31°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

NISAM MOGAO DA VERUJEM ŠTA VIDIM: Davila se u mlazevima njegove tople tečnosti!

Zajedno smo pa, recimo, nekoliko godina. Studentska veza koja polako prerasta u “bračnu zajednicu”. Kako se od ljubavi ne može živeti odlučio sam da se zaposlim kao noćni čuvar. Posao ne zahteva mnogo rada, a noć idealno vreme za učenje.

I tako, prošlog petka krenem na posao, skripte pod rukom kad u kancelariji sedi gazda sav u papirima i onako rasejan mi objašnjava kako ne moram noćas da dežuram jer će on ostati cele noći da "sređuje knjige", verovatno je hteo da kaže "utaji porez“, ali šta se to mene tiče. Znam da je Marija sa našom cimerkom već izašla pa sam se zadržao, koliko mi je bilo potrebno da proverim  poštu i malo procunjam po Internetu. Mrzelo me je da se vraćam u praznu iznajmljenu kuću u kojoj smo živeli ja, Marija i cimerka Dragana. Ali gazda je bio prilično nervozan tako da sam morao da izađem iako još nije bilo vreme za noćni prevoz.

Krenuo sam kući u nadi da će se njih dve vratiti pre nego što ja stignem. Kada sam ušao u dvorište video sam prigušena svetla u cimerkinoj i našoj sobi. Sigurno se spremaju da legnu i sada po studentskom običaju čitaju, ili se možda presvlače. Uzbudila me je pomisao da ću moći makar svoju devojku krišom da gledam kako se presvlači. Popeh se na terasu o pažljivo pogladah u našu sobu.

Marija je klečala ispred golog klinca od osamnaest godina i brzo pomerala glavu napred-nazad. U tom trenutku, kao da je znao klinac je pomerio malu u stranu tako da sam mogao čitavu scenu da posmatram kao na filmu. Imao je abnormalnu batinu i strašno velika i dlakava muda. Maja se borila sa ogromnom kurčinom i gutala ga skoro do korena (iako je meni samo ponekad lizala glavić pravdajući se da ne može da ga stavi u usta). Posle nekoliko minuta dečko ju je podigao i položio na krevet.

Lagano joj je zadigao noge i snažno prodro u nju. Malo je jeknula a onda ga obgrlila nogama i počela da lagano meša. Onda joj je rekao da želi da je jebe odpozadi što je Marija poslušala. Dečko se uspravio što je ova iskoristila da ponovo uzme kurac u usta. Marija se naguzila i onaj kuronja je lagano ubacio kurac u njenu pičku. Vrištala je kao nenormalna. Začudilo me je kako je nije sramota od cimerke ali je prizor bio neverovatan. Razvaljivao je kao da nikada u životu nije video pičku. Brzo je izvadio palamar i snažno počeo da drka.

Marija se hitro okrenula i širom otvorila usta. Davila se u mlazevima sperme koji su izlazili iz njegove kurčine. Nisam mogao da verujem sopstvenim očima. Onda su legli jedno kraj drugog u zapalili cigarete. Seo sam na terasu. Razmišljao šta da radim u ovako blesavom trenutku. Da li da uletim unutra ili da sednem ispred obližnjeg dragstora i oteram je u pizdu materinu sutra ujutru. Od jedanput se začuo glas:

- Društvo šta radite tamo?

UDARNE VESTI IZ HRONIKE

UŽAS! Milorad (64) vodio devojčicu (9) na Popovu plažu i pipkao je po telu, posle kupanja odveo je u šumarak?

OD SEPTEMBRA STIŽU NOVE OLAKŠICE: Zašto je sada lakše kupiti stan?

TRAGEDIJA KAKVA SE NE PAMTI: Sekirom ubila majku!

SUROVI TINEJDŽERSKI OBRAČUN: Poznanika (17) IZBOLI i ostavili da ISKRVARI do smrti

Sada mi definitivno ništa nije bilo jasno. Ponovo sam provirio. Momak koji je do tada razvaljivao moju Mariju upravo je ulazio u Draganinu sobu a dva njegova vršnjaka su stajali ispred Marije. Sada sam sklopio celu priču. Njih dve su našle tri momka i dovele ih u moju kuću. Marija se meškolila mazno po krevetu dok su ova dvojica lagano drkala. Tada se začu Draganin vrisak. Marija se nasmejala i bestidno raščepola noge. Klinci su se bokvalno bacilli na nju. Jedan joj se zavukao između nogu i počeo lagano da je kara. Bila je raspamećena. U jednom trenutku sam pomislio da će odgristi kurac koji joj je u ustima. Klinci su je zamenili tako da je sada imala treći kurac u pici I treći kurac u ustima za ovo veče.

Definitivno nije znala gde se nalazi. Klinac kome je pušila je počeo da svršava upravo u usta, a ona je halapljivo gutala spermu. Mali je svršio i izvali se na krevet posmatrajući ih. Marija je ovom drugom naredila da joj svaku kap istrese pravo u usta, ovaj je na to izvadio batinu i gurnuo joj u usta sve do jaja. Dva-tri puta je snažno trznuo dupetom a zatim se primirio. Bila je presrećna. Tada se pojavio ovaj što je karao Draganu. Pogledali su se i počeli da se smeju. Brzo su se obukli.

- Pa gde ćete? - pitala je pomalo zbunjeno Marija.

Oni su se ponovo glasno nasmejali i uputili se ka vratima. Ja preskočih ogradu i uputih se ka dragstoru. Nikoga nije bilo, svitalo je. Bilo je prošlo četiri, išao sam ulicama potputno izgubljen. Oko pola sedam vratio sam se kući i izvalio na fotelju. Probudio me je miris kafe.

- Može kafa - upita me sa smeškom Marija.

- Može, kako je bilo sinoć u gradu?

- Ma dosadno kao i obično, ne znam zašto i izlazimo.

Nasmešio sam se...

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti