34°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

MALA JE ZNALA POSAO Odradila ga je jezikom, izbalavila i dobila ga u ružičastu rupu

Imao sam 24 godina. Posle duge veze usledio je dug period samoće, tako da sam sasvim zaboravio kako izgleda ljubav ili strast. Zbog sve učestalijih i sve dosadnijih erekcija, rešio sam da nađem neku devojku. A, pošto mlađe devojčice vole starije momke, moja ideja je izgledala lako ostvarljiva - samo je trebalo naći pravu. Posle nekog vremena, javlja mi se najbolji drug sa predlogom da izađem sa njim, njegovom curom i njenom drugaricom!

Ideja je bila savršena! Zahvalio sam se drugu, spustio slušalicu i čekao. Ostalo je samo čekanje. Narednog dana sam se čuo sa drugom, rekli su da će doći kod mene, pa da onda idemo da pokupimo nju. Kasnije, kad smo svi bili spremni, krenuli smo po nju. Nisam mogao a da ne maštam o njoj i našem susretu od čega mi se dizala kita, najzad smo stigli do njene kuće.

Ušla je u auto, izgledala je tako seksi razmišljao sam o tome kako imam sreće što izlazim sa takvom seksi ribom. Mašta je počela da radi svoje i već sam zamišljao nas dvoje u krevetu, od same pomisli na to kurčina mi se tako ukrutila da me je bukvalno zabolelo. Plašio sam se da ga ne primeti a sa druge strane upravo to sam i želeo i to se i dogodilo spustila je pogled na moj nabrekli kurac, primetio sam da ga gleda bez stida tad sam znao da će biti vrelo između nas noćas.

Posle gomile tekila i još veće gomile piva krenuli smo kod mene i kupili još flašu tekile. Na ideju da odemo kod mene nije se uopšte protivila iako je bilo skoro jutro. Ušli smo u moju sobu i počeli da ispijamo tekilu jednu za drugom, što nas je neverovatnom brzinom spojilo. Počeli smo strastveno da se ljubimo ne obazirući se na druga i njegovu devojku, pa smo prešli u spavaću sobu.

Bacio sam je na krevet odmah je počela da se skida pokazujući svoje savršeno oblikovane sise, ružicčaste bradavice i ružičastu obrijanu picu. Kita mi je još više otvrdnula do granice pucanja, počeo sam da joj vršljam jezikom po vrhu njene bradavice od čega je odmah počela da uzdiše i bacaka. Rukama sam joj mazio guzove i stiskao njenu drugu sisu dok mji je njena bradavica i dalje bila u ustima.

Ovlažio sam prst i zavukao ga u njenu vrelu picu, čak i za prst mi je bilo tesno mislio sam se u sebi da li je moguće da je nevina? Nisam čekao i odmah sam je upitao da li je nevina, na čemu je odgovorila potvrdno, nisam mogao da verujem svojoj ludoj sreći. Nastavio sam da joj guram prste u pičku kada je ona ustala i rekla:

- Liži mi klitoris!

To sam rado prihvatio i odmah se bacio na kako se kaže posao, u ovom slučaju ukusnoj pici. Od toplote mog jezika koji sam gurao sve dublje i dublje, vrištala je od zadovoljstva i uvijala se kao neka piton kada guši plen, nisam mogao da poverujem da joj je toliko dobro. Mislio sam se u sebi kako li će tek da reaguje kad joj ga budem stavio. Došao je red i na nju, uzela je nabreklu kurčinu i prstima prelazila preko ispupčenih vena što mi je veoma prijalo a onda je vrhom jezika dodirivala vrh moje kite. Tresao sam se od miline.

Uvukla ga je u usta kao neku spagetu, bilo joj je tako toplo u ustima da sam mislio da ću se onesvestiti. Onda je počela da ga guta sve brže i brže dok je rukom pravila kružne pokrete. Verujte mi nikad nisam dobio bolje pušenje kurca, nisam verovao da je nevina. Okrenuo sam je sleđa i onako vlažnu kitu kao koplje usmerio u njenu plelepu ružičastu vrelu i obrijanu pičkicu.

Onda sam se setio fore kako da joj probijem himen ili ti oduzmem nevinost, a da je što manje boli jer nisam želeo da se prebrzo završi. Legao sam preko nje i uzeo vrh njenog uveta u usta i počeo da ližem, kitu sam do glavića ubacio u picu našta mi je rekla:

- Molim te, budi nežan.

- Ništa ne brini - utešio sam je.

Trik je bio u tome da je momentu čim gurneš celu kurčinu ugrizeš srednje jako za uvo, pošto je bliže mozgu informacije o bolu brže stignu i bol od probijenog himena se znatno smanji. Jedva sam čekao da mi kaže rezultate mita. Na moje iznenađenje kaže da je skoro uopšte nije bolelo i odmah zatim mi je rekla da nastavim da je jebem. Uzdisao sam veoma glasno i nastavio da guram svoju kitu sve jače i brže, a ona je ispuštala tako lepe zvuke da mi je samo to bio dovoljni seksualni stimulans.

Legao sam je na leđa i podigao njene prelepe noge na ramena i stavio joj ga do jaja u pičku na taj način ulazi do kraja, ona je to dočekala veoma radosno uz gomilu uzdisaja i trzaja. Osećao sam da mi stiže kulminacija ili ti sperma, podigao sam je brzo i rekao da ga sisa i drka rukom dok ne svršim što je i uradila. Svršio sam joj u usta, u njena vrela usta. Kap sperme joj je bio na prelepim punačkim usnama, gledala me je kao njenog erosa boga seksa. Sišli smo u moju sobu i zapalili po cigaretu.

Drug i njegova devojka su nas odmah provalili i pitali kako je bilo. Sa širokim osmehom nisam ni stigao da odgovorim a ona je rekla samo:

- Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...

Sutradan mi je drug rekao da ona ima samo 18 godina. Nisam mogao da verujem nije mi bila namera da je jebem ali to me nije sprečilo da sutradan sve ponovimo samo još bolje.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti