20°C

Beograd

Photo: Instagram

Izvor: HappyBSC

RAZVALIO SAM JE: Peškir je bio mokar što od vode, a dosta i od njenih sokova

Jedva sam dočekao kraj radnog vremena, a Ingrid mi je poslala poruku na mobilni gde je tačno plaža. Na brzinu sam se istuširao, malo namirisao područje oko kurca, kao da sam zaudarao... Hahahahaha. U suštini, nisam hteo da ispadnem neuredan, jer se na roštilju i preznojiš, a bogme i nadimiš.

Kad sam krenuo ka plaži odmaknuo sam stotinak metara od restorana i skinuo kupaće sa sebe, pa sam nastavio potpuno go sa peškirom preko ramena. Bilo mi je malo čudno, ali je osećaj bio fenomenalan i mogao bih da se naviknem na to. Dok sam išao prema plaži privukao sam poglede nekih Poljakinja, Holanđanki i Nemica, ali i dvojice starijih muškaraca, za koje sam znao da su gej, jer su dolazili u restoran na večeru.

Nakon nekih dvadesetak minuta sam stigao na plažu koja je inače bila van granica kampa, ali je bila pusta, ako ne računam na Ingrid i ciku malog Bastiana koji je skakao po plićaku sa narukvicama za plivanje na rukama. Oboje su bili goli, pa sam se spustio do njih. Ingrid me pogledala i nasmešila mi se, a kad sam se smestio kraj nje nagnula se prema meni i poljubila me. Uzvratio sam, pa smo se malo mazili dok nas nije prekinuo Bastijan dotrčavši do nas sa kanticom punom vode i kamenčića, pa nas je poprskao. Ingrid je vrisnula, a ja sam brzo ustao i prihvatio njegovu igru, pa smo trčkarali natrag do mora i prskali se u pličaku.

Nakon nekih dvadesetak minuta je postao kenjkav, pa ga je Ingrid smestila u mali šatorčić u hladu gde je ubrzo zaspao. Ja sam krenuo da se malo okupamo, kad sam već na plaži, a Ingrid mi se pridružila nakon par minuta. Doplivala je do mene, pa smo se malo ljubili u vodi, a onda je počela da mi drka kurac, pa je uskoro bio spreman za uron u njenu picu. Otplivali smo do plićaka, pa me je obgrlila rukama i nogama, a ja sam namestio kurac u njenu picu i odmah je skliznula niz njega. Osetio sam kako me steže picom, a onda kako mi zabija i nokte u leđa. Samo je zajecala i na svoje iznenađenje sam shvatio da je svršila, pa sam je upitao:

- Zar sam ti tako puno nedostajao?

- Ohhh... Da... - rekla je i poljubila me, a onda nastavila.- Sad me samo jebi!

Počeo sam da joj ga zabijam koliko sam mogao, jer nisam imao baš previše prostora za pomeranje sa kukovima. Stisla se uz mene kao prilepak. Ali s obzirom da sam sve vreme mislio na nju znao sam da mi neće trebati dugo. I bio sam u pravu, jer sam nakon pet minuta, nazovimo to pokušajima jebanja, svršio u nju i punio joj picu što je ona ispratila vatrenim poljupcima. Razdvojili smo se i oko nas je zaplivala pomešana kombinacija moje sperme i njenih sokova. Izašli smo na plažu, a ona je odmah proverila maloga koji je još uvek spavao.

Izvalili smo se na peškire, pa sam joj obrisao leđa, a onda mi je dala ulje za sunčanje da je namažem. Počeo sam da je mazim od ramena po rukama, pa na leđa i kad sam došao do guze samo je raširila noge, ali ne previše. Pogledao sam je, a ona mene ispod oka i samo je namignula. Nastavio sam da joj mazim guzu i lagano prstima dolazim do pice, a ona se samo promeškoljila i duboko uzdahnula. Izvukao sam ruku i počeo sam da joj mazim noge, a kad sam ih namazao, seo sam uz njenu guzu, ali tako da joj ne zaklanjam sunce i počeo sam da je milujem. Onako nauljenih prstiju sam došao do šupčića i počeo sam da ga masiram. Samo se trznula i uzdahnula, a onda i opustila, pa mi je prst uskoro bio u njenoj guzi. Jebao sam je lagano prstom u guzu, a ona je lagano stenjala, a u jednom trenu mi je stisla prst i počela da se trese, a nakon skoro minute ga je napokon pustila i tiho rekla:

- Ohhhh... Bože, kako je ovo bilo dobro!

- Ovo ti je prvi put da si dobila nešto u guzu? - upitao sam je sa nevericom.

- Da. Zašto pitaš?

- Pa mislio sam da si ga već dobila - malo sam zastao, pa nastavio.- Ja sam devojke u školi jebao isključivo u guzu, jer su, kao, trebale da budu nevine u pici.

- Ooooo... Znači iskustva imaš - gledala me je postrance.- A jel boli? Ja sam čula da boli.

- Malo, ali ne sme na suvo, već se mora podmazati sa uljem ili kremom.

- Hmmmm... - zastala je i zamišljeno me gledala.- Volela bih da probam jer je malopre bilo fenomenalno, ali kurac ti je velik i širok. Razvalićeš mi čmar.

UDARNE VESTI IZ HRONIKE

UŽAS! Milorad (64) vodio devojčicu (9) na Popovu plažu i pipkao je po telu, posle kupanja odveo je u šumarak?

OD SEPTEMBRA STIŽU NOVE OLAKŠICE: Zašto je sada lakše kupiti stan?

TRAGEDIJA KAKVA SE NE PAMTI: Sekirom ubila majku!

SUROVI TINEJDŽERSKI OBRAČUN: Poznanika (17) IZBOLI i ostavili da ISKRVARI do smrti

Ja sam se nasmejao, stavio još ulja na njenu guzu i opet joj stavio prst u guzu. Ponovo je ušao bez problema, ali sam sad ubrzo stavio još jedan, pa sam joj širio guzu, a ona je samo stenjala i stiskala peškir na kojem je ležala. Zatim sam stavio i treći prst. Sad je zastenjala glasno, te sam pogledao prema malome, ali on je i dalje spavao. Stavio sam još ulja i uguravao joj prste u guzu. Počela je da se migolji i trese, pa sam znao da je opet svršila. Meni se je kurac već digao, pa sam i njega nauljio drugom rukom, a onda sam ustao, izvukao prste iz njene guze i kleknuo između njenih nogu.

Naslonio sam se rukom kraj nje i stavio kurac na prošireni ulaz u guzu i počeo lagano da ga uguravam. Na moje iznenađenje ušao je odmah do pola pa sam počeo i lagano da je jebem. Ona je tiho cvilila i gužvala peškir ispod sebe, a ja sam nastavio da joj da zabijam i uskoro sam skoro do jaja ušao. Dodao sam malo ulja na čmar i nastavio dalje. S obzirom da je bila uska ubrzo sam i ja svršio, te sam joj napunio guzu spermom. Peškir je bio mokar što od vode, a dosta i od njenih sokova. Izvalio sam se kraj nje, a ona je još ležala sa glavom zabijenom u peškir, a kad me pogledala samo je rekla:

- Bilo je dobro, ali neću moći da sedim.

- Malo u more i biće bolje - rekoh joj sa osmehom.

- Nadam se. Sutra mi dolaze roditelji, pa ne bih da ne mogu da hodam ili, još bolje, da hodam raširenih nogu -tu smo se oboje nasmejali, a onda se zagrlili i ljubili se dugo, pa otišli u more gde sam joj nežno ljubio sisice.

Nastavili smo se jebati naizmenično kako je Bastian bio budan ili dremuckao, a u vodi mi je još jednom u plićaku sela na kurac dok je on trčkarao po plaži i tada smo zajednički svršili.

Kada su joj roditelji došli imali smo više vremena za seks i za sebe, pošto su oni čuvali Bastiana. Upoznao sam ih i bili su jako dobri ljudi, a i njena mama je malo snimila moj kurac dok suprug nije gledao i samo se nasmešila. Nadao sam se da neću i nju morati da zadovoljim, mada je bila zgodna sa svojih 49 godina i još su joj sise prkosile gravitaciji. Jedino je nakupila malo više oko guze i stomaka, ali ništa odbojno.

Kada je došlo vreme da odu teško nam je pao rastanak, pa sam morao da obećam da ću doći kod nje, a njen otac mi je napomenuo da bi i gore kod njih mogao naći dobar posao kao kuvar. Rekao sam da ću razmisliti o ponudi, jer nikad se nije znalo što donosi sledeći dan koliko god mi planirali. 

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti