2°C

Beograd

Photo: instagram

Izvor: HappyBSC

NADA ME JE ODUVEK PALILA Uhvatila ga je u ruke, obradila jezikom i nabila se

Veče je mirisalo na lov. U mom kraju u gradu gde živim u daljem komšiluku je živela izvesna Nada, devojka koja se družila sa mojom majkom i sestrom. Bila je mlađa 10 godina od moje mame i približno toliko starija od moje sestre. Imala je plavu i dugu uvijenu kosu, plave oči, prava “blondie” farbana. Tako sam se ložio na njene guzove kad god je dolazila u tesnim minjacima kod nas u posetu, a siguran sam i za mog ćaleta. Bilo je očigledno. Nije bila preterano visoka, ali tako lepo građena, imala je taman kilograma za njenu visinu.

Jednom tako smo se svi organizovali jednog julskog dana, krenuli na reku da se rashladimo, pa smo usput svratili do nje. I ona je krenula sa nama jer je bila užasna vrućina tog dana. Celog dana smo se brčkali, skakali i sunčali, a ja sam je krišom gledao da ne primeti, jedva sam skrivao nabreklost mog buzdovana, koji je bio tvrd do bola. Maštao sam da budem u njenoj toploj mačkici, imao sam nekih 18 godina u to vreme i bio još uvek čedan.

U jednom trenutku svi smo bili u vodi, plaža je bila velika. Ali, ipak, daleko su nam bile stvari pa je Nada otišla da neko nešto ne drpi, a i ja ubrzo za njom uz izgovor da mi je postalo zima (na onoj vrućini!). Seo sam pored nje na peškir, nešto je vadila iz torbe, a ja sam je gutao očima. Bio sam opsednut njom, ali bio sam za nju klinja i nije o tome ni razmišljala. Izvadila je kremu i budući da su se moji još kupali zamolila me da joj namažem leđa, zbog čega sam ja ustvari i izašao iz vode, bio sam mlad ali “namazan”(oduvek).

Nasula mi je kremu u šake i legla na stomak. U tom trenutku su mi ruke bile hladne kao zmija od treme i nekog straha, sav sam se tresao. Trljao sam kremu u šakama kao lud kako bi ih zagrejao, krenuo sam da trljam leđa, brzo pa sve sporije. Uzeo sam još kreme i počeo da joj mažem listove i butine, sve sam išao okolo naokolo, nisam imao hrabrosti da se približim mnogo njenoj vlažnoj mačkici. I svo vreme ruke nisu prestajale da se tresu, pitala me je šta mi je, ja sam prokinuo i probio led rekavši:

- Nado, sviđaš mi se - sageo glavu našta me ona uhvatila za bradu i podigla mi glavu, nasmejala se i ustinula za obraz uz cimanje.

Došli su i moji, taman smo seli nešto da pregrizemo, najednom počeše da dolaze sivi oblaci, natušti se nebo i poče da grmi. Brzo smo se spakovali da izbegnemo nevreme i krenuli kući. Kada smo stigli čuo sam da je pitala sestru da se istušira, ona joj je dala peškir i Nada je otišla u kupatilo, uleteo sam kao slučajno za njom i navukao rezu, bila je još u kupaćim. Malo se brecnula i pitala:

- Hej šta radiš?

- Mojima sam se javio da idem do komsije preko puta i niko ne zna da sam sa tobom u kupatilu - šapnuo sam joj na uvo.

Bila je u blagom šoku, a ja sam to iskoristio i uhvatio je za njenu slatku guzu i počeo da joj ljubim vrat (komšijina škola u to vreme), nasmešila se i rekla:

- Ajde ulazi da se tuširamo!

Poludeo sam od sreće. Zezali smo se, sapunjala me je i ja nju, baš je umela da me oslobodi. Iz mačora mi je već odavno curela semena tečnost a bogami sam i na usta žvalio od napaljenosti. Šamponom sam joj trljao kruškaste grudi. U jednom trenutku sam je za jednu gricnuo. Napolju je počelo da pljušti uzasno. Milovo sam joj stomak jednom, a drugom rukom dražio macu srednjakom. Nisam mogo da izdržim. Čučnuo sam, uhvatio za dupe i nasrnuo na njenu pičku.

Palacao sam kao lud kao da ližem čokoladni zid, zarivao sam joj jezik unutra, puna su mi usta bila njene pičke. Bila jr obrijana sa dlačicama koje su me bockale. Napalila se kao luda, uhvatila me za kosu i privijala se uz mene. Podigla me i počela da ljubi kao ni jedna do tada. Bio sam izgubljen u vremenu i prostoru. Ona je stvari preuzela u svoje ruke, ja sam bio sasvim paralisan od pomame. Već ranije sam svršio.

Ali kada je počela da mi miluje jaja ponovo je bio u svojoj celoj veličini. Okrenula se i istrćila. Krenuo sam da je tucam kao lud, lud, lud... I ubrzo je sasvim napunio. Rekla mi je da ga ne vadim još, da joj je lepo kada je unutra i da pije pilule. Izvadio sam ga i sperma je počela da se sliva niz njene butine, to me je dodatno palilo, okrenula se, sagmula i lepo ga očistila od sperme. Izašao sam iz kade i sačekao da se na brzaka dotušira. Izašla je i brisala se, ja sam bio još uvek popaljen, bila mi je kao med, sageo se i ponovo krenuo da ližem, hteo sam da joj pojedem pičku.

- Dosta je, čuće nas! Uradićemo ovo ponovo, ne brini - reče i strašno me zažvalila.

Izašla je a ja malo posle nje, tako da je to ostala naša mala tajna. Tucali smo se posle toga mnogo, mnogo kasnije kada mi je bilo 20 i neka, kada sam već imao dosta devojčica iza sebe, sve dok se nije kasno udala i otišla za Italiju gde i sada živi... 

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad