31°C

Beograd

Photo: instagram

Izvor: HappyBSC

FRAJER ME OTKIDAO U KOMBIJU Ispunio me je semenom, a drugarica je sve vreme trljala macu

- Znaš, noćas sam imala takvu potrebu za seksom da sam se počela da se trljam po klitorisu do besvesti i, to me je doveo do orgazma.

Ispričala sam i, po starom dobrom običaju, mojoj prijateljici koju znam još iz školskih dana. Njene priče uvek sam uzimala sa zadrškom, ali sam se često pitala ima li u njima ipak malo istine. Recimo juče je provalila:

- Jebote, šetam ja po parku, a kad ono na klupi sedi neki čovek od svojih možda šezdeset, a možda i sedamdeset godina. U pantalonama mu ruka i drka li drka, sve pršti. A ja stala kraj njega i uporno ga gledam. Mislis da je prekinuo? Nema šanse. Zablenuo se u mene ko tele u šarena vrata i drka sve jače. I zamisli sad ovo! Ja se uzbudim, jebote i gledam u njega i uvalim svoju ruku u gaćice i počnem da drkam picu. I drkamo mi tako sve dok on prvi nije svršio i istresao kurac po travnjaku. Ja sam nastavila i kad me pogodio orgazam fino sam se sredila i nastavila šetnju. Jebote, koja glupost! Ne možeš sa veruješ. Sigurno misliš da u njegovim godinama to ne može biti neki kurac, ali se varaš. Kurac ko i svaki drugi. Ne znam. Očigledno ga drži u formi. Treba to rastezati svaki dan, zato i raste...

Nakon toliko godina poznanstva njene priče su me ponekad šokirale, ponekad nasmejale, a ponekad i prestrašile. A bila je brbljava od malih nogu. Puna mašte i neverovatno otvorena.

- Znaš, često se pitam da li izmišljaš sve te avanture? Malo previše toga se dešava samo tebi. U čitavom svom životu nisam naišla ni na jedan takav slučaj - pokušala sam je razuverim i nateram da priča istinu.

PROČITAJTE JOŠ

MIHAJLOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA HAPPY TV: Nama ženama je TEŠKO u politici

ODLAGANJE POČETKA ŠKOLSKE GODINE: Grupe na koje bi se odnosila ova moguća mera

PAŽNJA, RODITELJI! Nova praksa u vrtićima, OVO VAS ČEKA!

OPREZ! SRPSKI PSIHOLOG OTKRIVA: Pedofile ne možete prepoznati, tako će biti dok se ne uradi OVO

- Nemaš ti pojma. Ti si totalno hladna pička, bez imalo volje. Kako da te nađu avanture kad ti svesno bežiš od njih? - odgovorila je i već se spremila za narednu priču...

- Znaš ono kad smo pre par dana, mislim da je bio utorak, otišle na Sajam. Sećaš se? Ti si srela onog glavonju, a ja sam otišla da potražim široke rebraste pantalone? E, došla sam ti ja do štanda od nekog tipa, verovatno Roma. Ali, frajer mlad, zgodan, mali brčići. I odem da probam pantalone u njegov kombi. I zamisli, došao frajer za mnom. Dok sam se skidala bacio me na pod kombija i bez ikakve predigre se uvalio u mene. Istina živa! Makar mi je pička bila potpuno suva to me tako napalilo da sam vrlo brzo ovlažila i počela da se tresem kukovima...

...On me jebe, a ja ležim s glavom na gomili nekih trećerazrednih haljina i jebote, zamisli, uživam. Uživam, jebote, ko nikad! Jebe me, jebe, mislim da će me pocepati. Uspela sam samo da procvilim da ne svrši u mene i frajer me poslušao. Špricao je na sve strane. Vauuuuu, koliko je on imao sperme! Zato valjda imaju toliko dece. Ali svaka mu čast. Zgodan, kurac ko batina, sređen, verovatno i bogat, samo što to ne pokazuje i evo. Htela sam to odmah da ti ispričam da nije kraj tebe bio onaj mamlaz. Ne veruješ? Ajde onda sa mnom ovaj utorak, rekla sam mu da ću možda dođem, pa ti ga pokažem. A možeš i da gledaš kako me jebe ako bude prilike. Pa nije mene sramota. Imam dobre cice, stoje mi ko oni soliteri koje su srušili, ali pre nego što su ih srušili, guzica mi je ko kruška. Nemam čega da se stidim. A i jebem se dobro. Šta kažeš? Hoćeš da nas gledaš?

Ona je i dalje bila uporna. Prihvatila sam igru i odgovorila:

- Slušaj, mene nije sramota da gledam kako tebe neko jebe na brzaka, ali nije u tome uživancija. Idemo u utorak zajedno, ali ako si takva jebačica, pokaži mi kako sisaš kitu. Ne verujem da ti se ne gadi. Ako misliš da gledam, hoću pravu jebačinu. Znaš ono, kao na porniću.

- Misliš da neće biti? Pa ti nisi normalna! Tebi se svaki đavo gadi. Kurac ko kurac. Ako ga frajer održava čistog onda je odličan. Osim toga, zato postoje one intimne maramice. Lepo ga obrišeš i poduvaš - nije se dala omesti.

SAZNAJTE I OVO

UBISTVO KOD KNIĆA: Muškarac IZBODEN usred noći zbog LJUBAVNOG TROUGLA?!

NOĆ ZA NAMA: Muškarac uboden nožem!

UHAPŠEN JEDAN OD NAJTRAŽENIJIH BEGUNACA: Ubio i svoje dve ćerke!

Jedva sam čekala da dodje taj famozni utorak. Ona naravno nije odustajala od svog nauma i povela me prema štandu na kraju Sajma. Baš sam se iznenadila kad ju je frajer prepoznao i pokazao joj rukom na kombi. Izgleda da je, ipak, pričala istinu. Malo mi je postalo neprijatno, jer će ispasti da sam voajer, ali stvarno me zanimalo kako će se pojebati. Prišle smo mu i ne možeš da veruješ - bio je zgodan, s podebljim kurcem, što se dalo naslutiti ispod pantalona. Na prvi pogled procenila sam da je čist, uredan, čak i mirišljav. Neobično, ali istinito. Sad ne mogu da tvrdim da se skockao za ovaj sudar ili je takav stalno, ali nije nimalo loš. Moja brbljavica ga je bez imalo stida upitala:

- Da li imaš nešto protiv da nas gleda moja prijateljica? Ona ti je malo uvrnuta, ali nemoj da se obazireš. Ne može da nađe sebi pošteni kurac a pička joj gori. Ženska bi orgazam, samo je prestidljiva da se jebe s tobom, pa sam ja tu ko neki stimulans. Shvataš?

Začudo, on se nasmejao i promrmljao da mu to ne smeta. Pozvao je nekog svog prijatelja ili rodbinu, ko bi ga znao, objasnio mu da ima posla i stavio ga za štand s garderobom. Popele smo se u kombi, a on je povukao  zavese na prozorima.

- Hoćeš odmah da te karam ili ti treba malo lizanja? - upitao je direktno, a ja sam stvarno bila u neprijatnoj situaciji.

- Samo se ti skini, hoću da ti pušim kurčinu. To moju prijateljicu jako pali - rekla je i klekla na kolena.

Frajer se bez imalo stida otkopčao, bacio pantalone iza sebe i već našiljenog kurca prišao do nje. Kako je i rekla, u rukama joj se stvorila vlažna maramica. Pažljivo je obrisala čitav njegov kurac, čak i jaja, a onda ga uvukla u usta.

Rukama mu je stiskala jaja, a ustima ga obrađivala, moram priznati, vrlo znalački. Bar sudeći po tome koliko ja lično imam iskustva

- Daj skini se da ti vidim dupe - naredio je otresito njen neobični ljubavnik, a ona ga je poslušala kao po nekoj komandi.

U trenu je zbacila gaćice i nastavila da mu sisa kitu. Zablenula sam se u njenu golu guzicu, ne verujući da sam to doživela. Gledala sam kako vrti kukovima i onda širi noge, očigledno uzbuđena zbog pušenja njegovog kurca. Sela sam na pod i pogled mi je pao na njenu pičku. Jasno se ocrtavala rupica, raširene usmine obrasle dlakama i vlažnost koja se pojavila kao posledica silnog uzbuđenja.

- Jel’ dobro? Hoćeš li i ti malo da ga pušiš? - pitao me, a ja sam umalo pristala.

Očigledno je seks uživo delovao na mene. Bilo je uzbudljivo gledati njihov zanos.

- Okreni se da te karam! - rekao je prijateljici.

U trenu ju je privukao i uhvatio je rukama za kukove. Znalački se zabio u nju, a njena ruka se odmah našla na klitorisu. Nabijao se tolikom silinom da se ona jedva zadržavala na mestu. Gledala sam ih skamenjana, a podsvesno sam želela da budem na njenom mestu. Pre nego što je svršio, izvadio je kurac i bacio je na leđa. Ponovno se zabio u nju, istovremeno joj rukom trljajući klitoris. Naravno, svršili su gotovo istovremeno, on se rasipao po njenom stomaku, a ona se posle orgazma jos malo mazila po pički.

- Da li se predomislila? - pitao me opet, a ja sam umalo rekla "da".

Samo sam ćutala, još uvek pod snažnim utiskom njihovog seksa. I jebačine i njegovog kurca i njene pičke, sve mi se svidelo. Nikada još nisam videla nikoga da uživo predamnom vodi ljubav. Osećala sam da mi treba samo sekunda da protrljam klitoris i sigurno bih svršila. Kao da je pročitao moje misli, prišao mi je pokušavajući da mi podigne suknju. Naravno, branila sam se, iako dosta mlako. 

- Daj se opusti! Kog đavola si tako nevina! Daj frajeru da te malo obradi! Pa ne mora da te jebe ako nećeš - uveravala me ona i ja sam se sve manje branila, a sve više širila noge.

Nije mi je skinuo gaćice, samo ih je pomerio na stranu, kleknuo je kraj mene i uvukao jezik do mog nabubrelog klitorisa. Sam dodir njegovog jezika proizveo je takav elektricitet kao da sam pod strujnim udarom.

- Jel’ dobro? Daj te poližem, da vidiš da to nije ništa strašno - rekao je između dva pokreta jezikom.

Nisam se ni snašla, a moja prijateljica se dovukla do mene i bez reči mi raskopčala grudnjak. Htela sam da se pobunim, ali pre nego što sam progovorila zatvorila mi je usta dlanom. Počela je da sisa moje bradavice, istovremeno me grudima udarajući po stomaku. Koje uživanje! Iako iznenađena, toliko sam uživala da sam se potpuno opustila. Nije mi trebalo dugo i potresao me orgazam. 

- Jel’ da je bilo dobro? Mogli bi to da ponovimo svake nedelje. Al’ ja imam problem, opet mi se digao. Mogu li ga uvaliti tebi? - pitao me, ali ja sam odmahnula glavom.

Nije mi padalo napamet da me jebe potpuni neznanac. 

- Imam ja za tebe spremnu rupicu. Dođi! - prijateljica ga je opet povukla na sebe.

Počeli su nanovo jebačinu i ja sam ih opet gledala kao opčinjena. Nakon obostranog svršavanja, on se pokupio i izašao iz kombija, a mi smo se ostale da se sredimo, koliko je to bilo moguće u tim uslovima.

- I šta kažeš? Lažem čim zinem? Seks je draga moja svud oko nas. To sto ti ne znaš da ga nađeš je tvoj problem, a ne moj. Srećom ima više onih koji razmišljaju kao ja. Šta me gledaš? Malo sam ti posisala bradavice, ništa strašno. Misliš da oko toga praviš dramu? Da te nije on polizao ja bi te polizala. Možda i bolje. Stručnjak sam za rad jezikom. Da te ja poližem htela bi da te ližem non-stop, pa zato neću ni da pokušava. Ko bi se obranio od tebe? I? Imaš dobre cice. Tebi dobro, meni dobro, njemu dobro. Svi zadovoljni. Diži dupe i ispadaj!

Ona je stvarno bila neverovatna. Zbog takvog njenog pristupa moram priznati da mi nakon svega nije bilo preterano neprijatno. Čak sam se i ponosila sama sa sobom. Ipak, drugi dan me opet udavila pričom o tome kako ju je ginekolog pojebao na stolu dok joj je uzimao papa test. Naravno nisam verovala u sve što priča, ali sam se uverila da za nju nema granica. Mene na pregledu ginekolog sigurno nikad ne bi pojebao, jer mu ne dajem nikakve znakove da bi to htela, a mislim da su priče o tome kako jebe svoje pacijentkinje izmišljene. Ali, iprkos mom negodovanju, ona je nastavila:

- Misliš opet da serem! Hoćeš da te odvedem na pregled pa da vidiš da me jebe? - pitala je i izgledalo je ozbiljno.

Naravno da sam odmahnula glavom.

- Kako hoćeš! Ali, dođem ja na pregled i znaš da se onda posebno upicanim. Tuširanje, mirisi, kremice, pica mi je neodoljiva. I tako upadam napirlitana s još jednim novitetom. Da ga šokiram obrijala sam picu. Ne do kraja, ali onako, znaš, samo dlake po sredini.

- Ko crta. Irokezica - kažem ja.

- Ne veruješ? Dođi da ti pokažem - već je otkopčavala pantalone.

- Necu. Ne zanima me - brzo sam je prekinula.

- Kako hoćeš! Ali, penjem se na sto i glumatam kako me nešto boli, pa ne mogu normalno da se uspem. I evo ti njega, hvata me za guzicu i pomaže mi. Ja ga onako fol zamolim da mi stavi noge u one glupe držače i on ti sve to radi. Ali kad je počeo pregled, gurne ti on prste u moju pičku, a ja zastenjem. Nisam ti rekla da je ostao zapanjen izgledom moje pičketine. Pita on mene jel’ me boli, a ja bez kompleksa odvratim - naprotiv.

Uživam kad mi prste gura u pičku, odmah ovlažim. I frajer ti prihvati priču. Kaže on meni da može i dublje da gurne, ja poručuje da proba. I mic po mic, vidim da se on meškolji...

...Kurac mu se ukrutio, ja raskrečena pod njim onako obrijana i glatka i šta će, počne da stiskati kurac rukom, a ja ga shvatim. I normalno, kažem ja njemu da bi mi sad ipak umesto prstiju dobro došao jedan tvrdi kurac, ali on sigurno ne bi hteo da mi pomogne. Normalno, doktor je odmah raskopčao pantalone i izvadio kurčinu na svetlo dana. Auuuuu... Kad ga je gurnuo, ne možeš ni da zamisliš. Raskrečena si pod njim, noge ti fino drže oni držači, ipak imaju pametniju svrhu, a on ga dere ko ludak. Ali, kad je već trebalo da svršiti pita ti on mene jel’ se može da se istrese, ja naravno dopustim, to se traži, zar ne? I moj ginekolog ti se istrese u mene, ja fino doživim orgazam i to je to...

...Posle mi je rekao da već dugo nije svršio u ženu, jer je njegova odlučila da izvadi spiralu, a njemu u kurtonu nije isto. Baš je glupa. Pitao me jel’ bi htela to da ponovim, a ja sam normalno pristala. Pa koja bi pametna ženska mogla da odbije takvu ponudu?

Brbljala je, a ja sam opet bila skeptična. Ne znaš da li da joj veruješ ili ne. Ispada da ju je pojebalo pola sveta, a druga polovina će je tek pojebati i to verovatno uskoro. Jednom mi je pričala kako je navela svog maloletnog komšiju da je pojebe, a on je kad je video golu pobegao je glavom bez obzira. Kaže ona da se prepao jadničak tolike pičke. Dobro, kaže, on je maloletan, ali mu fali par meseci da se slobodno jebe.

NE PROPUSTITE!

STIŽE NEVEROVATNA TERAPIJA Stres leče marihuanom, a pogledajte na kome! (FOTO)

OBRADUJTE MALIŠANE! Ovo je recept za dobro jutro!

HAOS U SOLITERIMA Komšinice sa sedmog sprata, smirite strasti! (FOTO)

PRESEK LIGE ŠAMPIONA 2020/2021: Evo na koga će Zvezda ići u TREĆEM KOLU (TABELA/REZULTATI)

Ne znaš šta da misliš. Ona je u nekom svom filmu. Možda bi bilo bolje da takva mogu biti i ja, ali zasad sam zadovoljna s ovim što imam. Nisam neka frigidna ženska, nisam baš ni ludo zainteresovana za svakodnevni seks, ali imam svoje trenutke. Jebem se redovno sa svojim dečkom i ponekad se zadovoljavam sama na sve moguće načine. Nije to ni tako loše. Kad dobijem volju uvek nađem način da doživim orgazam.

- Šta si se zamislila? Da li bi ti pasovao jedna jebačina ševa s ginekologom? Slušaj, ja se spremam danas popodne do odem one fontane kraj vidikovca. Sigurno će me tamo čekati nekakav jebač. Ako si raspoložena možeš sa mnom. Možda samo da nas gledaš, pa ušićariš jedno lizanje, ha? Ali, nemoj me tako gledati, samo se šalim. Dođi slobodno. Baš mi prija kad me neko gleda. Šta mi možeš? - opet me prenula svojim nemoralnim predlozima.

Naravno, odbila sam poziv, ali nekako manje sigurno nego inače. Očigledno mi se dopalo lizanje na brzaka u onom kombiju. Bog zna, popodne je još daleko...

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti