njenu pičkicu. Podigao je i, dok je klecao na krevetu, noge joj vezao u čvor oko svoga struka, a onda poveći glavić svoga drugog ega gurnuo u njenu mirišljavu pičkicu. 

Bila je uska za njegov izvangabaritni primerak, pa se pribojavao da je ne povredi. Ona mu je pomogla, lagano mešajući guzovima, što je omogućilo da ogromni kurac klizi sve dublje. Ušao je do korena, osećajući snažno picine mišiće koji su ga stezali. Počeo je da je nabija, podiže je u vazduh. Jecala je od zadovoljstva, prihvatajući igru, a on joj je dozvolio da ona jebe njega. 

Dok se žestoko nabijala na veliku crnu stvar, on je uvlačio u usta jednu pa drugu njenu dojku, koje su pucale od nabreklosti. Jecala je tiho, a zatim sve brže i sve jače. Uhvatio je za ramena i snano nabio do kraja. Osetio je glavić kako dodiruje samo dno maternice, a u njenim očima suze zadovoljstva koje je pokupio vrhom jezika. 

Pica joj je bila meka, topla i mokra od sokova. Osećao je da orgazam stiže bez vriska na kakav je navikao kad njegove partnerke doživljavaju klimaks, uhvatila ga za glavu i njihala kukovima u zanosu. 

– Nemoj da staješ! Jače, nabij ga jače! Želim da ga osetiti na svojim leđima! Tako, to je dobro, samo nastavi – govorila je gotovo u transu. 

Njegov je kurac još bio u erekciji i mislio je da će eksplodirati. Ona je i dalje sedela na njemu, blaženo ga pogledala svojim plavim očima, a onda se lagano podigla. Tvrdi kolac je iskliznuo, a ona želala da ga stavi u usta. Nije se protivio, ali uz sve napore nije uspela da ga stavi između biserno belih zuba. Obuhvatila ga je s obe šake i jezikom počela da liže sjajni glavić, oslobođen zaštitne kožice. 

Njen jezik dovodio ga je do ludila, a to je u njemu stvorilo snažnu želju da joj svrši u usta, koja su mogla da prime tek glavić. Gnječila je njegova nabrekla velika jaja, povlačeći jezikom od korena do vrha kurca. Legla je na njega i ugurala ga opet između usmina. Sokovi iz njene pice naprosto su se lepili, dok je on svojim rukama držao za okrugle polutke. 

Želja u njemu sve više je rasla i on je ponovno okrenu na stomak. Instinktivno je očekivala takvo nešto, pa mu je spremno namjestila svoju slatku guzu. Reagirao je munjevito i tvrdi glavić stavio na njen anus, sav mokar od picinih sokova. Njegov znoj kapao je na njene polutke i mešao se s njenim sokovima, a ona je poput bludnice pohotno jecala. Rukom joj je nadraživao uspaljeni kurčić koji je izazovno prkosio. 

Iako je bio majstor u vođenju ljubavne igre i odlaganju vrhunca, poznati signali iz jaja javljali su mu da se bliži vrhunac. Zadnjim naporima obuzdavao je erupciju, ali duboki uzdah i škripanje zubima su ga odavali. Osetila je njegove muke, uhvatila njegov kurac i stavila ga u sebe. Zabio se u nju poput koplja, što je olakšala mešanjem guzom i širenjem polutki svojim rukama. 

Bio je očaran osećajem i lepotom kontrasta dva tela u crno-beloj kombinaciji, bele okrugle guze i velikog crnog kurca koji je ulazio u njenu pozadinu, dok su je mokra jaja udarala po slabinama. Uhvatila ga je rukom za jaja i pritisnula ih na svoj klitoris. Više ništa nije moglo da mu pomogne i bio je svestan da više neće da izdrži. Trenutak pre pražnjenja izvukao ga je iz njene guze, ne želeći da je napuni slapovima sperme. Ona se trznula, uhvatila ga rukom i strpala u pičkicu. 

– Isprazni se u meni, svrši mi u pičkicu, napuni me do vrha! 

U istom trenutku, nakon nekoliko snažnih udaraca, usledila je obilna erupcija bele tečnosti iz crnog kurca. Svršavao je tako obilno da se činilo kako nikad neće prestati. Ona je bila izvan sebe od zadovoljstva, ne pokazujući želju da se odmakne od njega.

Uživali su sjedinjeni, a onda se ona lagano okrenula, obuhvatila ga svojim dojkama i poljubila u sjajni glavić koji je još, ali slabijeg intenziteta, povrašao beličastu tečnost. Njena cimerka uživala je, gledajući ih kako se životinjski jebu i pri tom je drkanjem klitorisa doživela seriju orgazama.

Očima joj je dala znak da priđe i oseti veliku crnu stvar, što je sa zadovoljstvom i prihvatila. Crni pastuv bio je spreman za žestoko jebanje nove brucoškinje koja je gorela od želje da je pojebe mladi crnac velikog kurca. On je pak verovao da nikada do tada nije imao takvu sreću. 

Čim mu se približila podigao joj je guzu svojim snažnim rukama u visinu svog lica i poljubio joj malenu, mokru pičkicu, uredno depiliranu. Zaronio je među nabrekle usmine i duboko udahnuo miris koji ga je uzbuđivao. Ona ga je milovala po kratkoj kovrdžavoj kosi i nabijala mu svoj klitoris u usta. Gledao ju je opčinjeno, osećajući novi talas uzbuđenja koji je dolazio iz jaja i korena njegova kurca. 

– Gurni jače jezik! Želim da ga osetim. Nemoj da staješ, molim te! 

On je okrenu na leđa i naredi joj da se ne miče. Ona ga opkorači nogama u klečećem položaju, vrh njegova ogromnog kurca tačno je naciljala u pravcu svoje pohotnice, a zatim se, sasvim polako, nabila na ukrućenu kurčinu. Svidelo mu se što je ona preuzela inicijativu i vodila igru. 

Uzbuđenje u njegovim preponama brzo je raslo, a vrhunac se približavao mnogo brže nego je to bilo obično. Obožavao je žene koje znaju šta žele i zato je u podređenoj ulozi uživao kao nikada do sada. Pustio je da mu govori i radi šta hoće. Orgazam je bio na granici, a on je drhtao celim telom u očekivanju nadolazećeg mlaza. 

Nakon nekoliko njenih nabijanja do dna, i mešanja od kojoh mu se vrtelo pred očima, mogao je svrši u trenutku. Bila je topla, podana i sočna. Onakva kakve je voleo i kakve su ga beskrajno usrećivale. Bila je uska i duboka. Lagano se spuštala niz njegovo koplje i, kada je dolazila do samog korijena, ponovno se dizala. Tjelesni i vizualni uzitak crno-belog spajanja bio je potpun. Toplina njene vrele pice naprosto je ljubila svojim usminama njegovu kurčinu, koja samo što nije eksplodirala. 

– Ne smeš da svršiš dok ti ja ne kažem – naredila mu je a onda započela divlju igru na njegovim snažnim preponama. 

Kurac mu je strčao poput koplja, a ona se svom snagom nabijala na njega, kolutajući očima i zabacujući glavom unazad. Jahala je na njegovu kurcu i glasno stenjala od zadovoljstva. Mešala je guzovima, držeći se rukama za okrugle polutke, dok je butinama stiskala njegove kukove. On je samo režao, gledajući kako se pohotna bela guza brucoškinje nabija na ogromni kolac. Od silnog uzbuđenja vrtelo mu se u glavi, dok se vrhunac nezustavljivo približavao. 

Špricnuo je snažno u suprotni ugao sobe, a onda je ostatak ispraznio po njenom licu i dojkama. Ošamućen od snažnog pražnjenja već u sledećem trenutku osetio je njenu mokru picu na svom licu. Naredila mu je da joj liže klitoris kako bi što pre svršila. Uvukao je jezik u njenu rupicu i nekoliko puta blago usnama zagrizao. To je bilo dovoljno za njen žestok orgazam, praćen jaucima. 

Grčila se iznad njegova lica, trzajući telom koje je proživljavalo nikad dosad doživljenu strast. Bila je gotova što je potvrdila dubokim uzdahom zadovoljstva. Priznao je da ga nijedna pre nije tako brzo naterala na svršavanje, diktirajući mu svoj stil i svoj ritam ljubavne igre. Dve cimerke koje su željno priželjkivale seks u crno-beloj kombinaciji bile su zadovoljne i zadovoljene. Njihov stariji, crni kolega posećivao ih je redovno kada su to tražile, a ta ugodna druženja trajala su sve do njihovih apsolventskih dana.

I sada, kad pijemo kafu, previše retko, jer živimo u udaljenim gradovima, moja bivša cimerka i ja s mešavinom užitka i sete prisećamo ogromne crne kite koju smo nekad davno složno delile.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti