4°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

TAKO MILI SAMO PUNI! Uhvatio sam sočnu tetu i upao u njena vrata raja

Te godine imao sam 18. godina, velike seksualne nagone i nimalo para. Sama pomisao na ribe, koje će tog predstojećeg leta šetati po našim plažama, ispunjavala me čežnjom i maštanjima. Sa drugom provodio sam sate razmišljajući i raspravljajući, kako doći do neophodnih para za letovanje. I, pošto sam pored oca električara i ja znao nešto praktično o elektrici, a drug samo teorijski, krenusmo kao ekipa da čistimo bojlere po kućama.

Najpogodniji je bio bulevar, veliki broj zgrada i veliki broj domaćinstava u njemu. I uhvatili smo šemu: liftom do zadnjeg sprata i odozgo nadole, po redu, od vrata do vrata. Dobar dan, osmeh, kada ste poslednji put čistili bojler, evo, mi bismo mogli to da odradimo... Neki su nas puštali u kuću, neki terali. A svima smo bili simpatični i para je počela da kaplje.

Tog dana smo se odvojili, bilo je prepodne, drug je ušao u jednu zgradu, ja u drugu. Krenuh uobičajenom šemom, kod jednog namrgođenog čiče očistih bojler i maznuh lovu, pa krenu dalje. Odbili su me na nekoliko vrata i onda sam zazvonio na pravo mesto... Otvorila je vrata u trenutku kada se ugasilo svetlo na stepeništu. Još je bila u spavaćici, a obris tela jasno se ocrtavao na suncem obasjanom prozoru iza nje. Video sam da je buckasta. 

- Da? - upita.

Zaboravih na trenutak zašto sam došao.

- Ja čistim bojlere po kućama - počeh kao idiot.- Pa ako je potrebno...

Posmatrala me je znatiželjno, osmeh joj je titrao na usnama.

- Upadaj - reče i napravi mesta da prođem.- Kupatilo je tamo.

Odmah sam se bacio na posao razmišljajući o gazdarici. Ubrzo je došla do vrata kupatila, u kućnoj haljini, s cigaretom u ruci.

- Tako mlad, a radi. Bravo - reče.

Tada sam se okrenuo i video je bolje. Bila je starija od mene jedno petnaestak godina i isto toliko i kilograma teža od neke idealne težine. Ali oči koje plamte zeleno i usta koja prihvataju cigaretu počela su u meni da izazivaju litre adrenalina, crvenilo i definitivnu nesposobnost oko bojlera.

- Nešto ne ide. Je li mali?

Osećao sam kako mi znoj curi niz vrat, poče i alat da mi ispada iz ruke, mucah.

- Ajde da popijemo po limunadu, odmori malo - reče.

Prihvatih sa oduševljenjem i krenuh za njom. Dnevna soba je bila ogromna sa velikom ugaonom garniturom prepunom udobnih, šarenih jastučića.

- Sedi gde hoćeš - dobaci mi iz kujne.

Još uvek sam trljao mokre ruke po butinama, kada je došla i postavila veliku čašu na stočić ispred mene. Natoči mi limunadu i sede pored mene. Osećao sam njen pogled na mom vratu, obrazu, ramenu, knedla u grlu počela je da se širi i da bude suvlja. A kurac koji se još na ulaznim vratima probudio, počeo je da balavi.

- I, od kada ti radiš ovako? Je li lepi?

- Pa treba da se zaradi za letovanje - počeh da odgovaram i sa strahom pogledah na njenu stranu.

Sunce joj je opet dolazilo s leđa, ali nije smetalo da vidim njene oči, u kojima sam se gubio. Navalila se na naslon okrenuta prema meni, a levu nogu, savijenu u kolenu podigla do mene. Kraičkom oka primetio sam kako je kućna haljina spala sa bele, velike butine. Te sekunde trajale su kao večnost.

- Uh, kako si mlad i sladak - reče.

Ja osetih da lagano ulazim u njenu senku. Ruku mi je nežno stavila na golu butinu. Tog trenutka nisam znao šta se desilo samnom. Njen dlan, vlažan i topao, osetio sam kao udar struje.

- Ja... Uh - zamucah.

- Šta je mali, ti se uplaši, neće teta da te pojede. Baš si mi sladak, mogu da te poljubim ako daš.

- Pa, može - jedva izgovorih i pogledah je.

Ona se nasmeši i lagano krenu prema mojim usnama. Šta se sve tada dešavalo u meni.

- Otvori ovako usta - reče i ja vidoh poluotvorene usne i jezik među njima, poslušah i zažmurih.

Osetio sam kako se ta predivna, sočna usta spuštaju na moje suve usne, kako začuđujuće hladan jezik lagano ulazi u moja usta, igra igru sa mojim jezikom, da bi osetio kako njene usne sišu moju i onda se odvojile. Otvorio sam oči i pogledao je. Pogled joj je bio već mutan.

- Dopada ti se?

Podiže i drugu nogu ispod sebe pa onako klečeći pored mene, ponovo mi uvali jezik. Ruka joj je i dalje trljala moju butinu približavajući se mudima. Rukom joj takoh butinu i čuh odobravajuće i ohrabljujuće mmmmm... Krenuh prema pički kad osetih čvst stisak oko muda. Zgrabio sam i ja nju. Pička joj je bila velika i vlažna, napunila mi je dlan. Lako sam pronašao mokru pukotinu i naglo ugurao dva prsta u nju.

- Mmmmmm, tooo - zastenja teta.

Ugurala mi je ruku kroz nogavicu šorca i mesila muda a onda prstom pritisnula čmar. Ovo mi se mnogo dopalo, primetila je to i nasmešila se.

- Ajde, lutko skidaj te gaće - a ja podigoh dupe i smakoh šorc.

Kurac je bio uspravan i čvrst, kožica na pola mokrog glavića.

- O, pa šta imamo to ovde? - upita više za sebe prelazeći mi kažiprstom po donjoj strani kurca.

Odjednom, naže se nad njim otvorenih ustiju, kao da će da ga proguta ali stade tik iznad, onda huknu vreli vazduh iz pluća direktno na glavić. Mislio sam da se penjem na nebo. Čvrsto mi je držala koren kurca i dalje nagnuta nad njim, njuškala ga, smeškala mu se. Pokušavala je da uspostavi neki kontakt sa njim, a za to vreme ja sam rovario po njenoj pički koja je pokvasila sve u okolini. Tada sam i otkrio šta je žensko dupe. Pokušao sam prstom da uđem unutra našta je teta počela da se gubi, pritvara oči diše kroz stisnute zube i onako natrtena sve niše nabija dupe na moj prst.

- Jao, mamu ti jebem - reče brzo i onda mi proguta kurac do jaja.

Ako sam i maštao da postoji rajsko mesto za moj kurac, nisam očekivao da postoji bolje. Video sam dugu, čuo vilinu harfu i mislio da ću umreti srećan. Rasutu kosu po mom stomaku pokupio sam i stavio joj iza uva. Ugledao sam njen profil, moj kurac joj je celom dužinom bio u ustima i završavao se negde u grlu. Mirovala je tako. Onda bi se naglo podigla, video bi se ceo kurac, da bi opet ceo nestao još brže. Osećao sam žmarce u tabanima i nožnim prstima koji su se lagano širili ka kolenima. Zato vreme moj prst je bio duboko u njenom dupetu, stiskan mišićima čmara, koji su obrazovali tako prsten od toplog, predivnog mesa. Osetila je da mi dolazi orgazam. Čvrsto me zgrabi za koren kurca, skinu se sa mog prsta i dok me je zajahivala, glasno reče:

- Pičku, pičku mi napuni...

Osetio sam kako bez otpora prodirem i nju, a zatim i njenu punu težinu. Stavio sam ruke na gole kukove i krenuo prema velikom dupetu. Teta je mrdnula celim dupetom unapred, pa unazad kad sam pomislio da mi je telo eksplodiralo. Svršavao sam u nju rafalno, prestao da dišem.

- Tako, tako mili samo puni - zacvrkuta umiljato.

Kada sam napokon ispalio i zadnju kap sperme, halapljivo udahnuh. Počeo sam da se vraćam iz raja orgazma u slično lepu realnost, teta je i dalje mila na meni,i mešala lagano. Tada sam doživeo nešto, što mi se desilo samo još par puta u životu. Iako sam svršio iz petnih žila, kurac mi uopšte nije pao. Osetio sam malu slabost u njemu ali to je bilo trenutno, opet je bio spreman za karanje. Teta je i dalje bila na meni i lagano mešala. Smeškala mi se sa visine, osetio sam kako je počela da ubrzava.

- Imam ja i sise - reče i rastvori širom haljinu.

Video sam dve kruškaste sise udaljene jednu od druge. Bradavice cuclastog oblika, malte ne, na suprotnim stranama. Počeh da ih gnjavim a teta je mešala, nabacivala se hvatala neki svoj ritam. Oči su joj bile polusklopljene, jezikom je oblizavala usne, mrmljala je nešto nejasno da bi se to pretvorilo u: nemoj sada da me zajebeš,nemoj sada da me zaje... Jednom rukom me je čvrsto uhvatila za kosu, dok me je drugom ščepala nešto iznad leve sise. Vitlala je kosom kao i dupetom i ispuštala isprekidane jecaje. Naglo se ukoči, mišići pičke pulsirali su oko mog kurca, a njeni sokovi slivali su se sa mojih muda i butina. I dalje je sedela na kurcu ukočena, lica okrenutog plafonu.

Priznajem da sam se uplašio tada. Bolela me je koža na glavi i grudima. Tako paralisana stajala je nekoliko sekundi, a onda aaaaaah i njeno telo je izgubilo svu energiju i leglo na mene. Njeno dahtanje lagano se smirivalo kraj moga uveta, poče nežno da me ljubi po obrazu i vratu. Ni tada nisam smeo da se pomerim. Osećao sam kako su nam grudi mokre i kako mi je kurac još uvek čvrst.

- Uh, lutko moja - šapnu mi i poče da se diže sa mene.

Kad se skinu i sa kurca ustade pred mene. Gledala je više u moj kurac nego u moje oči i primetila:

- Ti bi još pičke, a?

Podizala je rasutu kosu, duvala vazduh na razgolićene grudi, dodirivala vrele crvene obraze.

- Dođi - reče kratko i krenu ka vratima, valjda trpezarije.

Pođoh poslušno za njom a ona pred samim vratima, kleknu. Ispred mog mokrog, dignutog kurca videlo se ogromno dupe moje tete pokriveno kućnom haljinom. Jednim pokretom ruke zbaci haljinu sa dupeta i ja videh prekrasan prizor. Dupe u svoj svojoj veličini, mokro, natrteno, pička kao tanak rez na zreloj lubenici, roze i isto tako sočan. Bez mnogo razmišljanja klekoh između njenih listova. Kurac sam lagano približavao njenoj pukotini. Protrljah ga malo po samoj pički kad ona reče:

- Ajde, bre, jebi, nemamo celi dan...

Onda sam ga zabio do kraja. Zastenjala je. Nabijao sam iz sve snage, držeći se čvrsto za široke kukove, štipajući ih. Udarao sam jako, hteo sam njoj da naplatim stotine drkanja pre ovog seksa. Hteo sam da ovo potraje što duže, da me se seća. Pogled na njen mokri čmar previše me je uzbuđivao, podigoh pogled sa njega. Naš odraz u staklenoj vitrini preko puta još više me uzbudi a šljapkanje mojih butina o njeno dupe dovede me do ludila. Kad sam počeo da svršavam, palac sam joj nabio u dupe. Svršio sam u nju, napunio je. Zajedno sa spermom, izašla je i snaga mog kurca. Smanjivao se pulsirajući i ispao iz ribe. Ona se podiže, pogleda me i reče kako joj je bilo fino, zatim zakopča haljinu. Ustao sam jedva, bolela su me kolena i velika ogrebotina na grudima. Pruži mi upaljenu cigaretu dok sam oblačio šorc.

- Mali, ispuši cigaretu, popi sok, pa briši...

Cigaretu odbih. Posle soka upitao sam je da li mogu ponovo da navratim, što ona prokomentarisa dvosmisleno:

- Videćemo...

Pokušao sam još par puta da navratim do nje ali više je nije bilo. Vrata mi je posle otvarao nekakav ćelavi čiča, uvek ljut.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad