27°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

Mrzovoljnu šeficu je ODOBROVOLJILA njegova KVALITETNA BATINA!

Odmah nakon završenog faksa počeo sam da radim kao pripravnik u jednoj maloj firmi. Bilo nas je deset zaposlenih. Nisam bio baš neki student ali sam zato radne zadatke shvatio ozbiljno. Moj najveći problem, barem sam tako kontao, bio je taj što uvek kada me pitaju moram reči svoje mišljenje bez suzdržavanja. Na sastancima me često to dovodilo u neugodnu situaciju jer je šefica mrzela kada joj se kontrira. Uz mene je radilo još osam ljudi koji su bili godinama u toj firmi i samo su joj klimali glavom na sve.

Šefica je uvek bila nekako namrgođena a svi su joj iza leđa govorili kako je to zato šta ima 33 godine a nema ni muža ni dece. Žena je izgledala jako lepo i ja sam bio uveren da nema ni 30. Uvek je bila lepo obučena ali od šminke je nosila samo karmin i to crveni. Bila je visoka oko 1,70 te je imala bujne prirodne smeđe kovrdže. Uvek je nosila haljine koje naglašavaju njenu vitku liniju s lagano naglašenim kukovima. Sise su joj bile čvrsta trojka. Lagao bi kada bi rekao da me nije privlačila ali nikad je nisam doživljavao na taj način, prvo jer mi je nadređena, drugo jer sam stekao utisak da me baš ne podnosi. Bio sam uveren da ću otkaz dobiti vrlo brzo. Nakon nekoliko meseci rada usred dana su mi rekli da šefica traži da dođem kod nje u kancelariju. Bio je lep majski dan i pomislio sam grehota bi bilo da mi ga pokvari otkaz koji sam bio uveren da ću da dobijem.

Došao sam u njenu kancelariju koja je bila minimalistički opremljena. Imala je radni sto, nekoliko polica i dve stolice za goste. Stajala je kada sam ušao meni leđima okrenuta i gledala kroz prozor. Danas je nekako posebno lepa, pomislih. Nosila je komotnu košulju i suknju do kolena te crne najlonke koje su joj naglašavale vitke i lepe noge. Imala je i klasične crvene štikle koje su savršeno zaokružile izgled fatalne žene.

- Zvali ste? - rekao sam.

- Sedi - samo je rekla bez da se nije ni okrenula.- Da li znaš zašto si tu?

- Nemam pojma - pravim se blesav.

Okrenula se i sela za sto naspram mene pa me pogledala u oči. Počela je da mi postavljati pitanja vezana za posao na što sam bez ustezanja odgovarao. Pogled mi je bežao na njene sise jer sam kroz rupu između dugmića na košulji shvatio da ne nosi brus. Kako je razgovor tekao tako sam se sve više opustio do momenta dok me usred odgovora ispod stola nije dotaklo nešto u međunožje. Zastao sam na trenutak kad sam shvatio da je to njena noga. Pošto nije reagovala pravio sam se da nije ništa pa sam nastavio da pričam dok se pod njenim dodirima moj kurac ukrutio kao šipka. U tom momentu me prekinula i rekla:

- U redu je kolega, dobila sam odgovor koji sam tražila. Moraću Vas zamolit da ostanete danas prekovremeno i da kada svi odu dođete do moje kancelarije. To bi bilo sve.

Klimnuo sam zbunjeno i otišao u WC da izdrkam kao životinja. Došao sam sebi pa sam pokušao do 4 sata još nešto da odradim a da ne mislim na nju. U 4.10, kada su svi napustili firmu, čuo sam je da zaključava vrata.

- Dođite u kancelariju - rekla je.

Ušao sam i seo na stolicu. Izula je štikle i uzdahnula.

- Koje olakšanje, ubijaju me noge.

Ne znam ni danas kako i zašto, ali iz mene je samo izletelo:

- Hoćete li da Vam izmasiram noge?

- Vrlo rado - odgovorila je na moje veliko iznenađenje.

Sela je na stolicu prekoputa mene i stavila mi desnu nogu u krilo.

- Skini tu najlonku, molim te - rekla je.

Sagnuo sam se da je dohvatim a pogled mi je zastao ispod njene suknje ispod koje me je gledala pička sa nekoliko dana starim dlačicama. Počeo sam da se borim s erekcijom dok sam joj masirao stopalo. Za svoju visinu imala je dosta velika ali elegantna stopala, a ja sam shvatio da imam neku vrstu fetiša. Ne mogu reći da me sva stopala ženska privlače ali ovako lepa poput njenih mi odmah ukrute kurčinu.

- Daj sad levu - rekla je.

Skinuo sam joj i levu najlonku i počeo da masiram stopalo. Ispuštala je zvukove zadovoljstva te nekako nehotično lagano raskopčala dugme na košulji koji je gotovo pokazao sise na dlanu. Nakon 20-ak minuta rekla je:

- Dobro je, biće dosta, puno si mi pomogao. Moraću da ti se odužim. Htela sam da ti kažem da sam mnogo zadovoljna tvojim radom i da sam mnogo zahvalna šta mi kažeš kada grešim za razliku od ovih beskičmenjaka. Nameravala sam da te još nešta pitam o poslu ali pošto si me sada totalno opustio s ovom masažom htela bi da te pozovem večeras kod mene na večeru da ti se odužim pa možemo i o poslu.

- Rado - rekao sam.

- Dođi u 8 - rekla je i pružila mi napisanu adresu.

Došao sam kući, okupao se i malo odspavao. Ustao sam oko 7 i polako krenuo prema njoj da ne zakasnim. Poranio sam 10 minuta, ali njoj nije smetalo. Ušao sam u njen stan koji je beše prostran i za razliku od minimalizma u kancelariji lepo namešten. Imao je sigurno 100 kvadrata s tri sobe i velikom terasom. Provela me kroz stan.

- Pošto je lepo vreme možemo na terasi da jedemo - reče domaćica.

I tako smo seli na terasu s kojeg je pogled bacao na Dunav.

- Mnogo ti je lepo ovde - rekao sam.- Ali moram da priznam da bez obzira na lep pogled ti si večeras najlepši prizor.

Nije mogla da sakrije smešak. Imala je na sebi laganu haljinu do kolena sa cvetnim dezenom ispod koje se jasno naziralo da ne nosi brus.

- Laskavče, šta ćemo da popijemo, jel može vino?

- Može - rekao sam.

Donela je vino i poslužila nekakvu testeninu koja uopšte nije bila loša. Jeli smo i pričali o poslu dok u jednom momentu nisam osetio ponovo njenu nogu na mom kurcu. Uživao sam i vrlo brzo sam bio krut i spreman za akciju.

- Pusti ga malo napolje - promrmljala je.

Skinuo sam sve sa sebe bez ustajanja. Desnom nogom jer milovala moju tvrdu kurčinu pa je pomoću palca i prsta do njega počela lagano da mi nogom drka. Ubrzo ga je uhvatila sa obe noge i ubrzala ritam. Gledala me u oči i znala je da se suzdržavam da ne bih eksplodirao. Nisam ništa govorio ali je po meni mogla da shvati da ću svršiti i u tom momentu je stala. Došao sam u iskušenje da ga izdrkam na nju...

- Ne pomeraj se - rekla je.

Ustala je i uhvatila me za ruku te povukla na kauč koji je stajao na terasi. Postavila me i počela da mi puši kurac nabijajući ga duboko u grlo. Nisam dugo izdržao i svršio sam joj duboko u grlo.

- Moraću da te kaznim za ovo - rekla je.- Dođi.

Odvela me u spavaću sobu i legla na ogroman krevet pružajući mi ulje za masažu. Legla je na leđa i pružila mi nogu. Masirao sam joj stopala i zatim je okrenuo na stamak te joj počeo masirati prvo listove, a zatim i butine. Išao sam polako sve više prema pički da je polako izluđujem. Opet nije imala gaće na sebi. Moj kurac je bio potpuno dignut. Došao sam rukom do pičke pa sam je dobro nauljio kao i njen čmar te sam se ispod haljine naizmenično igrao njima.

Uzdisala je sve glasnije i dovodila me do ludila. Okrenuo sam je na leđa i svukao haljinu s nje. Počeo sam da je ljubim dok sam zauljenim rukama prelazio preko njenih sisa koje su bile tako upakovane kao da su rađene za moju ruku. Zastao sam i podigao njene noge na svoja ramena. Gledao sam je u oči i lagano počeo samo s vrhom kurčine da ulazim u nju. Nakon nekolika minuta više nije mogla da izdržati.

- Jebi me! - rekla je.

Ušao sam u nju do kraja i počeo sam da je jebem sve brže i brže. Stavio sam njen nožni palac u usta i sisao ga dok sam je nabijao sve jače i jače. Naizmenično leva pa desna noga. Izluđivalo ju je i počela je da svršava. Nakon 20-ak minuta jebanja sve je bilo mokro od znoja. Ja nisam još mogao da svršim pa sam odlučio da odem i korak dalje. Okrenuo sam je na stomak i brzo namazao kurac uljem.

- Šta radiš? - upitala je.

-. Ne brini, opusti se.

Namestio sam kurac i polako počeo da joj ulazim u čmar. Opirala se za kratko ali vrlo brzo se prepustila. Ušao sam u nju do jaja. Ležala je na stomaku s glavom u jastuku grčevito držeći čaršav dok sam je jebao sve jače i jače. Povukao sam je za kosu i krenuo da nabijam koliko sam mogao. Počela je divljački da svršava i grči se a ja sam svršio u njen čmar enormu količinu sperme. Ležali smo tako nekoliko minuta.

- E baš mi je ovo trebalo. Ajde sad kupi se i idi kući. Nemoj da zakasniš ujutro na posao jer ću morati da te kaznim.

Došao sam ujutro na posao i uredno pozdravio šeficu. Pravila se kao da se ništa nije desilo ali osmeh nije mogla da sakrije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti