10°C

Beograd

Photo: instagram

Izvor: HappyBSC

Gurnu ga silovito celom dužinom, dok se jedan spuštao do njenog lica gurajući joj veliku debelu batinu u usta...

Uveli su je u providnoj beloj tunici koja joj je dosezala do kolena, ispod koje nije imala nista. Graciozno je gazila bosim nogama po hladnom podu i stala na sred ogromnog salona, ispunjenog masivnim namestajem, radnim stolom pored koga su postavljene fotelje visokog uzglavlja. Prostorija je bila svetla od velikih polukružnih prozora sa dve strane oivičenih teškim crvenim zavesama koje su davale prostoriji ružikast prizvuk. 

Visoki dežmekasti muškarac obučen u besprekorno crno odelo reče joj da sačeka i uredno izađe napolje. Razgledala je salon koji joj se učini toliko velikim da je u mislima ličila na Alisu u zemlji čuda sićišnom. Nije morala dugo da čeka. Devojčurak od ne više od 15 godina, obučena u kratku letnju haljinu i patike uđe i bez reči je uhvati za ruku i povede dalje iza salona. Prošle su kroz dugački hodnik koji se nastavljao luksuzom, održavajući je u stanju da treperi, očekujući kuda će je sada odvesti. 

Pogledala je devojcicu koja je i dalje nemo vodila. Tek napupeli devojčurak potpuno u neskladu sa celim dekorom koji je okruživao. Prišle su vratima na kraju hodnika, najvećim, ukrašenim rezbarijama sa kvakom koja joj je dosezala do lica. Devojčica joj pokaza da uđe, sa blagim osmehom iza koga je titrala znatiželja. Uđe u veliku prostoriju u kojoj je desetak muškaraca, svi obučeni u identične kućne mantile razgledalo četiri devojke obučene isto kao ona, koje su uredno stajale na sredini prostorije. Nikoga nije poznavala, svi su joj izgledali strano, gotovo hladno.

Nijedan od njih nije bio mladić, ali su se držali dosta dobro, čistog, pravilnog držanja, pojedini sa pićem u rukama, pričajući nešto među sobom tiho, komentarišući ono što vide. Stala je u vrstu sa ostalim devojkama, odprilike sličnih godina kao ona, ne više od 25 godina. Prostorija je bila prepuna umetničkih dela, od slika po zidovima do grnčarije po uglovima i malim okruglim stolovima. Na sredini, sa strane goreo je kamin oivičen velikim kamenim blokovima, iznad koga se šepurila slika starca u bogatoj starinskoj odeći. Pretpostavila je da je to vlasnik ovog zdanja, ali nije mogla da ga prepozna među muškarcima koji su već bili u prostoriji. Jedan od njih joj priđe i potpuno slobodno je štipnu za grudi vadeći ih ih tanke tkanine.

– Čvrste su i prave veličine. Večeras ću te uzeti - reče joj i uz smešak se udalji.

Iza nje se otvoriše vrata, ali nije smela da pogleda ko je ušao. Po komešanju ličilo je da je glavni organizator stigao.

– Gospodo, raskomotite se, kao što vidite, devojke su stigle.

Ugledala je starijeg gospodina koji stade pred muškarce, dobrog držanja i izgleda za svoje godine potpuno nagog, sa poludignutom kitom koja je pokazivala u kakvoj je kondiciji. Svukoše se i ostali i priđoše. pojedini su već imali nabrekle udove crvenih vrhova, dok su drugi rukama pokušavali da ih probude. Devojčica koja ju je dovela priđe i svuče je.

Iznenadila se jer je mislila da je devojčica nije ušla. Svukla je i ostale i teatralno pokazala rukom, kao da mogu da se posluže. Čula je komentare… ova je idealna ili ova ima široke kukove, moći će da izdrži sve… Jedan krupni muškarac za glavu višlji od nje, širokih maljavih ramena sa velikom nabreklom kitom joj priđe i povuče je jako za dlake na mačkici stavljajući joj grimasu bola na lice. Poljubi je silovito gurajući joj jezik duboko u grlo. Neko joj je iza leđa mazio zadnjicu dok joj je neko drugi gurao dignutu kitu u šaku. Omaleni mršavi je grickao za vrškove grudi stenjući brzo radeći rukom na velikoj crvenoj kiti.

– O, pa ona je pravi pupoljak, predivna je - rekao je glavni dasa ostalima, koji je prišao njenoj grupi.

Ostali se pomeriše puštajući ga da je sasvim odmeri.

– Okrenite se da vam vidim zadnjicu.

Poslušno se okrenu postavljajući se da je slobodno gleda. Lagano pređe preko zategnute zaobljene kože, od čega se naježi, a leptirići ustomaku poskočiše.

– Predivno, zaista predivno.  reče joj tiho.

Drugom rukom joj je mazio stomak i polako se spuštao dole igrajući se crnim gustim dlačicama na bržuljku. Drugom rukom kojom joj je mazo guzu lagano uđe dublje, tražeći rupicu u pukotini i lagano gurnu prst kada je pronađe, što joj izmami uzdahe neprijatnosti.

– Pa vi ste potpuno zatvoreni pozadi. Biće vam neprijatno malo na početku, ali ne brinite, imamo najbolje lubrikante, ali neće biti toliko strašno kao što sada mislite.

Povuče je nežno za ruku i dovede do široke ležaljke preko koje je postavljena narandžasta satenska prostirka.

– Lezite - reče joj i položi je.

Svežina podloge joj je prijala, izvi se i opusti se.

– Raširite noge i otvorite je.

OVO MORATE ZNATI

PREDSEDNIK SRBIJE PORUČUJE: Uskoro će i hoteli u malim mestima dobiti pomoć

LAZAREVČANI ŠOKIRANI NAKON PADA ALEKSANDRE I NJENOG SINA SA ZGRADE: Otkrili šta se dogodilo pre par dana

ČETVRTI POŽAR U DANU: Hrvatsku utaju jezivi požari

DOKTORKA DARIJA O AKTUELNOJ TEMI: Evo da li će biti dozvoljene svadbe u oktobru

OPROSTIO SE OD ZVEZDE: Štimac novi košarkaš Monaka

PRSTE DA POLIŽETE: Štrudla sa kremom (RECEPT)

Posluša ga, šireći se pred svima iz svoje grupe, otkrivajući ružičatu tanku pukotinu iznad koje se mali klitoris pomaljao iz žbunaste okolilne. Onaj omanji se spusti brzo i jezikom pređe celom dužinom.

– Vidim da je neko nestrpljiv - nasmeja se glasno sedi gospodin iz pozadine.

Glavni dasa, koji je vodio celu predstavu ga skloni i polako se dirajući spusti se izmešu njenih nogu, grubo se ubacijući u nju.

– Pa vi ste nedopustivo uski, moramo to ispraviti.

Gurnu ga silovito celom dužinom dok se jedan spuštao do njenog lica gurajući joj veliku debelu kitu u usta. Gurao joj ga je duboko u grlo gušeći je, dok joj je neko podigao visoko noge stavljajući ih na ramena glavnome. bila je potpuno otvorena. Mogao je da uđe punom dužinom, lupkajući je jajima po zadnjici. Radio je silovito, dok su joj sisali vrhove sisa i vitlali kitama koje je pokušavala da zadovolji.

– Vi ste vrhunsko uživanje - reče joj glavni dižući je sa postelje.

Onaj krupni maljavi gospodin leže i povuče je na njega. Ona rukom uvede njegovu muškost u sebe i hrabro ga pusti do kraja unutra. Glavni joj se prišunja sa leđa i gurnu u njenu manju rupicu nešto što štrcnu nešto lepljivo duboko unutra.

– Ne boj se, to je samo da budeš klizava i da ti bude prijatnije.

Uvuče jedan a potom u dva prsta, kao da proverava da li je dovoljno klizava.

– Hodi hoću da joj otvoriš dupe dok ulazim unutra - reče nekome.

Devojčurak koji je doveo ovde prilete i malim šakama joj otvori zadnjicu, navodeći kitu glavnoga na maleni otvor.

– Ovako ćeš i ti kada dođe vreme - reče joj dok je ljubio u usta.

Tek što joj to reče, gurnu je napred izbacujući joj zadnjicu dok je krupni još uvek bio u njoj. Lagano joj priđe vrhom svoje kite i gurnu ga unutra dok joj je bol parao zadnjicu. Zastenja dok su je ostali hrabrili da izdrži. Gurao je dok je kita ulazila milimetar po milimetar i ne stade na kraju u punoj dužini. Dve kite su se pomerale u njoj, stvarajući nesnosnu kombinaciju bola i uživanja. Treći joj gurnu kitu u usta nadvijajući se nad svima ostalima.

– Hajde, treba mi samo malo - vikao je.

Samo dva tri trzaja i oblio je semenom koje joj se slivalo sa usana. Ređali su se i ostali, svi je polivajući. Maljavi krupni ispod nje viknu da će svršiti, htela je da ga izbaci iz sebe, ali je glavni pritisnuo svom težinom vičući da uzme i njegovo seme. Osetila je kako je napunio iako se usudila da vikne da ne želi. To kao da je izmamilo reakciju glavnog koji joj je sada već silovito uletao u zadnjicu bezobzirno se iživljavajući nad njom. Sve dok se nije sručio duboko unutra. Ležao je neko vreme na njoj stenjući, ljubeći je u rame, a potom se svalio pored. Osećala je kako topla tečnost izlazi napolje iz nje, ali nije imala snage ni da ustane niti da se pomeri. Ostavili su je da leži dok su se i ostali koji nisu stigli izređali na njoj. Ubrzo je ostala sama sa ostalim devojkama koje su ležale u sličnom stanju kao ona. Neko joj priđe i šapnu na uvo.

– Bila si predivna. Do sada nijedna nije bila kao ti.

Bila je to devojka koja je otvorila da bi glavni ušao, poljubila je i pokrila tunikom u kojoj je došla.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti